Copyright

Émbaran konsumen / Kaayaan Pamakéan

Sadaya eusi Wéb ieu diciptakeun ku Maharishi International University, kecuali nyatet.

Kecuali anu dinyatakeun di dieu, teu aya bagian tina eusi ieu tiasa ditingalikeun, diproduksi, diterbitkeun, dimuat, dipasang, dikirimkeun atanapi disebarkeun dina naon waé atanapi ku cara naon waé, éléktronik, mékanis, fotokopi, rékaman, atanapi sanésna tanpa idin ti hak cipta. wadah. Pangidinan dipasihkeun, ngan ukur pikeun panggunaan pribadi atanapi internal anjeun pikeun tujuan non-komersial, pikeun nampilkeun eusi nganggo komputer nganggo perangkat lunak browser HTML sareng pikeun diunduh, nganggo, sareng nyitak salinan bahan, upami teu aya modifikasi anu dilakukeun pikeun bahan. sareng yén sadaya hak cipta sareng bewara propriétik sanésna dilestarikan. Idin dibéré ngalebetkeun tautan kana Unipormasi Sumber Daya Seragam (URL) tina dokumen anu diwangun ku situs dina dokumén HTML sanés, upami sadayana mérek dagang dicatet dina tautan sapertos kitu. Idin anu disayogikeun di dieu henteu ngalebetkeun hak pikeun ngirim tulisan deui eusi di situs Wéb sanésna. Modifikasi bahan atanapi pamakean bahan pikeun tujuan anu sanésna nyaéta palanggaran hak cipta sareng hak properti séjén. Anggo sababaraha eusi nunut ka watesan tambahan sakumaha anu ditangtukeun dina.

Maharishi International University ngarencanakeun inpormasi anu aya dina Wéb ieu janten akurat sareng terpercaya. Nanging, kasalahanna tiasa lumangsung. Kusabab kitu, Universitas Internasional Maharishi nolak nanaon pikeun nanaon, naha nyatakeun atanapi tersirat, pikeun naon waé masalah anu aya hubunganana dina Wéb ieu, kalebet teu aya watesan dina kabébasan atanapi kabugaran pikeun tujuan khusus.

Pertanyaan ngeunaan mérek, hak cipta sareng hak intelektual anu ngatur eusi situs Wéb ieu kedah diarahkeun ka Departemen Hukum, Maharishi International University, Fairfield, IA 52557, AS.

Maharishi International University mangrupikeun Institusi Kasempatan Sarua.

Sakabéh eusi hak cipta Maharishi International University. Sadaya hak disimpen.

® Meditasi Transcendental, TM, TM-Sidhi, Flying Yogic, Maharishi Ayurveda, Ilmu Intelijen Kreatif, Maharishi Sthapatya Veda, Konstruksi Global Maharishi, Maharishi Yoga, Maharishi Yagya, Astrologi Maharishi Vedic, Maharishi Jyotish, Maharishi Gandharva Veda Kaséhatan, Téhnologi Getaran Maharishi Vedic, Maharishi Rejuvenation, Maharishi Rasayana Program, Maharishi Vedic Management, Maharishi Corporate Development Program, Consciousness-Based, Maharishi Vedic University, Maharishi Vedic, Maharishi Vedic Center, Maharishi Ayurveda, Maharishi Ayurveda , Maharishi Ayurveda Yayasan, Pusat Médis Maharishi Ayurveda, Manajemén Universitas Maharishi, Maharishi Sakola tina Zaman Pencerahan, Maharishi Medical Center, Maharishi Vedic Medical Center, Maharishi Medical College, Maharishi Vedic, Maharishi, Maharishi Self-Pulse, Bumi Maharishi , Pusat Maharishi pikeun Kalungguhan Manusa panyebaran, Manajemén Védic Maharishi, Manajemén Master Maharishi, Manajemén Universitas Maharishi, Manajemén Berbasis Alam, Program Revitalisasi Korporat Maharishi, Administrasi Global Maharishi ngalangkungan Hukum Alami, Dana Pangembangan Véric Maharishi, Purusha Kepala-Himpunan, Maharishi Purusha , Purusha, Ilahi Ibu-Tanda Kepala, Ibu Ilahi, Sakola Budidén Idéal, 24 Jam Bliss, Unsur Kerohanian Amérika, Nafas Serenitas, Terapi Sédi Védic, Maharishi Amrit Kalash, College of Maharishi of Vedic Medicine, Vedic Science, Maharishi Vedic Science, Observatorium Maharishi Vedic, Vastu Vidya, Maharishi Vastu, Ibukota Zona Wayah, Déwan intelektual Agung, sareng Pencegahan Wing Militer didaptarkeun atanapi mérek dagang hukum anu dilisensikeun ka Maharishi Vedic Education Development Corporation sareng dianggo di handapeun sublicense atanapi kalayan idin.