Mahasiswa Venezuelan ngumbara di Dunya promosi 'Free Pangaweruh'

Damian Finol teu muhrim kana perjalanan internasional. Nalika anjeunna orok, kolotna dibawa anjeunna ti Maracaibo, banten jeung AS, ngarah bisa ngudag studi sarjana. Leuwih ti 25 warsih saterusna, Damian geus balik ka AS pikeun atikan sarjana sorangan di Élmu Komputer di Maharishi Universitas Manajemén.

cinta Damian ngeunaan iinditan geus ngarah ka dianggo ku Yayasan Wikimédia, Dimana anjeunna mantuan ngadegkeun bab Wikimedia on unggal buana mawa "pangaweruh gratis"Di sakuliah dunya-a prestasi utama mana anjeunna pisan reueus. Manéhna nyaéta salah sahiji hijina anggota Wikimedia Komite Bab 8-10 internasional kalawan bedana ieu.

Damian Finol di PBB di New York.

Contona, dina 2006, Damian masihan presentasi di Wikimania di Universitas Harvard dina pamakéan di Wikipedia di suku Amérika Selatan Asalna di barat laut Venezuela. Saterusna, dina 2008, dina Perpustakaan bersejarah di Iskandariah, Mesir, Damian ngajar on, "sikap Sosial rakyat Amerika Latin arah Spanyol Wikipedia". 25-menit Kuliah Ieu bisa ditempo di arsip pilem ngeunaan Perpustakaan.

Yayasan terus ngirim anjeunna ka nagara béda pikeun ngadegkeun bab pikeun preserving na disseminating pangaweruh gratis. bulan hareup, anjeunna mana anu ka Jerman salila musim semi putus di mum.

pangalaman IT

Bari diajar jadi Insinyur Informatika dina Universidad Rafael Belloso Chacin di Maracaibo, Damian tuh lolobana JSP / Servlets, lajeng switched pikeun administrasi Sistim Unix / Linux. Ieu ngalobaan keur IT Kaamanan, dimana anjeunna digawé pikeun dua sahiji bank pangbadagna di banten. Anjeunna jawab menata kaamanan sauntuyan badag proyék, kaasup teknologi chip EMV on kartu kiridit / debit na PCI-DSS minuhan (Salaku diperlukeun ku Visa / MasterCard).

Ti 2008-2011, Damian diajarkeun SQL / basis data, Manajemén Project, Systems, IT Kaamanan jeung Linux Ubuntu minangka Professor Mitra of Élmu Komputer di Nueva Esparta Universitas di Caracas.

Atikan di mum

Saatos 5-6 taun Téknik Pakakas Lunak, Damian mutuskeun neruskeun préparasi akademik na ku gelar Masters. Sababaraha babaturan raved ngeunaan pangalaman maranéhanana di mum, sarta sanggeus sababaraha panalungtikan anjeunna mutuskeun yén kurikulum (7-8 bulan kursus, diajar salah tangtu per bulan pinuh-waktos, dituturkeun ku nepi ka dua taun mayar latihan praktis otorisasi dina parusahaan AS ) éta paling ngondang. Anjeunna ogé resep kanyataan yén program fosters tumuwuhna pribadi ngaliwatan praktek tina program Transcendental Meditation®.

Numutkeun Damian "kursus MSCS di mum anu incredibly up-to-date. Kelas di ngembangkeun software, lila-programming, jeung sajabana, ngajarkeun kaahlian praktis panganyarna na algoritma, jadi anjeun geus siap pikeun médan pakasaban ayeuna ".

Kahirupan di mum

Sanajan Damian geus biasa iklim Venezuelan teuing warmer, anu sababaraha bulan ti Fairfield tiis, Iowa cuaca ulah ganggu anjeunna. "The kahaneutan manusa diantara mahasiswa, Élmu Komputer pangurus, sarta miara éta, dosen ngalaman di mum pisan comforting ".

"Jalma dina kampus jeung di masarakat pisan ramah ka awak murid rupa-rupa. Aya kavling kagiatan di klub Latino, sarta Garéja Katolik mangrupa welcoming caket dieu. Sanggeus ukur sababaraha poé dina kampus, Anjeun bisa ngamimitian nelepon universitas imah kadua anjeun"Nambihan Damian.

Misconceptions saméméh anjog di mum

"Misconception utama abdi nalika abdi uninga sarta baca ngeunaan mum éta Gerakan Transcendental semedi balik deui, jeung kumaha eta ditiup kawas gerakan kaagamaan. Ieu tangtu éta henteu kasus nu bener. Téhnik Transcendental semedi henteu patali jeung kaagamaan sagala cara, sarta dirojong ku leuwih ti 600 studi ilmiah documenting kauntungan dina sagala widang kahirupan. Ieu téhnik nu mantuan pikiran kawas yoga mantuan awak. Sangkan diajar ngeunaan eta, sarta ngalaman naon eta ieu kabeh ngeunaan némbongkeun kuring nu TM nyaeta teknik universal nu ngaronjatkeun precision sarta kajelasan pikiran, sarta kreativitas nu ngadamel algoritma gampang mendesain ".

"The komunitas mum pisan multikultural. Murid datangna ti loba béda backgrounds, budaya jeung agama: ti Arab, nepi ka India, Nepalese, Ethiopians, Cina, sarta tangtu Latinos. Universitas boga komunitas Christian badag (Katolik, Protestan), sarta agama séjén teuing (Muslim, Hindu, jsb). Mum nyorong siswa pikeun niténan libur agama jeung fosters siswa pikeun nganyatakeun budaya jeung agama maranéhna kalawan bébas. Aya henteu incompatibility antara Gerak semedi Transcendental jeung agama atanapi budaya ".

gol

Damian nyangka badag, sarta dulur anu meets anjeunna téh impressed jeung alam na alus, kapribadian saimbang, kompetensi profesional, timer kapercayaan, jeung motivasi for keur ayaan. Anjeunna bakal cinta pikeun mantuan nyieun Google hareup atawa Facebook, sarta anu geus nyieun rencana pikeun ngamimitian parusahaan IT sorangan. Kana completing na coursework dina kampus Juni, Damian ngarencanakeun nyandak hiji posisi magang deukeut kulawarga di Seattle bari ngarasakeun mangrupa kahirupan nyaman, aman sarta senang.

Naséhat pikeun Software Profesional

"Saran abdi téh rék pikeun eta. Ulah sieun ningali dunya jeung pangalaman hirup. Datang ka mum geus pangalaman-hiji tremendously positif anu kuring yakin kuring gé apal fondly keur sabaraha puluh. Téh mangrupa fun tempat pikeun diajar sarta tumuwuh. "

"Universitas henteu ngan di dieu pikeun ngajarkeun ngeunaan Élmu Komputer, tapi ogé pikeun mantuan Anjeun tumuwuh sakumaha jalma anu. Éta moal hal anu katempona di paguron luhur lianna. Dina universitas nu biasa, pangaweruh anu diajarkeun tanpa mikir kumaha awak sarta pikiran prosés éta. Di mum aya ogé hiji fokus kana kumaha ngembangkeun pamikiran jeung awak ngajadikeun pangaweruh nu mangpaat tur leuwih topics. Ieu sabenerna mangrupa cara béda (jeung positif) pembelajaran ".

Lalajo video tentang Damian sarta program MSCS kami on YouTube.

Software Insinyur, Mahasiswa, sarta Sarjana

interns murid MSCS urang dianggo full-waktu di posisi IT profésional maranéhanana. Éta ogé nyandak required kursus pangajaran kajauhan. Hasilna, paling mahasiswa manggihan saeutik waktu ditinggalkeun pikeun sagala kagiatan lianna. Mohamed Sobhy MA Farag mangrupa iwal. Henteu ngan ieu anjeunna digawé full-waktu salaku konsultan Téknis keur luhur parusahaan IT konsultan di Pittsburgh, Pennsylvania, sarta earning A di kursus pangajaran kajauhan, tapi Mohamed geus dijadikeun waktos ngudag sababaraha kagiatan Milari.

Mohamed lahir di kota leutik di Mesir kalér, sarta dihadiran sakola primér sarta luhur di Saudi Arabia. Ku waktu anjeunna rengse SMA, anjeunna rengking kagenep diantara luhureun sapuluh mahasiswa di Saudi Arabia. Mangsa ieu Mohamed janten diideuan ku komputer, sarta manéhna balik ka Mesir nepi ka diajar Élmu Komputer di Menoufia Universitas, dimana anjeunna husus dina arsitektur mesin komputasi jeung sistem operasi.

Ku tingkat katilu di Menoufia Universitas, Mohamed ieu didaptarkeun dina FreeBSD daftar pangdeudeul. Anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun ngamekarkeun hiji pendekatan keur loading modul kernel FreeBSD dina waktu amprok dinamis. Salaku hasil tina proyék ieu, anjeunna dileler a Google Summer of Hadiah Code. interest na ngahontal ka duanana di tingkat struktur titik, sarta ka tingkat komunikasi titik. Ku taun kaopat di Menoufia Universitas, manéhna berguru Jaringan Komputer jeung meunang sertifikat CCNA Akademi (CISCO Certified Network Mitra). Dina Méi 2011, anjeunna lulus ku kelas tina Alus jeung gelar Honor.

Honors panganyarna na prestasi

Salila 2010 na 2011, Mohamed narima sababaraha honors:

  • tempat kahiji dina "Project Programming Best", Renewable Energy Konférénsi, Mesir, 2010.
  • Google Summer of Code Award, Google, 2010.
  • tempat kahiji dina "Project Programming Best", Renewable Energy Konférénsi, Mesir, 2011.
  • Top 20 Insinyur di Mesir, 2011.
  • Diterangkeun teknis di ArabBSD proyék (Désémber 2010 - Hadir).
  • Pangatur di Google pamekar Grup (2011 Januari - Hadir).

panganyarna prestasi Milari Mohamed urang:

  • August 2012: Mohamed diterbitkeun artikel, "Multicore kernel dinamis modul téhnik kantétan pikeun enhancement kinerja kernel"Dina Journal Internasional Komputer Élmu & Téhnologi Émbaran (IJCSIT), vol 4, teu 4, handapeun Maharishi universitas Manajemén, Departemen Élmu Komputer.
  • 2012 Désémber: Anjeunna diterbitkeun, "Hiji ditingkatkeun amprok-waktos kernel debugger visual"Di IEEE 8th International Téknik Konférénsi Komputer (ICENCO) cara ngagawe, ogé dina Maharishi universitas Manajemén, Departemen Élmu Komputer.
  • Pébruari 2013: Mohamed ieu resmi diajak nyarita di sési dina "The munculna Mobile Aplikasi and Services" dina bit urang 2nd Taunan Dunya Kongrés of Munculna InfoTech-2013, bisa diayakeun Juni, 2013 di Dalian, Cina.
  • March 2013: proposal Mohamed urang, "Cryptology ti Operating System paradigma," ieu katampa salaku surah pikeun buku anyar nyawalakeun pentingna kaamanan informasi di luhur multidisciplinaric. Dina kontéks ieu, "multidisciplinary" nunjukkeun ka presentasi jejer kaamanan komputer dina watesan disiplin séjén, nyaéta ngawanohkeun kaamanan dina sistim file, kernels atawa awan tinimbang maturan jejer kaamanan murni. Ayeuna, surah na keur dirévisi ku sababaraha profesor anu ngahususkeun dina kaamanan komputer.
  • April 2013: Manéhna diondang pikeun ilubiung dina Departemen AS Pertahanan "Awan komputasi & jaminan keur kritis DoD inisiatif Konférénsi" dina Maryland.

Naha hadir mum?

Waktu ditanya naha manehna milih Maharishi Universitas Manajemén pikeun gelar Masters di Élmu Komputer, Mohamed ngawaler, "The pilihan pikeun ulikan sarjana gumantung kana obyektif hiji murid urang. Mayoritas program sono kamampuh kabutuhan pasar tracking. Aya gap antara hasil panalungtikan teoritis sarta hirup praktis. Abdi tiasa ngarasakeun eta di gaw anyar abdi dimana urang boga murid Master urang kurang nu qualities industri universitas séjén '. Ti pandang abdi, mum mangrupa salah sahiji tempat luhureun dina Nyiapkeun siswa kalawan qualities nu diperlukeun jeung pangalaman pikeun pasar AS. Kuring miboga pangalaman industri langsung salila kuring studi dina kampus di mum, sarta geus Nyanghareupan loba kaayaan pakasaban abdi sarupa kumaha kuring kungsi di Labs tangtu. "

Kaunggulan tina practicing téhnik TM®

"The fokus kana timer ngembangkeun babarengan jeung qualities atikan anu matak di mum. semedi Transcendental salaku téknik umum timer ngembangkeun [latihan ku sakabéh siswa, dosen jeung staf di mum] ngabantuan kuring ngadangukeun kamampuhan jero kuring, sarta pikeun ningkatkeun pidangan stabilitas emosi abdi. "

gol hareup

gol Mohamed urang: "Nurutkeun kana siklus sésana jeung aktivitas, Kuring perencanaan pikeun balik deui ka studi akademik geura-giru. Kuring intending mun diajar pikeun PhD ngawangun sarta nyaring pamikiran sistimatis kuring jeung nalungtik cara anyar tina ngarengsekeun masalah. "Anjeunna geus tempo MIT, Stanford na Carnegie-Melon pikeun PhD-Na.

Naséhat pikeun Insinyur Software séjén

"Maharishi Universitas Manajemén mangrupa salah sahiji program luhureun nu prepares siswa pikeun posisi industri luhur di pasar AS IT. Anjeun kudu mertimbangkeun mum lamun hoyong janten pamimpin di dunya IT. "

Ethiopians na Eritreans di Imah dina mum

Leumpang ngaliwatan Gedong McLaughlin, imah tina Sakola Élmu Komputer sarta Matematika di Maharishi Universitas Manajemén, anjeun papanggih santri sareng diversity euyeub ngeunaan backgrounds budaya jeung étnis. Bari leuwih ti 40 nationalities biasana digambarkeun dina program MSCS dina kampus iraha wae dibikeun, janten semu anu aya leuwih Ethiopians tinimbang kabangsaan sejenna digambarkeun. Kanyataanna, saprak program MSCS urang dimimitian di 1996, jumlah panglobana lulusan datangna ti Étiopia. Kaluar tina lulusan 1205, 289 anu Ethiopian. Diantara mahasiswa ayeuna enrolled dina kampus jeung lakukeun internships sabudeureun AS, Ethiopians oge grup panggedena digambarkeun kalayan 155.

Naha jadi loba Ethiopians datangna ka AS pikeun sakola sarjana?

Numutkeun Sundus Yousuf, anu munggaran ngagaduhan resep komputer di Ethiopia di 10 umur, sarta anu ayeuna ngalakukeun magang latihan na kurikuler praktis dina Systems Émbaran Panalungtikan Departemen di University of Iowa, "Ieu teh Dream Amérika. AS mere gambar dunya ieu anu éta misalna nagara gede jeung nu saha tiasa sukses lamun aranjeunna dianggo cukup teuas ".

Professionally, Sundus hoyong damel jalan nepi ti organisasi leutik aub dina ngembangkeun software, lajeng nyandak hambalan séjén pikeun organisasi IT gedé inovatif. Salajengna, anjeunna ngaharepkeun earn PhD a, ku kituna manéhna bisa nyumbang kana panalungtikan nu patali jeung AKAL jieunan atawa IBM smarter Planet®.

Naha hadir mum hususna?

Sundus dibikeun ka mum ti universitas AS sejen sabot teu ningali gol na keur achievable di universitas éta.

"The atraksi of mum éta yén:

  • Ieu diwangun ku jalma ti ampir unggal bangsa, seler bangsa, jeung wewengkon dunya. Mum mangrupakeun universitas paling beragam yen Kuring geus datang di sakuliah. Ulikan dina mum méré mahasiswa internasional kasempetan teu ukur ngalaman budaya Amérika, tapi papanggih jalma ti unggal juru dunya.
  • Alesan sejen undeniable teh rojongan keuangan anu sakola nyadiakeun pikeun siswa internasional na esteemed. Ieu tambah pisan badag keur naon murid internasional saperti méré urang kasempetan pikeun neuleuman wates urang tanpa wates finansial.
  • Panungtungan, tapi pasti teu saeutik, nyaeta catetan employability na reputasi sakola geus dimekarkeun diantara pausahaan AS Fortune 500 IT. Ieu ngimpi unggal murid urang bisa padamelan di salah sahiji pausahaan ieu, sarta nempatkeun pangaweruh maranéhna kana uji pamungkas ku practicing eta di alam nyata. "

Naon pleases maneh paling di pangalaman anjeun dina mum?

"Kusabab kelas aya di sistem block, urang diajar hiji Tangtu sabulan, lajeng ngarobah. Ieu hébat sabab pernah bosen atanapi ngarasa unsatisfied di kelas pikeun hiji jaman nambahan waktu. lingkungan pisan tenang jeung damai, sarta ieu mantuan Anjeun museurkeun deeply, ngahontal assignments poean anjeun, sarta minuhan impian anjeun. Kursus-kursus ditawarkeun dina program abdi anu ogé tailored mun jaman kiwari ngeunaan téhnologi, nu ngarupakeun hal pohara alus, saprak téhnologi ieu ngembang jadi gancang."

Naon nasihat Rék masihan pamekar software for keur ayaan na kapuasan dina kahirupan?

"Naon éta kamari teu dinten teu bakal isukan, jadi tetep diri up-ka-tanggal dina téknologi panganyarna tetep di buruan. Hiji deui hal-nyaho naon nu peryogi kauninga urusan, naha nu nuju ngan dimimitian kaluar salaku pamekar software (atawa rarancang jadi hiji), jadi nyieun komitmen alus mun eta. Sistim Profesional pangajaran Komputer mum urang téh alus pisan. Kursus-kursus ditawarkeun nyaéta up-to-date-utamana kursus seminar dua-minggu, nu maénkeun peran badag dina ngajaga urang ayeuna. Leuwih ti éta, praktek téhnik Transcendental Meditation® ieu terpadu kalayan sistem pendidikan, anu méré kami hiji visi jelas jalan payun."

siswa Eritrean tur lulusan 2013.

Marengan siswa Ethiopian, dina taun panganyarna kami geus katempo tumuwuh ajeg dina populasi mahasiswi Eritrean. Hal ieu bisa kaharti mun anjeun nganggap yén Ethiopians na Eritreans babagi wates umum di Afrika Wétan, mibanda iklim sarupa, basa na pipikiran, na duanana mibanda kualitas luhur atikan elmu komputer sarjana. Aya ayeuna santri Eritrean 15 dina program MSCS, sarta 2013 beredar sarjana téh Eritrean. Murid ti duanana nagara mikaresep parusahaan silih urang, naha éta dina (soccer) widang bal atanapi di grup posing pikeun photograph a.

Transcendental Meditation® Téhnik: nu Tepi kalapa pikeun Profesional IT

Numutkeun Maharishi Universitas Manajemén Élmu Komputer Dean Gregory Guthrie "Masa depan pangajaran IT di AS ngawengku fokus dina software ngaronjatkeun ku ngaronjatkeun pamekar software sorangan. "

Kauntungan distinguishing unik atikan mum éta sakabéh siswa jeung dosen prakték hiji téhnologi dibuktikeun keur ngembang kecerdasan maranéhanana, kreativitas, abilities masalah-ngarengsekeun, sarta umum well-mahluk. téhnologi ieu, diverifikasi ku studi ilmiah ampir 700, sarta latihan ku genep juta jalma ti sagala budaya utama na agama di sakuliah dunya, nyaeta Téhnik Transcendental Meditation®.

"ngembangkeun pribadi mangrupa konci for keur ayaan profésional, "Ceuk Dr. Guthrie," na mum nyaéta unik dina méré kasempetan ieu siswa dina widang élmu komputer, nepi ka ngagedekeun pelatihan teknis na akademik maranéhanana. "

Murid ti sadayana backgrounds mikaresep TM.

Tanda petik tina siswa

prakték poéan TM eliminates stress ti karya jeung kahirupan, fisik nyandak kuring nyandak up deui tantangan dina karya abdi, sareng buka teh mil tambahan pikeun janten pamaen luhur di parusahaan kuring. - KI (Cina)

Salah sahiji mangpaat practicing TM keur kuring ieu keur tenang jeung di kontrol. Gaduh prakték biasa bayaran leuwih ti ngan lakukeun eta mun anjeun pikir nu peryogi eta. Ieu prosés pealing off lapisan stres hiji-hiji na ngalaman pangatur jero. Kami bisa neuleuman gancang ti méméh, konsentrasi hadé beurang, tur meunang cukup sare peuting.

manajer abdi pisan senang jeung kamajuan mah kalawan naon Kuring delivering. Anjeunna diaku kanyataan yén kuring jaga diri ku dahar cageur, ngabogaan cukup sare, sarta ogé niis. - SM (Iran)

Praktek poéan TM geus salawasna geus mangpaat dina kahirupan pribadi tur profésional. Eta ngajaga kuring ngageter tur tiis. - SM (Nepal)

prakna mah tina téknik TM geus mantuan kuring boga fokus alus dina karya abdi sarta dinten kirang stres mun hirup poé. - AA (Ethiopia)

Kalawan jumlah waktu kuring méakkeun jam gawé sarta asup kuliah DE abdi, abdi teu bisa salamet tanpa TM. Kuring noticed nu ceunah tense sarta capé di ahir poé, tapi pas kuring tapa, kuring ngarasa recharged. - AND (Kanada)

prakték TM biasa geus mantuan kuring pikeun tetep seger jeung tenang di kali tina kasusah. Kuring ngarasa yén kuring geus tekanan dina cara normal nanganan sakumaha dibandingkeun abdi ko-pagawe, jeung ieu pasti aya hasil tina ngalaksanakeun TM biasa. - LP (Nepal)

Kuring geus bisa nélépon ka loba tekanan lately sarta bisa multitask pisan gampang alatan TM. - DP (India)

Kalawan TM I ngalaman leuwih jéntré sarta leuwih pendekatan dina-jero kana masalah, betah diajar téknologi anyar, gampang fokus jeung konteks ngaganti. - SM (Bulgaria)

Kusabab pakasaban téh saeutik saeutik stres, utamana lamun deadlines datangna, TM matak ngamudahkeun. - SM (Ethiopia)

Transcendental semedi méré kuring karapihan jero tur tenang nu mantuan kuring ngaleutikan stress dina jangka waktu nu ieu pasti ngeunaan kahirupan abdi. - DR (Ciamis)

TM ngabantuan kuring bade difokuskeun tugas abdi tanpa ngagunakeun sagala kimia éksternal kayaning Pél atanapi kopi, sarta ngajadikeun awak mah seger sanggeus sapoé lila gawé jeung kagiatan. - VA (Kolombia)

Tangtu kuring ayeuna nyaéta salah sahiji hese, merlukeun rada loba waktu jeung perhatian. Praktek TM relieves stress alami, sarta mantuan kuring konsentrasi bari keur santai di waktu nu sami. - SV (Sri Lanka)

pikiran kuring jelas, awak kuring karasaeun rested. TM ngabantuan kuring ngurangan stres. Praktek TM ieu boosting kinerja kuring dina pakasaban sarta dina kagiatan sapopoé pribadi abdi. - LA (Républik Dominika)

Ngaliwatan praktek téhnik Transcendental semedi Kuring geus datang ka ngarti sorangan hadé, sarta kumaha pikiran jeung pangalaman kuring pangaruh kahirupan sapopoe kuring. Kuring geus pribadi ningkat kaahlian komunikasi kuring jeung kamampuhna tetep langkung difokuskeun kana target kuring. - ga (Ghana)

prakték biasa tina TM ngahasilkeun pamikiran jelas nu penting pikeun ngembangkeun software. Lakukeun TM ngabantuan kuring rék dipegatkeun setrés, jeung ngamungkinkeun kuring ngamimitian gawe abdi sareng pikiran seger dina dinten handap. - SA (Sri Lanka)

Kuring geus ngalaman nu ngarengsekeun masalah pajeulit ampir teu mungkin lamun aya kavling stres sarta workload. Transcendental semedi ngabantuan kuring dina kaayaan kitu. Kuring tapa di isuk saméméh bade ngagarap, tur deui sanggeus balik ka imah. Ngan 20 menit tina TM deui brings kuring ka freshness subuh. - AA (Nepal)

prakték TM biasa ngabantuan professional komputer janten sukses dina kahirupan maranéhanana ku ulang energizing sarta nyieun brains langkung tertib.

Téhnik TM teh kado ti mum ka sadaya muridna. TM bakal nulungan urang hirup kalawan stress kirang. - TA (Myanmar)