Murid Gain Pangaweruh motong-Tepi

Murid Kengingkeun Motong Tepi "Spring Framework" Pangetahuan: 

Désémber kamari ieu (2017), Professor Élmu Komputer MUM Payman Salek ngahadiran "SpringOne Platform Conference" di San Fransisco, anu mangrupikeun konperénsi pangpentingna ngeunaan Spring Framework sareng téknologi anu aya hubunganana.

Kalayan 2800+ hadirin, 145+ ceramah, 200+ speaker, 32 keynotes, sareng 43 sponsor, SpringOne Platform 2017 "ngan saukur endah!" Anjeunna ogé latihan dua dinten, latihan pre-konferensi sengit ngeunaan "Spring Cloud."

Numutkeun ka Profesor Salek, "Konperénsi éta janten inspirasi pikeun kuring kanggo uih deui sareng ngabagi elmu ka mahasiswa sareng dosen. Kuring parantos nyiptakeun laporan ngeunaan ceramah sareng topik anu kuring pelajari dina konperénsi éta, sareng ogé ngan masihan seminar saminggu ngeunaan "Topik Kerangka Spring Lanjutan" ka mahasiswa MSCS di MUM nalika istirahat usum salju. Tujuh belas murid ngadaptar sareng nyéépkeun usum kamari istirahat usum diajar ngeunaan fitur Spring Framework anu énggal. "

Dina seminar murid, anu jejer canggih di handap anu ditutupan:

  • Spring boot, Dina Hood
  • Spring boot Actuator
  • Spring Awan Services
  • Refactoring nu Monolith kana Microservices
  • Circuit Breakers na Service Papanggihan
  • Muka balancing tur kaluar Konfigurasi
  • Bubuka keur Spring 5.0 jeung réaktif Programming

siswa MSCS lakukeun TM isuk

 

Professor Salek

"Murid saolah-olah resep diajar topik-topik anyar ieu sakumaha ogé kuring resep pisan ngabagi élmu ieu sareng aranjeunna!"

Pangaweruh Spring kerangka massana ku Professor Salek geus dibagikeun kalawan mahasiswa MSCS dina seminar panjang minggu panganyarna. pangaweruh Ieu ogé bakal dilebetkeun kursus perusahaan Arsitéktur nu aya di mum.