Ngajantenkeun MIU Aman Salami COVID

MIU Nyiptakeun pangalaman kampus anu aman, beunghar, salami nalika pandemi:

Présidén MIU John Hagelin sacara pribadi nuju kana Tugas Tugas COVID kami salami genep bulan ka pengker, hasil nyiptakeun kaayaan modél anu panginten universitas-universitas sanés conto.

Numutkeun ka Dr. Hagelin, "Kami teras-terasan niténan sadaya peraturan pamaréntah sareng rekomendasi CDC, jarak jauh sosial, sareng sadaya pancegahan anu dianggap perlu sareng disarankan, sareng meryogikeun patuh ku sadaya murid, staf sareng dosen kami.

"Kami narékahan pikeun nyayogikeun pengalaman anu paling beunghar, lengkep, sareng paling aman di kampus. Kalayan kerjasama anu tetep ti sadayana anggota komunitas Universitas kami kami yakin yén kami tiasa ngajaga catetan anu luar biasa. "

Pangujian COVID-19 dilakukeun ka sadaya murid nalika aranjeunna sumping di kampus

Pangujian COVID-19 dilakukeun ka sadaya murid nalika aranjeunna sumping di kampus

Ngajaga Komunitas Kampus Kami Sehat sareng Aman

Di dieu nu léngkah anu urang laksanakeun sajauh ieu salaku réspon kana pandemi COVID-19. Titik-titik ieu sadayana tujuan pikeun ngirangan hubungan sareng saha waé anu parantos kakeunaan virus sareng nyegah pangenalan COVID-19 kana komunitas urang.

Kami teras-terasan ngawaskeun kaayaan sareng bakalan santai waé kawijakan ieu nalika aman pikeun ngalakukeunana.

Bandara angkat Parantos nyiptakeun sistem transportasi bandara anu aman COVID pikeun nyokot murid anu sumping

Watesan perjalanan Larangan perjalanan di kampus disarankeun di luar kabupaten kami

Nguji – Karyawan Sababaraha diawaskeun unggal dinten

Nguji – Murid Kana kadatangan sareng saminggu engké

Masker Dibikeun ka sadaya murid, fakultas sareng staf, kalayan sarat dimana sareng iraha ngagem

Ngajar online Sadaya kelas diajarkeun di kelas sareng pilihan ogé ngagaduhan konferensi video langsung 2 arah

Dahareun di kampus Seueur léngkah anu dilakukeun: stasion cuci tangan (tingali poto 1 di handap), scanner monitoring suhu awak (tingali poto 2 di handap), jarak, masker nalika nyokot dahareun, tuang misah pikeun pendatang ayeuna vs anu anyar, ngan ukur dibuka pikeun tanaga MIU

Balanja katuangan Kami nyokot jajanan anu dipénta sareng barang-barang sanésna di Walmart sareng ngical deui ka mahasiswa di kampus kalayan hargana

Aksés perpustakaan Akses ditutup, tapi murid tiasa nyungkeun sareng nyandak bahan dina jandéla perpustakaan

rekreasi Center Akses ditutup, tapi parantos nyetél "Virtual Rec Center" kalayan kabugaran online, jogét, kelas yoga, pikeun tetep pas

Kajadian kampus Kajadian langsung dibolaykeun atanapi online, sareng acara virtual anu sanés

Kegiatan murid online Kegiatan online pikeun murid

Ngalakukeun bisnis jarak jauh Ajak siswa pikeun ngalakukeun bisnis universitas ku telepon atanapi email

Ikrar COVID Sadayana anggota masarakat nyungkeun tandatangan pikeun nuturkeun masker, ngumbah tangan, jarak sosial sareng pedoman nyingkahan kelompok ageung

Atikan mandiri Ngadidik murid dina ngurus diri; bobo anu pantes, semedi, ngumbah leungeun, jsb.

Tetep di bumi upami teu damang

Pangiriman dahareun Gaduh sistem pikeun nganteurkeun tuangeun ka anu henteu damang

Isolasi sareng fasilitas karantina Parantos nyetél opat fasilitas padumukan salaku unit perumahan karantina upami diperyogikeun

Fasilitas bantu Nawarkeun fasilitas rumah sakit bantu di kampus upami rumah sakit lokal janten kabebanan

Nganjang ka Fairfield Nyuhungkeun anu di luar kampus supados henteu nganjang ka kampus kanggo ayeuna

Hiburan outdoor Parantos nawiskeun wengi pilem aman dina akhir minggu. Murid nganggo masker sareng calik dua méter

"Kuring reueus ku padamelan, dédikasi damel ti fakultas kami sareng pangurus sareng pamingpinan komunitas salami sababaraha bulan ka pengker, sareng sumanget perhatian sareng kerjasama anu dipidangkeun ku sadayana di komunitas kampus urang." —John Hagelin, Présidén, Universitas Internasional Maharishi

Pikeun rinci didatangan https://www.miu.edu/coronavirus

Inpo leuwih dina virusinfo@miu.edu

Murid aman mikaresep pilem di taman dina malem akhir minggu anu pikaresepeun - topéng sareng jarak jauh wajib!

Murid aman-mudahan mikaresep pilem di taman nalika malem akhir minggu anu pikaresepeun – masker sareng ngajauhkeun wajib!

Stasion cuci tangan anu dianggo sateuacan lebet gedong kanggo tuang.

Stasion cuci tangan anu dianggo sateuacan lebet gedong kanggo tuang.

Pemindai monitor suhu awak dipaké pikeun unggal réstoran.

Pemindai monitor suhu awak dipaké pikeun unggal réstoran.

Kami ngarepkeun waktos nalika urang tiasa balik kana pendidikan normal sareng kahirupan kampus, tapi dugi ka waktos éta, kami ngabagéakeun mahasiswa anyar ka universitas anu diadaptasi ogé.

Catetan: Ngan hiji murid anu diuji COVID positip. Jalma ieu papisah di kampus sareng parantos pulih.

Gelar MIU ComPro nyaéta pasporna ka dunya

Taun ka tukang, Wimonrat Sangthong ngumbara di sakuliah dunya salami lima bulan. Ieu anjeunna di Red Square di Moskow, Rusia. Katedral St. Basil aya di tukang.

Wimonrat Sangthong kerja keras sareng muterkeun langkung keras. Anjeunna nyobian teu miceunan waktos.

Nalika henteu didamel salaku insinyur software di perusahaan Seattle, Washington, upami cuaca ngamungkinkeun, anjeun bakal mendakan ieu awéwé ngora anu suka-suka, energetic, suka-suka, sareng nyukupan diri sorangan, maén luar negeri, sareng hiking di pagunungan Pasifik Northwest (AS).

Wimonrat ngémutan dina luhureun Mt. Pilchuck di Propinsi Washington (AS).

Di dieu anjeunna bertumpangan di luhur Gunung Pilchuck di Washington State (AS).

“Kanggo kuring, kaayaan di luar ngalengkepan damel abdi kalayan lancar. Unggal waktos kuring balik ti gunung, kuring langkung kreatif, mikir leuwih jelas sareng langkung hadé pikeun pokus naon waé anu datang, ”saur Wimonrat Sangthong (MS, 2016).

Kaéndahan alam salawasna motivasi anjeunna. Bener di alam ngajadikeun dirina bahagia, bageur, sareng langkung kuat.

Ningali Dunya

Taun ka tukang, sateuacan pandémik Covid-19, sedengkeun dina pagelaran program, anjeunna ngumbara ka langkung ti 20 nagara di sakumna dunya sakitar lima bulan. “Éta mangrupikeun kenangan pangsaéna dina kahirupan kuring, kantos. Kuring kedah pendak sareng seueur jalma anu saé dina lalampahan kuring, diajar pisan ngeunaan béda budaya, sareng cobian seueur tuangeun anyar. Wisata sabenerna ngalegaan pikiran kuring sareng ngalegaan cakrawala. Hal éta ngajarkeun kuring janten langkung paham, langkung fleksibel, langkung adaptif. ”

Gambar skésa Wimonrat lucu nyalira di dunya.

Wimonrat ngadatangan Matterhorn di Swiss.

Di Zermatt, Swiss, Wimonrat "maén" sareng Matterhorn.

Wimonrat pos sareng onta di Mongolia.

Niagara Shoshone di Idaho (AS)

Poto Wimonrat ti laut laut Australia anu éndah.

Wimonrat selfie di Mexico City, Mexico.

Belajar ngeunaan MIU sareng sumping ka Amérika Serikat

Kira-kira tilu bulan saatos lulus sareng gelar sarjana di Thailand, Wimonrat nampi email ngeunaan program gelar Sarjana Profesional Profesional Master (ComPro) di Amérika Serikat di Maharishi International University. Minat anjeunna dugi ka MIU kéngingkeun gelar Sarjana Élmu di Gelar Élmu Komputer tumuwuh langkung waktos.

Anjeunna asalna ti kulawarga genep di tengah Thailand, teu jauh ti Bangkok. Kolotna sareng tilu duduluranna bahagia hirup di nagara asal, tapi anjeunna percaya yén bébas milih naon anu paling hadé pikeun dirina, salami teu négatip mangaruhan batur.

Saatos seueur panalungtikan ngeunaan MIU sareng ComPro, anjeunna ngalarapkeun sareng mutuskeun ngahijikeun program dina bulan Pebruari 2013.

Wimonrat sareng sababaraha babaturan anjeunna di Universitas Internasional Maharishi.

Wimonrat ngadamel babaturan anyar ti seueur bangsa di MIU.

Wimonrat nyarios, "MIU mangrupikeun komunitas anu ramah tur pamahaman pisan. Kuring tepang sareng seueur réncang anu saé, sareng sadaya guru besar sareng staf kedah aya anu ngabantosan sareng nungtun anjeun pikeun tetep di jalur anu bener. "

“Kasempetan anu aranjeunna nawiskeun ka jalma anu cicing di luar AS pisan berharga. Program ieu dirancang khusus pikeun warga non-AS. Abdi teu tiasa mampuh dugi ka diajar sareng damel di dieu upami henteu. Anjeun tiasa mendakan sakola anu sanés anu nawiskeun program anu sami, tapi teu aya ogé MIU dina nyiapkeun mahasiswa kanggo kasuksésan. ”

semedi Transcendental

Salah sahiji aspék pendidikan MIU anu paling unik sareng berharga nyaéta yén sadaya jelema diajar sareng rutin ngalaksanakeun sederhana, alami, sareng ilmiah disahkeun Téhnik Transcendental Meditation® (TM).

Numutkeun ka Wimonrat, "TM ngabantuan kuring nenangkeun pikiran sareng awak kuring. Éta ngirangan setrés sareng ngabantosan abdi tetep positif sareng bagja. ”

"Stud di MIU mangrupikeun kaputusan anu pangsaéna dina kahirupan kuring."

Wimonrat ngalakukeun padamel rékayasa software nya ti bumi.

Sapertos seueur pamekar parangkat lunak anu sanés, Wimonrat damel ti bumi.

MIU mangrupikeun Imah Berbasis Atikan Kasadaran

Maharishi International University mangrupikeun Utama Atikan Kasadaran Atikan

Janten, naon atikan Kasadaran Berbasis?

Dina taun 1971, Maharishi Mahesh Yogi diadegkeun Universitas Internasional Maharishi (diganti namina Maharishi University Management Management di 1993-2019), sareng mekarkeun pendidikan Kasadaran-Édasarasi (CBE) pikeun masihan naon anu leungit dina pendidikan.

Naon Anu Kedah Leungit dina Atikan

Pangaweruh mangrupikeun hasil tina kauninga sareng dipikanyaho datang babarengan ngaliwatan prosés nyaho.

Proses pendidikan sok ngalibatkeun tilu aspék: nyaéta uninga— Murid; éta dipikanyaho—A anu bakal dipilampah; jeung prosés deuih- anu ngahubungkeun saha anu terang - panimuan rasa, pikiran, akal, intuisi, dibantuan ku guru dina pendidikan formal. Kanyataanna, anjeun tiasa ngaidentipikasi komponén ieu dina unggal pangalaman; paduli umur atanapi penjajahan. Sok aya waé (anjeun), sababaraha obyek perhatian anjeun, sareng sababaraha prosés uninga anu ngahubungkeun anjeun kana objék éta.

Sacara tradisional, pendhidhikan parantos difokuskeun kana anu dipikanyaho: dunya dibagi kana disiplin, urutan kursus sareng pelajaran, difokuskeun inpormasi inpormasi anu anjeun harepan pikeun ngawasa. Pikirkeun kumaha anjeun ditaksir: ku hasil tés, rata-rata tingkatan kelas, skor SAT.

Naon anu ical? Atikan ngagaduhan cara anu saé sistematis pikeun mekarkeun uninga-nyaéta mahasiswa-Mekembangkeun poténsial kreatif aranjeunna ku kituna prosésna deuih tiasa fungsina sareng langkung saé, pikeun kajelasan langkung, pamikiran inovatif, wawasan paling jero, kabagjaan jero sareng minuhan.

Pangetahuan ngeunaan knower dina kapasitas teu aya hubunganana parantos leungit tina pendidikan. Ieu sabab pendidik teu acan terang kumaha ngalakukeun ieu. Untungna, Maharishi Mahesh Yogi nyangking prosés pendidikan anu gampang, dipercaya, téknologi universal pikeun pangwangunan dinten-dinten anu pangsaéna dina unggal murid.

Téknologi -téhnik Transcendental Meditation® sareng program canggih — ngahontal ieu ku ningkatkeun tingkatna sistem saraf, masihan istirahat jero sareng ngabubarkeun setrés dina awak sareng pikiran, sareng dina waktos anu sareng merangsang ningkatkeun panggunaan utek.

Hasilna, siswa mimiti fungsina dina tingkat optimal pikeun ngalakukeun nanaon, nyaéta kaayaan santai, waspada jalan-jalan. Pondokna, aranjeunna ngembangkeun eling pikeun ngahontal cita pangluhurna.

Atikan Kasadaran Édisi nawiskeun téknologi anu sistematis - téknik Transcendental Meditation®-pikeun ngabubarkeun setrés sareng ngaoptimalkeun fungsi otak, pikeun pinuh ngamekarkeun uninga, sareng ngoptimalkeun prosés terang atanapi diajar.

Édasar-Dumasar pendidikan dumasar kana téknologi ieu ngaleyurkeun setrés sareng ngaoptimalkeun fungsi otak, pikeun beuki ngembangkeun sing terang, sareng ku kituna ngaoptimalkeun prosés uninga sareng mangpaat anu dipikanyaho.

Salila 50 taun ka pengker, ratusan studi panalungtikan ilmiah parantos ngadokumentasikeun kauntungan tina téknologi ieu pikeun pikiran, awak, kabiasaan, sareng — ku grup anu gedé-latihan sacara umum, ngirangan tren négatip, sareng ningkatkeun tren positip.

Anjeun tiasa nginget momen nalika anjeun kajantenan langkung ageung, langkung waspada sareng sadar ti biasa, momen jalma nyauran "pangalaman puncak." Tanpa sistem anu sistematis pikeun ngamekarkeun eling, waktos-waktos ieu diperkirakeun. Teknik TM mangrupikeun cara pikeun ngamekarkeun sareng nyaimbangkeun pangalaman anu holistik, hudang sacara pinuh, ningkatkeun kualitas batin anjeun, ku kituna diajar sareng kahirupan langkung gampang, langkung pikaresepeun, langkung relevan, ogé langkung dinamis kutang.

Edisi Berbasis-Édisi ogé ngalangkungan pamahaman anu lengkep: kamekaran, kisaran sareng poténsial; sumberna sareng tujuanana. Dina sistem pendidikan ieu, anjeun bakal terang uninga ka diri anjeun langkung saé tina anu anjeun impian mungkin.

Kurikulum Terpadu, Kasadaran Berbasis

Élmu modern, kalayan pendekatan anu objékna, ngahasilkeun émbaran anu ageung ngeunaan aspék spésip hirup - tina énergi nuklir pikeun rékayasa genetik — tapi henteu ngahijikeun atanapi nyambungkeun bagian-bagian kahirupan sacara gembleng. Mata pelajaran dipisah ti silih sareng sering henteu nyambung ka anjeun salaku jalma. Émuwan anu sarwa tiasa ngabagi atom sareng ngabédakeun DNA tapi kadang-kadang sigana dipotong tina pertimbangan etika tina tindakan ieu.

Di MIU anjeun bakal neuleuman sadayana ngeunaan widang sadar sareng kumaha unggal disiplin sareng unggal aspek ciptaan timbul tina eling-yén dasar dasar sadar yén anjeun ngalaman dua kali sadinten dina Meditasi Transcendental. Kalayan ieu, anjeun mimiti ngarasa di bumi nganggo sagalana sareng sadayana.

Nalika urang ngalaksanakeun Meditasi Transcendental kami ngamajukeun sakumna otak sareng ngembangkeun poténsi otak laten. Kami ngaksés nilai pinuh ku eling, dasar unggal pangalaman sareng unggal aspek kahirupan. Sareng prakték kelompok tina TM sareng téhnik canggihna ningkatkeun efekna pikeun urang masing-masing sareng pikeun sakumna lingkungan.

Ngaliwatan pangajaran éta Élmu sareng Teknologi Kasadaran pikeun Profesional Komputer, anu mimiti dina program Master urang dina Ilmu Élmu Komputer, urang ngahargaan pikeun dua pendekatan pikeun meunangkeun kanyaho: objektif sareng subjektif, luar sareng batin — tujuanana hirup total: pangertian pinuh ku kabinasaan dina dasar wholeness ngahijikeun batin.

Prakték klompok saben dinten ngabantosan murid Ilmu Élmu Komputer ku ngirangan setrés, ningkatkeun pagelaran akademik, sareng langkung saé nyiapkeun karir profesional anu langkung suksés.

Prakték Meditasi Transcendental Daily ngabantuan murid Ilmu Élmu Komputer pikeun ngirangan setrés, ningkatkeun pagelaran akademik, sareng langkung saé nyiapkeun karir profesional anu langkung suksés.

Panaliti Ilmiah Ngeunaan Atikan Kasadaran Atikan
Program Profesional Komputer di Universitas Manajemén Maharishi

Gelar Jutawan Billionaire dileler Doktor Kehormat

Yingwu Zhong Narima Doktor MIU di Shanghai, Cina.
Yingwu Zhong Nampi Doktor MIU di Shanghai, Cina

Salah sahiji sorotan tina gelar lulusan 2020 MIU di kampus di Fairfield, Iowa, nyaéta pangajén gelar "Doktor Ilmu Komputer-Honoris Causa" (via Zoom) nepi ka lulusan Program Profesional Profesional Komputer. Yingwu (Andy) Zhong di Cina.

Moal lami deui saatos MS na dina élmu komputer, Andy (CEO) sareng pendiri Yitao Guan (CTO) ngamimitian usaha kaulinan sorangan, FunPlus di San Fransisco. Dina sababaraha taun pondok, FunPlus parantos janten salah sahiji perusahaan anu paling penting dina industri industri global, ngahasilkeun pendapatan $ 1 milyar.

Numutkeun ka Dr. Zhong, "2020 mangrupikeun ulang taun ka-10 FunPlus. Kantor kami dipindahkeun lima kali kanggo ningkatkeun kapasitas sareng ko-tenaga kerja anu kolaborasi ti kantor sareng imah ti 20 nagara. Jutaan pamaén di dunya mikaresep kaulinan sapertos Kulawarga Ladang, Kulawarga Ladang Laut, Bedil kamulyan, Raja Avalon, Kaayaan salamet, pikeun ngaranan sababaraha. Sareng langkung nonton tim spésér FunPlus Phoenix (FPX) (Liga Juara Dunia Legenda!) Maén ngalawan tim tim dunya anu sanés. "

Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.
FunPlus mangrupikeun suporter utama lomba pertandingan tim tim internasional. Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.

Tanda kutip ti Doktor Falsafal

"MIU parantos ngahormatan ka Yingwu pikeun kumawula na nyiptakeun kabagjaan sareng kasenangan di dunya. Fokus sareng kasabaran anu stabil dina ngadamel hiburan anu tiasa nangtang sareng damang langkung ti 5 juta jalma anu mulya sareng mereun.

"Dina perusahaanna, jalma mangrupikeun prioritasna. Anjeunna kaseueuran karyawan pikeun suksés dina kagiatan bari ngamajukeun inti batin, dimana impian ngamimitian.

"Pasti, akar pangaruh anu kuat Dr. Zhong perenahna dina mahluk batin na. Kasuksésan na ngagambarkeun hal-hal anu khusus na tina haténa. Pangaruh na parantos na bakal tetep janten hébat, sareng kanggo anu langkung saé.

"Anjeunna dipangaruhan salaku visi, pamimpin anu tahan, ilmuwan praktis, sareng salaku jalma anu gumbira sareng dipercaya. MIU ngahargaan anjeunna pikeun komitmenna pikeun pangsaéna dina naon anu anjeunna laksanakeun.

"Salaku na" Ibu Universitas, "MIU hatur nuhun ka Yingwu Zhong pikeun pilihan unggul na, tujuan luhur, kahadean sareng kabébasan, panyerepan ka sadaya umat manusa, sareng kahadéan. Yingwu Zhong mangrupikeun putra awéwé sareng putri anu kasohor. ”

Elok pisan pikeun ngahargaan penghargaan pangluhurna ieu ka Dr. Yingwu Zhong:

Video: Dokter Élmu Komputer - Honoris Causa dilélér ku MIU ka Yingwu Zhong

Dokter Ilmu Élmu Komputer — Honoris Causa dibere ka Yingwu Zhong

Tonton pidéo pidéo Gelar

Zhong Penghargaan ka MIU

"Sesampainya di MIU di 2007 mangrupikeun awal petualangan anyar. Kuring mimiti ngadahar sayuran organik ... Prakték semedi Transcendental (TM) nyageurkeun awak sareng jiwa kuring, sareng ku waktos disalurkeun, kuring parantos ngalaman sareng pamahaman anu langkung jero kumaha dampak anu mendakan pangalaman MIU parantos ngawangun kahirupan kuring.

"TM mangrupikeun alat anu pohara kuat, sareng laun janten bagian tina diri kuring sakumaha anu kuring lakukeun deui. Éta ngabantosan abdi tetep fokus sareng hirup dina ayeuna. Éta ogé masihan abdi kamampuan sareng énergi pikeun naros jero-jero sareng nungtun panasaran kuring anu ngajelajah. ”

"Jalma nyauran kuring salaku pamimpin anu écés, tur kuring terang yén éta filsafat hirup dina ayeuna sareng nuturkeun kasucian jantung anu parantos kalaksanakeun ku optimis, daya tahan sareng rahmat."

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

Naséhat ka lulusan MIU 2020

Yingwu Zhong ngabagi hikmah sareng pangalaman batinna pikeun hirup suksés:

  1. Punten lengket impian anjeun. Tahan aranjeunna ketat, sareng gelut keras.
  2. Cicing dina jaman ayeuna. Ngan difokuskeun hal-hal anu paling penting, sabab kalolobaan hal ngaganggu anjeun ayeuna, moal bakal jadi penting dina hiji dinten, hiji minggu, sasih, sataun.
  3. Bakat nyarios jauh, tapi kateken ngahasilkeun hasil jangka panjang.
  4. Nangkeup kateupastian sareng ngahudangkeun pola pikir. Éta leres-leres OK sanés gaduh sadayana jawaban sareng nyekékkeun hal-hal, salami anjeun gancang gancang.
  5. Prakték tapa sareng laksanakeun solat subuh. Sumber intelijen internal jauh langkung kuat tibatan drive luar atanapi égo nalika nyanghareupan tantangan.
  6. Dahar séhat, tuang séhat, bageur, bageur. Gaduh empati kanggo manusa, bumi sareng dunya, alam semesta. Ngawangun komunitas anu tahan. Upami dunya bade langkung saé, ieu kusabab anjeun.

Wakil Présidén MIU Asia, Yunxiang Zhu nyarios, "Zhong Yingwu dipangaruhan salaku visi anu hébat, pamimpin anu tahan banting, sareng ilmuwan praktis anu ngajantenkeun kasenangan sareng kabagjaan ka jutaan jalma di seluruh dunya. Kami bangga pisan sareng gelar gelar doktor anu ngahormatan anu pantes pisan. ”

Siswa MIU di Cina Ngirim Masker Protéktif ka Kampus Fairfield

Murid PhD Yong Xu

Murid PhD Yong Xu

Nalika mahasiswa Cina nguping ngeunaan kabutuhan MIU pikeun alat pelindung pribadi (PPE) kusabab pandémik COVID-19, sababaraha anu naek ku nyumbang masker. Siswa PhD Yong Xu parantos ngirim 50 taméng pameunteu, 500 topeng KN95, sareng opat térmométer inféksi ti Cina. Anjeunna ogé parantos nyumbang 2,000 topéng bedah buang, kalayan 500 anu parantos nampi sareng sésana dina jalan. Mr. Xu mangrupikeun gaduh usaha anu ngalamar PhD di manajemén di program MIU's Shanghai China. Anjeunna ngupingkeun perkawis MIU pikeun masker ti Professor Scott Herriott salami kelas.

"Ku pendalaman diajar kuring, abdi kantos diajar ngeunaan Maharishi International University," saur Mr. Xu. "Kuring pikir éta unipersitas gaib, sareng kuring resep ciri-ciri pamekaran ngamekarkeun hikmah manusa sareng konsép atikan hubunganana anu harmoni antara manusa sareng alam. Kuring ngaharepkeun wabah global bakal enggal-gancangna, sareng kuring ngarepkeun Universitas Internasional Maharishi, masihan pendidikan anu saé pikeun seueur jalma. "

Murid SMA Yi (Erin) Zhang

Murid SMA Yi (Erin) Zhang

Siswa MBA Yi (Erin) Zhang parantos nyumbang 2,000 masker buang. Kusabab masalah adat, anjeunna kedah ngirim masker dina 20 pengiriman anu béda pikeun 20 individu di MIU, sareng aranjeunna sadayana parantos sumping. Kadua mahasiswa parantos panjang ngintun pengiriman aranjeunna, sanaos rupa-rupa adat sareng larangan pengiriman.

Ieu naon Yi nyarioskeun ngeunaan inspirasi dirina: “Kusabab wabah parna di Cina, masker janten langka. Dina waktos éta, MIU ngirim kami masker ti Amérika Serikat, anu nyabak pisan. Salajengna, MIU parantos ngawangun platform pembelajaran anu saé pikeun urang, sareng kelas teu acan ditunda nalika aya wabah. Ngirim masker ieu mangrupikeun ekspresi anu teu pati penting ku syukur. ”

Topeng bedah anu disayagikeun ka mahasiswa anu ngagaduhan pasini dokter off-kampus, ka anggota fakultas anu kedah angkat ti bumi saatos ngajar di dieu, sareng kanggo murid balik ka kampus ti bumi. Masker ogé parantos disebarkeun ka karyawan dina kamar surat palayanan sareng jasa. Anggota dosen MIU Yunxiang Zhu ogé sacara giat ngagaleuh 200 KN95 masker pikeun klinik MIU dina bulan Pebruari.

Perawat Vina Miller sareng Sallie Morgan kalayan tameng wajah sareng térmométer inféksi inféksi ti Bapak Xu.

Perawat Vina Miller sareng Sallie Morgan kalayan tameng wajah sareng térmométer inféksi inféksi ti Bapak Xu.

"Pasokan ieu hésé pisan kapendak di AS, sareng kami bungah pisan nampi éta," saur Vina Miller, kapala kantor perawat di klinik kampus.

Salaku tambahan, MS dina mahasiswa élmu komputer Longxiang Xiao nyumbang 600 masker anu parantos disebarkeun ka murid ngalangkungan Kegiatan Siswa. Longxiang mimiti ngadamel dana dana dina bulan Maret, sanés saatos wabah di Wuhan, Tiongkok. Anjeunna henteu ngan ukur ngangkat $ 2,500, tapi anjeunna ogé mésér masker sareng mendakan agén pengiriman sareng grup sukarelawan pikeun nyebarkeun masker di rumah sakit di Wuhan. Nalika sabulan deui MIU ngabutuhkeun masker bedah, anjeunna mimiti ngagaranang dana kadua diantara babaturan Cina na mésér masker kanggo mahasiswa MIU.

Longxiang Xiao sareng rerencangan na dana pikeun masker pameunteu di MIU's Argiro Center

Longxiang Xiao sareng rerencangan na dana pikeun masker pameunteu di MIU's Argiro Center.

"Urang Cina ngagaduhan paribasa: 'Kurnia tina cai menitis kedah dibales ku musim semi anu nyumput,'" saur Longxiang. "Siswa, guru, sareng staf MIU mantuan rumah sakit Tiongkok sateuacanna, nalika éta dina kaayaan anu parah pisan, janten waktosna pikeun kami ngabantosan anjeun!"

Program Profesional Komputer di Universitas Manajemén Maharishi

Hlina Beyene Ngasihkeun Sadayana Tentang MIU

Hlina Beyene mikacinta sadayana di Universitas Internasional Maharishi

“Abdi resep pisan ngeunaan Maharishi International University (baheulana Manajemén Universitas Maharishi). Aya énergi positip di dieu, sareng jalma-jalma anu ngabagéakeun. Abdi bogoh kabébasan. Abdi bogoh kumaha fakultas paduli unggal murid. Aranjeunna prihatin ka sadayana sareng aranjeunna nungtun kami sadaya, sareng Abdi resep TM (téknik Meditasi Transcendental). " - Hlina Beyene (ti Étiopia)

Taun 2018, seueur réncang babaturan Hlina Beyene anu ngulik élmu komputer ngarencanakeun gelar master dina bidang riset, tapi anjeunna mutuskeun ngudag gelar master di universitas anu bakal nyiapkeun dirina damel di industri IT. Anjeunna mendakan Universitas Internasional Maharishi dina Google.

"Kuring henteu nyangka MIU bakal ngabantosan kuring janten kompeten dina industri. Kuring panginten kuring kedah ngalakukeun éta sorangan. Ngalengkepan kursus-kursus di kampus kitu, kuring resep bungah! Abdi ngarasa disiapkeun. Abdi ngarasa mampuh. ”

Teknik Transcendental Meditation® ngabantosan siswa

Sateuacan sumping ka MIU, "Kuring henteu terang persis ngeunaan TM, tapi kuring terang kuring hoyong tapa. Kuring terang tina seméntasi kuring bakal kéngingkeun tanaga, sababaraha katenangan. Abdi milarian anu.

"Nalika kuring mendakan MIU, kuring henteu terang yén aranjeunna bakal nyandak Meditasi Transcendental sacara serius, tapi kuring terang kuring ngagaduhan kasempetan éta. Nalika kuring terang yén aranjeunna nyandak serius, sareng urang ngagaduhan kasempetan pikeun tapa dua kali sapoé, unggal dinten-éta mangrupikeun pangalaman anu hadé pikeun kuring. Éta geulis.

"Kursus MIU aya dina sistem blok. Janten, urang diajarkeun hiji mata pelajaran dina hiji-hiji waktos. Kami bener-bener kedah diajar unggal mata pelajaran dina sabulan. Sakapeung nangtang, sabab urang kedah ngarengsekeun proyék dina tilu dinten sareng ngalakukeun tugas unggal dinten.

"Kami ngatur sistem blok ku cara ngalakukeun Téhnik semedi Transcendental unggal isuk, sateuacan tuang siang, sareng di akhir kelas énjing. Ieu leres ngabantosan sabab nyéépkeun awak kuring, sareng éta ngabantosan abdi ngaleungitkeun setrés sareng difokuskeun padamelan abdi. Kuring ngarasa otak kuring beuki loba tanaga unggal waktos kuring ngalakukeun TM. Éta sapertos latihan awak kuring unggal dinten. ”

Hlina ngarasakeun taman anu indah di hareupeun Gedong McLaughlin (Élmu Komputer) di MIUTingali pidéo Hlina

Nyiapkeun pikeun milarian profésional

"Studi kursus élmu komputer canggih pisan. Saatos 8-9 bulan kursus akademik, urang nyandak kursus khusus anu disebut Strategi Karir. Ieu mangrupikeun bengkel 3-minggu dimana staf Karir Pusat ngabantosan urang nyiptakeun neruskeun panarjamah kami, nyiapkeun internship / wawancara padamelan, sareng pikeun adaptasi sareng budaya AS.

“Aranjeunna masihan kami sadaya inpormasi anu dipikabutuh pikeun urang. Khususna, urang diajar yén nalika diwawancara éta sanés ngan ukur aranjeunna milari kaahlian khusus ti kuring — éta kuring ogé ningali aranjeunna ningali upami kuring bakal bagja di ditu. Kuring ogé siap unggul pikeun ngawawancara kuring. Aranjeunna masihan urang sadaya inpormasi anu diperyogikeun anu peryogi.

"Kuring ngagaduhan magangna gancang-gancang dina saminggu kuring didamel salaku Pamekar Aplikasi 5 di Bank of America di North Carolina. Aranjeunna mendakan kuring ngalangkungan kontak aranjeunna sareng Pusat Karir Élmu Komputer. Para rekrutmen parantos sumping ka Universitas sareng aranjeunna cocog sareng kabutuhan abdi. "

Hlina Beyene resep dipikacinta di kampus MIU di Fairfield, Iowa, AS
Tujuan pribadi

"Kuring ngagaduhan tujuan anu khusus-ngadamel bédana di dunya urang. Abdi hoyong nyorong awéwé langkung janten pamekar parangkat lunak. Di nagara-nagara berkembang, awéwé hoyong langkung nyandak tanggung jawab, tapi sering henteu ningali kasempetan langkung maju.

"Atikan sapertos anu ditawarkeun MIU bakal langkung hadé nyiapkeun awéwé pikeun kasuksésan dina posisi kapamimpinan. Ngadidik wanoja di nagara-nagara berkembang hartosna naékna sadayana kulawarga.

"Di Étiopia teu cukup kasempetan pikeun awéwé pikeun ngiringan karir. Kuring hoyong awéwé di sadaya nagara-nagara berkembang pikeun percaya diri, sareng upami aranjeunna tiasa kasempetan, kuring nyarankeun pisan sareng mamatahan aranjeunna dugi ka MIU-tempat dimana aranjeunna tiasa maju dina kahirupan sareng karirna. "

Diajar langkung seueur ngeunaan Program ComPro

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Ti saprak 1996, 3000 pamekar software ti langkung ti 93 bangsa parantos lulus sareng Master of Science in Computer Science degree.

Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student

Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student Edgar Endo Junior

Pintonan Real-waktos komprehensif mangrupikeun Alat Kaséhatan Umum Pangajaran:

Nalika mahasiswa lulusan sains komputer MIU Edgar de Jesus Endo Junior diajarkeun MWA (Modern Web Applications) bulan kamari, anjeunna henteu sadar yén anjeunna bakal mangtaun-idina pikeun nyiptakeun peta géografis interaktif sacara real-time ngeunaan peta COVID-19 sareng mortalitas pikeun sadaya kota sareng nagara di Brazil.

Numutkeun ka Profesor Asaad Saad, "Saatos Edgar réngsé kursus MWA, anjeunna siap nganggo téknologi pang anyarna dina proyék mandiri. Proyék ieu nyayogikeun data anu tiasa ngabantosan ahli kaséhatan nyalametkeun kahirupan di Brazil. Kuring hormat Edgar pikeun nyiptakeun aplikasi ieu.

"Kuring henteu gaduh mamang yén jalma kreatif sapertos Edgar gaduh masa depan anu cerah sareng suksés."

Edgar ngajelaskeun latar tukang proyék

"Di MWA, urang diajar kumaha carana damel sareng NodeJS sareng Angular. (Angular mangrupikeun kerangka aplikasi wéb sumber terbuka dumasar-Type dipimpin ku Tim Angular di Google sareng ku komunitas individu sareng perusahaan.) Ieu ngamungkinkeun kuring damel gampang kalayan proyék-proyék gedé anu butuh interaksi gancang sareng pangguna (tanpa jalma éta ngaganggu. halaman halaman halaman tradisional tradisional).

"Proyék pemetaan COVID-19 ngan saukur nganggo Angular pikeun damel sareng API (Application Programming Interface) anu dilakukeun ku tim masarakat di Brazil (Brasil.IO). Aranjeunna tanggung jawab ngamutahirkeun data ngeunaan seueur mata pelajaran (kalebet panyebaran COVID-19) di Brazil unggal dinten. Data sayogi dianggo dina format anu gampang dibaca mesin.

"Butuh lima dinten (nganggo Github) kanggo ngarilis versi anu tiasa dianggo munggaran pikeun proyék pemetaan. Peta interaktif sacara real-time dilakukeun kanggo sadaya jalma di Brazil kalayan aksés internét dina smartphone atanapi komputerna. Éta karesep kuring nyiptakeun proyék ieu sacara sukarela - ngan ukur pikeun kauntungan anu bakal aya urang Brazil.

"Naon anu dilakukeun ku proyék ieu mangrupikeun cara nya éta data dina peta kalayan grafik, sareng diropéa unggal dinten nganggo API. Ieu mangrupikeun aplikasi munggaran ngeunaan jinisna pikeun ngagunakeun API ieu. "

Edgar de Jesus Endo SMP - Siswa dina Program Profesional Komputer di Universitas Internasional Maharishi

Edgar senang pikeun ngajantenkeun proyék ieu sayogi pikeun masarakat Brazil.

Tingali Peta

Fitur proyék

  • Ukuran ukuran saimbang pikeun tiap kota dumasar kana jumlah kasus dilaporkeun
  • Variabel warna warna kanggo jumlah anu dilaporkeun kasus lokal sareng nagara
  • Panganyarna kasus nasional jeung kaayaan tambahan panganyarna sareng layar maot diropéa unggal dinten
  • Grafik kasus anu dikonfirmasi sareng maotna waktos kanggo tiap kota (butuh klik)
  • Kamampuhan pikeun ngazum ningali data detil pikeun kota individu
  • Carian kota sareng kaayaan
  • Sayogi dina Portugis sareng Inggris

Sampel data saben dinten pikeun 26 Maret 2020 dina kaayaan Ceará.

Sampel data kanggo tanggal 26 Maret 2020 dina kaayaan Ceara.

Sampel ngumpulkeun data pikeun kota São Paulo ngalangkungan 27 Maret 2020.

Sampel data cumulated pikeun kota Sao Paulo ngalangkungan 27 Maret 2020
Ngeunaan Edgar

Edgar asalna ti Itapeva, SP, Brazil. Tujuan anjeunna kalebet ngalangkungan produk parangkat lunak anu gunana pikeun masarakat, ogé produktivitas anu pangsaéna pikeun perusahaan anu didamel anjeunna.

Anjeunna nambahan, "MIU sareng Program Master Profesional Profesional komputer parantos ningkatkeun visi kuring ngeunaan dunya sareng ngawenangkeun kuring ngagaduhan kasempetan kuring ngan ukur ngalamun kuring bakal ngagaduhan sababaraha taun ka pengker."

Saran pikeun pamekar software séjén

"Pikeun urang Brasil sareng pamekar parangkat lunak anu sanés, ngan ukur nampi kasempetan diajar di MIU. Entong masihan alesan, sabab éta leres pisan.

"The Téhnik semedi Transcendental (anu diajar teras dilakukeun dua kali ku sadayana murid MIU, fakultas sareng staf) mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun ngatasi setrés.

"Kulawarga abdi bangga pisan sareng prestasi pemetaan ieu, sareng kusabab kuring milih diajar pikeun kuring dina Ilmu Élmu Komputer di MIU."

Diajar langkung lengkep ngeunaan Program Profesional Komputer di MIU

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Komentar ti Pangumuman Siswa ComPro

Program Program Profesional Komputer

Ngadangu naon lulusan anyar kami nyarios perkawis pangalaman sareng kameunangan dina program master Profesional Profesional.

“Abdi nganuhunkeun pikeun program ieu. Éta ngarobah kahirupan. ”

"Ieu hiji pangalaman anu saé pikeun ngalakukeun Master di Élmu Komputer di MIU. Kurikulum anu pang anyarna sareng fakultas tos ngalaman pisan. Sagala di MIU ngajadikeun kuring betah di bumi. Éta kaputusan anu hadé pikeun ngalakukeun Master kuring di ditu. "

“Kuring ogé nganuhunkeun pisan pikeun kasempetan pikeun nyumponan seueur rerencangan anu saé, saé sareng bageur di dieu. Éta sadayana dimimitian ku MIU sareng nagara anu éndah ieu anu ngahubungkeun kami salaku hiji. Abdi ngaduakeun anu panghadéna."

"MIU ngabantuan kuring ku sababaraha cara pikeun ngembangkeun diri spiritual sareng intelektual. Sanaos kuring henteu pisan ragu-ragu pikeun mendakan pendidikan ti Universitas Berasadasar. Kuring nganggap kuring parantos ngadamel salah sahiji kaputusan pangsaéna dina kahirupan kuring. Henteu ngan ukur kuring parantos ngalaksanakeun nafsu pikeun karir kuring, kuring ogé parantos ngaleungitkeun yén cicingan di bagian kuring ku ngamekarkeun sisi spiritual kuring. "

"Abdi pohara resep sareng program MSCS MIU anu ngabantosan abdi kanggo ngalaksanakeun misi kuring. Kuring yakin yén program éta ngajadikeun bédana dina kahirupan kuring, sareng pikeun batur-batur anu séjén sapertos kuring. "

"Kuring nganuhunkeun pisan ka perwira pangakuan, fakultas, koordinator, pelatih, sareng seueur staf sanés anu profésional, ngadukung, marahmay, kabuka, sareng tuang ti kalebatan lulusan. Kuring ngahargaan unggal jalma anu ngadukung program MSCS sareng ngarep anu pangsaéna pikeun kasehatan, kasuksésan, sareng kulawarga. ”

Diajar deui

Murid-murid anu ngadamel TM isuk-isuk di Hall Dalby

Murid-murid migawé meditasi énjing na di Dalby Hall

“Salilana nganuhunkeun ka MIU sareng anggota dosenna. Sagalana alus teuing. ”

"Kuring pohara ngahargaan pangalaman kuring di MIU. Kursus-kursus anu kalebet disiapkeun kuring pikeun padamelan ayeuna. Guru-guru pisan boga pengetahuan. semedi Transcendental geus ngabantosan kuring dina kamekaran pribadi kuring. Pangetahuan anu diperkirakeun bakal ngabantosan kuring ngagaduhan karir profésional anu saé. ”

"Abdi estu bagja sareng MIU. Kuring patepung loba jalma hébat. MIU langkung saé tibatan anu kantos diarepkeun-sababaraha dosen anu hebat pisan sareng kantor panempatan nyiptakeun padamelan anu luar biasa. "

"Program ieu nyayogikeun kursus-kursus anu ngabantosan anjeun tiasa mekar di dunya profésional. Kursus-kursus diajarkeun ku guru besar anu ngagaduhan pangalaman dina industri IT. Kabiasaan ngalaksanakeun Meditasi Transcendental (TM) ngabantuan pisan pikeun ningkatkeun kahirupan pribadi sareng profésional. Janten, pangalaman sacara umum program MSCS mah tangtosna. "

"Hatur nuhun pikeun nyayogikeun kamampuan karir sareng kamekaran anu hadé kalayan henteu aya diskriminasi ka lomba atanapi nagara asal."

"Hatur nuhun MIU kanggo bumi anu kadua sareng kulawarga."

"Abdi hoyong ngucapkeun sukur ka sadaya dosen sareng staf di MIU anu dikhususkeun pikeun ngalaksanakeun poténsial abdi salaku mahasiswa."

“Program éta saé pisan. Hatur nuhun pikeun sadaya dukungan anu disayogikeun pikeun kuring salaku mahasiswa internasional, sareng anu langkung penting pikeun ngajar kuring Meditasi Transcendental-éta leres pisan kanggo sababaraha kaayaan. "

"Kuring ngimpi datang ka Amérika Serikat sareng ngalengkepan master kuring, sareng ayeuna tungtungna kuring tiasa ngabéréskeun gelar MS kuring dina élmu komputer ti Universitas Internasional Maharishi."

"Di dieu di MIU kuring ngagaduhan kasempetan diajar seueur hal pikeun ngamajukeun karir abdi ku diajarkeun subjek program praktis anu béda. Kuring ogé tiasa diajar mertahankeun pikiran sareng awak santai sareng ningkatkeun inténsitas batin, perdamaian, sareng diri sadar ku praktek Meditasi Transcendental. "

"Pilihan abdi sareng lalampahan pikeun Universitas Internasional Maharishi leres pisan. Pangalaman mangrupikeun salah sahiji waktos anu pangageungna dina kahirupan kuring. Kuring pasti bakal nyarankeun MIU anu alus pikeun babaturan sareng anu sanés. Hatur nuhun, MIU. "

"Ieu penghargaan anu hébat upami aya di MIU. Murid sareng guru anu saé. ”

Diajar langkung lengkep ngeunaan Program Profesional Komputer

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Lima Nagara Uganda nyarankeun Program MIU

Lima Brothers Uganda: (L - R) Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka.

Edwin Bwambale (2nd ti kénca di poto di luhur) sareng opat duduluranna mangrupikeun anggota suku Bukonzo di beulah kulon Uganda-anu kawéntar pikeun masarakat anu dididik. Anjeunna anu kadua dilahirkeun tina lima budak lalaki.

Lima duduluran na dibéré ngaran (kénca ka katuhu): Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka. (Unggal putra gaduh ngaran kulawarga, sabab dina budayaana, ngaran kulawarga dirumuskeun dumasar kana tatanan kalahiran dina hiji kulawarga.)

Taun 2016 Edwin milarian biaya murah, program gelar sarjana kualitas luhur dina pangwangunan software:
"Mimiti kuring ningali program MIU, kuring ogé cangcaya. Abdi teu tiasa percanten sapertos anu aya. Tapi, réréncangan kuring gaduh gabung. Éta nalika kuring mastikeun yén program éta nyata! "

Janten, anjeunna nerapkeun sareng ngadaptar dina Program Gelar Sarjana Profesional Komputer ("ComPro") di Universitas Maharishi International (dina Fairfield, Iowa USA) dina bulan Agustus 2016.
"Kuring ngan ukur resep ieu -na praktis, éta tétéla, anu parantos ngabantosan kuring dina pamilarian magang mayar."

Nalika Edwin rajapati ngeunaan pangalaman MIU na, sepuhna kagum pisan anu mutuskeun yén sadayana lima putrana kedah hadir dina MIU!

Komunitas Husus

Dina pidéo anu diulas dina luhureun wéb kami homepage, Edwin ucapan:
“Universitas di kota leutik disebut Fairfield, di Iowa. Jalma-jalma di kota aya jalma-jalma seuri di mana waé. Ayeuna damel anjeun betah-najan anjeun jauhna mil. " 🙂

Dukungan Kulawarga anu Kuat
Lima sadulur lananda sareng kolotna

Lima ilaing barayana sareng kolotna anu luar biasa

Harrison, Cleave sareng Edwin sareng kulawarga

Harrison, Cleave sareng Edwin sareng kulawarga

Edwin asalna ti kulawarga anu saé:
"Kolotna abdi pisan anu dipikacinta sareng bener-bener diideuan kami pikeun kerja keras sareng tujuan pikeun langkung suksés. Sanaos aranjeunna henteu beunghar, aranjeunna nyiptakeun lingkungan anu damel urang cita-cita langkung ageung. Aranjeunna konsistén ngobrol sareng kami sareng ngabimbing urang sanaos nalika urang kaluar ti universitas. Aranjeunna nyetél conto pikeun urang pikeun silih cinta sareng kulawarga ka hareup urang kusabab aranjeunna leres-leres dipikacinta ku sorangan sareng dipikacinta ogé urang. "

Edwin terus, "Di kulawarga kuring, sareng diantara babaturan kuring, teu aya anu gaduh ragu ngeunaan naon anu MIU tiasa ngabantosan urang ngalengkepan. Unggal salah sahiji opat dulur kuring, sareng babaturan anu séjén ngarepkeun diajar di gelar master di Universitas Internasional Maharishi. "

"Nyieun kaputusan gabung ka MIU mangrupikeun kaputusan anu paling hadé pikeun kuring sorangan dina kahirupan kuring. Éta nyayogikeun kondusif pikeun ngudag atikan kuring ogé nyiapkeun kuring supaya tiasa nganteurkeun prestasi kelas dunya dina karir kuring. Naon anu anjeun tiasa ngahontal sareng kasempetan MIU ngan dibatesan ku imajinasi anjeun. Kuring yakin tiasa ngucapkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji program profésional pangsaéna anu kuring kantos ningali atawa nguping. Lila hirup MIU! "

Diajar langkung seueur Ngeunaan nu Program Komputer Profesional

Koméntar ti opat duduluran:
Leresna Masereka (MS di lulusan Ilmu Élmu Komputer-damel di Apple):
"Gagasan Universitas Internasional Maharishi pernah katingalina nyata dugi ka adi kuring Edwin ngagaduhan visa sareng gabung dina bulan Agustus 2016. Ieu sacara dramatis robih dina pamikiran kuring, sareng kuring ngagabung dina Oktober 2016. Réréncangan, Benjamin Wogisha (mantan pasangan kerja kuring ti Uganda). ngagabung kami dina bulan Pebruari 2017.

“Ayeuna, Edwin parantos di Microsoft, Benjamin (réréncangan Ugandan) nyaéta di Facebook sareng abdi di apel. (Tilu perusahaan téknologi pangsaéna dina pangeusina – sadaya urang salaku insinyur software). Ieu ngécéskeun poténsi unsung anu MIU nyambung dina muridna, sareng kuring pasti tiasa negaskeun yén ComPro henteu ngan program master, tapi kursus terpadu anu hirup. Sadayana réréncangan anu ku kuring diajar di MIU ngagaduhan pagawéan anu saé sareng sadayana hirup bahagia. Sakur kaputusan pikeun datang ka MIU ku saha waé bakal salilana pangsaéna. ”

Godwin Tusime (Ayeuna ngalengkepan gelar sarjana IT di Uganda, sahingga anjeunna tiasa ngadaptar dina Program Profesional Profesional MIU.):
"Kuring gairah ngeunaan program sabab pikaresepeun, sareng ngabantuan hiji janten pamikir anu hadé, pembuat kaputusan sareng produsén. Pikeun lila ayeuna kuring parantos kagum kana MIU sareng program Profesional Komputer pikeun éta parantos ngarobih kahirupan ilaing kuring (Cleave sareng Edwin). (Harrison ngalakukeun MBA Akuntansi.) Kuring damel unggal dinten pikeun ngembangkeun kaahlian program kuring, sareng ngarepkeun gabung kana MIU. Saatos éta, hirup abdi bakal, henteu ragu, henteu kantos sami. "

Harrison Thembo (Akunting murid magang MBA-damel salaku akuntan di Silicon Valley Financial Group):
"Kuring sok ngimpi impian pikeun janten versi pangsaéna kuring sorangan sareng bersaing dina tingkat nu pangluhurna mungkin. Kuring terang yén pikeun ngahontal éta kuring peryogi pendidikan anu pangsaéna. Abdi bungah pisan pikeun platform Maharishi International University masihan kuring pikeun ngahontal impian kuring pikeun MBA di Akuntansi.

"Kuring ayeuna damel sareng salah sahiji firma akuntansi pangsaéna di Silicon Valley salaku akuntan staf. Kuring henteu kantos ngabayangkeun yén milih MIU bakal ngahasilkeun ieu sareng kuring salamina nganuhunkeun pikeun atikan Kasadaran Berasaskan sakola ieu. Pikeun unggal anu di impian di luar, ieu mangrupikeun tempat anu angkat. "

Idéal Membere (Perencanaan pikeun ngadaptar di MBA Akuntansi di Agustus 2020):
"Kuring hoyong ngalakukeun MBA kuring ti MIU kusabab kuring hoyong ngahadiran kuring ku sababaraha utusan anu pangsaéna di dunya sareng MIU nyayogikeun platform sareng kasempetan ieu.

"Bréh, palatihan sareng pangalaman profésional anu kuring peroleh ti perusahaan AS bakal penting pisan pikeun karir kuring sareng bakal nyiapkeun kuring ka" standar internasional. "

"Ketiga, program pinjaman pendidikan ku MIU ngajantenkeun tugas anu hésé pikeun ngahontal pendidikan Amérika ka masarakat ti nagara-nagara berkembang sapertos urang janten langkung saé sareng tiasa dicapai.

"Hatur nuhun MIU pikeun program ieu. Telepon dulur kuring, Edwin, Cleave sareng Harrison parantos ngalangkungan program ieu. Abdi teu tiasa ngantosan ngiringan MIU sareng ningkatkeun pangaweruh kuring sareng nyumbang kana ilmu pengetahuan anu tos aya. Ku jalan kitu, kuring parantos nampi ku Asosiasi Akuntansi anu Disertifikasi (ACCA) di Inggris sareng ogé badé janten Akuntan Certified di Amérika Serikat ”

Dulur-dulur anu nikmati

Komentar ti balad Uganda di MIU:

Benjamin Wogisha (réncang dulur-dulur) (lulusan MS di Ilmu Élmu Komputer-Insinyur Software dina Facebook):
"Kuring sok hoyong angkat pikeun pangajaran salajengna, tapi kuring gagal mendakan hiji universiti anu cocog. Dibandingkeun ka paguron luhur, prosés panawaran ka MIU gancang, sareng aranjeunna responsif sareng bantosan dina prosésna. MIU nawiskeun na blok sistem anu kuring resep pisan, kusabab éta bakal ngijinkeun kuring pokus sacara lengkep dina hiji kursus unggal bulan.

"Kursus anu ditawarkeun ku Universitas Internasional Maharishi saluyu sareng anu kantos ku kuring laksanakeun, contona, arsitéktur perusahaan. Kuring ningali éta minangka kasempetan pikeun neuleuman heula prinsip ngeunaan software perusahaan anu lumayan di mana waé.

"Ngulik di MIU urang ngagaduhan kasempetan pikeun berpungsi dina sistem skala besar di Amérika Serikat salami magang, anu mangrupikeun hal anu kuring sok katingali. Kuring terang damel di Amérika Serikat bakal muka konci janten seueur kasempetan saluareun anu kuring kantos bayangkeun, sabab Amérika gaduh raksasa téknologi. ”

Nilai ngalakukeun éta Téhnik Transcendental Meditation® nalika diajar, sareng ayeuna nuju damel:

Benjamin nambihan, "Nalika diajar di Universitas kuring sok mastikeun hadir kana grup Meditasi Transcendental Séri anu urang pikahoyong. Aya hal perkawis ngerjakeun babarengan dina grup anu saé leres sareng unik. Ieu ditajong dinten kuring pikeun ngamimitian mimiti ngaraosan santai sareng langkung fokus siap pikeun ngarencanakeun naon waé anu sumping.

"Kelas ngabantosan abdi ngembangkeun pamahaman anu langkung jero ngeunaan TM na kumaha kuring kéngingkeun ngalaksanakeun deui tina ngalaksanakeunana teratur, ngawalon sareng ngabersihan naon anu aya anu ngalaksanakeun TM ku cara anu leres. Ayeuna kalebet ku beban kerja, ku ngalaksanakeun TM ngan ukur 20 menit sadinten tiasa ngabantosan kuring ngahontal langkung, kusabab museurkeun sareng katenangan anu kuring karasa ku kuring meditasi. ”

Saran ti Benjamin pikeun pamekar parangkat lunak anu sanés:
"Kanggo saha waé anu hoyong naekeun karir, MIU pasti mangrupikeun pilihan anu leres. Kursus-kursus na tiasa dipikirkeun sareng teratur. Kuring diajar pisan tina unggal kursus anu kuring di kampus. Kursus-kursus ngabantosan kuring jembatan antara téori sareng prakték. Kalayan pendekatan hands-on, dugi ka seueur konsep anu janten jelas, masihan kuring yayasan anu kuat pisan anu kuring ngawangun dina unggal dinten. Dosenna sok aya pikeun ngadukung mahasiswa sareng MIU ngagaduhan seueur alumni anu tiasa ngadukung anjeun ogé. Teu aya ragu yén MIU nyetél hiji kanggo kasuksésan."

"Adi kuring (Denis Kisina) ngiringan Universitas nembe ogé. Saatos ngan ukur sasaha anjeunna nyarioskeun ka kuring yén anjeunna ngarasa langkung yakin salaku pamekar parangkat lunak. Kuring ngan ukur ngabayangkeun kumaha anjeunna bakal di tungtung program. Maharishi International University parantos nyayogikeun lingkungan anu saé anu diperyogikeun ku anjeunna pikeun konséntrasi sareng diajar. "

Kami hatur nuhun ka sadaya mahasiswa Uganda urang pikeun ngajantenkeun perjalanan 13,000 km ngiringan kulawarga MIU di AS Kami mangrupikeun kabagjaan anjeun dina awak mahasiswa urang.

Diajar deui

Miluan MIU ComPro Family

Berita ComPro: Desember 2019

Program Profesional Komputer di Universitas Internasional Maharishi

Nalika anjeun ngadaptarkeun program Master of Science in Computer Science, anjeun bakal janten bagian tina kulawarga internasional ngeunaan 4,000 Program Profesional Komputer (ComProSM) santri, lulusan, fakultas sareng staf di Universitas Internasional Maharishi.

Urang ngagungkeun kabéda - Dunya mangrupikeun kulawarga urang!

Masing tina opat éntri MSCS taunan biasana nganggo profesional parangkat lunak ngalaman ti 30+ bangsa anu béda. Langkung ti 80 bangsa diwakilan di kampus.

komentar murid

  • Godwin A. (ti Ghana): "MIU mangrupikeun kulawarga anu ageung di mana waé anu paduli. Murid, fakultas sareng staf nyiptakeun lingkungan anu séhat dimana sadayana anu pas dina waktosna. Sok aya jalma anu ngabantosan upami aya anu peryogi. "
  • Sahar A. (ti Yaman): "Kuring bener-bener mikacinta di lingkungan damai (MIU) ieu anu aya di--lingkungan anu pinuh ku kabagjaan, kabagjaan sareng kabagjaan tina kauntungan anu luar biasa tina praktekna Téhnik semedi Transcendental. Salaku awéwé muslim anu cicing di Fairfield, kuring ngarasa yén jalma-jalma di sabudeureun kuring ngahormatan kuring sareng anu sanés. Aranjeunna ngubaran kuring salaku salah sahiji aranjeunna. "
  • Sadok C. (ti Tunisia): "Anu ngajantenkeun MIU mangrupikeun kanyataan yén éta nyayogikeun lingkungan anu aman, fakultas sareng staf anu tiasa ngupingkeun mahasiswa, sareng lingkungan multikultural dimana urang tiasa pendak sareng jalma ti sakumna dunya. Nasib kuring ngagaduhan kasempetan anu hébat pikeun ngalakukeun magang mayar abdi sareng perusahaan Ford Motor. "

Sumangga gabung kami di lingkungan aman, sambutan, setrés rendah, henteu kaleresan, sareng lingkungan hirup anu saé dina kampus alam anu saéus 365-acre di tengah bumi Amérika.

Lalajo video dua menit urang, "Kulawarga ComPro 2019:"

Cleave sareng Benjamin lulus di MIU sareng rerencangan Ugandan

Naha anjeun siap Miluan Kulawarga ComPro?

Maharishi International University (baheulana Manajemén Universitas Maharishi) diadegkeun dina taun 1971 sareng akreditasi ku Komisi Learning Luhur.