Kommentarer från Recent MIU ComPro Graduates

Se vad våra nyutexaminerade hade att säga om sina erfarenheter och resultat i masterprogrammet Computer Professionals.

”Jag är tacksam för det här programmet. Det förändrade livet. ””Det var en underbar upplevelse att göra magisterexamen i datavetenskap vid MIU. Läroplanen är den senaste och fakulteten är mycket erfaren. Allt på MIU fick mig att känna mig som hemma. Det var ett bra beslut att göra mina mästare där. ”"Jag är också evigt tacksam för möjligheterna att träffa så många underbara, trevligt och snälla vänner här. Allt började med MIU och detta vackra land som förenade oss som ett. Jag önskar dig allt gott."”MIU hjälpte mig på många sätt att utveckla mig andligt och intellektuellt. Trots att jag tvekade mycket att utbilda mig från ett medvetenhetsbaserat universitet. Jag tror att jag har tagit ett av de bästa besluten i mitt liv. Jag har inte bara uppfyllt min karriär, jag har också uppfyllt den saknade delen i mig genom att utveckla min andliga sida. ””Jag är mycket nöjd med MIU: s MSCS-program som hjälper mig att utföra mitt uppdrag. Jag tror att programmet gör skillnad i mitt liv och för många andra kamrater som jag. ”

Studenter som gör sin morgonmeditation i Dalby Hall

”Jag är mycket tacksam för antagningsansvariga, lärare, samordnare, tränare och många andra anställda som var professionella, stödjande, vänliga, öppna och uppmärksamma från anmälan till examen. Jag uppskattar varje personal som stöder MSCS-programmet och önskar det bästa för deras hälsa, framgång och familjer. ”

“Alltid tacksam mot MIU och dess fakultetsmedlemmar. Allt är utmärkt. ”

”Jag uppskattar verkligen min upplevelse på MIU. De kurser som tagits har förberett mig för mitt jobb nu. Lärarna var mycket kunniga. Transcendental meditation har hjälpt mig i min personliga tillväxt. Den kunskap som jag får kommer att hjälpa mig att få en bra yrkeskarriär. ”

”Jag är väldigt nöjd med MIU. Jag träffade många fantastiska människor. MIU var bättre än jag någonsin förväntat mig - vissa lärare var fantastiska och placeringskontoret gjorde ett otroligt jobb. ”

”Programmet erbjuder kurser som hjälper dig att trivas i den professionella världen. Kurserna undervisas av erfarna professorer som har fått erfarenhet inom IT-branschen. Vanan att träna Transcendental Meditation (TM) hjälper mycket att förbättra personligt och professionellt liv. Så min totala erfarenhet av MSCS-programmet har varit fantastisk. ”

"Tack för att du har en fantastisk karriärtillväxt och framstegsmöjlighet utan diskriminering av ras eller ursprungsland."

"Tack MIU för att du är ett andra hem och en familj."

"Jag vill uttrycka min tacksamhet till alla fakulteter och personal vid MIU som är dedikerade till att ta fram min potential som student."

”Programmet var riktigt bra. Tack för allt stöd som ges till mig som internationell student och ännu viktigare för att jag har lärt mig Transcendental Meditation - det är verkligen användbart för olika situationer. ”

"Jag hade en dröm att komma hit till USA och slutföra min master, och nu kan jag äntligen avsluta min MS-examen i datavetenskap från Maharishi International University."" Här på MIU fick jag en chans att lära mig många saker att lyfta min karriär genom att studera olika praktiska programmeringsämnen. Jag kunde också lära mig att bibehålla ett avslappnat sinne och kropp och att öka min inre intelligens, frid och självförverkligande genom regelbunden utövande av Transcendental Meditation.”

”Mitt val och min resa att gå på Maharishi International University är extremt rätt. Upplevelsen är en av de största tiderna i mitt liv. Jag skulle definitivt rekommendera min härliga MIU till vänner och andra. Tack, MIU. ”

”Det är en stor ära att vara här på MIU. Eleverna och lärarna är utmärkta. ”