tengtrem & geulis 365 acre Kampus rural

Maharishi International University diadegkeun dina 1971 (baheulana Manajemén Universitas Maharishi (1993-2019)) sareng akreditasi ku Komisi Pembina Tinggi, badan akreditasi resmi pangpanjangna sareng panggedéna di Amérika Serikat.

Universitas nawiskeun kursus-kursus mimitian ti sarjana dugi ka Ph.D. tingkat. Ieu kalebet gelar master dina élmu komputer, administrasi sareng manajemén bisnis, akuntansi, pembuatan pilem, sains vedic, studio art, Maharishi Ayurveda sareng ubar integratif. Rébuan siswa parantos lulus ti program urang salami 49 taun ka pengker, kalebet 3000 lulusan ti 95 nagara pikeun MS dina program Élmu Komputer.

"Kuring resep pisan sistem pendidikan MIU anu ngagabungkeun aspek prakték sareng tioritis kalayan hadé. Tantangan kuring pikeun ngalakukeun anu pangsaéna sanés ngan ukur dina kursus, tapi ogé di magang. "

© Copyright - Universitas Internasional Maharishi, Master di Élmu Komputer - Program Profesional Komputer℠ kabijakan privasi