Nu Anjeun Siap Maju Karir anjeun?

Program kami ngahususkeun kana daérah sistem software sareng pamekaran software nganggo OOP (Java), sareng aplikasi wéb, sareng sababaraha kursus ilmiah data. Daérah teras diajar di antarana: pangwangunan software canggih, program panerapan wéb sareng arsitéktur, sababaraha kursus élmu data sareng sababaraha daérah aplikasi anu penting.

Sakabéh kursus nu dirancang pikeun mantuan Anjeun maju karir anjeun sarta unggal Tangtu ngandung assignments praktis. Témbongkeun sarat kalulusan.

Kursus Élmu Data

Kursus-kursus Core baku

  • Tangtu ieu presents prinsip dasar programming obyék-berorientasi. Murid moal diajar kumaha nulis software reusable tur hadé-dijaga, tur gabungkeun kontak pangaweruh ieu kalawan assignments laboratorium sarta proyék. Jejer di antarana: prinsip dasar na model programming obyék-berorientasi, diagram kelas UML sarta prinsip desain anu ngamajukeun ulang usability na maintainability tina software. (Hijian 4)

  • Tangtu ieu ngemutan metodeu arus jeung amalan pikeun desain alus sistem software. Jejer di antarana: pola desain software, frameworks, arsitéktur, sarta Sistem ngarancang panawaran abstractions multi-tingkat ieu. (Sks 2-4) prerequisite: CS 401 atanapi idin ti fakultas departemén.

  • Tangtu ieu presents métode pikeun nganalisis kekecapan algoritma (kaasup awon-hal sarta rata-hal analisis) jeung nawarkeun rupa-rupa dipikawanoh, algoritma kacida efisien. Analisis, desain, sarta palaksanaan algoritma nu dibikeun tekenan sarua. Jejer kaasup néangan jeung asihan, efisiensi Operasi kana struktur data (kaasup daptar, hashtables, tangkal pilarian binér saimbang, prioritas antrian), algoritma grafik, algoritma combinatorial, hubungan kanceuh, Cim Programming, masalah NP-lengkep, sarta sababaraha jejer husus salaku waktos ngamungkinkeun. (Jejer husus ngawengku géométri komputasi, algoritma keur cryptosystems, pendekatan, Data Big jeung komputasi paralel.)

  • Tangtu ieu museurkeun kana ngajarkeun prinsip sarta lila-dipaké nalika ngamekarkeun aplikasi perusahaan skala nu leuwih gede. Urang baris nalungtik lapisan arsitéktur nu béda nu remen dipake sarta téknologi béda pakait sareng lapisan ieu, kaasup Objék Relational Mapping (ORM), Dependency suntik (DI), Aspék Berorientasi Programming (AOP), sarta integrasi sareng aplikasi sejenna ngaliwatan Layanan Web (RESTfull jeung sabun), Olahtalatah sarta metoda jauh namah. Kudu boga pangaweruh digawé di basis data relational na SQL. Mun anjeun teu boga Tangtu kuat atanapi pangaweruh kerja hade SQL anjeun kudu ngadaptarkeun CS422 DBMS saméméh Signing up for EA. (Hijian 4)

  • Téknik Pakakas Lunak mangrupakeun tangtu nu nawarkeun éta murid ka lila-pangalusna dina ngembangkeun software ngaliwatan hiji metodologi ngembangkeun software. Murid tos ngalaman sababaraha pangalaman dina kursus saméméhna jeung paradigma Objék Berorientasi sarta geus dipaké sababaraha diagram UML dasar pikeun tujuan tina hubungan modeling antara objék software. Dina Téknik Pakakas Lunak, murid bakal ngamekarkeun kaahlian dina putting parabot ieu babarengan ngahasilkeun mantap, software gampang maintainable. A metodologi ngembangkeun software ngajelaskeun iraha sarta kumaha konsep Oo jeung diagram UML kudu dipaké keur ngalengkepan tujuan software kualitas gedong. kursus puseur sabudeureun hiji proyék leutik nu prinsip dibahas dina format Kuliah bisa gambar na dilarapkeun. Nepi ka tungtun taun kursus, murid bakal boga aplikasi ngajalankeun, diwangun dina atos jeung standar tinggi tina RUP (rasional hasil ngahijikeun Tatar Prosés) métodologi pangwangunan.

  • Tangtu ieu museurkeun aplikasi wéb dina setting perusahaan. Hiji aplikasi perusahaan nyaeta sistem software badag dirancang beroperasi dina organisasi badag kawas Corporation atawa pamaréntah. aplikasi perusahaan anu kompleks, scalable, komponén basis, disebarkeun sarta misi kritis. Tangtu ieu, CS545, museurkeun kana hareup tungtung atawa presentasi lapisan hiji aplikasi wéb perusahaan. CS544 perusahaan Arsitéktur mangrupakeun Tangtu pendamping nu museurkeun kana tungtung deui atanapi lapisan bisnis, kaasup logika bisnis, transaksi, sarta kegigihan. CS472, Web Aplikasi Programming, mangrupakeun Tangtu prerequisite nu nyertakeun HTML, CSS, JavaScript, servlets na JSP.

    kursus ngajarkeun prinsip sarta pola anu umum di sakuliah platform na frameworks. Tangtu bakal nalungtik jeung dianggo ku dua frameworks web khu Java, Java Server nyanghareup (JSF) jeung SpringMVC. JSF mangrupakeun kerangka dumasar komponén tur mangrupakeun spésifikasi kerangka presentasi resmi pikeun Java perusahaan Edition téhnologi tumpukan. SpringMVC mangrupa bagian ti Spring kerangka Core tur geus jadi kerangka Java web nu paling loba dipaké dina taun panganyarna. (Hijian 4) prerequisite: CS 472 atanapi idin ti fakultas departemén.

  • Kursus ieu nyayogikeun sistematis pikeun program aplikasi wéb interaktif sareng dinamis. Kursus ieu ditujukeun pikeun jalma anu henteu ngagaduhan pangalaman dina aplikasi wéb sateuacanna atanapi henteu. Penawaran ieu bakal nganggo servlets Java sareng JSP pikeun ngolah sisi server. Kursus bakal ngenalkeun HTML sareng CSS. JavaScript mangrupikeun fokus anu tangtu, sareng diliput salaku bahasa pemrograman anu fungsional kalebet jQuery, Ajax, sareng namespaces sareng modul JavaScript. Mangrupikeun prasyarat pikeun Arsitéktur Aplikasi Wéb CS545. Éta henteu nutupan AngularJS atanapi NodeJS, tapi JavaScript anu ditutupan di dieu bakal nyiapkeun anjeun diajar téknologi éta. (4 hijian)
    Prerequisite: CS 220 atanapi CS 401 atanapi idin ti fakultas departemén.

  • Kursus anu munggaran anjeun khususna dirancang pikeun netepkeun dasar kumaha anjeun tiasa janten ahli sains komputer anu performa luhur. Tangtosna diakar dina prakték Meditasi Transendental anu nyababkeun minuhan poténsi saleresna anjeun. Anjeun bakal diajar ngeunaan manpaat TM kaasup kamampuan méréskeun masalah kompléks ku fungsi méntal anu hadé ningkatkeun kréativitas sareng pamikiran "luar tina kotak". Kursus bakal difokuskeun prinsip-prinsip anu ngiringan kinerja puncak dina aktipitas ku ngembangkeun campuran optimal pikeun istirahat sareng kagiatan. Anjeun bakal ngembangkeun sareng ngalaman rutin sadidinten anu idéal anu ngadukung kasuksésan dina kahirupan. (2 hijian)

  • Tujuan tangtosna ieu nyadiakeun muridna kalayan pangaweruh jeung kaahlian dina kapamimpinan, kaasup kaahlian komunikasi sakumaha préparasi kalungguhan kapamimpinan hareup.

    Nepi ka tungtun taun Tangtu ieu, mahasiswa bakal ngartos kana jawaban kana patarosan konci ngeunaan kapamimpinan éféktif, kaasup di handap:

    Aya pamingpin 'alam-dilahirkeun'?

    Anjeun kudu gaduh karisma mingpin efektif?

    Naon salah asset anu diperlukeun janten pamimpin a?

    Naon nya éta selisih menata sarta ngarah?

    Naon anu loba 'intelligences' diperlukeun mingpin di jaman ieu?

    Naon 'manajemén malpractice' na kumaha teu eta ngakibatkeun timer sabotase?

    Nyaho yen eupan balik penting kana prosés ngarah, kumaha urang meunang leuwih sieun méré jeung narima eta?

    Naon sumber 80% tina masalah kapanggih dina gaw di?

    Naha aya panilitian ilmiah pikeun ngabantosan organisasi dina ningkatkeun kamampuan kapamimpinan masing-masing sareng tim?

    speaker tamu bakal kaasup pangusaha eminent, ilmuwan komputer, philanthropists, akademisi jeung pamingpin menonjol lianna di masarakat.

    (Hijian 2)

Kursus-kursus MSCS tambahan

  • Tangtu ieu ngemutan jejer canggih di programming rarancang basa kalawan tekenan kana métode formal jeung mekanisme abstraksi. Jejer kaasup data jeung kontrol abstraksi, spésifikasi formal sintaksis jeung semantik, proofs of correctness program, program non deterministik, struktur kontrol canggih, tur ulikan basa husus. (Hijian 4) prerequisite: CS 401 atanapi idin ti fakultas departemén.

  • ngolah émbaran modern diartikeun ku repositories vast data nu teu bisa diatur ku sistim database tradisional. Tangtu ieu nyertakeun téhnologi pang anyarna dimekarkeun sarta dipaké ku inohong industri pikeun ngajawab masalah ieu di cara paling éfisién. jejer husus katutupan kaasup algoritma MapReduce, pola desain algoritma MapReduce, arsitéktur klaster HDFS, Hadoop, benang, komputasi frekuensi relatif, asihan sekundér, web Crawling, indexes inverted jeung komprési indéks, algoritma narik tur Scala. (Hijian 4) prerequisite: CS 435 Algoritma.

  • Data badag teh sumberdaya alam anyar: data anu duka kali unggal 12-18 bulan. Tangtu Big Data Analytics anyar ieu nyertakeun konsep dasar sarta parabot pikeun pertambangan data beragam badag susunan keur ngahasilkeun wawasan anyar. Anjeun bakal ngawasaan pamakéan basa Sunda pikeun nyieun Wordcloud, Pagerank, Data visualisasi, Tatangkalan Putusan, Regression, clustering, neural Jaringan, sareng nu sanesna. Anjeun bakal bisa dipaké jeung sababaraha badag multi-juta catetan datasets, sarta ogé milik eupan Twitter. Anjeun bakal diajar konsep Data Streaming Hadoop / MapReduce na, sarta baris neuleuman Projects Apache Big Data séjén kayaning narik, Flink, Kafka, Storm, Samza, NoSQL ngaliwatan tulak panalungtikan individu. Anjeun bakal bisa dipaké dina grup di proyek kabuka ti Kaggle.com bersaing pikeun hadiah duit ku ngarengsekeun pangalusna-of-breed tantangan data-analytic. Anjeun oge bakal diajar ngagunakeun industri-ngarah IBM SPSS samodel, sarta muka-sumber platform data pertambangan. The #1 bestseller buku ajar dipaké dina Tangtu ieu ditulis ku instruktur dirina. Jumlah pastina ogé bakal ngagunakeun rupa-rupa bahan latihan video ti MIT, Coursera, Google, sarta nguap. (Hijian 4) prerequisite: idin ti fakultas departemén

  • Dina ngan sababaraha taun pondok, téknologi data badag geus Isro ti realm of hype ka salah sahiji komponén inti tina umur digital anyar. téknologi ieu pohara kapaké pikeun transforming Émbaran pikeun Pangaweruh.

    Tujuan kursus nyaéta pikeun nambihan sababaraha alat anu penting pisan dina gudang senjata pikeun ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sababaraha masalah data ageung. Urang badé mimitian ku masihan waleran kana patarosan sapertos "Naon ari Big Data? Naha éta penting atanapi manpaat? Kumaha anjeun nyimpen data ageung ieu? " Urang teras bakal diajar alat sareng modél pamrograman anu béda tina tumpukan téknologi data ageung anu bakal ngabantosan kami pikeun nganalisis data. Jejer kaasup sababaraha proyék dina ékosistem Hadoop sapertos MapReduce, Babi, Hive, Sqoop, Flume, HBase (NoSQL DB), proyek ékosistem Zookeeper sareng Apache Spark. Urang ogé bakal nutupan bubuka AWS sareng EMR. Anjeun utamina bakal damel sareng sebaran hadoop tunggal Cloudera. (4 unit) (Teu aya prasarat)

  • Sistem database ngatur jeung meunangkeun informasi, sahingga pamaké pikeun ngaksés informasi dipikahoyong gampang jeung éfisién. Jejer di antarana: Modél data relational; SQL; modeling er; aljabar relational; data normalisasi; transaksi; objék dina database; kaamanan data jeung integritas; data warehousing, OLAP, sarta data pertambangan; basis data disebarkeun; sarta studi sistem database husus komérsial. (Hijian 4) prerequisite: CS 401 atanapi idin ti fakultas departemén.

  • Pembelajaran Mesin (henteu diajarkeun Spring 2021. Pariksa kasadiaan), bidang studi anu masihan komputer kamampuan diajar tina data, mangrupikeun inti tina ampir unggal disiplin ilmiah, sareng kajian generalisasi (nyaéta prediksi) tina data mangrupikeun poko pusat tina pembelajaran mesin. Kursus ieu masihan perkenalan tingkat lulusan pikeun diajar mesin sareng sinyalna jero ngeunaan metode anyar sareng canggih dina pembelajaran mesin, ogé tiori anu aya dina dasarna. Éta nekenkeun pendekatan sareng perhatosan praktis sareng ngabahas sababaraha aplikasi pembelajaran mesin anu anyar, sapertos Data Mining (dina Big Data / Data Science, Data Analytics), Processing Bahasa Alami, Visi Komputer, Robotika, Bioinformatika sareng Téks sareng pamrosésan data Wéb. Pembelajaran Mesin dianggo di sababaraha industri diantarana Jasa Keuangan, Minyak & Gas, Perawatan Kaséhatan, Pamasaran & Iklan, Pamaréntah, Internét sareng Internét Hal.

    Kursus ieu nyertakeun sababaraha rupa paradigma diajar, algoritma, hasil teoritis sareng aplikasi. Éta ngagunakeun konsép dasar tina kecerdasan buatan, tiori inpormasi, statistik, sareng tiori kontrol dugi ka aya hubunganana sareng pembelajaran mesin. Jejer kaasup: diajar diawasi (diajar generatif / diskriminatif, pembelajaran paramétris / non-paramétris, jaringan saraf, mesin vektor pangrojong, tangkal kaputusan, diajar Bayesian & optimalisasi); diajar tanpa pangawasan (klustering, rédiménsi diménsi, metode kernel); téori diajar (tradeoff bias / varian; téori VC; margina ageung); diajar penguatan sareng kontrol adaptif. Jejer anu sanésna kalebet HMM (Modél Hidden Markov), Komputasi Évolusi, Deep Learning (Kalayan Neural Nets) sareng ngararancang algoritma anu kinerjaana tiasa dianalisis sacara ketat pikeun masalah pembelajaran mesin dasar.

    Bagian penting tangtu mangrupakeun proyék grup. parabot open source utama dipaké pikeun paralel, disebarkeun sarta scalable learning mesin bakal sakeudeung katutup pikeun mantuan siswa ngalakonan proyék. (Hijian 4) prerequisite: Euweuh.

  • Pentingna programming alat Mobile geus mecenghul leuwih taun panganyarna salaku domain anyar dina ngembangkeun software. Tangtu ieu prepares siswa pikeun ngembangkeun aplikasi anu dijalankeun dina alat nu bagerak kayaning hiji iPhone, iPad atanapi telepon Android. Ieu pasar ngembang pesat. Tangtu museurkeun kana masang, ngembang, uji coba, sarta dikabaran aplikasi mobile. Dina ahir tangtu ieu mahasiswa nu bisa ngamekarkeun hiji aplikasi pikeun platform katutupan, simulate aranjeunna, nguji aranjeunna dina alat nyata jeung tungtungna nyebarkeun dina toko aplikasi sangkan kasadiaan ka pamaké. (Hijian 4) prerequisite: CS472 atanapi idin ti fakultas departemén.

  • Dina tangtu ieu anjeun bakal diajar Arsitéktur réaktif Programming of Spa (Single Aplikasi Page Web) babarengan jeung sakabéh kaahlian perlu ngawangun hiji pinuh Aplikasi Web Modern. Panyiaran ngawengku: NodeJS, ExpressJS, TypeScript, AngularJS2, Firebase na basis data NoSQL (MongoDB). Tangtu bakal nutupan:

    • Kumaha mesin C ++ V8 jeung karya kode Asynchronous dina titik jeung loop acara titik.
    • Kumaha struktur kode anjeun dipake deui sarta ngawangun API katentreman ngagunakeun modul jeung ExpressJS.
    • Kumaha NoSQL basis data dianggo: Mongo Shell, kerangka Aggregation, susunan Replica, clustering, Shards, Mongoose ORM.
    • pamahaman jero ngeunaan kumaha sudut (dijieun ku Google) gawéna, Robah beungeut, programming réaktif RxJs kalawan Observables na Subjék, The KONGRES DOM, Wayah, modul sareng komponenana, Adat Directives sarta pipa, Layanan jeung Dependency suntik, sudut compiler, JIT na AOF Kompilasi , Bentuk (ku citakan disetir na Data disetir), Data beungkeutan, Routing, penjaga na Protection Rute, klien HTTP, JWT JSON Web token auténtikasi.

    (Hijian 4)

  • Standar prosésor pikeun sakabéh komputer anyar téh kiwari processor multi-core, nu boga potensi sangkan ngaéksekusi program leuwih gancang. Najan kitu, nepi ka ngagunakeun potensi ieu, programmer a kudu boga sababaraha pangaweruh teknik programming paralel. Salila kuliah ieu, mahasiswa bakal méakkeun kalolobaan waktu maranéhanana nulis na debugging program paralel. hasilna diperkirakeun bakal ngamekarkeun tingkat anyar skill programming praktis. skill teu ngan bakal mangpaat keur programming of prosesor multi-core, tapi ogé programming Sistem operasi sarta program database disebarkeun. parabot software nu dipake salila tangtu ieu kaasup Microsoft Visual C / C ++, multithreading perpustakaan Java, sarta OpenMP threading baku. (Hijian 4) prerequisite: Pangaweruh ngeunaan programming komputer maké Java, C, atawa C ++.

  • Dina tangtu ieu kami bakal kasampak di téhnik, prinsip sarta pola kumaha mendesain fleksibel, scalable, testable na tahan banting sistem software ngagunakeun microservices. Urang bakal diajar kumaha urang tiasa dibeulah nepi aplikasi badag kana microservices leutik anu gampang ngawangun jeung kaunggulan sejenna dibandingkeun aplikasi perusahaan monolithic. A arsitéktur microservice disebarkeun oge mere loba tantangan. Urang bakal diajar tantangan ieu na kumaha alamat aranjeunna. Jejer tangtu ieu téh gaya arsitéktur, téhnik integrasi sarta pola, domain disetir desain, acara disetir arsitéktur sarta programming réaktif. (Sks 4). (No prerequisites)

  • Dina kursus prakték ieu, siswa ngalaksanakeun tugas anu patali sareng komputer dina posisi propésional téknis. Tugas anu dilakukeun tiasa dina desain sareng pamekaran sistem énggal atanapi panerapan sistem anu aya pikeun tujuan khusus. Pedaran padamelan practicum dirumuskeun ku dunungan sareng murid, sareng peryogi persetujuan sateuacanna ku salah saurang fakultas lulusan jurusan, dina konsultasi sareng pengawas prakték dimana murid ditempatkeun. (Kursus ieu khususna pikeun mahasiswa dina magang atanapi program koperasi.) (0.5-1 unit per blok - tiasa diulang.)

"Kahiji kalina kuring nguping ngeunaan program MSCS, kuring henteu ragu. Abdi henteu percanten yén aya anu sapertos kieu. Tapi hiji dinten, rerencangan kuring ngiringan program éta. Éta nalika kuring mastikeun yén éta nyata. Teras kuring neraskeun prosés lamaran kuring. Nya! Leres pisan, kuring aya di dieu, kuring parantos ngarengsekeun program sareng kuring resep pisan. ”

© Copyright - Universitas Internasional Maharishi, Master di Élmu Komputer - Program Profesional Komputer℠ kabijakan privasi