Programmer ngora Mongolia anu ngajangjikeun bakal gancang ngagaduhan kasempetan unik di Amérika sareng tempat sanés

Shagai Nyamdorj nyandak naon anu anjeunna pelajari dina program ComPro MSCS MIU, sareng masihan deui ka nagara asal na Mongolia ku ngajar murid-murid SMP sareng SMA katerampilan anu diperyogikeun pikeun ngamimitian karir di IT.

"Salami tilu taun ka pengker, kami parantos ngawangun Akademi sayang. Ayeuna urang gaduh langkung ti saratus murangkalih diajar coding sareng desain UX, "saur Shagai. "Misi kami pikeun ngalatih bakat ngora 10K janten insinyur perangkat lunak kelas dunya. Sakali kami parantos nyampurnakeun rencana sareng panyiapanna, kami ngarep-arep ogé ngalegaan ka nagara sanés. ”

Ku 2022, perusahaan pasangan Nest Academy, Solusi Sarang, bakal ngamimitian nyocogkeun pamekar ngora berbakat ieu ti Mongolia sareng perusahaan ngamimitian di Amérika Serikat sareng bangsa-bangsa sanésna pikeun nyiptakeun tim anu dipikabutuh pikeun ngamimitian pikeun mekar sareng janten kasuksésan anu mapan. Mimiti aranjeunna bakal fokus kana startup di Mongolia, teras dilegakeun operasi pikeun kalebet proyék di AS, Singapura sareng bagian sanés Asia Tenggara.

Shagai terang pisan tina pangalaman pribadi yén ideu anu hadé nyalira henteu cekap pikeun ngamimitian janten perusahaan anu suksés:

"Penting pisan pikeun ngagaduhan tim anu saé sareng kapamimpinan anu hadé – jelas pisan yén sadaya raksasa téknologi muka kantorna di kota-kota ageung ku kolam renang bakat anu saé. Sareng ku kaseueuran perusahaan anu suksés, aya tim anu saé sareng langkung ti 100 insinyur anu gaduh kapamimpinan anu saé anu tiasa ngarobah ideu saderhana janten usaha anu suksés, "Shagai nunjukkeun.

 

Siswa Akademi Sarang Muda sibuk diajar Javascript

Siswa Akademi Sarang Muda sibuk diajar Javascript

 

Nalika Shagai mimiti ngalamar program ComPro di 2011, anjeunna ngalebetkeun ésai sareng aplikasi na anu nyarios, "Tujuan utama kuring pikeun nambahan basa élmu kuring nyaéta ngabédakeun kahirupan batur."

Ieu mangrupikeun tujuan anu masih dicekel anjeunna dugi ka ayeuna.

"Kuring hoyong ngajarkeun generasi muda urang pikeun ningkatkeun kahirupan aranjeunna, ngudag impianana sareng ngadamel bédana di nagara sareng dunya," saur Shagai.

Anjeunna parantos mendakan pendidikan di MIU janten sasak anu sampurna pikeun ngahontal tujuan ieu.

Sepanjang waktos, aspek Pelatihan Praktis Kurikuler anu dibayar tina program ComPro parantos penting pisan pikeun Shagai, sabab éta ngamungkinkeun anjeunna kéngingkeun pangalaman dunya nyata sareng perusahaan Amérika Serikat bari teras-terasan nyandak kelas élmu komputer ngalangkungan pendidikan jarak jauh.

Saatos réngsé kuliah di kampus, Shagai digajih pikeun magang di perusahaan jasa kauangan anu terkenal Shazam, sareng teras damel salaku insinyur perangkat lunak senior di Amazon sateuacan ngamimitian perusahaanna nyalira.

 

Siswa desain Akademi Sayang sibuk fokus dina Standar Aksesibilitas

Siswa desain Mongol fokus kana Standar Aksesibilitas

 

Kumaha anjeunna nguping ngeunaan program ComPro?

"Dina 2010, kuring kabeneran boga kasempetan pikeun damel sareng bakat luhur di Mongolia, sareng salah sahiji batur sapagawean kuring mutuskeun ngalamar MIU. Pikeun kuring éta mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun nantang sorangan pikeun ngudag MSCS abdi di Amérika Serikat ogé. Kuring henteu kantos ningali program anu saé di Amérika Serikat kuring kantos nalungtik program anu sami, tapi sadar yén MIU jauh langkung berharga dibandingkeun sareng program anu sanés, "saur Shagai.

Dina Oktober 2011, anjeunna ninggalkeun réréncangan, kulawarga sareng karirna di Mongolia, sareng angkat ka Amérika. Anjeunna dugi ka kampus MIU, sababaraha jam perjalanan ti Chicago, pikeun mendakan lingkungan anu ramah pisan:

"Kampus MIU sareng kota Fairfield, Iowa mangrupikeun tempat anu pikaresepeun sareng merenah, sareng sadayana anu aya di sakola sareng di masarakat resep pisan," saur anjeunna.

 

semedi Transcendental

Shagai gancang netep kana rutinitas anyarna di MIU, anu kalebet latihan rutin anu beunghar kauntungan Téhnik Transendental Meditation® (TM). TM mangrupikeun landesan pendidikan berbasis Kesadaran di MIU, dimana sadaya murid ngalaksanakeun TM salaku bagian tina kurikulum.

Gancang janten jelas ka Shagai yén TM ngalaman pangaruh positip:

"TM ningkatkeun kualitas bobo kuring sareng ngajantenkeun kuring langkung tenang dina kaayaan setrés. Sigana mah éta ogé ngabantosan urang janten langkung suka bungah sareng bahagia, "saur anjeunna.

 

Pendiri Akademi Nest, Shagai Nyamdorj ngarencanakeun ngalatih insinyur perangkat lunak10K

"Misi kami pikeun ngalatih bakat ngora 10K janten insinyur perangkat lunak kelas dunya."

Gelar Jutawan Billionaire dileler Doktor Kehormat

Yingwu Zhong Narima Doktor MIU di Shanghai, Cina.
Yingwu Zhong Nampi Doktor MIU di Shanghai, Cina

Salah sahiji sorotan tina acara wisuda MIU 2020 di kampus di Fairfield, Iowa, nya éta ngahargaan gelar kehormatan "Doktor Élmu Komputer — Honoris Causa" (via Zoom) ka lulusan Program Profesional Komputer 2010, Yingwu (Andy) Zhong di Cina.

Moal lami deui saatos MS na dina élmu komputer, Andy (CEO) sareng pendiri Yitao Guan (CTO) ngamimitian usaha kaulinan sorangan, FunPlus di San Fransisco. Dina sababaraha taun pondok, FunPlus parantos janten salah sahiji perusahaan anu paling penting dina industri industri global, ngahasilkeun pendapatan $ 1 milyar.

Numutkeun ka Dr Zhong, "2020 mangrupikeun peringatan ka-10 tina FunPlus. Kantor kami ngalih lima kali kanggo ningkatkeun kapasitas sareng padamelan damel babarengan ti kantor sareng bumi ti 20 nagara. Jutaan pamaén sadunya resep kaulinan sapertos Kulawarga LadangKulawarga Ladang LautBedil kamulyanRaja AvalonKaayaan salamet, pikeun sawatara ngaran. Sareng langkung seueur deui tim esports FunPlus Phoenix (FPX) (Liga Champions Legenda Dunya 2019!) Maén ngalawan tim terkemuka dunya anu sanés. ”

Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.
FunPlus mangrupikeun suporter utama lomba pertandingan tim tim internasional. Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.

Tanda kutip ti Doktor Falsafal

"MIU parantos ngahargaan ka Yingwu pikeun dedikasi na pikeun nyiptakeun kabagjaan sareng senang di dunya. Fokus sareng katekunanana anu mantep dina nyandak hiburan anu nangtang sareng sehat pikeun langkung ti 5 juta jalma anu mulya sareng mereun.

"Di perusahaan na, jalma-jalma anu diutamakeun. Anjeunna budaya karyawan janten suksés dina aktipitas bari enlivening inti jero, dimana impian dimimitian.

"Pasti, akar pangaruh kuat Dr. Zhong aya dina jero dirina. Kasuksésanna nunjukkeun hal anu istimewa anu nyembur tina haténa. Pangaruhna parantos sareng bakal teras-terasan janten hébat, sareng pikeun kabaikan anu langkung ageung.

"Anjeunna dihargaan salaku visi, pamimpin tahan banting, élmuwan praktis, sareng salaku manusa anu bageur sareng dipercaya. MIU ngahargaan anjeunna kusabab komitmenna janten anu pangsaéna dina naon anu dilakukeun.

"Salaku" Universitas Indung na, "MIU hatur nuhun ka Yingwu Zhong pikeun pilihan anu unggul, tujuan luhur, kahadean sareng marahmay, jangkauanana pikeun sadaya umat manusa, sareng kahadéan bawaan. Yingwu Zhong mangrupikeun putra sareng putri anu pangsaéna di Universitas kami. ”

Elok pisan pikeun ngahargaan penghargaan pangluhurna ieu ka Dr. Yingwu Zhong:

Video: Dokter Élmu Komputer - Honoris Causa dilélér ku MIU ka Yingwu Zhong

Dokter Ilmu Élmu Komputer — Honoris Causa dibere ka Yingwu Zhong

Tonton pidéo pidéo Gelar

Apresiasi Dr Zhong ka MIU

"Anjog ka MIU di 2007 mangrupikeun awal petualangan énggal. Kuring ngamimitian tuang sayuran organik ... Ngalatih semedi Transcendental (TM) nyageurkeun awak sareng jiwa kuring, sareng ku waktos disalurkeun, kuring parantos ngalaman sareng pamahaman anu langkung jero kumaha dampak anu mendakan pangalaman MIU parantos ngawangun kahirupan kuring.

"TM mangrupikeun alat anu kuat, sareng laun-laun janten bagian tina diri kuring nalika kuring latihan deui. Éta ngabantosan kuring tetep fokus sareng hirup di jaman ayeuna. Éta ogé masihan kuring kamampuan sareng énergi pikeun nalungtik sacara jero sareng ngabimbing panasaran pikeun ngajajah. ”

"Jalma-jalma nyebut kuring pamimpin anu visioner, sareng kuring terang yén éta mangrupikeun filsafat hirup di jaman ayeuna sareng nuturkeun kasucian haté anu parantos minuhan kuring kalayan optimis, katahanan sareng rahmat anu hébat."

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

Naséhat ka lulusan MIU 2020

Yingwu Zhong ngabagi hikmah sareng pangalaman batinna pikeun hirup suksés:

  1. Punten lengket impian anjeun. Tahan aranjeunna ketat, sareng gelut keras.
  2. Cicing dina jaman ayeuna. Ngan difokuskeun hal-hal anu paling penting, sabab kalolobaan hal ngaganggu anjeun ayeuna, moal bakal jadi penting dina hiji dinten, hiji minggu, sasih, sataun.
  3. Bakat nyarios jauh, tapi kateken ngahasilkeun hasil jangka panjang.
  4. Nangkeup kateupastian sareng ngahudangkeun pola pikir. Éta leres-leres OK sanés gaduh sadayana jawaban sareng nyekékkeun hal-hal, salami anjeun gancang gancang.
  5. Prakték tapa sareng laksanakeun solat subuh. Sumber intelijen internal jauh langkung kuat tibatan drive luar atanapi égo nalika nyanghareupan tantangan.
  6. Dahar séhat, tuang séhat, bageur, bageur. Gaduh empati kanggo manusa, bumi sareng dunya, alam semesta. Ngawangun komunitas anu tahan. Upami dunya bade langkung saé, ieu kusabab anjeun.

Wakil Présidén Asia ékspansi MIU, Yunxiang Zhu nyarios, "Zhong Yingwu dihargaan salaku visi anu hébat, pamimpin anu tahan banting, sareng élmuwan praktis anu nyayogikeun kasenangan sareng kabahagiaan pikeun jutaan jalma di saluruh dunya. Kami bangga pisan ka anjeunna sareng gelar doktor kehormatan anjeunna pantes pisan. ”

Insinyur Perangkat Lunak Google Grew Up Ladang Cina Rural

Siswa Sarjana MUM mangrupikeun Inspirasi!

Ling Sun ("Susie") gaduh carita anu saé pikeun dicaritakeun. Anjeunna lahir di kebon leutik di padesaan Cina. Ayeuna, anjeunna mangrupikeun insinyur perangkat lunak Google di New York City. Kumaha anjeunna ngalakukeun éta?

Hirup dini di China

Budak awéwé di komunitas Ling di Propinsi Hunan, Cina tengah, henteu pernah sakola di SMA, sareng dipiharep ngabantosan peternakan teras ngagaduhan kulawarga sorangan. Nyatana, anjeunna kedah ngantunkeun sakola dina yuswa 13 taun damel di lapangan kulawarga pikeun ngabantosan kabutuhan kauangan kulawarga.

Tapi padamelan tegalan susah sareng Ling bahagia, janten anjeunna teras naroskeun ka bapakna, sareng anjeunna tungtungna sapuk ngantepkeun anjeunna ka sakola. Diantara babaturan désa 11 anjeunna, Ling Sun mangrupikeun hiji-hijina anu réngsé SMA.

Tapi pendidikan ieu henteu ngijinkeun anjeunna lebet kuliah, janten anjeunna janten padamel pabrik di Shenzhen. Rutinitas damelna matak pikaboseneun, janten anjeunna kaluar ti pabrik saatos sababaraha sasih sareng janten murid dina program latihan komputer, ngarepkeun ieu bakal méré katerampilan pikeun kahirupan anu langkung propésional.

Pikeun mayar latihan janten insinyur software tingkat-éntri, anjeunna nyambut damel tilu part-time sareng cicing dina tilu kartu kiridit.

Ling Sun sareng anggota kulawarga di désa Désa Hunan.

Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami

Mimiti padamelan profésional

Dina Séptémber 2011, Ling ngagaduhan proyék rékayasa perangkat lunak munggaran anjeunna dina ngamekarkeun sistem pembayaran online di Shenzhen. Ieu hébat kanggo samentawis, tapi anjeunna tetep hoyong karasaeun langkung lengkep di kota gedé dimana batur ngagaduhan pangaweruh anu langkung maju sareng kredensial.

Dina wawancara anu anyar, Ling ngawartosan South China Morning Post yén motivasi dasarna nyaéta "Mantenna tetep diajar hal-hal anu énggal-énggal, sadidinten." Janten, nalika neraskeun padamelan éta, anjeunna diajar basa Inggris sareng ngadaptar dina program gelar pendidikan jarak jauh sareng Universitas Shenzhen. Kusabab atlit kalayan seueur tanaga, anjeunna ogé mimiti maénkeun frisbee salaku cara pikeun olahraga sareng diajar basa Inggris ti anu sanés anu gaduh pangalaman internasional langkung duniawi.

Kasempetan hébat di Amérika

Paparan jalma kalayan kasang tukang internasional merangsang Ling sareng éta hoyong ningali langkung seueur dunya. Nalika ningali situs web moro proyék di 2016, anjeunna ningali iklan kanggo a Program gelar master élmu komputer AS anu katingali sampurna pikeun dirina: biaya awal séhat, kalayan kamampuan nampi internét profésional anu dibayar salaku bagian tina program gelar akademik anu akreditasi. Salami magang di studi perusahaan AS bakal neraskeun via pendidikan jarak jauh.

Ling diterapkeun sareng ditampi kana kami Program Master Profesional Komputer di Maharishi University of Management, perenahna sakitar 230 mil di kidul-kuloneun Chicago. Saatos salapan bulan diajar di kampus, kalebet berharga Wagub Strategies Karir sareng seueur wawancara, Sun ditawarkeun jabatan salaku Software Engineer sareng sadean Google, Sistem EPAM.

Ieu Ling Sun saatos sumping di MUM dina Oktober 2017.

Dibayar magang profésional di Google

Salaku insinyur parangkat lunak kontrak di markas Manhattan Google, Ling ngaraos untung aya kolega ti paguron luhur Amérika luhur — sababaraha sareng Ph.D. darajat. "Tapi teu aya diantara aranjeunna anu ngarawat kuring siga kuring henteu pantes sadayana ieu,"cenah dina wawancara anyar sareng South China Morning Post. "Éta hal anu kuring resep ngeunaan Amérika: aranjeunna ngahargaan naon anu anjeun sanggup lakukeun langkung ti mana anjeun asalna."

Pangalaman MUM

Ngeunaan waktos anu dianggo dina MUM, anjeunna ngahargaan lingkungan akademik khusus, keragaman mahasiswa sareng fakultas, sareng seueur réréncangan anu didamel di dieu. Anjeunna nambihan, "Kuring resep unggal momen anu dianggo (di MUM) di Fairfield."

Penasihatna, Professor Mei Li, nyarios, "Susie teras-terasan positip pisan sareng sumanget kana sagala kagiatanana. Anjeunna murid anu saé, sobat kanggo sadayana, sareng luar biasa berbakat dina seueur bidang, kalebet olahraga. "

Ling Sun sareng sobat frisbee pamungkas.

Rencana anu bakal datang

Saatos réngsé gelar master dina bulan Désémber 2019, Ling ngaharepkeun kolotna bakal sumping nganjang ka Amérika sareng ningal lulusan na di kampus urang. Ieu bakal janten anu mimiti pikeun indungna angkat ka kampung halaman di Cina!

Tujuan profesional Ling Sun salajengna nyaéta pikeun janten insinyur perangkat lunak Google di jero bumi. Anjeunna nyarios yén, "Éta moal gampang, tapi hirup anjeun dimimitian dina tungtung zona kanyamanan anjeun."

Kanggo maca langkung seueur ngeunaan kahirupan Ling Sun anu luar biasa, mangga baca ieu artikel dina Pasanggiran Isuk Kidul Kidul.

Bereket Babiso: pangajaran ComPro di mum teh pangalusna

Bereket Babiso di Maharishi Universitas Manajemén

Nalika Bereket Babiso ieu dipake salaku pamekar software di Perancis, anjeunna mimiti diajar ngeunaan urang Program Gelar Master Profesional Komputer (ComPro). Anjeunna dilarapkeun, ieu katampa, sarta enrolled dina Januari 2018.

Bereket éta gumbira pikeun manggihan yén mum boga lingkungan multikultural mana diversity geus sohor, sarta dulur boga kasempetan pikeun meunang apal kana budaya batur ti pelosok dunya.

Anjeunna ngarasakeun struktur Tangtosna, eusi, jeung kursus cara nu dikirimkeun. Anjeunna kapanggih eusi bisa dumasar kana motong ayeuna téknologi pasar ujung.

Hiji fitur unik tina program kami éta siswa prakték téhnik Transcendental Meditation®. Bereket kapanggih yén lakukeun TM pisan mangpaatna pikeun komputer professional-eta mantuan Anjeun nungkulan frustrations anu asalna ti proyék nangtang, sarta ngidinan relief tina stress-nyadiakeun ningkat fokus dina situasi naon wae.

Tonton VIDEO BEREKET>

dibayar magang
Sanggeus completing dalapan bulan dina kampus kursus, Bereket junun manggihan hiji magang profésional dibayar salaku pamekar software jeung Ford Motor Company di Michigan.

Bereket advises sagala professional ngalaman wanting pikeun neuleuman téknologi komputer canggih pikeun ngalamar mun MS kami di Élmu Komputer di mum.

Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award

Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award

Dina olah raga profesional, atlit taun munggaran anu atos nampi perhatian umum. Dina industri IT, Amazon ngagaduhan palaku "rookie" top di Amarbayar (Amar) Amarsanaa.

Dina taun kahijina gawe Amazon minuhan Panyiaran DevOps (Development Operasi) tim, Amar ieu ngaranna "Mitra Bulan" dina pangakuan kontribusi pikeun, jeung dampak dina salah sahiji Insinyur Development Software (SDE) tim anjeunna ngarojong sabot ngurangan isu operasi ku cara 86%. Anjeunna oge ieu diwanohkeun ka DevOps IV!

Numutkeun Amar, "Kaunggulan operasional mangrupikeun hal anu penting ku dunungan kuring, sabab kami (Amazon) terus ngupayakeun janten perusahaan anu paling penting pikeun konsumén di bumi. Kami henteu liren ngan ukur ngabaru, ngawangun sareng ngaluncurkeun - tapi kami ogé pastikeun jasa kami dioptimalkeun, épisién, dipercaya, sayogi sareng akurat. Dina ngajalankeun rencana ieu, kami ngaidentipikasi padamelan anu manual, repetitive sareng nyandak inisiatif pikeun ngajadikeun otomatis pikeun ngahémat waktos urang sareng batur. ”

Anyar-anyar ieu, Amar ngagabung sareng insinyur sanésna dina timna pikeun ngajadikeun otomatis prosés konsolidasi data, anu parantos dilakukeun sacara manual ku insinyur. Prosés otomatis ieu ayeuna dianggo ku insinyur, tim SDE sareng manajer pikeun ngajalankeun kaunggulan operasional jasa timna. Otomatisasi ngahémat 2-3 jam per insinyur, per minggu, sareng éta seueur dianggo ku 12+ tim, sareng ngitung. Dina rapat organisasi Oktober 2016, kalebet tim ti Amérika Serikat, Kanada sareng India, kapamimpinan Amazon ngaku usaha aranjeunna, sareng masihan Amar sareng batur sapagaweanna anu terhormat, Award "Kaunggulan Operasional". Lumayan ngahargaan "jalma anyar!"

Latar internasional atikan

Amar sok resep ngumbara. Anjeunna ngantunkeun Mongolia asli na di 14 pikeun ngiringan sakola menengah anu nyarios basa Inggris di Polandia, sareng teras didaptarkeun di universitas AS dimana anjeunna lulusan Daptar Dekan sareng gelar sarjana élmu komputer. Présidén universitas namina anjeunna Mahasiswa beredar di Taun ka. Antukna manehna oge excelled dina maén piano jeung gitar.

Sanggeus kuliah, Amar ieu ngaranna Pagawe ti Taun di hiji parusahaan software di North Dakota, sarta meunangkeun pangajén fotografi. Salaku poto handap ngagambarkeun, Amar nyaeta fotografer Sarbini sarta dilakonan ku rasa humor!

Engké, bari diajar di program pascasarjana jejaring komputer di Korea, manehna diajar ngeunaan MUM Master dina Élmu Komputer. Amar ieu katarik ku kurikulum, diet healthful jeung kaayaan kualitas hirup dina mum.

Akademisi di mum

Amar dilarapkeun ka Komputer Profesional Program (ComPro) urang sarta mimiti kelas di mum Juni 2014, dimana anjeunna ogé jadi panaséhat nyicingan, sarta wawakil Élmu Komputer kana pergaulan murid mum.

Numutkeun ka Amar, "Kualitas pendidikan anu ditawarkeun dina program ComPro luar biasa. Henteu ngan ukur dosen ngagaduhan latar industri anu luar biasa, tapi aranjeunna teras-terasan dina téknologi anu pang anyarna, supados siswa tiasa yakin yén aranjeunna diajar anu pangsaéna tina anu pangsaéna.

Salaku tambahan, proyék tim ngahasilkeun kasempetan anu saé pikeun murid pikeun kolaborasi, ngarengsekeun masalah dunya nyata, nampilkeun solusi na pikeun nyumponan sarat anu luhur pisan anu ditetepkeun ku profesor - sareng di akhir dinten, kami kaluar sareng pangalaman proyék anu padet, anu ngabantosan milarian magang. "

Life dina mum Kampus

"Sacara akademik, program ComPro netepkeun standar anu luhur pikeun muridna. Pikeun ngadukung pangwangunan siswa sacara total, MUM nyayogikeun lingkungan hirup anu raoseun pisan sareng séhat, sahingga siswa tiasa nyandak tantangan dina kahirupan akademik nalika aranjeunna paling saé. Jalma nyarioskeun kasaimbangan kerja-kahirupan, sareng kuring ngaraos kasaimbangan padamelan akademik sareng kahirupan di MUM sampurna ... ieu anu kuring paling resep hirup di MUM. "

Mangpaat diajar nu Téhnik Transcendental Meditation®

"Alesan sanés kuring milih MUM nyaéta kasempetan pikeun ngalakukeun éta Téhnik semedi Transcendental (TM). TM mangrupakeun salah sahiji Chairil Anwar dina nu universitas ieu diwangun. Ieu téhnik méntal basajan nu relieves stress, ngaronjatkeun pamikiran jeung kreativitas, sarta ngaronjatkeun tingkat énergi Anjeun. Kuring boga hormat tinggi keur eta. Kauntungan pangbadagna di TM keur kuring mangrupa hal anu ngabantuan kuring bersantai, lajeng gaduh fokus seukeut kana isu kompléks, hasilna solusi komprehensif sarta satisfying tanpa stress, ”Saur Amar.

Magang di Amazon & Kahirupan di Area Seattle

Sanggeus completing dalapan bulan kursus dina kampus di Fairfield, Iowa, Amar ieu hired di 2015 mun ngalakukeun kurikuler Pelatihan Praktis (CPT) magang na salaku Insinyur DevOps kalawan Amazon minuhan Panyiaran di Seattle, Washington. Anjeunna enjoys hirup di Pasifik kaler, tempat anjeunna pursues markisa na pikeun lingkungan outdoor alam, gawe kaluar, fotografi, musik, jeung involvement sosial di sabab pantes.

Naséhat pikeun lianna Software Insinyur

Amar ngarasakeun waktu-Na dina kampus urang: "Aya seueur kaunggulan dina MUM. Kuring ngaraos untung pisan sareng kaistiméwaan ngagaduhan kasempetan janten bagian tina éta: Biaya pendahuluan anu murah, program akademik anu luar biasa, dosen sareng staf anu luar biasa, kasempetan pikeun damel sareng ahli terampil ti nagara sanés, kelas strategi karir anu didaptarkeun (resensi ulasan, preps wawancara, wawancara mock-up, téhnik milarian padamelan), jaringan fair job internal, tuang organik, lingkungan hirup anu nyaman, fasilitas olahraga, acara, kagiatan sareng klub. Sareng anu paling penting, tingkat panempatan 99% pikeun magang! ”

"Ku alatan éta, kuring pastina bakal mamatahan mahasiswa sareng padamelan digawé ti sakumna dunya pikeun ngamangpaatkeun kasempetan anu hadé ieu. Pariksa sarat pangakuan, pastikeun anjeun nyumponan atanapi ngaleuwihan sarat, sareng nerapkeun!

Janten siap ditantang sareng siap-siap nampi sagala hasil positip anu bakal anjeun peroleh tina program ComPro. Ogé, pikeun hasil di MUM sareng di Amérika Serikat, anjeun peryogi katerampilan basa Inggris anu saé pisan! "

rencana masa depan

"Kuring ngarencanakeun pikeun terus ngembangkeun diri sacara pribadi sareng propésional. Salian ngembang di Amazon, kuring ngarepkeun pangaruh dunya ngagunakeun téknologi pikeun méréskeun masalah sadidinten anu disanghareupan, sareng kamungkinan ngamimitian perusahaan sareng rerencangan sareng / atanapi mitra bisnis. "

"Kuring ogé bakal neraskeun ilubiung dina daérah anu nirlaba anu sami sareng anu janten bagian kuring dinten ayeuna, pikeun ngabantosan generasi salajengna Mongol ngahontal tujuan pribadi sareng propésional ku ngalatih sareng ngabimbing. ”

aprésiasi tambahan

“Kuring bakal lulus Désémber ieu. Éta mangrupikeun perjalanan anu dinamis sareng bermanfaat saprak kuring janten murid ComPro. Salah sahiji kursus anu kuring pikaresep nyaéta Advanced Software Development sareng Dr. Guthrie, sabab éta parantos ngabantosan pisan dina padamelan propésional kuring. "

"Kuring bakal salamina sukur pikeun saha waé anu kuring pendak salami hirup murid kuring di MUM. Kuring parantos ngagaduhan sababaraha babaturan anu saumur hirup di lingkungan MUM alam anu saé, sareng ngaharepkeun pikeun ilubiung dina mimiti musim semi salajengna pikeun sambung deui sareng sasama mahasiswa ComPro, dosen sareng babaturan kuring. Kuring bakal teras-terasan ngadukung nami MUM sareng bakal teras janten alumni ComPro anu reueus! ”

Amar hoyong hatur ka kolotna pikeun pangrojongna anu teu lelah sareng teras-terasan dina unggal waktos hirupna, sareng pikeun ngangkat anjeunna janten saha anjeunna ayeuna. "Nuhun cik sareng nuhun bapak!"

Catetan: Amar damel di Amazon sareng postingan dina halaman ieu milikna sareng henteu merta ngagambarkeun posisi Amazon.

Gaining Pangaweruh, Hormat jeung ditampa sacara di Amérika

Dina hiji waktos lamun loba muslim jeung grup minoritas lianna anu rarasaan ditantang di Amérika Serikat, didieu nyaeta carita haté-warming tina kasabaran agama, hormat jeung ditampa sacara di universitas urang, lokasina di heartland na.

Sanggeus kaleungitan pakasaban IT na di Mesir di 2014, Mohamed Samy dirasakeun kudu dimimitian hiji kahirupan anyar.

Salaku insinyur parangkat lunak anu berpengalaman, anjeunna terang yén sumping ka Amérika Serikat pikeun gelar master Élmu Komputer panginten tiasa nyayogikeun pendidikan anu berharga sareng kasempetan pikeun maju karirna.

Hiji Reuwas kaduga

Dina milarian Internét pikeun program master AS anu relevan, Mohamed mendakan program anu katingali sampurna pikeun kabutuhanna-éta Program Master Profesional Komputer di Maharishi University of Management (Teu tebih ti Chicago di kalér sentral AS).

[Dina akhir buletin, awas Mohamed video ngeunaan pangalaman mum na. Geus ditempo ku leuwih ti 1,600,000 jalma dina Facebook!]

Dina marios halaman wéb urang, Mohamed ningali yén saha waé di Universitas ngalaksanakeun téknik ilmiah anu saderhana pikeun ngirangan setrés sareng ningkatkeun kreativitas sareng kecerdasan – anu Téhnik Transcendental Meditation®(TM). Ieu seemed mahiwal jeung intriguing, jadi Mohamed tuh sababaraha panalungtikan sarta diajar nu aya pusat di Kairo mana téhnik TM keur diajar.

Anjeunna dihadiran a Kuliah bubuka bébas, ditanya loba patarosan, sarta diajar ngeunaan loba mangpaat. Anjeunna ngaapresiasi diajar ngeunaan kasaluyuan kalawan iman Muslim-Na, sakumaha ogé peran lakukeun TM salaku bagian tina kurikulum mum, sarta mutuskeun pikeun nyokot 7-hambalan TM tangtu basajan.

Kana diajar Transcendental semedi, Mohamed éta pleasantly reuwas ngalaman sababaraha kauntungan pribadi nu anjeunna pernah harepan. Sanggeus kaleungitan pakasaban, manéhna geus jadi tense, hariwang, jeung teu bisa bobo ogé keur bulan. Dina sababaraha poé dimimitian TM, Mohamed dirasakeun calmer, leuwih santai, jelas di pamikiran-Na, beuki optimis, tur éta geura-giru bisa bobo ogé deui!

Numutkeun ka Mohamed, "TM geus mantuan kuring mangtaun hiji kajelasan pikiran nu mantuan kuring nyanghareupan tantangan I mibanda dina kahirupan. Kuring kantos ngalaman masalah sareng Attention Deficit Disorder (ADD), sareng nginum obat ADD pikeun ngabantosan kuring fokus, sareng ngirangan kahariwang. TM ngabantosan kuring ngirangan dosis pangobatan, sabab kuring langkung netep dina kaayaan méntal. TM ogé ngabantosan kuring nyanghareupan kahariwang, sareng fungsina dina tingkat anu langkung épéktip dina damel sareng dina diajar. ”

Kalawan pangajén pikeun kauntungan of Transcendental semedi, Mohamed kapanggih Program MS Professional Computer di MUM janten langkung ngundang – biaya awal anu murah, bantuan kauangan éksténsif, orientasi industri, komunitas kampus anu harmonis sareng beragam, dosen luhur, sareng kasempetan damel di perusahaan AS dugi ka dua taun kalayan pinuh magang latihan prakték kurikuler (CPT). Mohamed proceeded panawaran pikeun program MSCS urang. Anjeunna katampa tur ngumbara jeung pamajikanana Natalie Samir mun Fairfield, Iowa enroll kalawan 106 siswa séjén ti bangsa 18 dina Méi 2015.

Kahirupan di mum

Salaku pamekar parangkat lunak anu pangalaman sareng langkung ti 15 taun pangalaman propésional, Mohamed henteu ngarepkeun diajar langkung seueur salami dalapan bulan na di kelas kampus. Pikaresepeunana, dina unggal kelas anjeunna diajar élmu komputer anyar anu berharga ti profesor anu kompeten pisan (kalebet anu gaduh gelar PhD ti MIT).

Mohamed na Natalie ngarasa betah di kampus mum ka geulis di Fairfield, Iowa, dimana maranéhna kapanggih jalma ti loba budaya rupa-rupa sarta backgrounds sadayana hirup babarengan di lingkungan kulawarga-kawas pisan haneut tur welcoming. Nalika eta sumping waktos panawaran pikeun internships, aranjeunna mutuskeun pikeun nyobaan pikeun manggihan hiji magang profésional katuhu didieu di Fairfield.

Kalayan bantosan Jim Garrett, Diréktur Pelatihan sareng Asah di Pusat Karir Komputer kami, Mohamed terang ngeunaan kasempetan pikeun damel pikeun perusahaan riset investasi ageung di Fairfield. Perusahaan ngagaduhan bukaan pikeun tingkat luhur, Pangalaman Arsiték Perusahaan. Pakasaban sareng tempatna saé pisan, yén Mohamed nyarios ka perusahaan yén anjeunna bahkan badé damel sakedik artos tibatan anjeunna parantos ditawarkeun di perusahaan anu sanés di kota sanés. Ka héran Mohamed, perusahaan Fairfield mendakan anjeunna janten calon idéal, yén aranjeunna nawiskeun anjeunna langkung seueur artos tibatan perusahaan sanés.

Kasabaran agama, Hormat jeung ditampa sacara

Saacanna diajar téknik TM na datang ka mum, Mohamed éta paduli sabaraha nyaman situasi na bakal jadi kalawan iman Muslim na kuat. Anjeunna gancang sadar yén teu aya kontradiksi antara Transendental Meditation sareng Islam. Anjeunna mendakan yén TM sanés agama – henteu aya ibadah anu kalebet. TM ngan ukur téknik pikeun ngalaman sesa jero. Teu aya konséntrasi, ngan ukur ngalaman tingkat sésana anu paling jero. TM henteu aya hubunganana sareng prakték agama.

Mohamed geus kapanggih dulur di mum janten pisan hormat prakték agama-Na. siswa Muslim boga aksés ka masjid leutik di kampus, jeung maranéhna ogé ngarasa nyaman lakukeun solat nalika siswa séjén téh kadang caket dieu. Siswa ngarasakeun celebrations Idul maranéhanana.

Mohamed nambihan, "MUM mangrupikeun tempat anu nampi sadayana jalma, sareng ngajarkeun jalma-jalma pikeun narima batur. Kuring parantos ngalaman pangalaman anu hébat sumping ka dieu salaku muslim. Kuring ngagaduhan pangajen sareng pamahaman anu langkung jero ngeunaan Islam, ogé kanyaho anu langkung ageung ngeunaan bebeneran universal anu aya dina Islam sareng sadaya agama. ”

Nasehat ka Poténsial Murid

Mohamed ngécéskeun yén, "Maharishi University of Management mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngawangun karir anjeun. Dina prosés éta, anjeun kéngingkeun sudut pandang anu langkung jero ngeunaan kahirupan anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun parobihan anu jero dina diri anu mangaruhan sagala rupa di sakuriling anjeun. Kuring mamatahan saha waé anu badé ngamimitian léngkah salajengna dina karirna sareng kahirupan aranjeunna ngahubungi pangakuan MUM pikeun mendakan kauntungan anu jero ieu pikeun kahirupan anjeun sorangan. "

Husus Video ku Mohamed

Mohamed nyaeta bersyukur pikeun sagala kauntungan anjeunna jeung Natalie (ogé practicing TM kiwari) ngarasakeun di Maharishi Universitas Manajemén. Minangka cara pikeun hayu batur di sabudeureun dunya terang ngeunaan TM na mum, Mohamed geus dijieun husus 7-menit video ngajéntrékeun pangalaman na dieu.

Sanajan Mohamed speaks Inggris alus teuing, anjeunna milih pikeun ngarékam video dina basa Arab jeung Inggris sub-judul, supaya jalma sapanjang dunya Arab-diomongkeun bisa ngahargaan naon sadia pikeun aranjeunna. Sub-judul ngadamel video nu gampang pikeun ngahargaan ku speaker non-Arab.

Mohamed resep bagikeun pangalamanana sareng insinyur perangkat lunak sanés anu panginten hoyong terang langkung seueur ngeunaan Program Profesional Komputer kami. Program "ComPro" ayeuna dina taun ka-20 na, sareng ampir 2000 lulusan ti 78 nagara.

Punten ngarasakeun video di dieu.

DevFest 2015 Kasuksesan Kompetisi Perangkat Lunak

Di paling universitas, nalika semester ends, siswa ninggalkeun kampus diperlukeun keur indit jeung didatangan babaturan na baraya. Sanajan kitu, bulan tukang, 85 mahasiswa elmu komputer sarjana di Maharishi Universitas Manajemén milih cicing di kampus pikeun hiji poé 7 tambahan bersaing dina kompetisi software tim disebut DevFest 2015.

Sanggeus kelas réngsé dina bulan Désémber, Maharishi Universitas Manajemén diayakeun heula hackathon-kawas Festival Development na keur generating parabot Dursasana anyar pikeun ngamajukeun Maharishi Ayurveda * di dunya. Tujuan DevFest éta keur ngahasilkeun parabot Dursasana software rupa-rupa jenis téhnologi sarta format, bari nyadiakeun siswa kalawan pangalaman nikmat na minuhan. The DevFest éta hiji terstruktur 7 poé acara dina kampus, sarta kaasup kagiatan mimitian ti Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah Maharishi Ayurveda, ka generasi gagasan proyék menarik, keur tim ngembangkeun produk solusi, sarta presentasi final pikeun meunteun.

Hakim kompetisi: Dean Nagreg Guthrie (Élmu Komputer), Professor Paul Morehead (Fisiologi jeung Kaséhatan), sarta Professor Andy Bargerstock (Management)

85 mahasiswa pascasarjana di Jurusan Élmu Komputer dibeulah jadi tim dosen-mentored nu dijieun proyek 14, sarta luhureun tilu tim meunang hadiah tunai signifikan. Proyék kajawab Maharishi Ayurveda ti loba perspéktif: atikan jeung diet, bumbu jeung palawija, jeung kaayaan kaséhatan kayaning kakandungan jeung diabetes. Solusi anu diajukeun pikeun minuhan kaperluan masarakat umum ogé konsultan wellness, ngaliwatan parabot kayaning situs web interaktif tur aktip Mobile / Facebook.

Kumaha anu Projects Judged?

Proyék tim anu judged ku hiji panel eminent tina tilu hakim dosen senior anu reviewed nu presentasi nurutkeun kriteria meunteun nu siap pake. Kriteria kaasup:

  • daya tarik pasar sarta kesiapan bisnis proyek
  • Inovasi sarta kualitas rarancang teknis na ngembangkeun
  • Kualitas sambungan kalawan Maharishi Ayurveda

Hasil kompetisi

Tim unggul meunang $ 1000 pikeun maranéhna Ayurvedic Chef aplikasi wéb. $ 600 dileler ka AgriVeda Tim, sarta Weda Kahirupan urang Tim nyandak asal $ 300. Gening ka siswa, panitia na hakim pikeun pangalaman paling nikmat, atikan, jeung senang-kaeusi. Tempo poto ti kompetisi 7 poé.

Panitia DevFest Dr. Anil Maheshwari resep kana hasilna: "Kami resep parantos suksés ngenalkeun pangalaman diajar anu pikaresepeun ieu pikeun mahasiswa lulusan MUM. Aranjeunna henteu ngan ukur diajar élmu kaséhatan-berharga ngeunaan Maharishi Ayurveda, tapi ogé ngembangkeun alat-alat dumasar téknologi anyar pikeun nganteurkeun kaséhatan pikeun masarakat urang. Hadiah penting nyayogikeun insentif tambahan. ”

Dean Guthrie nyatet, "Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun para siswa pikeun ngagaduhan pangalaman anu kreatif pisan sareng pikaresepeun, ngahijikeun seueur hal-hal anu parantos aranjeunna pelajari kalayan kontéks wirausaha. Pikagumbiraeun sareng kabagjaan aranjeunna dina nampilkeun proyekna mangrupikeun kabagjaan pikeun sadayana anu kalibet! "

unggul Teams

Tempat kahiji: Ayurvedic Chef Project: Ananda Subedi, Riwaj Rimal, Bibek Karki, Regan Rajak, Pradeep Basnet, Dheeraj Pandey. Poto kalebet 2 fakultas.

 

Tempat kadua: AgriVeda Project: Sanjay Paudel, Adam Manandhar, Samir Karki, Surendra Maharjan, Hari K. Chaudhary, Shyamu Neupane. Poto kalebet 2 fakultas.

 

Tempat katilu: Proyék Kahirupan Weda Kami: Shailesh Singh, Shree Raj Karki, Samrat Bhusal, Rikesh Karkee, Yubraj Pokharel, Tara Prasad Adhikari, Dharma Kshetri. Poto kalebet 2 fakultas.

* Maharishi Ayurveda mangrupa sistem kuno alam, pencegahan-berorientasi Podomoro Weda dipikawanoh pikeun nyieun kasaimbangan dina pikiran jeung awak ku detecting sarta ngaleungitkeun sabab kaayaan panyakit.

Sahar Abdullah: Modél Peran pikeun Pendidikan IT Awéwé

Paling awéwé ngora tumuwuh nepi di Yaman gaduh sababaraha kasempetan pikeun pendidikan tinggi na jobs profésional. tapi Kolot Sahar Abdullah yakin yén paguron luhur ngagaduhan peran anu teu integral dina pamekaran pribadi, maka aranjeunna sacara kuat ngadorong Sahar sareng adi na pikeun neraskeun pendidikan saatos SMA.

Kusabab Sahar mangrupikeun murid sakola menengah paling luhur di Yaman, anjeunna nampi beasiswa pikeun diajar gelar sarjana muda di Mesir. Kabogohna pikeun program sareng ngarengsekeun masalah nyababkeun Sahar milih élmu komputer salaku jurusanana. Di Universitas Kairo anjeunna suksés namatkeun gelar sarjana Élmu Komputer sareng gelar master dina Sistem Informasi, sareng ngarengsekeun diploma Cisco di American University.

Saatos diajar ngeunaan MS unik kami dina Élmu Komputer dina pesen LinkedIn ti MUM, Sahar tetep mikir yén gelar master cukup - tapi ideu pikeun master anu kadua nekenkeun pangembangan parangkat lunak OOP tetep aya dina sirahna. Janten anjeunna mutuskeun pikeun nalungtik Universitas Manajemén Maharishi sareng MS kami dina program Élmu Komputer pikeun Profesional Komputer, sareng gabung sareng kami Facebook grup. Nalika Sahar sadar yén loba mahasiswa Arab kungsi happily sarta junun enrolled dina program ieu, manehna mutuskeun pikeun nerapkeun, sarta ieu katampa keur Éntri Oktober 2014.

Senang di mum

Nalika anjeunna mimiti dugi ka MUM taun kamari, kesan awal Sahar ngeunaan Universitas nyaéta yén sadayana didieu senang. Anjeunna nyarios ka indungna, "Sadayana jalma di dieu seuri sareng nyarios hi!"

Sanggeus sataun dina kampus, Sahar ngagambarkeun kana sifat husus tina mum / Fairfield, Iowa komunitas: "Kuring bener-bener resep ka lingkungan anu damai ieu anu kuring aya di lingkungan anu pinuh ku cinta, kabagjaan sareng kabagjaan anu diala tina manpaat anu luar biasa tina ngalaksanakeun Téhnik semedi Transcendental. Ngan cicing di komunitas ieu sareng profesional parangkat lunak internasional sadayana ngalakukeun TM babarengan mangrupikeun kahormatan pikeun kuring nyalira. "

Sanaos anjeunna jauh ti kolot sareng lanceukna, sareng sono pisan ka aranjeunna, kulawarga Sahar lega nalika terang yén anjeunna aya di lingkungan anu aman sareng lengkep ngadukung di MUM.

Harmoni Tunggal Ika

"Salaku awéwé muslim anu cicing di Fairfield, kuring ngarasa yén jalma-jalma di sakuriling kuring ngahargaan kuring sareng anu sanés," saur Sahar. "Aranjeunna nganggap kuring salaku salah sahijina, sanaos kanyataanna kuring nganggo syal. Abdi henteu kantos ngaraos dirugikeun. Babaturan nyambut urang dina lebaran (liburan Muslim), sareng perjalanan solat Idul Fitri diatur kanggo urang. "

top akademisi

Sahar ogé geus pleased jeung akademisi dina program Profesional Komputer: “Standar anu luhur dina program nyiptakeun motivasi anu kuat. Kuring neuteup ka program ieu sapertos tangkal: Anjeun melak binih, cai, sareng ngurus éta. Nalika élmu tuwuh dina, anjeun kéngingkeun buah salamina. Unggal aspék program akademik anu pangsaéna boh dina momen tantangan, atanapi momen kasuksésan. Kursus-kursus éta nangtang pisan, tapi ayeuna kuring réngsé, kuring siap magang latihan prakték kurikuler dina industri IT. ”

Naséhat pikeun lianna bikang Software pamekar

"Ayeuna, tantangan anu paling gedé pikeun awéwé nyaéta padamelan sareng ngaraos mangpaat pikeun masarakat sareng dirina. Abdi hoyong ngawartosan sadayana pamekar parangkat lunak awéwé anu ngaraos kréatip, pinuh ku ideu, sareng impian, tapi henteu mendakan cara anu pas pikeun nganyatakeun bakatna – dina MUM anjeun bakal kéngingkeun dukungan sareng pangetahuan pikeun ngawujudkeun anu pangsaéna dina katerampilan anjeun. sareng kompeténsi. ”


A Future Bright

Dina Januari Sahar baris dimimitian karir IT dirina salaku Software Insinyur di Intel di Oregon mana baé bakal bagian tina hiji tim insinyur ngembangkeun produk. job nya bakal transforming desain kana produk kalapa, sarta uji coba ngembangkeun pikeun microprocessors, sistem-on-chip sarta chip susunan. Keukeuh we kabagjaan hébat nya jeung kasuksésan, sakumaha urang cicing di kabaran ku anggota husus sejen tina kulawarga dunya urang.

Murid Achieves Kasuksesan

Zheng Yang ngabogaan haus kuat pikeun pangaweruh, jeung kahayang pikeun unggul minangka profésional IT.

Saacanna enrolling dina program MSCS urang, Zheng digawé pikeun ngeunaan 2 taun salaku Insinyur Software di Cina daratan. Waktu éta anjeunna dimimitian pilari program pascasarjana ngagabungkeun learning akademis jeung kasempetan kerja praktis. Sakali manéhna ngadéngé ngeunaan MS di Élmu Komputer pikeun Profesional Komputer di Maharishi universitas Manajemén, anjeunna dilarapkeun sarta mimiti studi na di dieu dina bulan Pebruari 2010.

Nalika masih mahasiswa MUM, Zheng Yang parantos parantos ngahontal sababaraha prestasi profesional anu tiasa dipuji. Saatos parantosan kursus na di kampus, Zheng magang di Snibbe Interactive di San Fransisco salaku Insinyur Software Media Immersive. Di dinya anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun damel sareng Scott Snibbe, pelopor téknologi visi komputer, anu ngagaduhan ide "Gravilux."

Microsoft Artikel App: Gravilux

Gravilux mangrupikeun visualisasi lapangan musik interaktif: mangrupikeun gabungan musik, animasi, seni, sareng sains. Nalika anjeun némpél layar, gravitasi ngagambar béntang simulasi kana ujung jari anjeun. Anjeun tiasa ngagoda sareng pulas partikel kana galaksi, atanapi ngabeledugkeun sapertos supernova. Kolorkeun lintang ku kagancangan, sareng jantenkeun aranjeunna jogét. Saatos ngadamel vérsi kanggo IOS, Zheng berperan penting dina nyieun vérsi Gravilux pikeun Windows 8. Tina 50,000 aplikasi dina kategori "Hiburan" Windows Store, Microsoft mutuskeun kanggo nampilkeun Gravilux.

Wrote na Dimuat Book

Bari digawé pinuh waktos di Snibbe, Zheng ogé completing kursus pangajaran jarak salaku bagian tina mum program MS-Na. Dina waktu sorangan, anjeunna nulis buku, Windows Phone 7 XNA Citakan: Reflist. Kusabab aya no buku husus ngeunaan programming kaulinan pikeun Windows Phone wanoh, manéhna hayang babagi naon anu manéhna pelajari. Saatos 17 bulan tina tulisan jeung ngedit, buku ieu diterbitkeun dina gaya Citakan: Reflist, maturan solusi ngagunakeun pendekatan dumasar-resep. Unggal resep ngandung instruksi lengkep dituturkeun ku analisis naon ieu dipigawé dina unggal hambalan. Buku ieu ditulis keur aspiring programer kaulinan nu boga pangaweruh dasar C # na programming nenda-berorientasi, sarta hayang nyieun kaulinan pikeun Windows Phone 7. Harita geus rada positif.

gol

Tujuanana Zheng Yang kalebet nyiptakeun mesin video game anu tiasa nyayogikeun pangalaman maén anu realistis, sareng ngembangkeun bentuk seni anyar anu disebut "Generative Art," anu nyiptakeun musik sareng lukisan anu dihasilkeun ku komputer. Program MSCS na di MUM parantos ngabantosan ageung pikeun ngamungkinkeun Zheng ngémutan deui prakték pangsaéna pikeun ngarancang arsitektur mesin permainan kalayan algoritma éfisién. Anjeunna parantos dirangsang ku desain Advanced Programming Design, Computer Graphics, sareng Algoritma dina MUM.

Zheng utamana appreciates sistem block mum tina diajar salah tangtu full-waktu unggal bulan, sahingga pikeun kumawula sarta pangajén jero unggal disiplin. Anjeunna manggih nu sepi tur damai atmosfir kampus idéal pikeun tenang, fokus diajar.

Pikeun mantuan pamekar software lianna di advancing careers maranéhanana, Zheng advises jalma digawé teuas sarta tetep learning. Jalma kedah ngarasakeun naon maranéhna ulah, latihan kaahlian maranéhna unggal poé, pernah nyerah, tangtangan sorangan, ngatur waktu ogé, miara disiplin, tur tetep optimis.

TM Praktek

Zheng nyebutkeun yen practicing téhnik Transcendental Meditation® ngahasilkeun tenang, pikiran rileks sarta ngaronjatkeun timer pangaweruh dina dunya saum sareng ribut, anjog ka kasabaran jeung produktivitas gede.

Kagiatan ayeuna

Dina awal April taun ieu, Zheng balik ka mum nyandak dua kursus tambahan dipikaresep hébat: (1) Mobile Alat Programming, sarta (2) perusahaan Arsitéktur. Kusabab programming mobile make Android téh salah sahiji aliran utama dina téhnologi kiwari, sarta alatan manéhna ngan boga pangalaman dina Windows Phone sarta ios, Zheng geus ngalakukeun kursus programming Mobile pikeun neuleuman programming Android.

Software Insinyur, Mahasiswa, sarta Sarjana

interns murid MSCS urang dianggo full-waktu di posisi IT profésional maranéhanana. Éta ogé nyandak required kursus pangajaran kajauhan. Hasilna, paling mahasiswa manggihan saeutik waktu ditinggalkeun pikeun sagala kagiatan lianna. Mohamed Sobhy MA Farag mangrupakeun pengecualian. Henteu ngan ukur anjeunna damel full-time salaku Konsultan Téknis pikeun perusahaan konsultan IT paling luhur di Pittsburgh, Pennsylvania, sareng ngasilkeun A dina kursus pendidikan jarak jauh na, tapi Mohamed parantos nyéépkeun waktos pikeun ngudag sababaraha kagiatan ilmiah.

Mohamed lahir di kota leutik di Mesir kalér, sarta dihadiran sakola primér sarta luhur di Saudi Arabia. Ku waktu anjeunna rengse SMA, anjeunna rengking kagenep diantara luhureun sapuluh mahasiswa di Saudi Arabia. Mangsa ieu Mohamed janten diideuan ku komputer, sarta manéhna balik ka Mesir nepi ka diajar Élmu Komputer di Menoufia Universitas, dimana anjeunna husus dina arsitektur mesin komputasi jeung sistem operasi.

Ku tingkat katilu di Menoufia Universitas, Mohamed ieu didaptarkeun dina FreeBSD daftar pangdeudeul. Anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun ngamekarkeun hiji pendekatan keur loading modul kernel FreeBSD dina waktu amprok dinamis. Salaku hasil tina proyék ieu, anjeunna dileler a Google Summer of Hadiah Code. interest na ngahontal ka duanana di tingkat struktur titik, sarta ka tingkat komunikasi titik. Ku taun kaopat di Menoufia Universitas, manéhna berguru Jaringan Komputer jeung meunang sertifikat CCNA Akademi (CISCO Certified Network Mitra). Dina Méi 2011, anjeunna lulus ku kelas tina Alus jeung gelar Honor.

Honors panganyarna na prestasi

Salila 2010 na 2011, Mohamed narima sababaraha honors:

  • Tempat kahiji dina "Project Programming Best", Konperénsi Énergi Terbaruan, Mesir, 2010.
  • Google Summer of Code Award, Google, 2010.
  • Tempat kahiji dina "Project Programming Best", Konperénsi Énergi Terbaruan, Mesir, 2011.
  • Top 20 Insinyur di Mesir, 2011.
  • Diterangkeun Téknis dina proyék ArabBSD (Désémber, 2010 - Ayeuna).
  • Pangatur di Grup Pangembang Google (Januari 2011 - Ayeuna).

Pencapaian ilmiah panganyarna Mohamed:

  • Agustus 2012: Mohamed nyebarkeun tulisan, "Multicore kernel dinamis modul téhnik kantétan pikeun enhancement kinerja kernel, "Dina International Journal of Computer Science & Information Technology (IJCSIT), vol 4, no 4, handapeun Maharishi University of Management, Departemen Élmu Komputer.
  • Désémber 2012: Anjeunna nyebarkeun, "Hiji ditingkatkeun amprok-waktos kernel debugger visual, "Dina prosés IEEE 8th International Computer Engineering Conference (ICENCO), ogé dina kaayaan Maharishi University of Management, Jurusan Élmu Komputer.
  • Pébruari 2013: Mohamed diulem sacara resmi pikeun biantara dina sési ngeunaan "Aplikasi Munculna Jasa sareng Layanan Mobile" di Kongrés Dunya Tahunan ka 2 BIT ngeunaan InfoTech-2013, anu bakal dilaksanakeun Juni, 2013 di Dalian, Cina.
  • Maret 2013: Usul Mohamed, "Cryptology from Operating System Paradigm," ditampi salaku bab pikeun buku anyar anu ngabahas pentingna kaamanan inpormasi ku cara multidisiplin. Dina kontéks ieu, "multidisiplin" nunjukkeun presentasi topik kaamanan komputer dina hal disiplin anu sanés, nyaéta ngenalkeun kaamanan dina sistem file, kernel atanapi awan tibatan nawiskeun topik kaamanan murni. Ayeuna, bab na keur dirévisi ku sababaraha profesor anu ngahususkeun kana kaamanan komputer.
  • April 2013: Anjeunna diulem pikeun ilubiung dina Departemen Pertahanan AS "Cloud Computing & Assurance for Critical DoD Initiatives Conference" di Maryland.

Naha hadir mum?

Nalika ditaros kunaon anjeunna milih Maharishi University of Management pikeun gelar Master dina Élmu Komputer, Mohamed ngawaler, "Pilihan pikeun diajar lulusan gumantung kana tujuan murid. Kaseueuran program sono kana kamampuan ngalacak kabutuhan pasar. Aya celah antara panilitian tioritis sareng kahirupan praktis. Kuring tiasa ngaraoskeunana di tempat damel anyar kuring dimana urang ngagaduhan mahasiswa Master 'universitas anu lain gaduh kualitas industri. Ti pandang abdi, mum mangrupa salah sahiji tempat luhureun dina Nyiapkeun siswa kalawan qualities nu diperlukeun jeung pangalaman pikeun pasar AS. Kuring ngagaduhan pangalaman industri sacara teu langsung salami diajar di kampus di MUM, sareng parantos nyanghareupan seueur kaayaan dina padamelan kuring sami sareng naon anu kuring kantoskeun di laboratorium. "

Kaunggulan tina practicing téhnik TM®

"Fokus kana pamekaran diri dibarengan ku kualitas pendidikan pikaresepeun dina MUM. semedi Transcendental salaku téhnik pamekaran diri [anu dilakukeun ku sadaya murid, fakultas sareng staf di MUM] ngabantosan kuring pikeun ngupingkeun kamampuan batin kuring, sareng ningkatkeun stabilitas émosina. "

gol hareup

Tujuanana Mohamed: "Numutkeun kana sésa sareng siklus kagiatan, kuring badé ngarencanakeun badé balik kana studi akademik. Kuring badé diajar PhD pikeun ngawangun sareng nyaring pamikiran sistematis sareng nalungtik cara-cara pemecahan masalah anyar. " Anjeunna ngemutan MIT, Stanford sareng Carnegie-Melon pikeun PhD na.

Naséhat pikeun Insinyur Software séjén

"Maharishi University of Management mangrupikeun salah sahiji program top anu nyiapkeun mahasiswa pikeun jabatan industri paling luhur di pasar IT AS. Anjeun kedah nganggap MUM upami anjeun hoyong janten pamimpin di dunya IT. "