Kommentarer från senaste ComPro Graduate

Datorproffs-studenter

Hör vad våra nyutbildade hade att säga om sina erfarenheter och resultat i Masterprogrammet Computer Professionals.

”Jag är tacksam för det här programmet. Det förändrade livet. ”

”Det var en underbar upplevelse med Master i datavetenskap vid MIU. Läroplanen är den senaste och fakulteten är mycket erfaren. Allt på MIU fick mig att känna mig som hemma. Det var ett bra beslut att göra min mästare där. ”

”Jag är också evigt tacksam för möjligheterna att träffa så många underbara, trevliga och vänliga vänner här. Det hela började med MIU och detta vackra land som anslutit oss som ett. Jag önskar er allt gott. ”

”MIU hjälpte mig på många sätt att utveckla mig själva andligt och intellektuellt. Trots att jag var mycket tveksam till att få en utbildning från ett medvetenhetsbaserat universitet. Jag tror att jag har fattat ett av de bästa besluten i mitt liv. Inte bara har jag uppfyllt mina karriärbehag, jag har också uppfyllt den saknade delen i mig genom att utveckla min andliga sida. ”

”Jag är mycket nöjd med MIU: s MSCS-program som hjälper mig att utföra mitt uppdrag. Jag tror att programmet gör en skillnad i mitt liv och för många andra stipendiater som jag. ”

”Jag är mycket tacksam över antagningsansvariga, fakulteten, koordinatorer, tränare och många andra personal som var professionella, stödjande, vänliga, öppna och uppmärksamma från anmälan till examen. Jag uppskattar varje personal som stöder MSCS-programmet och önskar det bästa för deras hälsa, framgång och familjer. ”

Läs mer

Studenter som gör sin morgon-TM i Dalby Hall

Studenter som gör sin morgonmeditation i Dalby Hall

”Alltid tacksam för MIU och dess fakultetsmedlemmar. Allt är utmärkt. ”

”Jag uppskattar mycket min erfarenhet på MIU. De kurser som tagits har förberett mig för mitt jobb nu. Lärarna var mycket kunniga. Transcendental meditation har hjälpt mig i min personliga tillväxt. Den kunskap som jag fått kommer att hjälpa mig att ha en bra yrkeskarriär. ”

”Jag är verkligen nöjd med MIU. Jag träffade många fantastiska människor. MIU var bättre än jag någonsin förväntat mig - vissa fakulteter var fantastiska och placeringskontoret gjorde ett otroligt jobb. ”

”Programmet tillhandahåller kurser som hjälper dig att trivas i yrkesvärlden. Kurserna undervisas av erfarna professorer som har fått erfarenhet inom IT-branschen. Vanan att öva Transcendental Meditation (TM) hjälper mycket att förbättra det personliga och yrkeslivet. Så min övergripande erfarenhet av MSCS-programmet har varit fantastisk. ”

"Tack för att du har fått en stor karriärstillväxt och möjlighet till avancemang utan diskriminering mot ras eller ursprungsland."

"Tack MIU för att du är ett andra hem och en familj."

"Jag vill uttrycka min tacksamhet till alla fakulteter och personal på MIU som är engagerade i att få fram min potential som student."

”Programmet var riktigt bra. Tack för allt stöd som jag fick som internationell student, och viktigare för att ha lärt mig transcendental meditation - det är verkligen användbart för olika slags situationer. ”

"Jag hade en dröm att komma hit till USA och slutföra min magisterexamen, och nu kan jag äntligen avsluta min MS-examen i datavetenskap från Maharishi International University."

”Här på MIU fick jag en chans att lära mig många saker för att lyfta upp min karriär genom att studera olika praktiska programmeringsämnen. Jag kunde också lära mig att upprätthålla ett avslappnat sinne och kropp och öka min inre intelligens, frid och självförverkligande genom regelbunden övning av transcendental meditation. ”

”Mitt val och resa för att gå till Maharishi International University är extremt rätt. Upplevelsen är en av de största tiderna i mitt liv. Jag skulle definitivt rekommendera min härliga MIU till vänner och andra. Tack, MIU. ”

”Det är en stor ära att vara här på MIU. Eleverna och lärarna är utmärkta. ”

Läs mer om datorprofessionella programmet

ComPro-studenter kommer från hela världen!