Posts

Hlina Beyene Ngasihkeun Sadayana Tentang MIU

Hlina Beyene mikacinta sadayana di Universitas Internasional Maharishi

“Abdi resep pisan ngeunaan Maharishi International University (baheulana Manajemén Universitas Maharishi). Aya énergi positip di dieu, sareng jalma-jalma anu ngabagéakeun. Abdi bogoh kabébasan. Abdi bogoh kumaha fakultas paduli unggal murid. Aranjeunna prihatin ka sadayana sareng aranjeunna nungtun kami sadaya, sareng Abdi resep TM (téknik Meditasi Transcendental). " - Hlina Beyene (ti Étiopia)

Taun 2018, seueur réncang babaturan Hlina Beyene anu ngulik élmu komputer ngarencanakeun gelar master dina bidang riset, tapi anjeunna mutuskeun ngudag gelar master di universitas anu bakal nyiapkeun dirina damel di industri IT. Anjeunna mendakan Universitas Internasional Maharishi dina Google.

"Kuring henteu nyangka MIU bakal ngabantosan kuring janten kompeten dina industri. Kuring panginten kuring kedah ngalakukeun éta sorangan. Ngalengkepan kursus-kursus di kampus kitu, kuring resep bungah! Abdi ngarasa disiapkeun. Abdi ngarasa mampuh. ”

Teknik Transcendental Meditation® ngabantosan siswa

Sateuacan sumping ka MIU, "Kuring henteu terang persis ngeunaan TM, tapi kuring terang kuring hoyong tapa. Kuring terang tina seméntasi kuring bakal kéngingkeun tanaga, sababaraha katenangan. Abdi milarian anu.

"Nalika kuring mendakan MIU, kuring henteu terang yén aranjeunna bakal nyandak Meditasi Transcendental sacara serius, tapi kuring terang kuring ngagaduhan kasempetan éta. Nalika kuring terang yén aranjeunna nyandak serius, sareng urang ngagaduhan kasempetan pikeun tapa dua kali sapoé, unggal dinten-éta mangrupikeun pangalaman anu hadé pikeun kuring. Éta geulis.

"Kursus MIU aya dina sistem blok. Janten, urang diajarkeun hiji mata pelajaran dina hiji-hiji waktos. Kami bener-bener kedah diajar unggal mata pelajaran dina sabulan. Sakapeung nangtang, sabab urang kedah ngarengsekeun proyék dina tilu dinten sareng ngalakukeun tugas unggal dinten.

"Kami ngatur sistem blok ku cara ngalakukeun Téhnik semedi Transcendental unggal isuk, sateuacan tuang siang, sareng di akhir kelas énjing. Ieu leres ngabantosan sabab nyéépkeun awak kuring, sareng éta ngabantosan abdi ngaleungitkeun setrés sareng difokuskeun padamelan abdi. Kuring ngarasa otak kuring beuki loba tanaga unggal waktos kuring ngalakukeun TM. Éta sapertos latihan awak kuring unggal dinten. ”

Hlina ngarasakeun taman anu indah di hareupeun Gedong McLaughlin (Élmu Komputer) di MIUTingali pidéo Hlina

Nyiapkeun pikeun milarian profésional

"Studi kursus élmu komputer canggih pisan. Saatos 8-9 bulan kursus akademik, urang nyandak kursus khusus anu disebut Strategi Karir. Ieu mangrupikeun bengkel 3-minggu dimana staf Karir Pusat ngabantosan urang nyiptakeun neruskeun panarjamah kami, nyiapkeun internship / wawancara padamelan, sareng pikeun adaptasi sareng budaya AS.

“Aranjeunna masihan kami sadaya inpormasi anu dipikabutuh pikeun urang. Khususna, urang diajar yén nalika diwawancara éta sanés ngan ukur aranjeunna milari kaahlian khusus ti kuring — éta kuring ogé ningali aranjeunna ningali upami kuring bakal bagja di ditu. Kuring ogé siap unggul pikeun ngawawancara kuring. Aranjeunna masihan urang sadaya inpormasi anu diperyogikeun anu peryogi.

"Kuring ngagaduhan magangna gancang-gancang dina saminggu kuring didamel salaku Pamekar Aplikasi 5 di Bank of America di North Carolina. Aranjeunna mendakan kuring ngalangkungan kontak aranjeunna sareng Pusat Karir Élmu Komputer. Para rekrutmen parantos sumping ka Universitas sareng aranjeunna cocog sareng kabutuhan abdi. "

Hlina Beyene resep dipikacinta di kampus MIU di Fairfield, Iowa, AS
Tujuan pribadi

"Kuring ngagaduhan tujuan anu khusus-ngadamel bédana di dunya urang. Abdi hoyong nyorong awéwé langkung janten pamekar parangkat lunak. Di nagara-nagara berkembang, awéwé hoyong langkung nyandak tanggung jawab, tapi sering henteu ningali kasempetan langkung maju.

"Atikan sapertos anu ditawarkeun MIU bakal langkung hadé nyiapkeun awéwé pikeun kasuksésan dina posisi kapamimpinan. Ngadidik wanoja di nagara-nagara berkembang hartosna naékna sadayana kulawarga.

"Di Étiopia teu cukup kasempetan pikeun awéwé pikeun ngiringan karir. Kuring hoyong awéwé di sadaya nagara-nagara berkembang pikeun percaya diri, sareng upami aranjeunna tiasa kasempetan, kuring nyarankeun pisan sareng mamatahan aranjeunna dugi ka MIU-tempat dimana aranjeunna tiasa maju dina kahirupan sareng karirna. "

Diajar langkung seueur ngeunaan Program ComPro

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Ti saprak 1996, 3000 pamekar software ti langkung ti 93 bangsa parantos lulus sareng Master of Science in Computer Science degree.

Lima Nagara Uganda nyarankeun Program MIU

Lima Brothers Uganda: (L - R) Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka.

Edwin Bwambale (2nd ti kénca di poto di luhur) sareng opat duduluranna mangrupikeun anggota suku Bukonzo di beulah kulon Uganda-anu kawéntar pikeun masarakat anu dididik. Anjeunna anu kadua dilahirkeun tina lima budak lalaki.

Lima duduluran na dibéré ngaran (kénca ka katuhu): Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka. (Unggal putra gaduh ngaran kulawarga, sabab dina budayaana, ngaran kulawarga dirumuskeun dumasar kana tatanan kalahiran dina hiji kulawarga.)

Taun 2016 Edwin milarian biaya murah, program gelar sarjana kualitas luhur dina pangwangunan software:
"Mimiti kuring ningali program MIU, kuring ogé cangcaya. Abdi teu tiasa percanten sapertos anu aya. Tapi, réréncangan kuring gaduh gabung. Éta nalika kuring mastikeun yén program éta nyata! "

Janten, anjeunna nerapkeun sareng ngadaptar dina Program Gelar Sarjana Profesional Komputer ("ComPro") di Universitas Maharishi International (dina Fairfield, Iowa USA) dina bulan Agustus 2016.
"Kuring ngan ukur resep ieu -na praktis, éta tétéla, anu parantos ngabantosan kuring dina pamilarian magang mayar."

Nalika Edwin rajapati ngeunaan pangalaman MIU na, sepuhna kagum pisan anu mutuskeun yén sadayana lima putrana kedah hadir dina MIU!

Komunitas Husus

Dina pidéo anu diulas dina luhureun wéb kami homepage, Edwin ucapan:
“Universitas di kota leutik disebut Fairfield, di Iowa. Jalma-jalma di kota aya jalma-jalma seuri di mana waé. Ayeuna damel anjeun betah-najan anjeun jauhna mil. " 🙂

Dukungan Kulawarga anu Kuat
Lima sadulur lananda sareng kolotna

Lima ilaing barayana sareng kolotna anu luar biasa

Harrison, Cleave sareng Edwin sareng kulawarga

Harrison, Cleave sareng Edwin sareng kulawarga

Edwin asalna ti kulawarga anu saé:
"Kolotna abdi pisan anu dipikacinta sareng bener-bener diideuan kami pikeun kerja keras sareng tujuan pikeun langkung suksés. Sanaos aranjeunna henteu beunghar, aranjeunna nyiptakeun lingkungan anu damel urang cita-cita langkung ageung. Aranjeunna konsistén ngobrol sareng kami sareng ngabimbing urang sanaos nalika urang kaluar ti universitas. Aranjeunna nyetél conto pikeun urang pikeun silih cinta sareng kulawarga ka hareup urang kusabab aranjeunna leres-leres dipikacinta ku sorangan sareng dipikacinta ogé urang. "

Edwin terus, "Di kulawarga kuring, sareng diantara babaturan kuring, teu aya anu gaduh ragu ngeunaan naon anu MIU tiasa ngabantosan urang ngalengkepan. Unggal salah sahiji opat dulur kuring, sareng babaturan anu séjén ngarepkeun diajar di gelar master di Universitas Internasional Maharishi. "

"Nyieun kaputusan gabung ka MIU mangrupikeun kaputusan anu paling hadé pikeun kuring sorangan dina kahirupan kuring. Éta nyayogikeun kondusif pikeun ngudag atikan kuring ogé nyiapkeun kuring supaya tiasa nganteurkeun prestasi kelas dunya dina karir kuring. Naon anu anjeun tiasa ngahontal sareng kasempetan MIU ngan dibatesan ku imajinasi anjeun. Kuring yakin tiasa ngucapkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji program profésional pangsaéna anu kuring kantos ningali atawa nguping. Lila hirup MIU! "

Diajar langkung seueur Ngeunaan nu Program Komputer Profesional

Koméntar ti opat duduluran:
Leresna Masereka (MS di lulusan Ilmu Élmu Komputer-damel di Apple):
"Gagasan Universitas Internasional Maharishi pernah katingalina nyata dugi ka adi kuring Edwin ngagaduhan visa sareng gabung dina bulan Agustus 2016. Ieu sacara dramatis robih dina pamikiran kuring, sareng kuring ngagabung dina Oktober 2016. Réréncangan, Benjamin Wogisha (mantan pasangan kerja kuring ti Uganda). ngagabung kami dina bulan Pebruari 2017.

“Ayeuna, Edwin parantos di Microsoft, Benjamin (réréncangan Ugandan) nyaéta di Facebook sareng abdi di apel. (Tilu perusahaan téknologi pangsaéna dina pangeusina – sadaya urang salaku insinyur software). Ieu ngécéskeun poténsi unsung anu MIU nyambung dina muridna, sareng kuring pasti tiasa negaskeun yén ComPro henteu ngan program master, tapi kursus terpadu anu hirup. Sadayana réréncangan anu ku kuring diajar di MIU ngagaduhan pagawéan anu saé sareng sadayana hirup bahagia. Sakur kaputusan pikeun datang ka MIU ku saha waé bakal salilana pangsaéna. ”

Godwin Tusime (Ayeuna ngalengkepan gelar sarjana IT di Uganda, sahingga anjeunna tiasa ngadaptar dina Program Profesional Profesional MIU.):
"Kuring gairah ngeunaan program sabab pikaresepeun, sareng ngabantuan hiji janten pamikir anu hadé, pembuat kaputusan sareng produsén. Pikeun lila ayeuna kuring parantos kagum kana MIU sareng program Profesional Komputer pikeun éta parantos ngarobih kahirupan ilaing kuring (Cleave sareng Edwin). (Harrison ngalakukeun MBA Akuntansi.) Kuring damel unggal dinten pikeun ngembangkeun kaahlian program kuring, sareng ngarepkeun gabung kana MIU. Saatos éta, hirup abdi bakal, henteu ragu, henteu kantos sami. "

Harrison Thembo (Akunting murid magang MBA-damel salaku akuntan di Silicon Valley Financial Group):
"Kuring sok ngimpi impian pikeun janten versi pangsaéna kuring sorangan sareng bersaing dina tingkat nu pangluhurna mungkin. Kuring terang yén pikeun ngahontal éta kuring peryogi pendidikan anu pangsaéna. Abdi bungah pisan pikeun platform Maharishi International University masihan kuring pikeun ngahontal impian kuring pikeun MBA di Akuntansi.

"Kuring ayeuna damel sareng salah sahiji firma akuntansi pangsaéna di Silicon Valley salaku akuntan staf. Kuring henteu kantos ngabayangkeun yén milih MIU bakal ngahasilkeun ieu sareng kuring salamina nganuhunkeun pikeun atikan Kasadaran Berasaskan sakola ieu. Pikeun unggal anu di impian di luar, ieu mangrupikeun tempat anu angkat. "

Idéal Membere (Perencanaan pikeun ngadaptar di MBA Akuntansi di Agustus 2020):
"Kuring hoyong ngalakukeun MBA kuring ti MIU kusabab kuring hoyong ngahadiran kuring ku sababaraha utusan anu pangsaéna di dunya sareng MIU nyayogikeun platform sareng kasempetan ieu.

"Bréh, palatihan sareng pangalaman profésional anu kuring peroleh ti perusahaan AS bakal penting pisan pikeun karir kuring sareng bakal nyiapkeun kuring ka" standar internasional. "

"Ketiga, program pinjaman pendidikan ku MIU ngajantenkeun tugas anu hésé pikeun ngahontal pendidikan Amérika ka masarakat ti nagara-nagara berkembang sapertos urang janten langkung saé sareng tiasa dicapai.

"Hatur nuhun MIU pikeun program ieu. Telepon dulur kuring, Edwin, Cleave sareng Harrison parantos ngalangkungan program ieu. Abdi teu tiasa ngantosan ngiringan MIU sareng ningkatkeun pangaweruh kuring sareng nyumbang kana ilmu pengetahuan anu tos aya. Ku jalan kitu, kuring parantos nampi ku Asosiasi Akuntansi anu Disertifikasi (ACCA) di Inggris sareng ogé badé janten Akuntan Certified di Amérika Serikat ”

Dulur-dulur anu nikmati

Komentar ti balad Uganda di MIU:

Benjamin Wogisha (réncang dulur-dulur) (lulusan MS di Ilmu Élmu Komputer-Insinyur Software dina Facebook):
"Kuring sok hoyong angkat pikeun pangajaran salajengna, tapi kuring gagal mendakan hiji universiti anu cocog. Dibandingkeun ka paguron luhur, prosés panawaran ka MIU gancang, sareng aranjeunna responsif sareng bantosan dina prosésna. MIU nawiskeun na blok sistem anu kuring resep pisan, kusabab éta bakal ngijinkeun kuring pokus sacara lengkep dina hiji kursus unggal bulan.

"Kursus anu ditawarkeun ku Universitas Internasional Maharishi saluyu sareng anu kantos ku kuring laksanakeun, contona, arsitéktur perusahaan. Kuring ningali éta minangka kasempetan pikeun neuleuman heula prinsip ngeunaan software perusahaan anu lumayan di mana waé.

"Ngulik di MIU urang ngagaduhan kasempetan pikeun berpungsi dina sistem skala besar di Amérika Serikat salami magang, anu mangrupikeun hal anu kuring sok katingali. Kuring terang damel di Amérika Serikat bakal muka konci janten seueur kasempetan saluareun anu kuring kantos bayangkeun, sabab Amérika gaduh raksasa téknologi. ”

Nilai ngalakukeun éta Téhnik Transcendental Meditation® nalika diajar, sareng ayeuna nuju damel:

Benjamin nambihan, "Nalika diajar di Universitas kuring sok mastikeun hadir kana grup Meditasi Transcendental Séri anu urang pikahoyong. Aya hal perkawis ngerjakeun babarengan dina grup anu saé leres sareng unik. Ieu ditajong dinten kuring pikeun ngamimitian mimiti ngaraosan santai sareng langkung fokus siap pikeun ngarencanakeun naon waé anu sumping.

"Kelas ngabantosan abdi ngembangkeun pamahaman anu langkung jero ngeunaan TM na kumaha kuring kéngingkeun ngalaksanakeun deui tina ngalaksanakeunana teratur, ngawalon sareng ngabersihan naon anu aya anu ngalaksanakeun TM ku cara anu leres. Ayeuna kalebet ku beban kerja, ku ngalaksanakeun TM ngan ukur 20 menit sadinten tiasa ngabantosan kuring ngahontal langkung, kusabab museurkeun sareng katenangan anu kuring karasa ku kuring meditasi. ”

Saran ti Benjamin pikeun pamekar parangkat lunak anu sanés:
"Kanggo saha waé anu hoyong naekeun karir, MIU pasti mangrupikeun pilihan anu leres. Kursus-kursus na tiasa dipikirkeun sareng teratur. Kuring diajar pisan tina unggal kursus anu kuring di kampus. Kursus-kursus ngabantosan kuring jembatan antara téori sareng prakték. Kalayan pendekatan hands-on, dugi ka seueur konsep anu janten jelas, masihan kuring yayasan anu kuat pisan anu kuring ngawangun dina unggal dinten. Dosenna sok aya pikeun ngadukung mahasiswa sareng MIU ngagaduhan seueur alumni anu tiasa ngadukung anjeun ogé. Teu aya ragu yén MIU nyetél hiji kanggo kasuksésan."

"Adi kuring (Denis Kisina) ngiringan Universitas nembe ogé. Saatos ngan ukur sasaha anjeunna nyarioskeun ka kuring yén anjeunna ngarasa langkung yakin salaku pamekar parangkat lunak. Kuring ngan ukur ngabayangkeun kumaha anjeunna bakal di tungtung program. Maharishi International University parantos nyayogikeun lingkungan anu saé anu diperyogikeun ku anjeunna pikeun konséntrasi sareng diajar. "

Kami hatur nuhun ka sadaya mahasiswa Uganda urang pikeun ngajantenkeun perjalanan 13,000 km ngiringan kulawarga MIU di AS Kami mangrupikeun kabagjaan anjeun dina awak mahasiswa urang.

Diajar deui

Insinyur Perangkat Lunak Google Grew Up Ladang Cina Rural

Siswa Sarjana MUM mangrupikeun Inspirasi!

Ling Sun ("Susie") mangrupikeun carita anu saé. Anjeunna ngalahir di tegalan leutik di désa Cina. Dinten, anjeunna mangrupikeun insinyur software Google di New York City. Kumaha teu anjeunna ngalakukeun?

Hirup dini di China

Budak awéwé di masarakat Ling di Propinsi Hunan, Cina tengah, henteu kantos angkat ka sakola, sareng diperkirakeun ngabantosan pertanian teras ngagaduhan kulawarga sorangan. Kanyataanna, anjeunna kedah ngantosan sakola di yuswa 13 pikeun damel di kebon kulawarga pikeun ngabantosan kabutuhan finansial kulawarga.

Tapi padamelan tegalan susah sareng Ling bahagia, janten anjeunna teras naroskeun ka bapakna, sareng anjeunna tungtungna sapuk ngantepkeun anjeunna ka sakola. Diantara babaturan désa 11 anjeunna, Ling Sun mangrupikeun hiji-hijina anu réngsé SMA.

Tapi atikan ieu henteu ngamungkinkeun anjeunna asup kuliah, janten anjeunna janten tukang pabrik di Shenzhen. Rutinitas padamelan anu pikaboseneun, janten anjeunna mundur pabrik saatos sababaraha sasih sareng janten mahasiswa dina program latihan komputer, miharep ieu bakal masihan kaahlian pikeun hirup anu langkung profésional.

Pikeun mayar latihan janten insinyur software tingkat-éntri, anjeunna nyambut damel tilu part-time sareng cicing dina tilu kartu kiridit.

Ling Sun sareng anggota kulawarga di désa Désa Hunan.

Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami

Mimiti padamelan profésional

Dina Séptémber 2011, Ling ngagaduhan proyék rékayasa perangkat lunak munggaran anjeunna dina ngamekarkeun sistem pembayaran online di Shenzhen. Ieu hébat kanggo samentawis, tapi anjeunna tetep hoyong karasaeun langkung lengkep di kota gedé dimana batur ngagaduhan pangaweruh anu langkung maju sareng kredensial.

Dina hiji wawancara anu anyar, Ling nyarios ka South China Morning Post yén motivasi dasarna salawasna pikeun "Cukup tetep diajar hal-hal énggal-énggal." Jadi, bari neraskeun padamelan, anjeunna diajar basa Inggris. ngadaptar dina program gelar jarak pendidikan sareng Universitas Shenzhen. Salaku atlit sareng seueur tanaga, anjeunna ogé mimiti maénkeun frisbee utami salaku cara pikeun latihan sareng diajar Basa Inggris ti batur anu gaduh pangalaman internasional anu langkung dunya.

Kasempetan hébat di Amérika

Paparan jalma kalayan kasang tukang internasional merangsang Ling sareng éta hoyong ningali langkung seueur dunya. Nalika ningali situs web moro proyék di 2016, anjeunna ningali iklan kanggo a Program gelar sarjana sains komputer AS anu katingali sampurna pikeun dirina: biaya awal séhat, kalayan kamampuan nampi internét profésional anu dibayar salaku bagian tina program gelar akademik anu akreditasi. Salami magang di studi perusahaan AS bakal neraskeun via pendidikan jarak jauh.

Ling diterapkeun sareng ditampi kana kami Profesional Komputer Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén, perenahna sakitar 230 mil di kidul-kuloneun Chicago. Saatos salapan bulan diajar di kampus, kalebet berharga Wagub Strategies Karir sareng seueur wawancara, Sun ditawarkeun jabatan salaku Software Engineer sareng sadean Google, Sistem EPAM.

Di dieu Ling Sun saatos sumping di MUM dina Oktober 2017.

Dibayar magang profésional di Google

Minangka insinyur software kontrak di markas Google Manhattan, Ling kéngingkeun gaduh kolega ti paguron luhur Amérika-sababaraha kalayan Ph.D. derajat. "Tapi teu aya anu merawat kuring siga kuring teu pantes kabeh ieu,"cenah dina wawancara anyar sareng South China Morning Post. "Éta hal kuring resep ngeunaan Amérika: nilaina naon anu anjeun tiasa laksanakeun langkung ti mana anjeun asalna."

Pangalaman MUM

Ngeunaan waktos anu dianggo di MUM, anjeunna ngahargaan kana lingkungan akademik khusus, keragaman mahasiswa sareng dosen, sareng seueur babaturan anu dilakukeun di dieu. Anjeunna nambahan, "Kuring resep unggal waktos spent (di MUM) di Fairfield."

Penasehat na, Profesor Mei Li, nyatakeun, "Susie sok positip pisan sareng sumanget pisan kana sagala kagiatanana. Anjeunna janten murid anu saé, babaturan ka sadayana, sareng bakatna luar biasa di seueur daérah, kalebet olahraga. "

Ling Sun sareng sobat frisbee pamungkas.

Rencana anu bakal datang

Saatos réngsé gelar master di Désémber 2019, Ling ngaharepkeun kolotna bakal sumping ka Amérika Serikat sareng ningali lulusan anjeunna di kampus urang. Ieu mangrupikeun anu pertama pikeun indungna angkat bumi di tempat cina!

Tujuan profésional Ling Sun salajengna nyaéta janten insinyur software Google di-imah. Anjeunna nyarios yén, "Éta moal gampang, tapi kahirupan anjeun dimimitian dina tungtung zona kanyamanan anjeun."

Pikeun maca deui ngeunaan kahirupan luar biasa Ling Sun, mangga baca ieu artikel dina Pasanggiran Isuk Kidul Kidul.

Data Science MS Spésialisasi ngaranna program top master sapertos anu sapertos di Iowa, 2018

Spésialisasi inlmu Panyiaran Datalmu-Data Computerlmu Komputer di Maharishi University of Management nembe nampi bedana unik keur dingaranan program master pangalusna anu sapertos na di Iowa.

Dina review taunan kahijina sadaya 290 accredited sakola di AS maturan derajat grad sarupa, DataScienceGraduatePrograms.com kapanggih mum janten diantara pisan pangalusna, mere kami ka #1 titik pikeun Iowa dina daptar miboga Program Top Data Élmu Pascasarjana pikeun 2018.

Kriteria Pilihan
Pikeun datang nepi ka saran ieu, reviewers sifted liwat daptar program 290 elmu data master na sertipikat lulus ku leungeun.

Saloba mungkin, aranjeunna katingali keur program anu kaasup sababaraha kursus required ngawengku subjék core kayaning:

Kaputusan jeung deskriptif Statistik
Liniér sarta logistik Regression
Runtuyan waktu jeung Forecasting
Teori probabilitas
Analisis stokastik
modeling statistik
ngadeukeutan multidisciplinary

Hiji program multi disiplin kaasup kursus na instruktur tina elmu komputer tur dilarapkeun matematik atawa statistik departemén rengking beuki kacida ti program departemén tunggal.

Kusabab elmu data blends babarengan elemen penting tina sahanteuna eta huma (jeung sering ti batur, kaasup biostatistika nu draws on Heath jeung atikan médis) aranjeunna judged yén program diwangun ku profesor ti duanana imah éta leuwih gampang nutupan sakabeh basa.

Database jeung Teori Data Atikan

Saos rusiah nu ngajadikeun elmu data, sains data, nya éta ngagunakeun elemen ngolah data otomatis dina analisa statistik. Ngarah searched pikeun program anu kaasup hiji Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah struktur data sarta Téori database.

Leungeun-on gawé kalawan toko data relational sarta non-relational éta tambah badag, dina pintonan maranéhanana, nepi ka ngawangun on yén pangajaran teoritis. Dedicated kursus modelling data jeung proyék capstone anu diperlukeun kreasi database asli atawa manipulasi éta ogé tanda alus teuing tina atikan mangpaat.

Coding Kursus-kursus Jeung huntu

Aspék séjén ngolah data anu coding. élmuwan Data nerapkeun palatihan analitik maranéhna pikeun émbaran disimpen dina struktur data ngaliwatan ungkapan sarta algoritma crafted dina basa programming beurat dipaké dina profési, kawas Sunda, Python jeung Java.

Aranjeunna dipilih program anu kaasup asli, leungeun-on karya programming. Sanajan paling data program elmu merlukeun sababaraha pangalaman coding salaku kaayaan asupna, aranjeunna katingali pikeun maranéhanana gems anu ogé terus atikan dina aspék leuwih husus tina basa na coding husus keur elmu data.

Ieu ogé ngalegaan ka sinyalna sahiji téhnik panganyarna dipaké dina analisis data. pertambangan Data, learning mesin, sarta visualisasi canggih nya kursus penting aranjeunna katingali keur.

Instruktur Jeung The Katuhu barang

elmu Data nyaéta widang anyar jeung éta salah anu sakitu legana keur diartikeun dina praktekna tinimbang teori. Anu ngandung harti yén pamaén badag anu aktif di pamaréntah, industri, jeung akademisi sapuk. Dina éta-taneuh pangalaman gawé bareng sistem nu ngumpulkeun, ngolah, jeung analisa data badag nyaéta invaluable lamun datang ka latihan batur cara ngalakukeun pagawean.

Jadi reviewers kokotéténgan pikeun program anu kaasup dosen jeung pangalaman ayeuna atawa panganyarna dina proyék real-dunya luar akademisi, dimana nu pertimbangan praktis dunungan na pamaké datangna kana antrian. profesor Adjunct kalawan jobs gawe beurang kalawan data badag éta tambah badag.

Faktor séjén

Kusabab elmu data téh jadi anyar, maranéhna kapaksa kasampak di sababaraha elemen proxy kana program hakim. Aranjeunna salawasna hoyong mertimbangkeun reputasi di industri, sarta dina sababaraha kasus aranjeunna kapaksa kasampak di departemen indungna atawa kuliah umum tinimbang program individu. Sanajan kitu, maranehna nyoba akun pikeun panempatan sarjana minangka indikator reputasi jeung préparasi.

Lamun sakola miboga lab data dedicated mana profesor jeung mahasiswa partnered kalawan usaha jeung agénsi luar, maranéhna ogé diitung nu kacida.

Ka extent teuing Lesser, ramatloka sarta ketersediaan informasi dicoo faktor. elmu Data draws jalma anu resep data sarta gaduh minat dina téhnologi. Ieu 2018, sarta lamun hiji departemén akademik kaayaan dina elmu komputer nyimpen babarengan ramatloka nu Sigana mah a-lami 12-taun diwangun dina 2001, atawa teu bisa nyadiakeun aksés online gampang déskripsi tangtu sarta kurban, éta waktuna pikeun ngajalankeun cara séjén.

The Program Grad Pohara Best Élmu Data ku nagara

Iowa

Maharishi Universitas Manajemén
Sanajan program Maharishi anu fokus heula dina pangajaran elmu komputer tradisional, kalawan sagala tekenan kana jaringan inti jeung kaahlian programming anu diperlukeun, éta ogé mangrupa puseur dunya unik kanggo integrasi timer ngembangkeun tradisional kalawan aréa ieu paling modern ulikan teknis. Citakan téhnik semedi dibuktikeun di dieu wungkul reinforces kumaha serius program ieu téh ngeunaan Nyiapkeun siswa pikeun gawé real-dunya dina elmu data. The pilihan 8-bulan magang pikeun kiridit pinuh nyadiakeun pangalaman asli dina éta-pakasaban, gedong neruskeun anjeun sarta putting anjeun kana kontak langsung kalayan élmuwan data real ngalakonan pagawean nyata, kabeh saméméh anjeun sarjana.

Program base specializes di tangerang on sistem software sarta ngembangkeun sarta pilihan elmu data piggybacks on kakuatan ieu kalayan latihan beton dina téknologi analisis data panas kawas R, Hadoop, narik, Flume, sarta HBase. Overviews ngarupakeun pendeketan NoSQL sejen tur parabot dumasar-awan kawas AWS na Cloudera ogé diajar. Tungtungna, Anjeun bakal bisa dipaké jeung aplikasi samodel SPSS IBM urang, diving kana analytics téks na data pertambangan pikeun neuleuman kaahlian modeling duga.

Diajar deui.

Anyar: Program Profesional Komputer Website

Sanggeus ampir sataun di ngembangkeun, ramatloka responsif anyar urang keur Program Komputer ProfesionalSM geus siap.

Mangga klik dina gambar ditémbongkeun di handap pikeun ngalaman pikagumbiraeun unik jeung kakuatan keur narik ati yén draws leuwih ti 300 mahasiswa per taun ti unggal buana sarta unggal kasang tukang budaya jeung program Élmu Komputer MS urang.

Kami utamana Bangga website videoNu masihan hiji rasa ngondang hirup murid di mum, sarta bakal mere ilham anjeun ngalamar mun "ComPro kamiSM"Program gelar!

Tempo pikeun diri naha datang kampus, siswa, jeung lulusan mertimbangkeun mum maranéhanana ngarep-jauh-ti-ngarep!

Sababaraha kaca dina ramatloka anyar kami:

Plan pamayaran unik pikeun Internationals

Unik, rencana pembayaran affordable pikeun siswa internasional

Fee Entry low kalawan internships mayar keur Internationals

awal pembayaran low kalawan internships dibayar di pausahaan AS

Murid kami Kita Hayu ti sakuliah dunya

Baca testimonials jeung lalajo komentar video ti siswa jeung lulusan di sakuliah dunya.

Anjeun Badé pangalaman pribadi & Karir Tumuwuh

siswa ComPro practicing téhnik Transcendental Meditation®

Murid Dupi Dilaksanakeun internships di Pausahaan Fortune 500

siswa ComPro do internships dibayar di pausahaan AS

Diajar Advanced Élmu Komputer ti Top Fakultas

siswa ComPro mangtaun pangaweruh canggih di ngembangkeun software

Spésialisasi Sciencelmu Data anyar: Big Data Analytics & Machine Learning

lagu Élmu Data anyar kami prepares siswa pikeun careers di wewengkon tumuwuh panggancangna élmu komputer

Anjeun Badé dileueut Komunitas Kampus vibrant kami

Mum ieu lokasina di komunitas kampus vibrant moal tebih ti Chicago

Didatangan ramatloka anyar urang ayeuna.

eupan balik anjeun wilujeng sumping.