perayaan tilu dinten di kacindekan tina unggal warsih akademik. Ngawengku: es krim Sosial, ker Taman Buka puasa, Awards Upacara, kagiatan dinten rapor, sarta piknik Élmu Komputer taunan.

Gelar Jutawan Billionaire dileler Doktor Kehormat

Yingwu Zhong Narima Doktor MIU di Shanghai, Cina.
Yingwu Zhong Nampi Doktor MIU di Shanghai, Cina

Salah sahiji sorotan tina acara wisuda MIU 2020 di kampus di Fairfield, Iowa, nya éta ngahargaan gelar kehormatan "Doktor Élmu Komputer — Honoris Causa" (via Zoom) ka lulusan Program Profesional Komputer 2010, Yingwu (Andy) Zhong di Cina.

Moal lami deui saatos MS na dina élmu komputer, Andy (CEO) sareng pendiri Yitao Guan (CTO) ngamimitian usaha kaulinan sorangan, FunPlus di San Fransisco. Dina sababaraha taun pondok, FunPlus parantos janten salah sahiji perusahaan anu paling penting dina industri industri global, ngahasilkeun pendapatan $ 1 milyar.

Numutkeun ka Dr Zhong, "2020 mangrupikeun peringatan ka-10 tina FunPlus. Kantor kami ngalih lima kali kanggo ningkatkeun kapasitas sareng padamelan damel babarengan ti kantor sareng bumi ti 20 nagara. Jutaan pamaén sadunya resep kaulinan sapertos Kulawarga LadangKulawarga Ladang LautBedil kamulyanRaja AvalonKaayaan salamet, pikeun sawatara ngaran. Sareng langkung seueur deui tim esports FunPlus Phoenix (FPX) (Liga Champions Legenda Dunya 2019!) Maén ngalawan tim terkemuka dunya anu sanés. ”

Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.
FunPlus mangrupikeun suporter utama lomba pertandingan tim tim internasional. Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.

Tanda kutip ti Doktor Falsafal

"MIU parantos ngahargaan ka Yingwu pikeun dedikasi na pikeun nyiptakeun kabagjaan sareng senang di dunya. Fokus sareng katekunanana anu mantep dina nyandak hiburan anu nangtang sareng sehat pikeun langkung ti 5 juta jalma anu mulya sareng mereun.

"Di perusahaan na, jalma-jalma anu diutamakeun. Anjeunna budaya karyawan janten suksés dina aktipitas bari enlivening inti jero, dimana impian dimimitian.

"Pasti, akar pangaruh kuat Dr. Zhong aya dina jero dirina. Kasuksésanna nunjukkeun hal anu istimewa anu nyembur tina haténa. Pangaruhna parantos sareng bakal teras-terasan janten hébat, sareng pikeun kabaikan anu langkung ageung.

"Anjeunna dihargaan salaku visi, pamimpin tahan banting, élmuwan praktis, sareng salaku manusa anu bageur sareng dipercaya. MIU ngahargaan anjeunna kusabab komitmenna janten anu pangsaéna dina naon anu dilakukeun.

"Salaku" Universitas Indung na, "MIU hatur nuhun ka Yingwu Zhong pikeun pilihan anu unggul, tujuan luhur, kahadean sareng marahmay, jangkauanana pikeun sadaya umat manusa, sareng kahadéan bawaan. Yingwu Zhong mangrupikeun putra sareng putri anu pangsaéna di Universitas kami. ”

Elok pisan pikeun ngahargaan penghargaan pangluhurna ieu ka Dr. Yingwu Zhong:

Video: Dokter Élmu Komputer - Honoris Causa dilélér ku MIU ka Yingwu Zhong

Dokter Ilmu Élmu Komputer — Honoris Causa dibere ka Yingwu Zhong

Tonton pidéo pidéo Gelar

Apresiasi Dr Zhong ka MIU

"Anjog ka MIU di 2007 mangrupikeun awal petualangan énggal. Kuring ngamimitian tuang sayuran organik ... Ngalatih semedi Transcendental (TM) nyageurkeun awak sareng jiwa kuring, sareng ku waktos disalurkeun, kuring parantos ngalaman sareng pamahaman anu langkung jero kumaha dampak anu mendakan pangalaman MIU parantos ngawangun kahirupan kuring.

"TM mangrupikeun alat anu kuat, sareng laun-laun janten bagian tina diri kuring nalika kuring latihan deui. Éta ngabantosan kuring tetep fokus sareng hirup di jaman ayeuna. Éta ogé masihan kuring kamampuan sareng énergi pikeun nalungtik sacara jero sareng ngabimbing panasaran pikeun ngajajah. ”

"Jalma-jalma nyebut kuring pamimpin anu visioner, sareng kuring terang yén éta mangrupikeun filsafat hirup di jaman ayeuna sareng nuturkeun kasucian haté anu parantos minuhan kuring kalayan optimis, katahanan sareng rahmat anu hébat."

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

Naséhat ka lulusan MIU 2020

Yingwu Zhong ngabagi hikmah sareng pangalaman batinna pikeun hirup suksés:

  1. Punten lengket impian anjeun. Tahan aranjeunna ketat, sareng gelut keras.
  2. Cicing dina jaman ayeuna. Ngan difokuskeun hal-hal anu paling penting, sabab kalolobaan hal ngaganggu anjeun ayeuna, moal bakal jadi penting dina hiji dinten, hiji minggu, sasih, sataun.
  3. Bakat nyarios jauh, tapi kateken ngahasilkeun hasil jangka panjang.
  4. Nangkeup kateupastian sareng ngahudangkeun pola pikir. Éta leres-leres OK sanés gaduh sadayana jawaban sareng nyekékkeun hal-hal, salami anjeun gancang gancang.
  5. Prakték tapa sareng laksanakeun solat subuh. Sumber intelijen internal jauh langkung kuat tibatan drive luar atanapi égo nalika nyanghareupan tantangan.
  6. Dahar séhat, tuang séhat, bageur, bageur. Gaduh empati kanggo manusa, bumi sareng dunya, alam semesta. Ngawangun komunitas anu tahan. Upami dunya bade langkung saé, ieu kusabab anjeun.

Wakil Présidén Asia ékspansi MIU, Yunxiang Zhu nyarios, "Zhong Yingwu dihargaan salaku visi anu hébat, pamimpin anu tahan banting, sareng élmuwan praktis anu nyayogikeun kasenangan sareng kabahagiaan pikeun jutaan jalma di saluruh dunya. Kami bangga pisan ka anjeunna sareng gelar doktor kehormatan anjeunna pantes pisan. ”

MS dina Élmu Komputer 2nd Panggedéna di AS

Siswa Sarjana Profesional Komputer - Juni 2019

- Statistik Pamaréntah Verifikasi Kasuksésan Program -

Numutkeun kana data anu dikaluarkeun ku Pusat Nasional Statistik Pendidikan Nasional AS, Maharishi University of Management parantos naék ka # 2 sacara nasional diantara lembaga pendidikan post-sekundér AS pikeun jumlah gelar master dina élmu komputer anu dipasihkeun dina taun ajaran 2017-18 (anu taun terakhir anu datana aya).

Data asalna tina laporan Sistem Data Pendidikan Integrasi Postecondary (IPEDS) anu dikintunkeun ka pamaréntah unggal taun ku sadayana akademi Amérika Sarékat.

Nyekel nomer 1 nyaéta Universitas Southern California, sareng lulusan 872. Jumlah total MUM tina MS dina Computer Science taun anu nyaéta 389. Ieu dituturkeun ku University of Central Missouri, 352, Universitas Columbia di New York (343), sareng Universitas Illinois di Springfield (338). Lembaga 230 dilél gelar gelar CS di 2017-18. Dina 2016-17, MUM mangrupikeun #5 nasional dina kategori ieu.

rujukan: Pusat Nasional pikeun Atikan Statistik, data IPEDS.

Diajar deui

3000 MSCS Lulusan ti 92 + Bangsa ti saprak 1996

Dina akhir taun akademik ayeuna, langkung ti mahasiswa 3000 ti caket sareng bangsa 100 bakal parantos lulus sareng gelar MSCS ti Universitas Maharishi Management. Kalayan opat éntri unggal taun, pendaptaran siswa anyar diperkirakeun ngahontal 400 salami sataun akademi.

Langkung ti lulusan 3000 ti ampir 100 bangsa-bangsa ti saprak 1996
MS urang anu meujeuhna sareng dipuji pisan dina Élmu Komputer kalebet latihan mayar & bantuan kauangan di Amérika Serikat pikeun pamekar parangkat lunak anu gaduh pangalaman sareng gelar sarjana dina bidang élmu komputer. Kami nawiskeun tilu bidang anu ditekenkeun: pamekaran parangkat lunak canggih, aplikasi wéb sareng arsitéktur, sareng élmu data anu meunang penghargaan.

Kauntungan sareng kauntungan anu paling unik tina Program Profesional Komputer nyaéta sadaya murid, fakultas, sareng staf ngalaksanakeun téknik Transcendental Meditation® anu sederhana, sacara sistematis sareng ilmiah pikeun ningkatkeun kamampuan diajar, kualitas kahirupan, lega ti setrés, sareng akademik sareng padamelan pagelaran. Diajar deui.

Larapkeun Kiwari

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Rékam Jumlah MUM Grlmu Komputer MS lulusan

Rékaman tina 391 MS di derajat Computerlmu Komputer dibérékeun pikeun 2018-2019.

391 lulusan 40 Nations dileler Derajat MSCS

Dina latihan 2018-2019 mum rapor, rékaman 391 Program Komputer ProfesionalSM mahasiswa ti bangsa 40 narima MS maranéhanana di derajat Sciencelmu Komputer.

Lulus mahasiswa MSCS asalna tina bangsa ieu:

Afganistan, Azerbaijan, Bangladés, Butan, Brazil, Burkina Faso, Burma, Kamboja, Kanada, Chili, Cina, Kolombia, Mesir, ritritréa, ioptiopia, Gana, India, Indonésia, Iran, Iran, Italia, Yordania, Malaysia, Mauritania, Mongolia, Maroko , Nepal, Pakistan, Téritori Paléstina, Peru, Filipina, Sri Lanka, Tajikistan, Tanzania, Tunisia, Turki, Uganda, Amérika Serikat, Ubbekistan, banten, sareng Viétnam. Tempo poto kalulusan.

Komputer Élmu Dean Keith Levi nambihan, "Ngahaturkeun nuhun ka lulusan urang pikeun pencapaian utama ieu. Program gelar Master Profesional Komputer kami anu unik sareng nangtang parantos nyiapkeun masing-masing jalma pikeun hirup pribadi sareng pertumbuhan propésional. ”

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Pos-rapor piknik

Dina piknik Jurusan Élmu Komputer taunan kami, murid, staf, fakultas sareng kulawarga urang ngaraosan tuangeun nikmat, kaulinan, sareng perusahaan masing-masing di danau caket kampus MUM. Mangrupikeun dinten anu panas, tapi caina seger! Punten teraskeun poto piknik.

Sababaraha siswa Program Profesional Komputer 199 di kelas "Kapamimpinan"
Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami

2018 ComPro rapor & homecoming

Senang Murid Anyar ti urang Agustus 2016 Entry

kalulusan sabtu minggu Juni 22-24th kami éta hajatan homecoming galumbira ngeusi pihak, pomp na picnics. Hiji catetan siswa 387 ComPro ti bangsa 29 anu dileler MS maranéhanana di derajat Élmu Komputer.


Tilu Days of Perayaan:

Dinten 1: Pra-kalulusan és krim sosial, kebon dinner pihak, sarta upacara panghargaan kalulusan.

Reuni di pihak taman dinner

Pra-rapor Poto ➜


Beredar ComPro lulusan:

Mosheer Yousef Mahmoud (Ti Palestina) jeung Candy Claire Cadungog (Ti Filipina)

Mosheer Yousef Mahmoud (Paléstina) & Candy Claire Cadungog (Filipina)


Dinten 2:  Rapor Poé!

Celebrating kalulusan!

Senang nalika upacara wisuda!

Rapor Poé Poto ➜

Rapor Poé Sorot Video ➜ (18: 34)


 Dinten 3: Taunan ComPro piknik

Diréktur ComPro Elaine Guthrie welcoming dulur piknik éta.
lulusan Colombian aya fans Piala Dunya!

Senang canoers!

Piknik Poto ➜

Gening ka sadaya alumni ComPro anyar kami!