ASD-kurs: Utökar mjukvaruutveckling med grundläggande principer

Kursen Advanced Software Design (ASD) kompletterar de moderna teknikkurserna i MS i datavetenskap-programmet med en fördjupad studie av principerna och logiken som ligger till grund för all mjukvarudesign.


”I vårt masterprogram för Computer Professionals har vi en rad olika ämnen och klasser. Vissa utvidgar olika applikationsområden och moderna verktyg och tillvägagångssätt för mjukvaru- och systemutveckling – webb, big data, OO-programmering, moln etc. Andra kurser ger en mer fullständig förståelse för de principer och logik som ligger till grund för alla dessa områden. Kursen Advanced Software Design (ASD) ger djupa organiseringsprinciper som studenter och akademiker drar nytta av i sina karriärer”, enligt Dr. Greg Guthrie, primär ASD-instruktör, professor i datavetenskap och datavetenskapsdekan emeritus.

Som anges på vår webbplats, Advanced Software Design (CS525) tar hänsyn till nuvarande metoder och praxis för bra design av mjukvarusystem. Ämnen inkluderar mjukvarudesignmönster, ramverk, arkitekturer och designstrategier för att tillämpa dessa abstraktioner på flera nivåer.

 

Studentkommentarer

"Det här är den bästa kursen jag någonsin har gått i mitt liv, professor. Jag är mycket tacksam. Tack så mycket." LMT — Myanmar

”Tack, käre prof. Guthrie. Jag vill bara tacka dig för att du har gett mig all kunskap och moraliskt stöd under den här kursen. Efter att ha haft den här kursen är jag nu redo för designmönsterintervjufrågorna som jag kommer att använda i framtiden. Jag är glad över att vara student under din ledning. Du visade mig att vägen till framgång är att tro på dig själv.” AT – Libanon

"ASD-kursen jag tog hjälper mig så mycket i mitt jobb, eftersom den är relaterad till designprogramvaruarkitektur." MN – Vietnam

"Först och främst vill vi tacka er för den fantastiska kursen och den fantastiska överraskningen på slutet. Vi hade så roligt i klassen, vi gillade klassinnehållet och naturligtvis dina skämt :)” LSER — Colombia, GPO — Nigeria och MAAY — Egypten