pakultas bukaan

Departemen Élmu Komputer di Universitas Maharishi International ngajak aplikasi pikeun sababaraha posisi dosen

Universitas Internasional Maharishi (baheulana Manajemén Universitas Maharishi), tempatna di Fairfield, IA, sacara pribadi, non-profit, lembaga akreditasi anu lengkep sareng Bachelors, Masters, sareng Ph.D. derajat dina sarat disiplin pinuh. Jurusan ieu nawarkeun program lulusan anu unik sareng tumbuh khusus dina ngembangkeun software anu diterapkeun.

Aplikasi pikeun sakabéh tingkat partisipasi akademik nu wilujeng sumping, ti Instruktur, Asisten, Mitra, sarta Full profesor. Salian pasini full-waktu, dosen bagian-waktos anu ogé diondang panawaran pikeun ngajar di program kami pangajaran jarak (DE).

website: compro.miu.edu

Fakultas Surelek: csnewfaculty@miu.edu