The Love of an Admissions Counselor: Abigail Stickels

Abigail Stickels gick med i ComPro-antagningsteamet 2020. Hon älskar varje bit av sitt arbete som antagningsrådgivare och hjälper sina sökande att smidigt gå igenom ansökningsstegen och styra dem mot en bättre karriär.

Hon genomför övningsintervjuer för att förbereda dem för att möta visumintervjun. "Den bästa glädjen i min position är att läsa orden "Jag fick mitt visum idag", säger Abigail. "Jag gick under min första arbetsdag och möttes av de mest fridfulla, vänliga och vackra människorna, som jag fortfarande avgudar".

Abigail med ComPro Admissions Team 2021

Abigail har en passion för att resa världen runt. Bara under 2022 besökte hon sex länder i Afrika, Europa och Sydamerika och fem delstater i USA. Genom sin kärlek och kunskap om olika kulturer och livsstilar kan hon skapa en speciell kontakt med sina internationella sökande.

I Kairo, Egypten och San Pedro, Guatemala

Lakpa Sherpa, en nuvarande ComPro-student från Nepal säger, "Abigails orubbliga stöd var ovärderligt och gjorde min resa mycket smidigare. Jag måste nämna att vårt förhållande gick utöver det för en ren rådgivare och student. Vi utvecklade en god vänskap som jag värnar om än i dag.”

“Abigail Stickels är fantastisk! Hon är mycket vänlig, snabb och alltid glad att hjälpa. Vi hade trevliga utbyten under hela min ansökan till MIU. Hon höll kontakten och såg till att jag fick den bästa servicen och upplevelsen även under mina resor till MIU, säger Amanuel Berihun.

När hon inte utforskar landet dyker hon djupt för att uppleva världen under ytan. "In i havet går jag för att tappa förståndet och hitta min själ", säger Abigail.

Marsa Alam, Egypten

Abigail arbetar nu med MIU-antagningsteamet för att hjälpa sökande från andra avdelningar. Ändå, genom sin livfulla natur, fortsätter hon att ge glädje till våra ComPro-studenter som bor på campus.