New Computer Professionals Career Center

I vår förflyttade Computer Professionals Career Center för MUM till vackra, nyrenoverade kontor på campus i Verrill Hall (rum 43, 45 och 46).

Den nya anläggningen har arbetsplatser för studenter, två seminarierum och en öppen planlösning för det effektiva arbetsflödet för alla verksamheter och coaching / träningsgrupper.

11-anställda i ComPro Career Center stödja studentens framgång i belöning av sysselsättning i den amerikanska IT-branschen genom att: seminarier, workshops, intervju- och anställningscoaching, omedelbar utfärdande av arbetstillstånd och professionell CV-utveckling.

Datorprofessor Karriärcenter Professionell personal

Värdering från studenter

Alla våra internationella studenter tar seminarier och en treveckors karriärstrategis workshop för att förbereda sig för att hitta en professionell praktikplats praktikplats i USA Sedan 1996 har nästan 1700-elever från 80-nationer gjort praktikutbildningar i mer än 1000 amerikanska företag. Nuvarande placeringsräntor för praktikanter är 99%.

Här är kommentarer från studenter som har genomfört denna utbildning:

"Jag vill uttrycka min uppriktiga uppskattning till alla karriärstrategier-tränare för all din hjälp och support under de senaste åtta månaderna. Intervjupraxis och färdigheter som jag har lärt mig av tränare var extraordinära för att hjälpa mig att få självförtroende och förberedelse för effektiv internshipsökning på den amerikanska IT-marknaden.

"Helt uppriktigt, förut hade jag ingen aning om hur man börja söka efter praktik, eller hur man kunde uttrycka mina arbetserfarenheter och färdigheter till intervjuarna för att imponera på dem.

"Nu när jag har passerat den första omgången av tekniska intervjuer med ett av de största tekniska företagen i USA är jag säker på att de färdigheter jag har lärt mig i klassen kommer att göra en avgörande skillnad till min fördel. Tack så mycket för all din hjälp och support under denna fantastiska kursen. "-Ali Shedaei (från Iran)

"Jag hade massor av frågor och förvirringar kring praktikutbildning. Hur förklarar jag det för andra? Hur börjar jag söka CPT-anställning? Interaktioner med rekryterare, intervjuer etc.? Alla svaren kom under de två veckorna i karriärstrategierna. Jag fick mycket förtroende genom de intervjuer som vi praktiserat under klassen. Senare när jag fick samtal från företaget var det så enkelt! "-Surendra Bajracharya (från Nepal)