Inpormasi Coronavirus MIU

MIU ayeuna ngajarkeun sadaya kelas na online sareng parantos nyandak langkah-langkah proaktif anu lain pikeun ngaleutikan resiko kasehatan sareng kaamanan ka kampus sareng komunitas anu langkung lega, kalebet pedoman jarak jauh sareng saran perawatan diri.

Seueur mahasiswa urang tetep aya di komunitas kampus sareng rumasa langkung aman di dieu ti COVID-19; ngan 13 kasus positif parantos dikonfirmasi di kabupaten urang, 8 anu dikonfirmasi bakal pulih. Urang bakal neruskeun kursus kelas di nalika otoritas kaséhatan mamatahan yén urang aman ngalakukeun kitu.

Datang Pelawat onsite, kumaha ogé, ditunda. Samentawis éta, urang bakal wéb online ningalikeun spiker kunjungan Pelawat Pelancong kami anu paling populer.

Kami nuju ayeuna merencanakeun éntri Agustus pikeun program Profesional Profesional Komputer di Computer Science.

Punten langsungkeun patarosan ka kami Pembimbing Pendapat ComPro.

keur mahasiswa ayeuna