perayaan tilu dinten di kacindekan tina unggal warsih akademik. Ngawengku: es krim Sosial, ker Taman Buka puasa, Awards Upacara, kagiatan dinten rapor, sarta piknik Élmu Komputer taunan.

Gelar Jutawan Billionaire dileler Doktor Kehormat

Yingwu Zhong Narima Doktor MIU di Shanghai, Cina.
Yingwu Zhong Nampi Doktor MIU di Shanghai, Cina

Salah sahiji sorotan tina gelar lulusan 2020 MIU di kampus di Fairfield, Iowa, nyaéta pangajén gelar "Doktor Ilmu Komputer-Honoris Causa" (via Zoom) nepi ka lulusan Program Profesional Profesional Komputer. Yingwu (Andy) Zhong di Cina.

Moal lami deui saatos MS na dina élmu komputer, Andy (CEO) sareng pendiri Yitao Guan (CTO) ngamimitian usaha kaulinan sorangan, FunPlus di San Fransisco. Dina sababaraha taun pondok, FunPlus parantos janten salah sahiji perusahaan anu paling penting dina industri industri global, ngahasilkeun pendapatan $ 1 milyar.

Numutkeun ka Dr. Zhong, "2020 mangrupikeun ulang taun ka-10 FunPlus. Kantor kami dipindahkeun lima kali kanggo ningkatkeun kapasitas sareng ko-tenaga kerja anu kolaborasi ti kantor sareng imah ti 20 nagara. Jutaan pamaén di dunya mikaresep kaulinan sapertos Kulawarga Ladang, Kulawarga Ladang Laut, Bedil kamulyan, Raja Avalon, Kaayaan salamet, pikeun ngaranan sababaraha. Sareng langkung nonton tim spésér FunPlus Phoenix (FPX) (Liga Juara Dunia Legenda!) Maén ngalawan tim tim dunya anu sanés. "

Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.
FunPlus mangrupikeun suporter utama lomba pertandingan tim tim internasional. Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.

Tanda kutip ti Doktor Falsafal

"MIU parantos ngahormatan ka Yingwu pikeun kumawula na nyiptakeun kabagjaan sareng kasenangan di dunya. Fokus sareng kasabaran anu stabil dina ngadamel hiburan anu tiasa nangtang sareng damang langkung ti 5 juta jalma anu mulya sareng mereun.

"Dina perusahaanna, jalma mangrupikeun prioritasna. Anjeunna kaseueuran karyawan pikeun suksés dina kagiatan bari ngamajukeun inti batin, dimana impian ngamimitian.

"Pasti, akar pangaruh anu kuat Dr. Zhong perenahna dina mahluk batin na. Kasuksésan na ngagambarkeun hal-hal anu khusus na tina haténa. Pangaruh na parantos na bakal tetep janten hébat, sareng kanggo anu langkung saé.

"Anjeunna dipangaruhan salaku visi, pamimpin anu tahan, ilmuwan praktis, sareng salaku jalma anu gumbira sareng dipercaya. MIU ngahargaan anjeunna pikeun komitmenna pikeun pangsaéna dina naon anu anjeunna laksanakeun.

"Salaku na" Ibu Universitas, "MIU hatur nuhun ka Yingwu Zhong pikeun pilihan unggul na, tujuan luhur, kahadean sareng kabébasan, panyerepan ka sadaya umat manusa, sareng kahadéan. Yingwu Zhong mangrupikeun putra awéwé sareng putri anu kasohor. ”

Elok pisan pikeun ngahargaan penghargaan pangluhurna ieu ka Dr. Yingwu Zhong:

Video: Dokter Élmu Komputer - Honoris Causa dilélér ku MIU ka Yingwu Zhong

Dokter Ilmu Élmu Komputer — Honoris Causa dibere ka Yingwu Zhong

Tonton pidéo pidéo Gelar

Zhong Penghargaan ka MIU

"Sesampainya di MIU di 2007 mangrupikeun awal petualangan anyar. Kuring mimiti ngadahar sayuran organik ... Prakték semedi Transcendental (TM) nyageurkeun awak sareng jiwa kuring, sareng ku waktos disalurkeun, kuring parantos ngalaman sareng pamahaman anu langkung jero kumaha dampak anu mendakan pangalaman MIU parantos ngawangun kahirupan kuring.

"TM mangrupikeun alat anu pohara kuat, sareng laun janten bagian tina diri kuring sakumaha anu kuring lakukeun deui. Éta ngabantosan abdi tetep fokus sareng hirup dina ayeuna. Éta ogé masihan abdi kamampuan sareng énergi pikeun naros jero-jero sareng nungtun panasaran kuring anu ngajelajah. ”

"Jalma nyauran kuring salaku pamimpin anu écés, tur kuring terang yén éta filsafat hirup dina ayeuna sareng nuturkeun kasucian jantung anu parantos kalaksanakeun ku optimis, daya tahan sareng rahmat."

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

Naséhat ka lulusan MIU 2020

Yingwu Zhong ngabagi hikmah sareng pangalaman batinna pikeun hirup suksés:

  1. Punten lengket impian anjeun. Tahan aranjeunna ketat, sareng gelut keras.
  2. Cicing dina jaman ayeuna. Ngan difokuskeun hal-hal anu paling penting, sabab kalolobaan hal ngaganggu anjeun ayeuna, moal bakal jadi penting dina hiji dinten, hiji minggu, sasih, sataun.
  3. Bakat nyarios jauh, tapi kateken ngahasilkeun hasil jangka panjang.
  4. Nangkeup kateupastian sareng ngahudangkeun pola pikir. Éta leres-leres OK sanés gaduh sadayana jawaban sareng nyekékkeun hal-hal, salami anjeun gancang gancang.
  5. Prakték tapa sareng laksanakeun solat subuh. Sumber intelijen internal jauh langkung kuat tibatan drive luar atanapi égo nalika nyanghareupan tantangan.
  6. Dahar séhat, tuang séhat, bageur, bageur. Gaduh empati kanggo manusa, bumi sareng dunya, alam semesta. Ngawangun komunitas anu tahan. Upami dunya bade langkung saé, ieu kusabab anjeun.

Wakil Présidén MIU Asia, Yunxiang Zhu nyarios, "Zhong Yingwu dipangaruhan salaku visi anu hébat, pamimpin anu tahan banting, sareng ilmuwan praktis anu ngajantenkeun kasenangan sareng kabagjaan ka jutaan jalma di seluruh dunya. Kami bangga pisan sareng gelar gelar doktor anu ngahormatan anu pantes pisan. ”

MS dina Élmu Komputer 2nd Panggedéna di AS

Siswa Sarjana Profesional Komputer - Juni 2019

- Statistik Pamaréntahan Parantos Sukses Program -

Numutkeun data anu nembe dikaluarkeun ku Pusat Statistik Pendidikan Nasional AS, Universitas Maharishi Management parantos ningkat ka #2 nasional di antawis lembaga pendidikan pasca sekundér AS pikeun jumlah gelar sarjana dina élmu komputer anu dianugikeun dina taun akademik 2017-18 (taun ajaran) taun pang anyarna kanggo data anu sayogi).

Data asalna tina laporan Sistem Data Pendidikan Integrasi Postecondary (IPEDS) anu dikintunkeun ka pamaréntah unggal taun ku sadayana akademi Amérika Sarékat.

Nyekel nomer 1 nyaéta Universitas Southern California, sareng lulusan 872. Jumlah total MUM tina MS dina Computer Science taun anu nyaéta 389. Ieu dituturkeun ku University of Central Missouri, 352, Universitas Columbia di New York (343), sareng Universitas Illinois di Springfield (338). Lembaga 230 dilél gelar gelar CS di 2017-18. Dina 2016-17, MUM mangrupikeun #5 nasional dina kategori ieu.

rujukan: Pusat Nasional pikeun Atikan Statistik, data IPEDS.

Diajar deui

3000 MSCS Lulusan ti 92 + Bangsa ti saprak 1996

Dina akhir taun akademik ayeuna, langkung ti mahasiswa 3000 ti caket sareng bangsa 100 bakal parantos lulus sareng gelar MSCS ti Universitas Maharishi Management. Kalayan opat éntri unggal taun, pendaptaran siswa anyar diperkirakeun ngahontal 400 salami sataun akademi.

Langkung ti lulusan 3000 ti ampir 100 bangsa-bangsa ti saprak 1996
MS kami anu berpatutan sareng dipertimbangkeun dina Élmu Komputer kalebet latihan pamayaran & bantosan finansial di Amérika Serikat pikeun pamekar software anu berpengalaman sareng gelar sarjana dina widang komputer anu berhubungan sareng sains. Kami nawiskeun tilu bidang penekanan: ngembangkeun software canggih, aplikasi wéb sareng arsitéktur, sareng élmu data anu meunang-panghargaan.

Kauntungan sareng kauntungan anu paling unik tina Program Profesional Komputer nyaéta sadaya murid, fakultas, sareng staf ngalaksanakeun téknik Transcendental Meditation® anu sederhana, sacara sistematis sareng ilmiah pikeun ningkatkeun kamampuan diajar, kualitas kahirupan, lega ti setrés, sareng akademik sareng padamelan pagelaran. Diajar deui.

Larapkeun Kiwari

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Rékam Jumlah MUM Grlmu Komputer MS lulusan

Rékaman tina 391 MS di derajat Computerlmu Komputer dibérékeun pikeun 2018-2019.

391 lulusan 40 Nations dileler Derajat MSCS

Dina latihan 2018-2019 mum rapor, rékaman 391 Program Komputer ProfesionalSM mahasiswa ti bangsa 40 narima MS maranéhanana di derajat Sciencelmu Komputer.

Lulus mahasiswa MSCS asalna tina bangsa ieu:

Afganistan, Azerbaijan, Bangladés, Butan, Brazil, Burkina Faso, Burma, Kamboja, Kanada, Chili, Cina, Kolombia, Mesir, ritritréa, ioptiopia, Gana, India, Indonésia, Iran, Iran, Italia, Yordania, Malaysia, Mauritania, Mongolia, Maroko , Nepal, Pakistan, Téritori Paléstina, Peru, Filipina, Sri Lanka, Tajikistan, Tanzania, Tunisia, Turki, Uganda, Amérika Serikat, Ubbekistan, banten, sareng Viétnam. Tempo poto kalulusan.

Komputer Élmu Dean Keith Levi nambihan, “Gening pikeun lulusan kanggo prestasi utama ieu. Program gelar Master Master Profésional Komputer urang unik sareng nangtang kami nyiapkeun jalma-jalma pikeun hirup tumuwuhna pribadi sarta pribadi. ”

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Pos-rapor piknik

Dina piknik Departmentlmu Komputer annuallmu taunan, murid, staf, dosen sareng kulawarga urang anu nganmakan kadaharan, kaulinan, sareng perusahaan masing-masing dina danau deukeut kampus mum. Mangrupakeun dinten panas, tapi caina ngarefresh! Punten resep poto piknik.

Sababaraha Program Profesional 199 Komputer siswa dina kelas "Kapamingpinan"
Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami

2018 ComPro rapor & homecoming

Senang Murid Anyar ti urang Agustus 2016 Entry

kalulusan sabtu minggu Juni 22-24th kami éta hajatan homecoming galumbira ngeusi pihak, pomp na picnics. Hiji catetan siswa 387 ComPro ti bangsa 29 anu dileler MS maranéhanana di derajat Élmu Komputer.


Tilu Days of Perayaan:

Dinten 1: Pra-kalulusan és krim sosial, kebon dinner pihak, sarta upacara panghargaan kalulusan.

Reuni di pihak taman dinner

Pra-rapor Poto ➜


Beredar ComPro lulusan:

Mosheer Yousef Mahmoud (Ti Palestina) jeung Candy Claire Cadungog (Ti Filipina)

Mosheer Yousef Mahmoud (Palestina) & Candy Claire Cadungog (Ciamis)


Dinten 2: Rapor Poé!

Celebrating kalulusan!

Senang nalika upacara wisuda!

Rapor Poé Poto ➜

Rapor Poé Sorot Video ➜ (18: 34)


Dinten 3: Taunan ComPro piknik

Diréktur ComPro Elaine Guthrie welcoming dulur piknik éta.
lulusan Colombian aya fans Piala Dunya!

Senang canoers!

Piknik Poto ➜

Gening ka sadaya alumni ComPro anyar kami!