TM

Posts

MIU mangrupikeun Imah Berbasis Atikan Kasadaran

Maharishi International University mangrupikeun Utama Atikan Kasadaran Atikan

Janten, naon atikan Kasadaran Berbasis?

Dina taun 1971, Maharishi Mahesh Yogi diadegkeun Universitas Internasional Maharishi (diganti namina Maharishi University Management Management di 1993-2019), sareng mekarkeun pendidikan Kasadaran-Édasarasi (CBE) pikeun masihan naon anu leungit dina pendidikan.

Naon Anu Kedah Leungit dina Atikan

Pangaweruh mangrupikeun hasil tina kauninga sareng dipikanyaho datang babarengan ngaliwatan prosés nyaho.

Proses pendidikan sok ngalibatkeun tilu aspék: nyaéta uninga— Murid; éta dipikanyaho—A anu bakal dipilampah; jeung prosés deuih- anu ngahubungkeun saha anu terang - panimuan rasa, pikiran, akal, intuisi, dibantuan ku guru dina pendidikan formal. Kanyataanna, anjeun tiasa ngaidentipikasi komponén ieu dina unggal pangalaman; paduli umur atanapi penjajahan. Sok aya waé (anjeun), sababaraha obyek perhatian anjeun, sareng sababaraha prosés uninga anu ngahubungkeun anjeun kana objék éta.

Sacara tradisional, pendhidhikan parantos difokuskeun kana anu dipikanyaho: dunya dibagi kana disiplin, urutan kursus sareng pelajaran, difokuskeun inpormasi inpormasi anu anjeun harepan pikeun ngawasa. Pikirkeun kumaha anjeun ditaksir: ku hasil tés, rata-rata tingkatan kelas, skor SAT.

Naon anu ical? Atikan ngagaduhan cara anu saé sistematis pikeun mekarkeun uninga-nyaéta mahasiswa-Mekembangkeun poténsial kreatif aranjeunna ku kituna prosésna deuih tiasa fungsina sareng langkung saé, pikeun kajelasan langkung, pamikiran inovatif, wawasan paling jero, kabagjaan jero sareng minuhan.

Pangetahuan ngeunaan knower dina kapasitas teu aya hubunganana parantos leungit tina pendidikan. Ieu sabab pendidik teu acan terang kumaha ngalakukeun ieu. Untungna, Maharishi Mahesh Yogi nyangking prosés pendidikan anu gampang, dipercaya, téknologi universal pikeun pangwangunan dinten-dinten anu pangsaéna dina unggal murid.

Téknologi -téhnik Transcendental Meditation® sareng program canggih — ngahontal ieu ku ningkatkeun tingkatna sistem saraf, masihan istirahat jero sareng ngabubarkeun setrés dina awak sareng pikiran, sareng dina waktos anu sareng merangsang ningkatkeun panggunaan utek.

Hasilna, siswa mimiti fungsina dina tingkat optimal pikeun ngalakukeun nanaon, nyaéta kaayaan santai, waspada jalan-jalan. Pondokna, aranjeunna ngembangkeun eling pikeun ngahontal cita pangluhurna.

Atikan Kasadaran Édisi nawiskeun téknologi anu sistematis - téknik Transcendental Meditation®-pikeun ngabubarkeun setrés sareng ngaoptimalkeun fungsi otak, pikeun pinuh ngamekarkeun uninga, sareng ngoptimalkeun prosés terang atanapi diajar.

Édasar-Dumasar pendidikan dumasar kana téknologi ieu ngaleyurkeun setrés sareng ngaoptimalkeun fungsi otak, pikeun beuki ngembangkeun sing terang, sareng ku kituna ngaoptimalkeun prosés uninga sareng mangpaat anu dipikanyaho.

Salila 50 taun ka pengker, ratusan studi panalungtikan ilmiah parantos ngadokumentasikeun kauntungan tina téknologi ieu pikeun pikiran, awak, kabiasaan, sareng — ku grup anu gedé-latihan sacara umum, ngirangan tren négatip, sareng ningkatkeun tren positip.

Anjeun tiasa nginget momen nalika anjeun kajantenan langkung ageung, langkung waspada sareng sadar ti biasa, momen jalma nyauran "pangalaman puncak." Tanpa sistem anu sistematis pikeun ngamekarkeun eling, waktos-waktos ieu diperkirakeun. Teknik TM mangrupikeun cara pikeun ngamekarkeun sareng nyaimbangkeun pangalaman anu holistik, hudang sacara pinuh, ningkatkeun kualitas batin anjeun, ku kituna diajar sareng kahirupan langkung gampang, langkung pikaresepeun, langkung relevan, ogé langkung dinamis kutang.

Edisi Berbasis-Édisi ogé ngalangkungan pamahaman anu lengkep: kamekaran, kisaran sareng poténsial; sumberna sareng tujuanana. Dina sistem pendidikan ieu, anjeun bakal terang uninga ka diri anjeun langkung saé tina anu anjeun impian mungkin.

Kurikulum Terpadu, Kasadaran Berbasis

Élmu modern, kalayan pendekatan anu objékna, ngahasilkeun émbaran anu ageung ngeunaan aspék spésip hirup - tina énergi nuklir pikeun rékayasa genetik — tapi henteu ngahijikeun atanapi nyambungkeun bagian-bagian kahirupan sacara gembleng. Mata pelajaran dipisah ti silih sareng sering henteu nyambung ka anjeun salaku jalma. Émuwan anu sarwa tiasa ngabagi atom sareng ngabédakeun DNA tapi kadang-kadang sigana dipotong tina pertimbangan etika tina tindakan ieu.

Di MIU anjeun bakal neuleuman sadayana ngeunaan widang sadar sareng kumaha unggal disiplin sareng unggal aspek ciptaan timbul tina eling-yén dasar dasar sadar yén anjeun ngalaman dua kali sadinten dina Meditasi Transcendental. Kalayan ieu, anjeun mimiti ngarasa di bumi nganggo sagalana sareng sadayana.

Nalika urang ngalaksanakeun Meditasi Transcendental kami ngamajukeun sakumna otak sareng ngembangkeun poténsi otak laten. Kami ngaksés nilai pinuh ku eling, dasar unggal pangalaman sareng unggal aspek kahirupan. Sareng prakték kelompok tina TM sareng téhnik canggihna ningkatkeun efekna pikeun urang masing-masing sareng pikeun sakumna lingkungan.

Ngaliwatan pangajaran éta Élmu sareng Teknologi Kasadaran pikeun Profesional Komputer, anu mimiti dina program Master urang dina Ilmu Élmu Komputer, urang ngahargaan pikeun dua pendekatan pikeun meunangkeun kanyaho: objektif sareng subjektif, luar sareng batin — tujuanana hirup total: pangertian pinuh ku kabinasaan dina dasar wholeness ngahijikeun batin.

Prakték klompok saben dinten ngabantosan murid Ilmu Élmu Komputer ku ngirangan setrés, ningkatkeun pagelaran akademik, sareng langkung saé nyiapkeun karir profesional anu langkung suksés.

Prakték Meditasi Transcendental Daily ngabantuan murid Ilmu Élmu Komputer pikeun ngirangan setrés, ningkatkeun pagelaran akademik, sareng langkung saé nyiapkeun karir profesional anu langkung suksés.

Panaliti Ilmiah Ngeunaan Atikan Kasadaran Atikan
Program Profesional Komputer di Universitas Manajemén Maharishi

Hlina Beyene Ngasihkeun Sadayana Tentang MIU

Hlina Beyene mikacinta sadayana di Universitas Internasional Maharishi

“Abdi resep pisan ngeunaan Maharishi International University (baheulana Manajemén Universitas Maharishi). Aya énergi positip di dieu, sareng jalma-jalma anu ngabagéakeun. Abdi bogoh kabébasan. Abdi bogoh kumaha fakultas paduli unggal murid. Aranjeunna prihatin ka sadayana sareng aranjeunna nungtun kami sadaya, sareng Abdi resep TM (téknik Meditasi Transcendental). " - Hlina Beyene (ti Étiopia)

Taun 2018, seueur réncang babaturan Hlina Beyene anu ngulik élmu komputer ngarencanakeun gelar master dina bidang riset, tapi anjeunna mutuskeun ngudag gelar master di universitas anu bakal nyiapkeun dirina damel di industri IT. Anjeunna mendakan Universitas Internasional Maharishi dina Google.

"Kuring henteu nyangka MIU bakal ngabantosan kuring janten kompeten dina industri. Kuring panginten kuring kedah ngalakukeun éta sorangan. Ngalengkepan kursus-kursus di kampus kitu, kuring resep bungah! Abdi ngarasa disiapkeun. Abdi ngarasa mampuh. ”

Teknik Transcendental Meditation® ngabantosan siswa

Sateuacan sumping ka MIU, "Kuring henteu terang persis ngeunaan TM, tapi kuring terang kuring hoyong tapa. Kuring terang tina seméntasi kuring bakal kéngingkeun tanaga, sababaraha katenangan. Abdi milarian anu.

"Nalika kuring mendakan MIU, kuring henteu terang yén aranjeunna bakal nyandak Meditasi Transcendental sacara serius, tapi kuring terang kuring ngagaduhan kasempetan éta. Nalika kuring terang yén aranjeunna nyandak serius, sareng urang ngagaduhan kasempetan pikeun tapa dua kali sapoé, unggal dinten-éta mangrupikeun pangalaman anu hadé pikeun kuring. Éta geulis.

"Kursus MIU aya dina sistem blok. Janten, urang diajarkeun hiji mata pelajaran dina hiji-hiji waktos. Kami bener-bener kedah diajar unggal mata pelajaran dina sabulan. Sakapeung nangtang, sabab urang kedah ngarengsekeun proyék dina tilu dinten sareng ngalakukeun tugas unggal dinten.

"Kami ngatur sistem blok ku cara ngalakukeun Téhnik semedi Transcendental unggal isuk, sateuacan tuang siang, sareng di akhir kelas énjing. Ieu leres ngabantosan sabab nyéépkeun awak kuring, sareng éta ngabantosan abdi ngaleungitkeun setrés sareng difokuskeun padamelan abdi. Kuring ngarasa otak kuring beuki loba tanaga unggal waktos kuring ngalakukeun TM. Éta sapertos latihan awak kuring unggal dinten. ”

Hlina ngarasakeun taman anu indah di hareupeun Gedong McLaughlin (Élmu Komputer) di MIUTingali pidéo Hlina

Nyiapkeun pikeun milarian profésional

"Studi kursus élmu komputer canggih pisan. Saatos 8-9 bulan kursus akademik, urang nyandak kursus khusus anu disebut Strategi Karir. Ieu mangrupikeun bengkel 3-minggu dimana staf Karir Pusat ngabantosan urang nyiptakeun neruskeun panarjamah kami, nyiapkeun internship / wawancara padamelan, sareng pikeun adaptasi sareng budaya AS.

“Aranjeunna masihan kami sadaya inpormasi anu dipikabutuh pikeun urang. Khususna, urang diajar yén nalika diwawancara éta sanés ngan ukur aranjeunna milari kaahlian khusus ti kuring — éta kuring ogé ningali aranjeunna ningali upami kuring bakal bagja di ditu. Kuring ogé siap unggul pikeun ngawawancara kuring. Aranjeunna masihan urang sadaya inpormasi anu diperyogikeun anu peryogi.

"Kuring ngagaduhan magangna gancang-gancang dina saminggu kuring didamel salaku Pamekar Aplikasi 5 di Bank of America di North Carolina. Aranjeunna mendakan kuring ngalangkungan kontak aranjeunna sareng Pusat Karir Élmu Komputer. Para rekrutmen parantos sumping ka Universitas sareng aranjeunna cocog sareng kabutuhan abdi. "

Hlina Beyene resep dipikacinta di kampus MIU di Fairfield, Iowa, AS
Tujuan pribadi

"Kuring ngagaduhan tujuan anu khusus-ngadamel bédana di dunya urang. Abdi hoyong nyorong awéwé langkung janten pamekar parangkat lunak. Di nagara-nagara berkembang, awéwé hoyong langkung nyandak tanggung jawab, tapi sering henteu ningali kasempetan langkung maju.

"Atikan sapertos anu ditawarkeun MIU bakal langkung hadé nyiapkeun awéwé pikeun kasuksésan dina posisi kapamimpinan. Ngadidik wanoja di nagara-nagara berkembang hartosna naékna sadayana kulawarga.

"Di Étiopia teu cukup kasempetan pikeun awéwé pikeun ngiringan karir. Kuring hoyong awéwé di sadaya nagara-nagara berkembang pikeun percaya diri, sareng upami aranjeunna tiasa kasempetan, kuring nyarankeun pisan sareng mamatahan aranjeunna dugi ka MIU-tempat dimana aranjeunna tiasa maju dina kahirupan sareng karirna. "

Diajar langkung seueur ngeunaan Program ComPro

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Ti saprak 1996, 3000 pamekar software ti langkung ti 93 bangsa parantos lulus sareng Master of Science in Computer Science degree.

Lima Nagara Uganda nyarankeun Program MIU

Lima Brothers Uganda: (L - R) Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka.

Edwin Bwambale (2nd ti kénca di poto di luhur) sareng opat duduluranna mangrupikeun anggota suku Bukonzo di beulah kulon Uganda-anu kawéntar pikeun masarakat anu dididik. Anjeunna anu kadua dilahirkeun tina lima budak lalaki.

Lima duduluran na dibéré ngaran (kénca ka katuhu): Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka. (Unggal putra gaduh ngaran kulawarga, sabab dina budayaana, ngaran kulawarga dirumuskeun dumasar kana tatanan kalahiran dina hiji kulawarga.)

Taun 2016 Edwin milarian biaya murah, program gelar sarjana kualitas luhur dina pangwangunan software:
"Mimiti kuring ningali program MIU, kuring ogé cangcaya. Abdi teu tiasa percanten sapertos anu aya. Tapi, réréncangan kuring gaduh gabung. Éta nalika kuring mastikeun yén program éta nyata! "

Janten, anjeunna nerapkeun sareng ngadaptar dina Program Gelar Sarjana Profesional Komputer ("ComPro") di Universitas Maharishi International (dina Fairfield, Iowa USA) dina bulan Agustus 2016.
"Kuring ngan ukur resep ieu -na praktis, éta tétéla, anu parantos ngabantosan kuring dina pamilarian magang mayar."

Nalika Edwin rajapati ngeunaan pangalaman MIU na, sepuhna kagum pisan anu mutuskeun yén sadayana lima putrana kedah hadir dina MIU!

Komunitas Husus

Dina pidéo anu diulas dina luhureun wéb kami homepage, Edwin ucapan:
“Universitas di kota leutik disebut Fairfield, di Iowa. Jalma-jalma di kota aya jalma-jalma seuri di mana waé. Ayeuna damel anjeun betah-najan anjeun jauhna mil. " 🙂

Dukungan Kulawarga anu Kuat
Lima sadulur lananda sareng kolotna

Lima ilaing barayana sareng kolotna anu luar biasa

Harrison, Cleave sareng Edwin sareng kulawarga

Harrison, Cleave sareng Edwin sareng kulawarga

Edwin asalna ti kulawarga anu saé:
"Kolotna abdi pisan anu dipikacinta sareng bener-bener diideuan kami pikeun kerja keras sareng tujuan pikeun langkung suksés. Sanaos aranjeunna henteu beunghar, aranjeunna nyiptakeun lingkungan anu damel urang cita-cita langkung ageung. Aranjeunna konsistén ngobrol sareng kami sareng ngabimbing urang sanaos nalika urang kaluar ti universitas. Aranjeunna nyetél conto pikeun urang pikeun silih cinta sareng kulawarga ka hareup urang kusabab aranjeunna leres-leres dipikacinta ku sorangan sareng dipikacinta ogé urang. "

Edwin terus, "Di kulawarga kuring, sareng diantara babaturan kuring, teu aya anu gaduh ragu ngeunaan naon anu MIU tiasa ngabantosan urang ngalengkepan. Unggal salah sahiji opat dulur kuring, sareng babaturan anu séjén ngarepkeun diajar di gelar master di Universitas Internasional Maharishi. "

"Nyieun kaputusan gabung ka MIU mangrupikeun kaputusan anu paling hadé pikeun kuring sorangan dina kahirupan kuring. Éta nyayogikeun kondusif pikeun ngudag atikan kuring ogé nyiapkeun kuring supaya tiasa nganteurkeun prestasi kelas dunya dina karir kuring. Naon anu anjeun tiasa ngahontal sareng kasempetan MIU ngan dibatesan ku imajinasi anjeun. Kuring yakin tiasa ngucapkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji program profésional pangsaéna anu kuring kantos ningali atawa nguping. Lila hirup MIU! "

Diajar langkung seueur Ngeunaan nu Program Komputer Profesional

Koméntar ti opat duduluran:
Leresna Masereka (MS di lulusan Ilmu Élmu Komputer-damel di Apple):
"Gagasan Universitas Internasional Maharishi pernah katingalina nyata dugi ka adi kuring Edwin ngagaduhan visa sareng gabung dina bulan Agustus 2016. Ieu sacara dramatis robih dina pamikiran kuring, sareng kuring ngagabung dina Oktober 2016. Réréncangan, Benjamin Wogisha (mantan pasangan kerja kuring ti Uganda). ngagabung kami dina bulan Pebruari 2017.

“Ayeuna, Edwin parantos di Microsoft, Benjamin (réréncangan Ugandan) nyaéta di Facebook sareng abdi di apel. (Tilu perusahaan téknologi pangsaéna dina pangeusina – sadaya urang salaku insinyur software). Ieu ngécéskeun poténsi unsung anu MIU nyambung dina muridna, sareng kuring pasti tiasa negaskeun yén ComPro henteu ngan program master, tapi kursus terpadu anu hirup. Sadayana réréncangan anu ku kuring diajar di MIU ngagaduhan pagawéan anu saé sareng sadayana hirup bahagia. Sakur kaputusan pikeun datang ka MIU ku saha waé bakal salilana pangsaéna. ”

Godwin Tusime (Ayeuna ngalengkepan gelar sarjana IT di Uganda, sahingga anjeunna tiasa ngadaptar dina Program Profesional Profesional MIU.):
"Kuring gairah ngeunaan program sabab pikaresepeun, sareng ngabantuan hiji janten pamikir anu hadé, pembuat kaputusan sareng produsén. Pikeun lila ayeuna kuring parantos kagum kana MIU sareng program Profesional Komputer pikeun éta parantos ngarobih kahirupan ilaing kuring (Cleave sareng Edwin). (Harrison ngalakukeun MBA Akuntansi.) Kuring damel unggal dinten pikeun ngembangkeun kaahlian program kuring, sareng ngarepkeun gabung kana MIU. Saatos éta, hirup abdi bakal, henteu ragu, henteu kantos sami. "

Harrison Thembo (Akunting murid magang MBA-damel salaku akuntan di Silicon Valley Financial Group):
"Kuring sok ngimpi impian pikeun janten versi pangsaéna kuring sorangan sareng bersaing dina tingkat nu pangluhurna mungkin. Kuring terang yén pikeun ngahontal éta kuring peryogi pendidikan anu pangsaéna. Abdi bungah pisan pikeun platform Maharishi International University masihan kuring pikeun ngahontal impian kuring pikeun MBA di Akuntansi.

"Kuring ayeuna damel sareng salah sahiji firma akuntansi pangsaéna di Silicon Valley salaku akuntan staf. Kuring henteu kantos ngabayangkeun yén milih MIU bakal ngahasilkeun ieu sareng kuring salamina nganuhunkeun pikeun atikan Kasadaran Berasaskan sakola ieu. Pikeun unggal anu di impian di luar, ieu mangrupikeun tempat anu angkat. "

Idéal Membere (Perencanaan pikeun ngadaptar di MBA Akuntansi di Agustus 2020):
"Kuring hoyong ngalakukeun MBA kuring ti MIU kusabab kuring hoyong ngahadiran kuring ku sababaraha utusan anu pangsaéna di dunya sareng MIU nyayogikeun platform sareng kasempetan ieu.

"Bréh, palatihan sareng pangalaman profésional anu kuring peroleh ti perusahaan AS bakal penting pisan pikeun karir kuring sareng bakal nyiapkeun kuring ka" standar internasional. "

"Ketiga, program pinjaman pendidikan ku MIU ngajantenkeun tugas anu hésé pikeun ngahontal pendidikan Amérika ka masarakat ti nagara-nagara berkembang sapertos urang janten langkung saé sareng tiasa dicapai.

"Hatur nuhun MIU pikeun program ieu. Telepon dulur kuring, Edwin, Cleave sareng Harrison parantos ngalangkungan program ieu. Abdi teu tiasa ngantosan ngiringan MIU sareng ningkatkeun pangaweruh kuring sareng nyumbang kana ilmu pengetahuan anu tos aya. Ku jalan kitu, kuring parantos nampi ku Asosiasi Akuntansi anu Disertifikasi (ACCA) di Inggris sareng ogé badé janten Akuntan Certified di Amérika Serikat ”

Dulur-dulur anu nikmati

Komentar ti balad Uganda di MIU:

Benjamin Wogisha (réncang dulur-dulur) (lulusan MS di Ilmu Élmu Komputer-Insinyur Software dina Facebook):
"Kuring sok hoyong angkat pikeun pangajaran salajengna, tapi kuring gagal mendakan hiji universiti anu cocog. Dibandingkeun ka paguron luhur, prosés panawaran ka MIU gancang, sareng aranjeunna responsif sareng bantosan dina prosésna. MIU nawiskeun na blok sistem anu kuring resep pisan, kusabab éta bakal ngijinkeun kuring pokus sacara lengkep dina hiji kursus unggal bulan.

"Kursus anu ditawarkeun ku Universitas Internasional Maharishi saluyu sareng anu kantos ku kuring laksanakeun, contona, arsitéktur perusahaan. Kuring ningali éta minangka kasempetan pikeun neuleuman heula prinsip ngeunaan software perusahaan anu lumayan di mana waé.

"Ngulik di MIU urang ngagaduhan kasempetan pikeun berpungsi dina sistem skala besar di Amérika Serikat salami magang, anu mangrupikeun hal anu kuring sok katingali. Kuring terang damel di Amérika Serikat bakal muka konci janten seueur kasempetan saluareun anu kuring kantos bayangkeun, sabab Amérika gaduh raksasa téknologi. ”

Nilai ngalakukeun éta Téhnik Transcendental Meditation® nalika diajar, sareng ayeuna nuju damel:

Benjamin nambihan, "Nalika diajar di Universitas kuring sok mastikeun hadir kana grup Meditasi Transcendental Séri anu urang pikahoyong. Aya hal perkawis ngerjakeun babarengan dina grup anu saé leres sareng unik. Ieu ditajong dinten kuring pikeun ngamimitian mimiti ngaraosan santai sareng langkung fokus siap pikeun ngarencanakeun naon waé anu sumping.

"Kelas ngabantosan abdi ngembangkeun pamahaman anu langkung jero ngeunaan TM na kumaha kuring kéngingkeun ngalaksanakeun deui tina ngalaksanakeunana teratur, ngawalon sareng ngabersihan naon anu aya anu ngalaksanakeun TM ku cara anu leres. Ayeuna kalebet ku beban kerja, ku ngalaksanakeun TM ngan ukur 20 menit sadinten tiasa ngabantosan kuring ngahontal langkung, kusabab museurkeun sareng katenangan anu kuring karasa ku kuring meditasi. ”

Saran ti Benjamin pikeun pamekar parangkat lunak anu sanés:
"Kanggo saha waé anu hoyong naekeun karir, MIU pasti mangrupikeun pilihan anu leres. Kursus-kursus na tiasa dipikirkeun sareng teratur. Kuring diajar pisan tina unggal kursus anu kuring di kampus. Kursus-kursus ngabantosan kuring jembatan antara téori sareng prakték. Kalayan pendekatan hands-on, dugi ka seueur konsep anu janten jelas, masihan kuring yayasan anu kuat pisan anu kuring ngawangun dina unggal dinten. Dosenna sok aya pikeun ngadukung mahasiswa sareng MIU ngagaduhan seueur alumni anu tiasa ngadukung anjeun ogé. Teu aya ragu yén MIU nyetél hiji kanggo kasuksésan."

"Adi kuring (Denis Kisina) ngiringan Universitas nembe ogé. Saatos ngan ukur sasaha anjeunna nyarioskeun ka kuring yén anjeunna ngarasa langkung yakin salaku pamekar parangkat lunak. Kuring ngan ukur ngabayangkeun kumaha anjeunna bakal di tungtung program. Maharishi International University parantos nyayogikeun lingkungan anu saé anu diperyogikeun ku anjeunna pikeun konséntrasi sareng diajar. "

Kami hatur nuhun ka sadaya mahasiswa Uganda urang pikeun ngajantenkeun perjalanan 13,000 km ngiringan kulawarga MIU di AS Kami mangrupikeun kabagjaan anjeun dina awak mahasiswa urang.

Diajar deui

Nu Rusiah mun ComPro Kasuksesan Mahasiswa

Ngadidik Advanced Software pamekar pikeun Lifelong Tumuwuh Personal sarta Professional:

Senang Murid Anyar ti urang Agustus 2016 Entry

Aya dua tantangan utama nyanghareup digawé professional komputer:
1. Ngajaga up kalawan ngarobah gancang téknologi komputer
2. Kaayaan tungtutan stres dina industri IT

Hanjakal, paling program pascasarjana teu nawiskeun téknologi atikan pikeun kaayaan boh tina ieu tantangan kritis. "Ieu dimana pendekatan pendidikan unik di Maharishi Universitas Manajemén nyadiakeun loba solusi diperlukeun pikeun tantangan ieu," nyebutkeun Nagreg Guthrie, Komputer Élmu Dean Emeritus na Dean tina atikan Panyiaran.

Naon ngajadikeun pangajaran mum unik?
Dasar pendekatan unik ieu téhnik Transcendental Meditation®. Panalungtikan némbongkeun yén téknik semedi basajan ieu, latihan 20 menit dua kali sapoé, greatly AIDS diajar hal anyar - ngan naon perlu insinyur software dina urutan tetep nepi jeung parobahan gancang.

Jeffrey Abramson, Pupuhu Déwan Pembina di Maharishi Universitas Manajemén

Jeffrey Abramson, Pupuhu Déwan Pembina di mum, anu geus hired sababaraha lulusan urang, ngajelaskeun pangajaran husus urang cara kieu:
"Salaku hiji dunungan, Kuring geus hired lulusan 15 tina program ComPro na Akunting ambà mum urang, sarta geus terus geus impressed kumaha ogé pangajaran mum maranéhna prepares aranjeunna keur gaw nungtut dinten ieu".

"Mum boga pendekatan unik kana pangajaran nu awakens interest vast siswa dina pembelajaran, a alertness jero husus, sarta kapercayaan jero nu mangrupa kritik for keur ayaan kiwari. Komponén inti mangrupa pangajaran eling-Dumasar. Ieu inspires dina tiap murid dunya gagasan seger nyieun pamingpin manusiawi tur sadar socially sanggup ngawangun dunya aman tur sejahtera ".

Leuwih lengkep ngeunaan tapa Transcendental
TM téh jadi effortless prakna, éta barudak malah 10 taun heubeul diajar ngalakukeun eta. Transcendental semedi ngalibatkeun euweuh aqidah atawa disbeliefs-teu a filsafat, atawa agama, atawa cara hirup. Malah skeptics kauntungan tina lakukeun TM lamun diajarkeun ku instruktur TM Certified. Téhnik TM diadegkeun ku Maharishi Mahesh Nunung leuwih 60 sababaraha taun ka pengker, sarta geus diajar ku leuwih ti genep juta jiwa.

Lamun urang ngalakukeun TM, ieu ngakibatkeun pamikiran jelas, kasadaran lega, ngaronjat receptivity ku siswa di kelas, relief tina stress, ngaronjat kabagjaan batin jeung kabagjaan dina hirup.

ngembangkeun alam ieu ngaliwatan prakték TM biasa nyaeta kumaha mere mahasiswa urang jeung lulusan kaunggulan keur bisa terus nepi leuwih gampang jeung gancang ngarobah téhnologi bari alami ngabubarkeun akumulasi stress, sarta sakaligus jadi leuwih tahan ka stress hareup.

pangalaman pribadi

Sarju Endit enjoys lakukeun TM

Anjeun bakal cinta video ieu kalawan Sarju Endit ngajéntrékeun pangalaman dina ComPro kamiSM program.

Kabuktian sukses dina pakasaban

Ali nyangka diajar TM mangrupa hal pangalusna kantos anjeunna diajar di hirupna.

Di dieu Kang naon murid Ali Alrahahleh, ti Amman, Jordania, geus ngomong ngeunaan nilai Transcendental tapa di magang latihan praktis kurikuler na di Walmart Labs, Co. di Sunnyvale, California salaku Software Insinyur Senior.

"Kuring geus diajar teknik méntal basajan di mum nu Nyaan geus ngaapresiasi saprak datang ka San Fransisco. Lamun kahirupan nyata abdi dimimitian, sarta tanggung jawab abdi akumulasi, Nyaan diperlukeun pikeun mibanda sababaraha moments of quietness di rutin poean abdi. "

"Dina sagala rusuh ti kotana, sarta hirup gancang-Pace abdi, abdi meditations 20-menit éta moments Heboh karapihan, hirup na quietness. Kuring bisa rejuvenate sorangan jeung pikiran kuring dua kali poéan, sarta yén dua puluh menit masihan kuring loba énergi pikeun nuluykeun rutin kuring, lakukeun olahraga jeung gawe. Ieu dilakukeun kuring jadi kreatif sarta dijieun kuring mikir vast. Jigana téhnik Transcendental semedi éta hal pangalusna kantos kuring diajar dina kahirupan mah, sarta ayeuna kuring ningali épék na leuwih ".

Numutkeun Ali,
"Stress mangrupakeun pamuter utama di programming software; deadlines sangkan urang teu stabil, ambek jeung nekat nepi ka rengse dina waktos. Kalayan bantuan TM, abdi condong jadi leuwih difokuskeun jeung nenangkeun lolobana waktu, sarta pamaen tinggi. Jalma di parusahaan kuring nanya kuring ngeunaan rusiah, jadi kuring nunjuk ka artikel ngeunaan TM ".

Diterbitkeun panalungtikan ilmiah dina mangpaat TM
panalungtikan éksténsif diterbitkeun geus kapanggih yén téknik effortless ieu promotes kaayaan tenang batin jero, sarta boosts pangabisa sarta kreativitas diajar.

Leuwih ti 380 peer-reviewed studi panalungtikan dina téhnik TM geus diterbitkeun di leuwih 160 jurnal ilmiah. studi kasebut dipigawé dina leuwih ti 200 lembaga panalungtikan, kaasup Harvard Médis Sakola jeung Stanford Médis Sakola.

AS Nasional Institutes of Kaséhatan (Manih) geus dileler peneliti mum leuwih ti $ 26 juta pikeun panalungtikan on efek tina téknik Transcendental semedi dina kaséhatan.

Ieu aya kejutan yen urang dina kampus seuri, salam silih warmly, sarta genuinely mikaresep parusahaan silih urang. Anggota awak murid kami kacida rupa-rupa ngahargaan tur kauntungan dina babagi Bedana multi-budaya euyeub. Motto resmi ngeunaan mum téh, "Dunya ieu kulawarga abdi!"

Leuwih jéntré ngeunaan Program Komputer ProfesionalSM.

Anyar: Program Profesional Komputer Website

Sanggeus ampir sataun di ngembangkeun, ramatloka responsif anyar urang keur Program Komputer ProfesionalSM geus siap.

Mangga klik dina gambar ditémbongkeun di handap pikeun ngalaman pikagumbiraeun unik jeung kakuatan keur narik ati yén draws leuwih ti 300 mahasiswa per taun ti unggal buana sarta unggal kasang tukang budaya jeung program Élmu Komputer MS urang.

Kami utamana Bangga website videoNu masihan hiji rasa ngondang hirup murid di mum, sarta bakal mere ilham anjeun ngalamar mun "ComPro kamiSM"Program gelar!

Tempo pikeun diri naha datang kampus, siswa, jeung lulusan mertimbangkeun mum maranéhanana ngarep-jauh-ti-ngarep!

Sababaraha kaca dina ramatloka anyar kami:

Plan pamayaran unik pikeun Internationals

Unik, rencana pembayaran affordable pikeun siswa internasional

Fee Entry low kalawan internships mayar keur Internationals

awal pembayaran low kalawan internships dibayar di pausahaan AS

Murid kami Kita Hayu ti sakuliah dunya

Baca testimonials jeung lalajo komentar video ti siswa jeung lulusan di sakuliah dunya.

Anjeun Badé pangalaman pribadi & Karir Tumuwuh

siswa ComPro practicing téhnik Transcendental Meditation®

Murid Dupi Dilaksanakeun internships di Pausahaan Fortune 500

siswa ComPro do internships dibayar di pausahaan AS

Diajar Advanced Élmu Komputer ti Top Fakultas

siswa ComPro mangtaun pangaweruh canggih di ngembangkeun software

Spésialisasi Sciencelmu Data anyar: Big Data Analytics & Machine Learning

lagu Élmu Data anyar kami prepares siswa pikeun careers di wewengkon tumuwuh panggancangna élmu komputer

Anjeun Badé dileueut Komunitas Kampus vibrant kami

Mum ieu lokasina di komunitas kampus vibrant moal tebih ti Chicago

Didatangan ramatloka anyar urang ayeuna.

eupan balik anjeun wilujeng sumping.

Transcendental Meditation® Téhnik: nu Tepi kalapa pikeun Profesional IT

Numutkeun Maharishi Universitas Manajemén Élmu Komputer Dean Gregory Guthrie "Masa depan pangajaran IT di AS ngawengku fokus dina software ngaronjatkeun ku ngaronjatkeun pamekar software sorangan. "

Kauntungan distinguishing unik atikan mum éta sakabéh siswa jeung dosen prakték hiji téhnologi dibuktikeun keur ngembang kecerdasan maranéhanana, kreativitas, abilities masalah-ngarengsekeun, sarta umum well-mahluk. téhnologi ieu, diverifikasi ku studi ilmiah ampir 700, sarta latihan ku genep juta jalma ti sagala budaya utama na agama di sakuliah dunya, nyaeta Téhnik Transcendental Meditation®.

"ngembangkeun pribadi mangrupa konci for keur ayaan profésional, "Ceuk Dr. Guthrie," na mum nyaéta unik dina méré kasempetan ieu siswa dina widang élmu komputer, nepi ka ngagedekeun pelatihan teknis na akademik maranéhanana. "

Murid ti sadayana backgrounds mikaresep TM.

Tanda petik tina siswa

prakték poéan TM eliminates stress ti karya jeung kahirupan, fisik nyandak kuring nyandak up deui tantangan dina karya abdi, sareng buka teh mil tambahan pikeun janten pamaen luhur di parusahaan kuring. - KI (Cina)

Salah sahiji mangpaat practicing TM keur kuring ieu keur tenang jeung di kontrol. Gaduh prakték biasa bayaran leuwih ti ngan lakukeun eta mun anjeun pikir nu peryogi eta. Ieu prosés pealing off lapisan stres hiji-hiji na ngalaman pangatur jero. Kami bisa neuleuman gancang ti méméh, konsentrasi hadé beurang, tur meunang cukup sare peuting.

manajer abdi pisan senang jeung kamajuan mah kalawan naon Kuring delivering. Anjeunna diaku kanyataan yén kuring jaga diri ku dahar cageur, ngabogaan cukup sare, sarta ogé niis. - SM (Iran)

Praktek poéan TM geus salawasna geus mangpaat dina kahirupan pribadi tur profésional. Eta ngajaga kuring ngageter tur tiis. - SM (Nepal)

prakna mah tina téknik TM geus mantuan kuring boga fokus alus dina karya abdi sarta dinten kirang stres mun hirup poé. - AA (Ethiopia)

Kalawan jumlah waktu kuring méakkeun jam gawé sarta asup kuliah DE abdi, abdi teu bisa salamet tanpa TM. Kuring noticed nu ceunah tense sarta capé di ahir poé, tapi pas kuring tapa, kuring ngarasa recharged. - AND (Kanada)

prakték TM biasa geus mantuan kuring pikeun tetep seger jeung tenang di kali tina kasusah. Kuring ngarasa yén kuring geus tekanan dina cara normal nanganan sakumaha dibandingkeun abdi ko-pagawe, jeung ieu pasti aya hasil tina ngalaksanakeun TM biasa. - LP (Nepal)

Kuring geus bisa nélépon ka loba tekanan lately sarta bisa multitask pisan gampang alatan TM. - DP (India)

Kalawan TM I ngalaman leuwih jéntré sarta leuwih pendekatan dina-jero kana masalah, betah diajar téknologi anyar, gampang fokus jeung konteks ngaganti. - SM (Bulgaria)

Kusabab pakasaban téh saeutik saeutik stres, utamana lamun deadlines datangna, TM matak ngamudahkeun. - SM (Ethiopia)

Transcendental semedi méré kuring karapihan jero tur tenang nu mantuan kuring ngaleutikan stress dina jangka waktu nu ieu pasti ngeunaan kahirupan abdi. - DR (Ciamis)

TM ngabantuan kuring bade difokuskeun tugas abdi tanpa ngagunakeun sagala kimia éksternal kayaning Pél atanapi kopi, sarta ngajadikeun awak mah seger sanggeus sapoé lila gawé jeung kagiatan. - VA (Kolombia)

Tangtu kuring ayeuna nyaéta salah sahiji hese, merlukeun rada loba waktu jeung perhatian. Praktek TM relieves stress alami, sarta mantuan kuring konsentrasi bari keur santai di waktu nu sami. - SV (Sri Lanka)

pikiran kuring jelas, awak kuring karasaeun rested. TM ngabantuan kuring ngurangan stres. Praktek TM ieu boosting kinerja kuring dina pakasaban sarta dina kagiatan sapopoé pribadi abdi. - LA (Républik Dominika)

Ngaliwatan praktek téhnik Transcendental semedi Kuring geus datang ka ngarti sorangan hadé, sarta kumaha pikiran jeung pangalaman kuring pangaruh kahirupan sapopoe kuring. Kuring geus pribadi ningkat kaahlian komunikasi kuring jeung kamampuhna tetep langkung difokuskeun kana target kuring. - ga (Ghana)

prakték biasa tina TM ngahasilkeun pamikiran jelas nu penting pikeun ngembangkeun software. Lakukeun TM ngabantuan kuring rék dipegatkeun setrés, jeung ngamungkinkeun kuring ngamimitian gawe abdi sareng pikiran seger dina dinten handap. - SA (Sri Lanka)

Kuring geus ngalaman nu ngarengsekeun masalah pajeulit ampir teu mungkin lamun aya kavling stres sarta workload. Transcendental semedi ngabantuan kuring dina kaayaan kitu. Kuring tapa di isuk saméméh bade ngagarap, tur deui sanggeus balik ka imah. Ngan 20 menit tina TM deui brings kuring ka freshness subuh. - AA (Nepal)

prakték TM biasa ngabantuan professional komputer janten sukses dina kahirupan maranéhanana ku ulang energizing sarta nyieun brains langkung tertib.

Téhnik TM teh kado ti mum ka sadaya muridna. TM bakal nulungan urang hirup kalawan stress kirang. - TA (Myanmar)