ComPro-antagningsteamet: dedikerat till din framtid

Globalt intresse för Compro håller antagningsteamet upptagen och glad

Ett rekordantal personer har ansökt om programmet för professionella datorerSM under de senaste två åren, med mer än 28,000 185 ansökningar från XNUMX länder.

Att behandla detta stora antal applikationer på ett effektivt, korrekt, professionellt och välkomnande sätt är vår specialitet Compro Antagningsavdelningen.

Möt ditt antagningsteam

Översta raden: Dima, Randy, Abigail, Melissa, Bonnie, Erica, Laxmi, Elaine. Nedre raden: Lisa, Samantha, Charlie, Teja, Girma, Chandra, Pat och Sara.

"Vi inser att dessa sökandes framtid är så ljus", säger chef för datavetenskapliga antagningar, Melissa McDowell. "De har stora drömmar och vi är dedikerade till att hjälpa dem att lyckas."

Vårt team ser fram emot att få din ansökan och hjälpa dig att uppnå dina personliga och professionella mål!

Tjugofem års erfarenhet 

Datavetenskapliga avdelningen är glada över att fira programmets 25: e år. Sedan 1996 har mer än 4,000 studenter från mer än 100 länder registrerat sig Compro det näst största datavetenskapliga magisterprogrammet i USA (rankat efter antalet nyutexaminerade).

"Vårt magisterprogram förändrar människors liv genom att ge mjukvaruutvecklare över hela världen möjlighet att studera och få praktikplatser i USA och lära sig Transcendental Meditationsteknik (TM)", säger chefsadministratör för MS i datavetenskapsprogrammet, Elaine Guthrie . "Detta har en enorm inverkan på att förbättra studentkarriärer och liv, och det är extremt tillfredsställande för oss alla i antagningar att vara en del av denna process."

Teja och Melissa med nya ComPro-studenter.

Studentuppskattning 

”Utan antagningsteamets stöd från början hade jag inte kunnat delta i MIU. Utan deras fortsatta stöd skulle jag inte ha en framgångsrik CPT [praktikutbildning] arbetserfarenhet just nu!

”När det blev dags för min fru och dotter att följa med mig i USA, hjälpte Melissa på antagningskontoret mig med alla detaljer som att jag var hennes egen familj. När min fru och dotter anlände till USA var det det mest underbara ögonblicket i mitt liv. Utan stöd från Compro Antagningar, det skulle inte ha hänt. ” —Van Tu Huynh, Vietnam

”Att träffa antagningsteamet på campus var lika trevligt som att träffa dem online. De var väldigt varma med mig - något jag inte förväntade mig först. De fick mig att känna mig som hemma. Denna möjlighet hade inte varit möjlig om de inte hade valt mig i första hand, och jag är oerhört tacksam. Som ett resultat har jag fått chansen att förändra mitt liv professionellt och personligen. Jag kan inte uttrycka med ord hur glad och uppfylld jag är tack vare MIU Compro Antagningsteam. ” —Edgar Endo, Brasilien

ComPro-studenter firar uppnåendet av en viktig milstolpe för livet.