Transcendental Meditation® Technique: Competitive Edge for IT Professionals

Enligt Maharishi University of Management datavetenskap dekan Gregory Guthrie, "Framtiden för IT-utbildning i USA inkluderar att fokusera på att förbättra programvaran genom att själva utveckla mjukvaruutvecklarna. "

Den unika fördelaktiga fördelen med MUM-utbildning är att alla elever och lärare praktiserar en beprövad teknik för att utveckla sin intelligens, kreativitet, problemlösningsförmåga och generellt välbefinnande. Denna teknik, verifierad av nästan 700 vetenskapliga studier, och praktiseras av sex miljoner människor från alla större kulturer och religioner världen över, är Transcendental Meditation®-teknik.

"Personlig utveckling är nyckeln till professionell framgång", Säger Dr. Guthrie," och MUM är unik för att ge detta tillfälle för studenter inom datavetenskap, för att öka sin tekniska och akademiska utbildning. "

Studenter från alla bakgrunder tycker om TM.

Citat från studenter

Daglig övning av TM eliminerar stressen från arbete och liv, vilket gör att jag fysiskt kan ta upp mer utmaningar i mitt arbete och gå den extra milen för att vara en topputövare i mitt företag. - KI (Kina)

En av fördelarna med att öva TM för mig är att vara lugn och i kontroll. Att ha en vanlig praxis betalar mer än bara gör det när du tror att du behöver det. Det är en process att avlägsna skikten av stress en efter en och uppleva det djupa självet. Jag kan lära mig snabbare än tidigare, koncentrera mig bättre under dagen och få tillräckligt med sömn på natten.

Min chef är väldigt nöjd med mina framsteg och med vad jag levererar. Han gillar det faktum att jag tar hand om mig själv genom att äta hälsosamt, ha tillräckligt med sömn och meditera också. - SM (Iran)

Den dagliga övningen av TM har alltid varit användbar i personligt och professionellt liv. Det håller mig vaken och cool. - SM (Nepal)

Min praktik av TM-tekniken har hjälpt mig att ha ett bra fokus i mitt arbete och ett mindre stressigt vardagsliv. - AA (Etiopien)

Med tiden jag spenderade på jobbet och på min DE-kurs kunde jag inte överleva utan TM. Jag märkte att jag blir spänd och trött i slutet av dagen, men så snart jag mediterar känner jag mig uppladdad. - ET (Kanada)

Regelbunden TM-övning har hjälpt mig att förbli frisk och lugn i tider med svårigheter. Jag känner att jag har hanterat tryck på vanliga sätt jämfört med mina medarbetare, och det är definitivt resultatet av regelbunden TM-praxis. - LP (Nepal)

Jag har kunnat hantera mycket tryck på senare tid och möjlighet att multitaska mycket lätt på grund av TM. - DP (Indien)

Med TM upplever jag mer detaljer och en djupare inställning till problem, lätthet att lära mig ny teknik, lätt fokusering och kontextbyte. - SM (Bulgarien)

Eftersom jobbet är lite stressigt, speciellt när deadlines kommer, gör TM det enkelt. - SM (Etiopien)

Transcendental Meditation ger mig inre fred och lugn som hjälper mig att minimera stress i denna osäkra tid i mitt liv. - DR (Filippinerna)

TM hjälper mig att fokusera på mina uppgifter utan att använda några externa kemikalier som piller eller kaffe, och det gör min kropp fräsch efter en lång dag med arbete och aktiviteter. - VA (Colombia)

Min nuvarande kurs är en svår, vilket kräver ganska mycket tid och uppmärksamhet. TM-praktiken lindrar stressen naturligt och hjälper mig att koncentrera mig samtidigt som jag är avslappnad. - SV (Sri Lanka)

Mitt sinne är klart, min kropp känns vilad. TM hjälper mig att minska stressen. Utövandet av TM ökar min prestation på jobbet och i mina personliga dagliga aktiviteter. - LA (Dominikanska republiken)

Genom tränandet av Transcendental Meditationstekniken har jag kommit att förstå mig själv bättre, och hur mina tankar och erfarenheter påverkar mitt vardag. Jag har personligen förbättrat mina kommunikationsförmåga och förmåga att vara mer fokuserad på mina mål. - GA (Ghana)

Regelbunden övning av TM ger tydligare tänkande vilket är viktigt för mjukvaruutveckling. Doing TM hjälper mig att släppa stress och tillåter mig att börja mitt arbete med ett nytt sinne den följande dagen. - SA (Sri Lanka)

Jag har upplevt att lösningen av komplicerade problem är nästan omöjligt när det finns mycket stress och arbetsbelastning. Transcendental Meditation hjälper mig i sådana situationer. Jag mediterar på morgonen innan du går till jobbet, och igen efter att du återvänt hem. Bara 20 minuter av TM ger mig igen morgonens färskhet. - AA (Nepal)

Regelbunden TM-praxis hjälper datapersonal att lyckas i sina liv genom att återanvända och skapa mer ordnade hjärnor.

TM tekniken är gåvan från MUM till alla studenter. TM hjälper dig att leva med mindre stress. - TA (Myanmar)