Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student

Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student Edgar Endo Junior

Pintonan Real-waktos komprehensif mangrupikeun Alat Kaséhatan Umum Pangajaran:

Nalika mahasiswa lulusan sains komputer MIU Edgar de Jesus Endo Junior diajarkeun MWA (Modern Web Applications) bulan kamari, anjeunna henteu sadar yén anjeunna bakal mangtaun-idina pikeun nyiptakeun peta géografis interaktif sacara real-time ngeunaan peta COVID-19 sareng mortalitas pikeun sadaya kota sareng nagara di Brazil.

Numutkeun ka Profesor Asaad Saad, "Saatos Edgar réngsé kursus MWA, anjeunna siap nganggo téknologi pang anyarna dina proyék mandiri. Proyék ieu nyayogikeun data anu tiasa ngabantosan ahli kaséhatan nyalametkeun kahirupan di Brazil. Kuring hormat Edgar pikeun nyiptakeun aplikasi ieu.

"Kuring henteu gaduh mamang yén jalma kreatif sapertos Edgar gaduh masa depan anu cerah sareng suksés."

Edgar ngajelaskeun latar tukang proyék

"Di MWA, urang diajar kumaha carana damel sareng NodeJS sareng Angular. (Angular mangrupikeun kerangka aplikasi wéb sumber terbuka dumasar-Type dipimpin ku Tim Angular di Google sareng ku komunitas individu sareng perusahaan.) Ieu ngamungkinkeun kuring damel gampang kalayan proyék-proyék gedé anu butuh interaksi gancang sareng pangguna (tanpa jalma éta ngaganggu. halaman halaman halaman tradisional tradisional).

"Proyék pemetaan COVID-19 ngan saukur nganggo Angular pikeun damel sareng API (Application Programming Interface) anu dilakukeun ku tim masarakat di Brazil (Brasil.IO). Aranjeunna tanggung jawab ngamutahirkeun data ngeunaan seueur mata pelajaran (kalebet panyebaran COVID-19) di Brazil unggal dinten. Data sayogi dianggo dina format anu gampang dibaca mesin.

"Butuh lima dinten (nganggo Github) kanggo ngarilis versi anu tiasa dianggo munggaran pikeun proyék pemetaan. Peta interaktif sacara real-time dilakukeun kanggo sadaya jalma di Brazil kalayan aksés internét dina smartphone atanapi komputerna. Éta karesep kuring nyiptakeun proyék ieu sacara sukarela - ngan ukur pikeun kauntungan anu bakal aya urang Brazil.

"Naon anu dilakukeun ku proyék ieu mangrupikeun cara nya éta data dina peta kalayan grafik, sareng diropéa unggal dinten nganggo API. Ieu mangrupikeun aplikasi munggaran ngeunaan jinisna pikeun ngagunakeun API ieu. "

Edgar de Jesus Endo SMP - Siswa dina Program Profesional Komputer di Universitas Internasional Maharishi

Edgar senang pikeun ngajantenkeun proyék ieu sayogi pikeun masarakat Brazil.

Tingali Peta

Fitur proyék

  • Ukuran ukuran saimbang pikeun tiap kota dumasar kana jumlah kasus dilaporkeun
  • Variabel warna warna kanggo jumlah anu dilaporkeun kasus lokal sareng nagara
  • Panganyarna kasus nasional jeung kaayaan tambahan panganyarna sareng layar maot diropéa unggal dinten
  • Grafik kasus anu dikonfirmasi sareng maotna waktos kanggo tiap kota (butuh klik)
  • Kamampuhan pikeun ngazum ningali data detil pikeun kota individu
  • Carian kota sareng kaayaan
  • Sayogi dina Portugis sareng Inggris

Sampel data saben dinten pikeun 26 Maret 2020 dina kaayaan Ceará.

Sampel data kanggo tanggal 26 Maret 2020 dina kaayaan Ceara.

Sampel ngumpulkeun data pikeun kota São Paulo ngalangkungan 27 Maret 2020.

Sampel data cumulated pikeun kota Sao Paulo ngalangkungan 27 Maret 2020
Ngeunaan Edgar

Edgar asalna ti Itapeva, SP, Brazil. Tujuan anjeunna kalebet ngalangkungan produk parangkat lunak anu gunana pikeun masarakat, ogé produktivitas anu pangsaéna pikeun perusahaan anu didamel anjeunna.

Anjeunna nambahan, "MIU sareng Program Master Profesional Profesional komputer parantos ningkatkeun visi kuring ngeunaan dunya sareng ngawenangkeun kuring ngagaduhan kasempetan kuring ngan ukur ngalamun kuring bakal ngagaduhan sababaraha taun ka pengker."

Saran pikeun pamekar software séjén

"Pikeun urang Brasil sareng pamekar parangkat lunak anu sanés, ngan ukur nampi kasempetan diajar di MIU. Entong masihan alesan, sabab éta leres pisan.

"The Téhnik semedi Transcendental (anu diajar teras dilakukeun dua kali ku sadayana murid MIU, fakultas sareng staf) mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun ngatasi setrés.

"Kulawarga abdi bangga pisan sareng prestasi pemetaan ieu, sareng kusabab kuring milih diajar pikeun kuring dina Ilmu Élmu Komputer di MIU."

Diajar langkung lengkep ngeunaan Program Profesional Komputer di MIU

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Komentar ti Pangumuman Siswa ComPro

Program Program Profesional Komputer

Ngadangu naon lulusan anyar kami nyarios perkawis pangalaman sareng kameunangan dina program master Profesional Profesional.

“Abdi nganuhunkeun pikeun program ieu. Éta ngarobah kahirupan. ”

"Ieu hiji pangalaman anu saé pikeun ngalakukeun Master di Élmu Komputer di MIU. Kurikulum anu pang anyarna sareng fakultas tos ngalaman pisan. Sagala di MIU ngajadikeun kuring betah di bumi. Éta kaputusan anu hadé pikeun ngalakukeun Master kuring di ditu. "

“Kuring ogé nganuhunkeun pisan pikeun kasempetan pikeun nyumponan seueur rerencangan anu saé, saé sareng bageur di dieu. Éta sadayana dimimitian ku MIU sareng nagara anu éndah ieu anu ngahubungkeun kami salaku hiji. Abdi ngaduakeun anu panghadéna."

"MIU ngabantuan kuring ku sababaraha cara pikeun ngembangkeun diri spiritual sareng intelektual. Sanaos kuring henteu pisan ragu-ragu pikeun mendakan pendidikan ti Universitas Berasadasar. Kuring nganggap kuring parantos ngadamel salah sahiji kaputusan pangsaéna dina kahirupan kuring. Henteu ngan ukur kuring parantos ngalaksanakeun nafsu pikeun karir kuring, kuring ogé parantos ngaleungitkeun yén cicingan di bagian kuring ku ngamekarkeun sisi spiritual kuring. "

"Abdi pohara resep sareng program MSCS MIU anu ngabantosan abdi kanggo ngalaksanakeun misi kuring. Kuring yakin yén program éta ngajadikeun bédana dina kahirupan kuring, sareng pikeun batur-batur anu séjén sapertos kuring. "

"Kuring nganuhunkeun pisan ka perwira pangakuan, fakultas, koordinator, pelatih, sareng seueur staf sanés anu profésional, ngadukung, marahmay, kabuka, sareng tuang ti kalebatan lulusan. Kuring ngahargaan unggal jalma anu ngadukung program MSCS sareng ngarep anu pangsaéna pikeun kasehatan, kasuksésan, sareng kulawarga. ”

Diajar deui

Murid-murid anu ngadamel TM isuk-isuk di Hall Dalby

Murid-murid migawé meditasi énjing na di Dalby Hall

“Salilana nganuhunkeun ka MIU sareng anggota dosenna. Sagalana alus teuing. ”

"Kuring pohara ngahargaan pangalaman kuring di MIU. Kursus-kursus anu kalebet disiapkeun kuring pikeun padamelan ayeuna. Guru-guru pisan boga pengetahuan. semedi Transcendental geus ngabantosan kuring dina kamekaran pribadi kuring. Pangetahuan anu diperkirakeun bakal ngabantosan kuring ngagaduhan karir profésional anu saé. ”

"Abdi estu bagja sareng MIU. Kuring patepung loba jalma hébat. MIU langkung saé tibatan anu kantos diarepkeun-sababaraha dosen anu hebat pisan sareng kantor panempatan nyiptakeun padamelan anu luar biasa. "

"Program ieu nyayogikeun kursus-kursus anu ngabantosan anjeun tiasa mekar di dunya profésional. Kursus-kursus diajarkeun ku guru besar anu ngagaduhan pangalaman dina industri IT. Kabiasaan ngalaksanakeun Meditasi Transcendental (TM) ngabantuan pisan pikeun ningkatkeun kahirupan pribadi sareng profésional. Janten, pangalaman sacara umum program MSCS mah tangtosna. "

"Hatur nuhun pikeun nyayogikeun kamampuan karir sareng kamekaran anu hadé kalayan henteu aya diskriminasi ka lomba atanapi nagara asal."

"Hatur nuhun MIU kanggo bumi anu kadua sareng kulawarga."

"Abdi hoyong ngucapkeun sukur ka sadaya dosen sareng staf di MIU anu dikhususkeun pikeun ngalaksanakeun poténsial abdi salaku mahasiswa."

“Program éta saé pisan. Hatur nuhun pikeun sadaya dukungan anu disayogikeun pikeun kuring salaku mahasiswa internasional, sareng anu langkung penting pikeun ngajar kuring Meditasi Transcendental-éta leres pisan kanggo sababaraha kaayaan. "

"Kuring ngimpi datang ka Amérika Serikat sareng ngalengkepan master kuring, sareng ayeuna tungtungna kuring tiasa ngabéréskeun gelar MS kuring dina élmu komputer ti Universitas Internasional Maharishi."

"Di dieu di MIU kuring ngagaduhan kasempetan diajar seueur hal pikeun ngamajukeun karir abdi ku diajarkeun subjek program praktis anu béda. Kuring ogé tiasa diajar mertahankeun pikiran sareng awak santai sareng ningkatkeun inténsitas batin, perdamaian, sareng diri sadar ku praktek Meditasi Transcendental. "

"Pilihan abdi sareng lalampahan pikeun Universitas Internasional Maharishi leres pisan. Pangalaman mangrupikeun salah sahiji waktos anu pangageungna dina kahirupan kuring. Kuring pasti bakal nyarankeun MIU anu alus pikeun babaturan sareng anu sanés. Hatur nuhun, MIU. "

"Ieu penghargaan anu hébat upami aya di MIU. Murid sareng guru anu saé. ”

Diajar langkung lengkep ngeunaan Program Profesional Komputer

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Lima Nagara Uganda nyarankeun Program MIU

Lima Brothers Uganda: (L - R) Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka.

Edwin Bwambale (2nd ti kénca di poto di luhur) sareng opat duduluranna mangrupikeun anggota suku Bukonzo di beulah kulon Uganda-anu kawéntar pikeun masarakat anu dididik. Anjeunna anu kadua dilahirkeun tina lima budak lalaki.

Lima duduluran na dibéré ngaran (kénca ka katuhu): Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka. (Unggal putra gaduh ngaran kulawarga, sabab dina budayaana, ngaran kulawarga dirumuskeun dumasar kana tatanan kalahiran dina hiji kulawarga.)

Taun 2016 Edwin milarian biaya murah, program gelar sarjana kualitas luhur dina pangwangunan software:
"Mimiti kuring ningali program MIU, kuring ogé cangcaya. Abdi teu tiasa percanten sapertos anu aya. Tapi, réréncangan kuring gaduh gabung. Éta nalika kuring mastikeun yén program éta nyata! "

Janten, anjeunna nerapkeun sareng ngadaptar dina Program Gelar Sarjana Profesional Komputer ("ComPro") di Universitas Maharishi International (dina Fairfield, Iowa USA) dina bulan Agustus 2016.
"Kuring ngan ukur resep ieu -na praktis, éta tétéla, anu parantos ngabantosan kuring dina pamilarian magang mayar."

Nalika Edwin rajapati ngeunaan pangalaman MIU na, sepuhna kagum pisan anu mutuskeun yén sadayana lima putrana kedah hadir dina MIU!

Komunitas Husus

Dina pidéo anu diulas dina luhureun wéb kami homepage, Edwin ucapan:
“Universitas di kota leutik disebut Fairfield, di Iowa. Jalma-jalma di kota aya jalma-jalma seuri di mana waé. Ayeuna damel anjeun betah-najan anjeun jauhna mil. " 🙂

Dukungan Kulawarga anu Kuat
Lima sadulur lananda sareng kolotna

Lima ilaing barayana sareng kolotna anu luar biasa

Harrison, Cleave sareng Edwin sareng kulawarga

Harrison, Cleave sareng Edwin sareng kulawarga

Edwin asalna ti kulawarga anu saé:
"Kolotna abdi pisan anu dipikacinta sareng bener-bener diideuan kami pikeun kerja keras sareng tujuan pikeun langkung suksés. Sanaos aranjeunna henteu beunghar, aranjeunna nyiptakeun lingkungan anu damel urang cita-cita langkung ageung. Aranjeunna konsistén ngobrol sareng kami sareng ngabimbing urang sanaos nalika urang kaluar ti universitas. Aranjeunna nyetél conto pikeun urang pikeun silih cinta sareng kulawarga ka hareup urang kusabab aranjeunna leres-leres dipikacinta ku sorangan sareng dipikacinta ogé urang. "

Edwin terus, "Di kulawarga kuring, sareng diantara babaturan kuring, teu aya anu gaduh ragu ngeunaan naon anu MIU tiasa ngabantosan urang ngalengkepan. Unggal salah sahiji opat dulur kuring, sareng babaturan anu séjén ngarepkeun diajar di gelar master di Universitas Internasional Maharishi. "

"Nyieun kaputusan gabung ka MIU mangrupikeun kaputusan anu paling hadé pikeun kuring sorangan dina kahirupan kuring. Éta nyayogikeun kondusif pikeun ngudag atikan kuring ogé nyiapkeun kuring supaya tiasa nganteurkeun prestasi kelas dunya dina karir kuring. Naon anu anjeun tiasa ngahontal sareng kasempetan MIU ngan dibatesan ku imajinasi anjeun. Kuring yakin tiasa ngucapkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji program profésional pangsaéna anu kuring kantos ningali atawa nguping. Lila hirup MIU! "

Diajar langkung seueur Ngeunaan nu Program Komputer Profesional

Koméntar ti opat duduluran:
Leresna Masereka (MS di lulusan Ilmu Élmu Komputer-damel di Apple):
"Gagasan Universitas Internasional Maharishi pernah katingalina nyata dugi ka adi kuring Edwin ngagaduhan visa sareng gabung dina bulan Agustus 2016. Ieu sacara dramatis robih dina pamikiran kuring, sareng kuring ngagabung dina Oktober 2016. Réréncangan, Benjamin Wogisha (mantan pasangan kerja kuring ti Uganda). ngagabung kami dina bulan Pebruari 2017.

“Ayeuna, Edwin parantos di Microsoft, Benjamin (réréncangan Ugandan) nyaéta di Facebook sareng abdi di apel. (Tilu perusahaan téknologi pangsaéna dina pangeusina – sadaya urang salaku insinyur software). Ieu ngécéskeun poténsi unsung anu MIU nyambung dina muridna, sareng kuring pasti tiasa negaskeun yén ComPro henteu ngan program master, tapi kursus terpadu anu hirup. Sadayana réréncangan anu ku kuring diajar di MIU ngagaduhan pagawéan anu saé sareng sadayana hirup bahagia. Sakur kaputusan pikeun datang ka MIU ku saha waé bakal salilana pangsaéna. ”

Godwin Tusime (Ayeuna ngalengkepan gelar sarjana IT di Uganda, sahingga anjeunna tiasa ngadaptar dina Program Profesional Profesional MIU.):
"Kuring gairah ngeunaan program sabab pikaresepeun, sareng ngabantuan hiji janten pamikir anu hadé, pembuat kaputusan sareng produsén. Pikeun lila ayeuna kuring parantos kagum kana MIU sareng program Profesional Komputer pikeun éta parantos ngarobih kahirupan ilaing kuring (Cleave sareng Edwin). (Harrison ngalakukeun MBA Akuntansi.) Kuring damel unggal dinten pikeun ngembangkeun kaahlian program kuring, sareng ngarepkeun gabung kana MIU. Saatos éta, hirup abdi bakal, henteu ragu, henteu kantos sami. "

Harrison Thembo (Akunting murid magang MBA-damel salaku akuntan di Silicon Valley Financial Group):
"Kuring sok ngimpi impian pikeun janten versi pangsaéna kuring sorangan sareng bersaing dina tingkat nu pangluhurna mungkin. Kuring terang yén pikeun ngahontal éta kuring peryogi pendidikan anu pangsaéna. Abdi bungah pisan pikeun platform Maharishi International University masihan kuring pikeun ngahontal impian kuring pikeun MBA di Akuntansi.

"Kuring ayeuna damel sareng salah sahiji firma akuntansi pangsaéna di Silicon Valley salaku akuntan staf. Kuring henteu kantos ngabayangkeun yén milih MIU bakal ngahasilkeun ieu sareng kuring salamina nganuhunkeun pikeun atikan Kasadaran Berasaskan sakola ieu. Pikeun unggal anu di impian di luar, ieu mangrupikeun tempat anu angkat. "

Idine Membere (Perencanaan pikeun ngadaptar di MBA Akuntansi di Agustus 2020):
"Kuring hoyong ngalakukeun MBA kuring ti MIU kusabab kuring hoyong ngahadiran kuring ku sababaraha utusan anu pangsaéna di dunya sareng MIU nyayogikeun platform sareng kasempetan ieu.

"Bréh, palatihan sareng pangalaman profésional anu kuring peroleh ti perusahaan AS bakal penting pisan pikeun karir kuring sareng bakal nyiapkeun kuring ka" standar internasional. "

"Ketiga, program pinjaman pendidikan ku MIU ngajantenkeun tugas anu hésé pikeun ngahontal pendidikan Amérika ka masarakat ti nagara-nagara berkembang sapertos urang janten langkung saé sareng tiasa dicapai.

"Hatur nuhun MIU pikeun program ieu. Telepon dulur kuring, Edwin, Cleave sareng Harrison parantos ngalangkungan program ieu. Abdi teu tiasa ngantosan ngiringan MIU sareng ningkatkeun pangaweruh kuring sareng nyumbang kana ilmu pengetahuan anu tos aya. Ku jalan kitu, kuring parantos nampi ku Asosiasi Akuntansi anu Disertifikasi (ACCA) di Inggris sareng ogé badé janten Akuntan Certified di Amérika Serikat ”

Dulur-dulur anu nikmati

Komentar ti balad Uganda di MIU:

Benjamin Wogisha (réncang dulur-dulur) (lulusan MS di Ilmu Élmu Komputer-Insinyur Software dina Facebook):
"Kuring sok hoyong angkat pikeun pangajaran salajengna, tapi kuring gagal mendakan hiji universiti anu cocog. Dibandingkeun ka paguron luhur, prosés panawaran ka MIU gancang, sareng aranjeunna responsif sareng bantosan dina prosésna. MIU nawiskeun na blok sistem anu kuring resep pisan, kusabab éta bakal ngijinkeun kuring pokus sacara lengkep dina hiji kursus unggal bulan.

"Kursus anu ditawarkeun ku Universitas Internasional Maharishi saluyu sareng anu kantos ku kuring laksanakeun, contona, arsitéktur perusahaan. Kuring ningali éta minangka kasempetan pikeun neuleuman heula prinsip ngeunaan software perusahaan anu lumayan di mana waé.

"Ngulik di MIU urang ngagaduhan kasempetan pikeun berpungsi dina sistem skala besar di Amérika Serikat salami magang, anu mangrupikeun hal anu kuring sok katingali. Kuring terang damel di Amérika Serikat bakal muka konci janten seueur kasempetan saluareun anu kuring kantos bayangkeun, sabab Amérika gaduh raksasa téknologi. ”

Nilai ngalakukeun éta Téhnik Transcendental Meditation® nalika diajar, sareng ayeuna nuju damel:

Benjamin nambihan, "Nalika diajar di Universitas kuring sok mastikeun hadir kana grup Meditasi Transcendental Séri anu urang pikahoyong. Aya hal perkawis ngerjakeun babarengan dina grup anu saé leres sareng unik. Ieu ditajong dinten kuring pikeun ngamimitian mimiti ngaraosan santai sareng langkung fokus siap pikeun ngarencanakeun naon waé anu sumping.

"Kelas ngabantosan abdi ngembangkeun pamahaman anu langkung jero ngeunaan TM na kumaha kuring kéngingkeun ngalaksanakeun deui tina ngalaksanakeunana teratur, ngawalon sareng ngabersihan naon anu aya anu ngalaksanakeun TM ku cara anu leres. Ayeuna kalebet ku beban kerja, ku ngalaksanakeun TM ngan ukur 20 menit sadinten tiasa ngabantosan kuring ngahontal langkung, kusabab museurkeun sareng katenangan anu kuring karasa ku kuring meditasi. ”

Saran ti Benjamin pikeun pamekar parangkat lunak anu sanés:
"Kanggo saha waé anu hoyong naekeun karir, MIU pasti mangrupikeun pilihan anu leres. Kursus-kursus na tiasa dipikirkeun sareng teratur. Kuring diajar pisan tina unggal kursus anu kuring di kampus. Kursus-kursus ngabantosan kuring jembatan antara téori sareng prakték. Kalayan pendekatan hands-on, dugi ka seueur konsep anu janten jelas, masihan kuring yayasan anu kuat pisan anu kuring ngawangun dina unggal dinten. Dosenna sok aya pikeun ngadukung mahasiswa sareng MIU ngagaduhan seueur alumni anu tiasa ngadukung anjeun ogé. Teu aya ragu yén MIU nyetél hiji kanggo kasuksésan."

"Adi kuring (Denis Kisina) ngiringan Universitas nembe ogé. Saatos ngan ukur sasaha anjeunna nyarioskeun ka kuring yén anjeunna ngarasa langkung yakin salaku pamekar parangkat lunak. Kuring ngan ukur ngabayangkeun kumaha anjeunna bakal di tungtung program. Maharishi International University parantos nyayogikeun lingkungan anu saé anu diperyogikeun ku anjeunna pikeun konséntrasi sareng diajar. "

Kami hatur nuhun ka sadaya mahasiswa Uganda urang pikeun ngajantenkeun perjalanan 13,000 km ngiringan kulawarga MIU di AS Kami mangrupikeun kabagjaan anjeun dina awak mahasiswa urang.

Diajar deui

Miluan MIU ComPro Family

Berita ComPro: Desember 2019

Program Profesional Komputer di Universitas Internasional Maharishi

Nalika anjeun ngadaptarkeun program Master of Science in Computer Science, anjeun bakal janten bagian tina kulawarga internasional ngeunaan 4,000 Program Profesional Komputer (ComProSM) santri, lulusan, fakultas sareng staf di Universitas Internasional Maharishi.

Urang ngagungkeun kabéda - Dunya mangrupikeun kulawarga urang!

Masing tina opat éntri MSCS taunan biasana nganggo profesional parangkat lunak ngalaman ti 30+ bangsa anu béda. Langkung ti 80 bangsa diwakilan di kampus.

komentar murid

  • Godwin A. (ti Ghana): "MIU mangrupikeun kulawarga anu ageung di mana waé anu paduli. Murid, fakultas sareng staf nyiptakeun lingkungan anu séhat dimana sadayana anu pas dina waktosna. Sok aya jalma anu ngabantosan upami aya anu peryogi. "
  • Sahar A. (ti Yaman): "Kuring bener-bener mikacinta di lingkungan damai (MIU) ieu anu aya di--lingkungan anu pinuh ku kabagjaan, kabagjaan sareng kabagjaan tina kauntungan anu luar biasa tina praktekna Téhnik semedi Transcendental. Salaku awéwé muslim anu cicing di Fairfield, kuring ngarasa yén jalma-jalma di sabudeureun kuring ngahormatan kuring sareng anu sanés. Aranjeunna ngubaran kuring salaku salah sahiji aranjeunna. "
  • Sadok C. (ti Tunisia): "Anu ngajantenkeun MIU mangrupikeun kanyataan yén éta nyayogikeun lingkungan anu aman, fakultas sareng staf anu tiasa ngupingkeun mahasiswa, sareng lingkungan multikultural dimana urang tiasa pendak sareng jalma ti sakumna dunya. Nasib kuring ngagaduhan kasempetan anu hébat pikeun ngalakukeun magang mayar abdi sareng perusahaan Ford Motor. "

Sumangga gabung kami di lingkungan aman, sambutan, setrés rendah, henteu kaleresan, sareng lingkungan hirup anu saé dina kampus alam anu saéus 365-acre di tengah bumi Amérika.

Lalajo video dua menit urang, "Kulawarga ComPro 2019:"

Cleave sareng Benjamin lulus di MIU sareng rerencangan Ugandan

Naha anjeun siap Miluan Kulawarga ComPro?

Maharishi International University (baheulana Manajemén Universitas Maharishi) diadegkeun dina taun 1971 sareng akreditasi ku Komisi Learning Luhur.

MS dina Élmu Komputer 2nd Panggedéna di AS

Siswa Sarjana Profesional Komputer - Juni 2019

- Statistik Pamaréntahan Parantos Sukses Program -

Numutkeun data anu nembe dikaluarkeun ku Pusat Statistik Pendidikan Nasional AS, Universitas Maharishi Management parantos ningkat ka #2 nasional di antawis lembaga pendidikan pasca sekundér AS pikeun jumlah gelar sarjana dina élmu komputer anu dianugikeun dina taun akademik 2017-18 (taun ajaran) taun pang anyarna kanggo data anu sayogi).

Data asalna tina laporan Sistem Data Pendidikan Integrasi Postecondary (IPEDS) anu dikintunkeun ka pamaréntah unggal taun ku sadayana akademi Amérika Sarékat.

Nyekel nomer 1 nyaéta Universitas Southern California, sareng lulusan 872. Jumlah total MUM tina MS dina Computer Science taun anu nyaéta 389. Ieu dituturkeun ku University of Central Missouri, 352, Universitas Columbia di New York (343), sareng Universitas Illinois di Springfield (338). Lembaga 230 dilél gelar gelar CS di 2017-18. Dina 2016-17, MUM mangrupikeun #5 nasional dina kategori ieu.

rujukan: Pusat Nasional pikeun Atikan Statistik, data IPEDS.

Diajar deui

3000 MSCS Lulusan ti 92 + Bangsa ti saprak 1996

Dina akhir taun akademik ayeuna, langkung ti mahasiswa 3000 ti caket sareng bangsa 100 bakal parantos lulus sareng gelar MSCS ti Universitas Maharishi Management. Kalayan opat éntri unggal taun, pendaptaran siswa anyar diperkirakeun ngahontal 400 salami sataun akademi.

Langkung ti lulusan 3000 ti ampir 100 bangsa-bangsa ti saprak 1996
MS kami anu berpatutan sareng dipertimbangkeun dina Élmu Komputer kalebet latihan pamayaran & bantosan finansial di Amérika Serikat pikeun pamekar software anu berpengalaman sareng gelar sarjana dina widang komputer anu berhubungan sareng sains. Kami nawiskeun tilu bidang penekanan: ngembangkeun software canggih, aplikasi wéb sareng arsitéktur, sareng élmu data anu meunang-panghargaan.

Kauntungan sareng kauntungan anu paling unik tina Program Profesional Komputer nyaéta sadaya murid, fakultas, sareng staf ngalaksanakeun téknik Transcendental Meditation® anu sederhana, sacara sistematis sareng ilmiah pikeun ningkatkeun kamampuan diajar, kualitas kahirupan, lega ti setrés, sareng akademik sareng padamelan pagelaran. Diajar deui.

Larapkeun Kiwari

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Insinyur Perangkat Lunak Google Grew Up Ladang Cina Rural

Siswa Sarjana MUM mangrupikeun Inspirasi!

Ling Sun ("Susie") mangrupikeun carita anu saé. Anjeunna ngalahir di tegalan leutik di désa Cina. Dinten, anjeunna mangrupikeun insinyur software Google di New York City. Kumaha teu anjeunna ngalakukeun?

Hirup dini di China

Budak awéwé di masarakat Ling di Propinsi Hunan, Cina tengah, henteu kantos angkat ka sakola, sareng diperkirakeun ngabantosan pertanian teras ngagaduhan kulawarga sorangan. Kanyataanna, anjeunna kedah ngantosan sakola di yuswa 13 pikeun damel di kebon kulawarga pikeun ngabantosan kabutuhan finansial kulawarga.

Tapi padamelan tegalan susah sareng Ling bahagia, janten anjeunna teras naroskeun ka bapakna, sareng anjeunna tungtungna sapuk ngantepkeun anjeunna ka sakola. Diantara babaturan désa 11 anjeunna, Ling Sun mangrupikeun hiji-hijina anu réngsé SMA.

Tapi atikan ieu henteu ngamungkinkeun anjeunna asup kuliah, janten anjeunna janten tukang pabrik di Shenzhen. Rutinitas padamelan anu pikaboseneun, janten anjeunna mundur pabrik saatos sababaraha sasih sareng janten mahasiswa dina program latihan komputer, miharep ieu bakal masihan kaahlian pikeun hirup anu langkung profésional.

Pikeun mayar latihan janten insinyur software tingkat-éntri, anjeunna nyambut damel tilu part-time sareng cicing dina tilu kartu kiridit.

Ling Sun sareng anggota kulawarga di désa Désa Hunan.

Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami

Mimiti padamelan profésional

Dina Séptémber 2011, Ling ngagaduhan proyék rékayasa perangkat lunak munggaran anjeunna dina ngamekarkeun sistem pembayaran online di Shenzhen. Ieu hébat kanggo samentawis, tapi anjeunna tetep hoyong karasaeun langkung lengkep di kota gedé dimana batur ngagaduhan pangaweruh anu langkung maju sareng kredensial.

Dina hiji wawancara anu anyar, Ling nyarios ka South China Morning Post yén motivasi dasarna salawasna pikeun "Cukup tetep diajar hal-hal énggal-énggal." Jadi, bari neraskeun padamelan, anjeunna diajar basa Inggris. ngadaptar dina program gelar jarak pendidikan sareng Universitas Shenzhen. Salaku atlit sareng seueur tanaga, anjeunna ogé mimiti maénkeun frisbee utami salaku cara pikeun latihan sareng diajar Basa Inggris ti batur anu gaduh pangalaman internasional anu langkung dunya.

Kasempetan hébat di Amérika

Paparan jalma kalayan kasang tukang internasional merangsang Ling sareng éta hoyong ningali langkung seueur dunya. Nalika ningali situs web moro proyék di 2016, anjeunna ningali iklan kanggo a Program gelar sarjana sains komputer AS anu katingali sampurna pikeun dirina: biaya awal séhat, kalayan kamampuan nampi internét profésional anu dibayar salaku bagian tina program gelar akademik anu akreditasi. Salami magang di studi perusahaan AS bakal neraskeun via pendidikan jarak jauh.

Ling diterapkeun sareng ditampi kana kami Profesional Komputer Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén, perenahna sakitar 230 mil di kidul-kuloneun Chicago. Saatos salapan bulan diajar di kampus, kalebet berharga Wagub Strategies Karir sareng seueur wawancara, Sun ditawarkeun jabatan salaku Software Engineer sareng sadean Google, Sistem EPAM.

Di dieu Ling Sun saatos sumping di MUM dina Oktober 2017.

Dibayar magang profésional di Google

Minangka insinyur software kontrak di markas Google Manhattan, Ling kéngingkeun gaduh kolega ti paguron luhur Amérika-sababaraha kalayan Ph.D. derajat. "Tapi teu aya anu merawat kuring siga kuring teu pantes kabeh ieu,"cenah dina wawancara anyar sareng South China Morning Post. "Éta hal kuring resep ngeunaan Amérika: nilaina naon anu anjeun tiasa laksanakeun langkung ti mana anjeun asalna."

Pangalaman MUM

Ngeunaan waktos anu dianggo di MUM, anjeunna ngahargaan kana lingkungan akademik khusus, keragaman mahasiswa sareng dosen, sareng seueur babaturan anu dilakukeun di dieu. Anjeunna nambahan, "Kuring resep unggal waktos spent (di MUM) di Fairfield."

Penasehat na, Profesor Mei Li, nyatakeun, "Susie sok positip pisan sareng sumanget pisan kana sagala kagiatanana. Anjeunna janten murid anu saé, babaturan ka sadayana, sareng bakatna luar biasa di seueur daérah, kalebet olahraga. "

Ling Sun sareng sobat frisbee pamungkas.

Rencana anu bakal datang

Saatos réngsé gelar master di Désémber 2019, Ling ngaharepkeun kolotna bakal sumping ka Amérika Serikat sareng ningali lulusan anjeunna di kampus urang. Ieu mangrupikeun anu pertama pikeun indungna angkat bumi di tempat cina!

Tujuan profésional Ling Sun salajengna nyaéta janten insinyur software Google di-imah. Anjeunna nyarios yén, "Éta moal gampang, tapi kahirupan anjeun dimimitian dina tungtung zona kanyamanan anjeun."

Pikeun maca deui ngeunaan kahirupan luar biasa Ling Sun, mangga baca ieu artikel dina Pasanggiran Isuk Kidul Kidul.

Rékam Jumlah MUM Grlmu Komputer MS lulusan

Rékaman tina 391 MS di derajat Computerlmu Komputer dibérékeun pikeun 2018-2019.

391 lulusan 40 Nations dileler Derajat MSCS

Dina latihan 2018-2019 mum rapor, rékaman 391 Program Komputer ProfesionalSM mahasiswa ti bangsa 40 narima MS maranéhanana di derajat Sciencelmu Komputer.

Lulus mahasiswa MSCS asalna tina bangsa ieu:

Afganistan, Azerbaijan, Bangladés, Butan, Brazil, Burkina Faso, Burma, Kamboja, Kanada, Chili, Cina, Kolombia, Mesir, ritritréa, ioptiopia, Gana, India, Indonésia, Iran, Iran, Italia, Yordania, Malaysia, Mauritania, Mongolia, Maroko , Nepal, Pakistan, Téritori Paléstina, Peru, Filipina, Sri Lanka, Tajikistan, Tanzania, Tunisia, Turki, Uganda, Amérika Serikat, Ubbekistan, banten, sareng Viétnam. Tempo poto kalulusan.

Komputer Élmu Dean Keith Levi nambihan, “Gening pikeun lulusan kanggo prestasi utama ieu. Program gelar Master Master Profésional Komputer urang unik sareng nangtang kami nyiapkeun jalma-jalma pikeun hirup tumuwuhna pribadi sarta pribadi. ”

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Pos-rapor piknik

Dina piknik Departmentlmu Komputer annuallmu taunan, murid, staf, dosen sareng kulawarga urang anu nganmakan kadaharan, kaulinan, sareng perusahaan masing-masing dina danau deukeut kampus mum. Mangrupakeun dinten panas, tapi caina ngarefresh! Punten resep poto piknik.

Sababaraha Program Profesional 199 Komputer siswa dina kelas "Kapamingpinan"
Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami

Naon Ngajadikeun ComPro Atikan Unik?

Maharishi Universitas Manajemén nawarkeun holistik Pascasarjana Atikan pikeun Dinten urang Profesional Komputer

'ComPro' nyaeta pondok pikeun 'Program Komputer Profesional'

Lamun program gelar sagala komputer elmu master di dunya bisa disebut 'unik' program ComPro di mum nyaeta calon alus. Di dieu téh naha ...

fitur utama program ComPro Master urang urang:

  1. maju kursus elmu komputer: Tilu area Spésialisasi: ngembangkeun software canggih, aplikasi wéb jeung arsitéktur, Atanapi urang-unggul pangajén elmu data Spésialisasi.
  2. Wagub karir Strategi: préparasi komprehensif pikeun unggal aspék persiapan karir suksés kalayan staf profésional ngalaman. Kaahlian ngawengku: dihanca, sungsi pakasaban, kaahlian wawancara jeung prakték, budaya bisnis AS, évaluasi kontrak gaji, jsb
  3. diklat kapamingpinan teknis ku konsultan global luhur sarta pendidik: Tangtosna ieu nawarkeun deukeut-elmu dumasar panganyarna pikeun succeeding salaku manajer sarta salaku mahluk manusa.
  4. tekenan kana ngamekarkeun learner nu pikeun akademik, karir jeung kasuksésan hirup pribadi. ratusan studi ilmiah pariksa yen mahasiswa ngalaman ngaronjat intelegensi, ningkat memori, pamahaman lega, ngaronjat kreativitas, ngurangan setrés, jeung sasmita ningkat lamun aranjeunna latihan téknik Transcendental Meditation®. TM ngajadikeun siswa leuwih receptive, performers sarta pamingpin hadé, sarta leuwih desirable ku dunungan.

Bagan némbongkeun ciri utama MS kami di program Élmu Komputer:

Maharishi Universitas Manajemén nawarkeun holistik Pascasarjana Atikan pikeun Dinten urang Profesional Komputer
MSCS séjén fitur program sarta mangpaat:

  • Dedicated tim Admissions ComPro
  • Aman, komunitas kampus ramah
  • Low ongkos awal pikeun internationals
  • Dibayar internships profésional di pausahaan AS (nepi ka 24 bulan)
  • Opat éntri per taun (internationals), sarta dua pikeun siswa AS
  • Siswa diperlakukeun kawas kulawarga ku ngalaman, dosen miara tur staf. Kami ngagungkeun diversity.
  • Diajar salah tangtu full-waktu, unggal bulan. Balik deeper kalawan stress kirang.
  • Seger, organik, non-GMO dining (utamina vegetarian)
  • Geulis polusi bébas, kampus alam lingkungan
  • Loba pisan taun-sabudeureun olahraga sarta fasilitas rekreasi
  • 2500 + lulusan ti bangsa 85 saprak 1996
  • alumni internasional rojongan Organisasi

Kita Hayu gabung kami!

grup poto formal Éntri Agustus 2018 ComPro.
Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami

Global Ahli Ngajar Kapamingpinan pikeun Gerentes Téknis

Jim Bagnola di hareup Grup murid

Lamun bade diajar kapamimpinan, diajar kalawan pamimpin a.

Dua kali unggal taun saprak 2011, sohor manajemén global / konsultan kapamimpinan, pendidik, jeung palatih eksekutif Jim Bagnola, geus diajarkeun tangtu dua-minggu, "Kapamingpinan pikeun Gerentes Téknis," ka grup badag élmu komputer urang ( "ComPro") sarjana siswa.

Tangtu ieu nawarkeun deukeut-elmu dumasar panganyarna pikeun succeeding salaku manajer sarta salaku mahluk manusa. Dina siswa Tangtu diajar parabot waktos-dites eupan balik, parabot manajemén jalma, parabot asah, hukum kapamimpinan, parabot gedong hubungan, sarta latihan téknik Transcendental Meditation®, nu teknologi pribadi paling ilmiah disahkeun pikeun unfolding poténsi méntal sarta fisik lengkep.

Komputer Élmu Dean Keith Levi nambihan, "The mahasiswa greatly mikaresep Tangtu ieu. Kami bener untung mun boga Jim nyandak waktos kaluar tina jadwal sibuk-Na pikeun urang. Anjeunna ngajarkeun bahan ieu sarua jeung korporasi utama sarta organisasi wewenang sakuliah dunya. "

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Pikeun leuwih 32 taun, Jim Bagnola geus ngarasakeun pangajaran internasional sarta kagiatan konsultan. Anjeunna ahli dina widang kapamimpinan jeung manajemén awak-pikiran, fokus dina pangaruh pamikiran pola on kaséhatan, kabagjaan, kasuksésan, sarta kapasitas mingpin. (Fokus Nya dina kenging gelar Profesional Asasi Manusa keur, sarta manéhna nulis hiji pangalusna-jual buku on topik ieu.)

klien Jim urang kaasup: Shell Minyak Company, The Kroger Company, AS Service Rusiah, Departemen Angkatan Udara, Marriott Hotels, Siemens, Motorola, Scotiabank, PT ISPAT (Indonesia), Hella (Romania), Ecolab, Castle & Cooke (Hawaii) , Benua Automotive jeung Hilton Hotels. Klik Ieuh pikeun wincikanana.

Jim teh profesor ngadatangan di Universitas Bukares (Romania), Maharishi Universitas Manajemén (AS), Pontificia Universidad Javierana (Kolombia), Kent State University sarta Center Development Manajemén Kulon.

Naha ngajarkeun dina mum?

Waktu ditanya naha manehna mikanyaah ngajarkeun dieu, Jim balesan, "Kuring geus digawé di nagara 101 sabab Abdi bogoh beragam budaya. kursus mum ComPro aya rapat PBB. Tangtu ieu di mum nyaéta kalayan sakumaha rupa-rupa grup anjeun bisa meunang (mahasiswa 199 di kelas panganyarna). learning nu mangrupa global. séntral seru antara budaya 35 + dina hiji kelas. Murid hoyong diajar ".

Sababaraha Program Profesional 199 Komputer siswa dina kelas "Kapamingpinan"

Naha geus tangtu ieu jadi populer?

Intina unggal murid MSCS nyokot Tangtu ieu kusabab éta lumaku pikeun kahirupan pribadi maranéhanana ogé careers profésional maranéhanana. Aranjeunna Nyiapkeun pikeun jadi anggota tim téknis sarta ahirna manajer, sarta maranéhna lalaki pangaweruh jeung parabot pikeun mantuan aranjeunna. Éta interaktif. Éta téh contributing ka kursus perséntase badag waktu.

Éta senang. Murid kudu latihan ngawangun tim tur maranéhna beroperasi dina tim leutik pisan salila kursus. Aranjeunna nyumbangkeun sarta applauded pikeun kontribusi maranéhanana. Aranjeunna meunang kasempetan mingpin dina sababaraha cara béda. speaker tamu anu relevan, sarta video nu mereun. Murid diajar ti unggal lianna. Siswa pribadi dipandu ku asisten pangajaran pangaweruh sarta ngalaman (TAs) per unggal siswa 20.

siswa kapamimpinan papanggih jeung TAs di grup leutik.

Salaku salah sahiji TAs Tangtu (Brad Fregger) nyimpen éta, "Jim pernah ceramah leuwih huluna siswa. Anjeunna leuwih kawas Mamang favorit nulungan maranéhna, ti profésor lecturing. Anjeunna oge terus ngalibatkeun siswa, valuing gagasan maranéhanana, pendapat jeung carita pribadi salaku penting. Tungtungna, Jim nyiptakeun atmosfir kelas kasual profésional, nu matak ngamudahkeun pikeun siswa mangtaun pangaweruh kritis, bari ogé ngabogaan fun ".

Kaunggulan murid mum di tangtu ieu

Paling mahasiswa ComPro geus boga pangalaman gawé. Éta bisa tukeur pangaweruh. Aranjeunna gawé bareng sanajan béda kultural.

Ngeunaan praktek Transcendental semedi, Jim nambihan, "Ieu hijina sakola Kami sadar yén boga cara ilmiah dibuktikeun rék dilegakeun kapasitas otak. TM ngaronjatkeun pangabisa diajar. universitas ieu handles boh software sahiji skill jeung pangaweruh-otak ditambahkeun, bari eta oge attends ka-hardware kohérénsi jeung sakabeh fungsi otak nu terus sahingga pikeun sculpting of a otak anyar jeung hadé ihwal eusi gede ".

Senang siswa jeung senang profesor di ahir kelas Kapamingpinan.

komentar murid

Di dieu aya sababaraha nu loba komentar glowing ti siswa nalika dipenta pikeun nulis ngeunaan "pamimpin The Abdi hoyong janten".
Romie Zaw (Myanmar)
"Hal pisan munggaran tur pangalusna I diajar di AS nyaeta Transcendental semedi. Nalika kuring datang ka dieu, bahan konci nu kuring noticed dina profesor jeung sajabana éta katentreman jeung perdamaian batin. Kuring latihan TM rutin sarta abdi tiasa disebutkeun yen kuring manggihan karapihan sarta kajelasan pikiran lolobana waktu sanggeus semedi abdi. "

"Tujuan utama abdi di hirup téh pikeun mantuan jalma anu merlukeun. Kuring digawé ngeunaan tujuh taun di pausahaan ahérat sarta Kuring geus digarap kalawan loba manajer. Hanjakal, kuring pernah ngalaman hiji pamimpin mereun alus dina kahirupan gawe kuring. 'Pamingpin Great ulah mikahayang mingpin, tapi ngawula.' Kuring ngan wanna jadi pamingpin anu henteu nuturkeun judul. Tangtu ieu ngajarkeun kuring kumaha carana ulah flaws jeung kabiasaan umum di unggal hubungan jeung kumaha jadi hiji pamimpin éféktif. Abdi hoyong nyerat sajarah sorangan kalawan karep jeung kahadean kalayan bantuan TM ".

Abdelrady Tantawy (ti Mesir)
"Kuring sok ngira yén kuring teu hayang jadi manajer, sabab eta hartina ngabogaan kavling tanggung jawab, sarta kuring geus katempo kavling manajer mampuh tur pamingpin goréng dina 10 taun kaliwat karir abdi. Tapi sanggeus attending Tangtu Heboh ieu ngeunaan kapamimpinan, abdi geus robah pikiran kuring jeung Abdi hoyong janten salah sahiji jalma pamingpin anu inspires pengikut maranéhanana sarta mantuan aranjeunna ngahontal leuwih, sarta jadi wareg jeung kamajuan maranéhanana di kahirupan ieu. Kuring yakin yén dunya ieu merlukeun jero pamingpin sapertos ".

henteu aya namina
"Kuring niatna percanten prinsip nu nyebutkeun kapamimpinan mangrupakeun partnership antara pamimpin jeung pengikut. Sakuduna salawasna jadi kasus yén urang baris nuturkeun pamimpin hiji nurutkeun bakal bébas sorangan. "

"Kuring hayang jadi jenis jalma nu urang bisa dipercaya, boh salaku pamingpin, tur salaku babaturan. Kuring gé salawasna ajak aranjeunna jadi best of sorangan nurutkeun personalities jeung aspirasi maranéhanana, kusabab kuring yakin yén hiji tim kuat merlukeun jalma kalawan kaahlian béda jeung perspéktif béda. Hiji pamimpin alus kedah batur anu brings harmoni jeung béda dina tim anu, paduli keur tim, sarta mawa kaluar pangalusna di unggal urang. Ieu jenis pamimpin I aspire janten ".

Mrudula Mukadam, hiji anggota dosen elmu komputer dina mum, éta salah sahiji asisten pangajaran 10 keur Tangtu kapamimpinan panganyarna. Waktu ditanya ngeunaan Tangtu Jim urang, manéhna smiled na ngawaler, "Pastina éta Heboh! urang siswa nu jadi untung nyandak tangtu ieu! "

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Lamun hayang jadi salah sahiji siswa untung di kelas kapamimpinan taun hareup Jim Bagnola urang, mangga nerapkeun geura-giru. Urang kasampak maju ka aplikasi Anjeun.

Loba berkat Jim for ajarkeun Tangtu rongkah na di mum.

(Jeung berkat siswa anu ngutus Kami pribadi poto Tangtu keur newsletter kieu.)

ComPro Admissions: welcoming Murid Anyar jadi "kulawarga" kami

Salila bulan 12 panungtungan, jalma 15,000 ti bangsa 185 dilarapkeun online pikeun gabung kami unik tur affordable MS di Élmu Komputer kalayan mayar Pelatihan & bantuan Financial.

Kumaha carana ngolah jadi loba Ngalamar?

The prioritas mimiti staf kami aya dina ngarojong unggal ngalamar dina tingkat luhur pisan, mastikeun yén sagala patarosan na masalah nu diwaler dina cara timely.

Pakasaban gede pisan tina ngolah loba aplikasi ieu dina ragam efisien, akurat, profésional sarta welcoming teh husus tina Program Komputer Profesional kamiSM Admissions Department. Lamun anjeun nganggap léngkah tambahan jeung syarat pikeun admitting jadi loba mahasiswa internasional, jeung opat éntri tiap taun (Pébruari, Méi, Agustus sarta November), nu prestasi sahiji staf Admissions kami téh sagala beuki luar biasa.

Numutkeun Chandra, Diréktur Admissions ComPro, "Tim admissions kami ngagambarkeun harmoni sarta kohérénsi nu pervades sakabéh mum. Sarerea geus fokus, dedicated, sarta lovingly supportive hiji-sejen. Ieu lingkungan gawé idéal, sarta Ngalamar jeung mahasiswa urang estu ngahargaan admissions interaksi maranéhanana. "

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Nyiapkeun pikeun mahasiswa anyar

Olahan pikeun éntri anyar sarta registrations mangrupakeun période utamana sibuk. Kagiatan ieu ngawengku:-menit panungtungan ditampa ti sababaraha mahasiswa AS, sahingga arrangements Alas transportasi, mariksa kaluar kamar murid, pasamoan anjog mahasiswa di kampus 24-jam sapoé, Nyiapkeun tas snack pikeun nempatkeun di kamar murid, nyusun kenop kamar na hidangan pas, nyokot siswa asrama, sarta pangatur kalawan sababaraha kantor kampus pikeun dua atawa leuwih poé pendaptaran di Admissions jeung Enrollment Center.

homecoming

Pendaptaran téh kawas homecoming, dimana kami tungtungna meunang papanggih kabeh siswa anyar husus urang jeung saha urang geus galecok, skyping, emailing, texting, jeung sajabana, pikeun sababaraha bulan atawa malah taunan. Nalika kami tungtungna minuhan éta, siswa kadang ngakuan kami ti propil Facebook atanapi LinkedIn urang. Aranjeunna jadi senang papanggih kami, sarta aranjeunna mudal dina pangajén. Téh mangrupa pangalaman joyous na rewarding pikeun sakabéh, sakumaha urang ngabagéakeun kana kulawarga ComPro global kami! (Tempo poto di handap.)

murid munggaran urang ti Républik Démokratik Kongo.
Teja jeung tilu murid anyar.
Dima ngabagéakeun mahasiswa anyar.

Maryam enjoys group pasamoan mahasiswa anyar.

Lisa kalawan murid anyar.


Chandra sareng murid anyar.

Nena ngadaptar hiji murid anyar.

Francis greets murid anyar.
Senang mahasiswa anyar sanggeus dahar beurang Wilujeng sumping urang.

grup poto formal Éntri Pébruari 2019.

Minuhan tim Admissions ComPro

Sarerea digawé di wewengkon Admissions nyaeta dina dasar ngaran hareup:

Elaine (Guthrie) nyaéta Diréktur ComPro. Chandra téh Diréktur Admissions urang. Pat téh Diréktur Admissions Mitra. Nena, Francis, Lisa, Dima, Girma, sarta Melissa anu Admissions Counselors. Teja ieu lakukeun Admissions Kantor karya. Sara resensi aplikasi tur waleran ratusan inquires minggu tiap. Maryam loba-dipikacinta International Mahasiswa panaséhat urang. Sue nyaeta Asisten Admissions urang. Dale, sarta Charlie do berharga karya bagian-waktu.

Marketing dipigawé ku Craig, Simon na dinu. média sosial sarta operasi ramatloka obrolan anu diatur by sara, Max, Rachele, dinu, Selin sarta Craig (Diréktur Recruiting).

Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami

Kita Hayu gabung kami di Maharishi Universitas Manajemén.

- Urang kasampak maju ka gaduh maneh gabung kami -

kulawarga ComPro urang kiwari ngawengku leuwih ti 2500 MSCS lulusan ti bangsa 85, tambah leuwih 800 ayeuna enrolled mahasiswa di kampus jeung lakukeun internships sabudeureun AS