tengtrem & geulis 365 acre Kampus rural

Universitas Internasional Maharishi diadegkeun dina 1971 (salaku Universitas Internasional Maharishi) sareng akreditasi ku Komisi Tinggi Tinggi, badan anu pangkolotna sareng pejabat akreditasi resmi panggedéna di Amérika Serikat.

Universitas nawarkeun kursus mimitian ti sarjana pikeun Ph.D tingkat. Ieu ngawengku derajat master di elmu komputer, administrasi bisnis jeung manajemén, akuntansi, filmmaking, sains Weda, seni studio, Maharishi Ayurveda jeung ubar integrative. Rébuan mahasiswa geus lulus ti program kami leuwih 48 taun kaliwat, kaasup 2400 lulusan ti bangsa 83 pikeun MS kami di program Élmu Komputer.

"Kuring estu cinta sistem pendidikan MIU anu ngagabungkeun dua aspék praktis sareng teoritis. Éta tantangan pikeun kuring ngalaksanakeun pangsaéna mah ukur kanggo kursus-kursus kuring, tapi ogé di magang kuring. "

Utku Gülevizkalkun
© Copyright - Universitas Internasional Maharishi, Master di Élmu Komputer - Program Profesional Komputer℠ kabijakan privasi