Gelar Jutawan Billionaire dileler Doktor Kehormat

Yingwu Zhong Narima Doktor MIU di Shanghai, Cina.
Yingwu Zhong Nampi Doktor MIU di Shanghai, Cina

Salah sahiji sorotan tina gelar lulusan 2020 MIU di kampus di Fairfield, Iowa, nyaéta pangajén gelar "Doktor Ilmu Komputer-Honoris Causa" (via Zoom) nepi ka lulusan Program Profesional Profesional Komputer. Yingwu (Andy) Zhong di Cina.

Moal lami deui saatos MS na dina élmu komputer, Andy (CEO) sareng pendiri Yitao Guan (CTO) ngamimitian usaha kaulinan sorangan, FunPlus di San Fransisco. Dina sababaraha taun pondok, FunPlus parantos janten salah sahiji perusahaan anu paling penting dina industri industri global, ngahasilkeun pendapatan $ 1 milyar.

Numutkeun ka Dr. Zhong, "2020 mangrupikeun ulang taun ka-10 FunPlus. Kantor kami dipindahkeun lima kali kanggo ningkatkeun kapasitas sareng ko-tenaga kerja anu kolaborasi ti kantor sareng imah ti 20 nagara. Jutaan pamaén di dunya mikaresep kaulinan sapertos Kulawarga Ladang, Kulawarga Ladang Laut, Bedil kamulyan, Raja Avalon, Kaayaan salamet, pikeun ngaranan sababaraha. Sareng langkung nonton tim spésér FunPlus Phoenix (FPX) (Liga Juara Dunia Legenda!) Maén ngalawan tim tim dunya anu sanés. "

Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.
FunPlus mangrupikeun suporter utama lomba pertandingan tim tim internasional. Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.

Tanda kutip ti Doktor Falsafal

"MIU parantos ngahormatan ka Yingwu pikeun kumawula na nyiptakeun kabagjaan sareng kasenangan di dunya. Fokus sareng kasabaran anu stabil dina ngadamel hiburan anu tiasa nangtang sareng damang langkung ti 5 juta jalma anu mulya sareng mereun.

"Dina perusahaanna, jalma mangrupikeun prioritasna. Anjeunna kaseueuran karyawan pikeun suksés dina kagiatan bari ngamajukeun inti batin, dimana impian ngamimitian.

"Pasti, akar pangaruh anu kuat Dr. Zhong perenahna dina mahluk batin na. Kasuksésan na ngagambarkeun hal-hal anu khusus na tina haténa. Pangaruh na parantos na bakal tetep janten hébat, sareng kanggo anu langkung saé.

"Anjeunna dipangaruhan salaku visi, pamimpin anu tahan, ilmuwan praktis, sareng salaku jalma anu gumbira sareng dipercaya. MIU ngahargaan anjeunna pikeun komitmenna pikeun pangsaéna dina naon anu anjeunna laksanakeun.

"Salaku na" Ibu Universitas, "MIU hatur nuhun ka Yingwu Zhong pikeun pilihan unggul na, tujuan luhur, kahadean sareng kabébasan, panyerepan ka sadaya umat manusa, sareng kahadéan. Yingwu Zhong mangrupikeun putra awéwé sareng putri anu kasohor. ”

Elok pisan pikeun ngahargaan penghargaan pangluhurna ieu ka Dr. Yingwu Zhong:

Video: Dokter Élmu Komputer - Honoris Causa dilélér ku MIU ka Yingwu Zhong

Dokter Ilmu Élmu Komputer — Honoris Causa dibere ka Yingwu Zhong

Tonton pidéo pidéo Gelar

Zhong Penghargaan ka MIU

"Sesampainya di MIU di 2007 mangrupikeun awal petualangan anyar. Kuring mimiti ngadahar sayuran organik ... Prakték semedi Transcendental (TM) nyageurkeun awak sareng jiwa kuring, sareng ku waktos disalurkeun, kuring parantos ngalaman sareng pamahaman anu langkung jero kumaha dampak anu mendakan pangalaman MIU parantos ngawangun kahirupan kuring.

"TM mangrupikeun alat anu pohara kuat, sareng laun janten bagian tina diri kuring sakumaha anu kuring lakukeun deui. Éta ngabantosan abdi tetep fokus sareng hirup dina ayeuna. Éta ogé masihan abdi kamampuan sareng énergi pikeun naros jero-jero sareng nungtun panasaran kuring anu ngajelajah. ”

"Jalma nyauran kuring salaku pamimpin anu écés, tur kuring terang yén éta filsafat hirup dina ayeuna sareng nuturkeun kasucian jantung anu parantos kalaksanakeun ku optimis, daya tahan sareng rahmat."

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

Naséhat ka lulusan MIU 2020

Yingwu Zhong ngabagi hikmah sareng pangalaman batinna pikeun hirup suksés:

  1. Punten lengket impian anjeun. Tahan aranjeunna ketat, sareng gelut keras.
  2. Cicing dina jaman ayeuna. Ngan difokuskeun hal-hal anu paling penting, sabab kalolobaan hal ngaganggu anjeun ayeuna, moal bakal jadi penting dina hiji dinten, hiji minggu, sasih, sataun.
  3. Bakat nyarios jauh, tapi kateken ngahasilkeun hasil jangka panjang.
  4. Nangkeup kateupastian sareng ngahudangkeun pola pikir. Éta leres-leres OK sanés gaduh sadayana jawaban sareng nyekékkeun hal-hal, salami anjeun gancang gancang.
  5. Prakték tapa sareng laksanakeun solat subuh. Sumber intelijen internal jauh langkung kuat tibatan drive luar atanapi égo nalika nyanghareupan tantangan.
  6. Dahar séhat, tuang séhat, bageur, bageur. Gaduh empati kanggo manusa, bumi sareng dunya, alam semesta. Ngawangun komunitas anu tahan. Upami dunya bade langkung saé, ieu kusabab anjeun.

Wakil Présidén MIU Asia, Yunxiang Zhu nyarios, "Zhong Yingwu dipangaruhan salaku visi anu hébat, pamimpin anu tahan banting, sareng ilmuwan praktis anu ngajantenkeun kasenangan sareng kabagjaan ka jutaan jalma di seluruh dunya. Kami bangga pisan sareng gelar gelar doktor anu ngahormatan anu pantes pisan. ”

Siswa MIU di Cina Ngirim Masker Protéktif ka Kampus Fairfield

Murid PhD Yong Xu

Murid PhD Yong Xu

Nalika mahasiswa Cina nguping ngeunaan kabutuhan MIU pikeun alat pelindung pribadi (PPE) kusabab pandémik COVID-19, sababaraha anu naek ku nyumbang masker. Siswa PhD Yong Xu parantos ngirim 50 taméng pameunteu, 500 topeng KN95, sareng opat térmométer inféksi ti Cina. Anjeunna ogé parantos nyumbang 2,000 topéng bedah buang, kalayan 500 anu parantos nampi sareng sésana dina jalan. Mr. Xu mangrupikeun gaduh usaha anu ngalamar PhD di manajemén di program MIU's Shanghai China. Anjeunna ngupingkeun perkawis MIU pikeun masker ti Professor Scott Herriott salami kelas.

"Ku pendalaman diajar kuring, abdi kantos diajar ngeunaan Maharishi International University," saur Mr. Xu. "Kuring pikir éta unipersitas gaib, sareng kuring resep ciri-ciri pamekaran ngamekarkeun hikmah manusa sareng konsép atikan hubunganana anu harmoni antara manusa sareng alam. Kuring ngaharepkeun wabah global bakal enggal-gancangna, sareng kuring ngarepkeun Universitas Internasional Maharishi, masihan pendidikan anu saé pikeun seueur jalma. "

Murid SMA Yi (Erin) Zhang

Murid SMA Yi (Erin) Zhang

Siswa MBA Yi (Erin) Zhang parantos nyumbang 2,000 masker buang. Kusabab masalah adat, anjeunna kedah ngirim masker dina 20 pengiriman anu béda pikeun 20 individu di MIU, sareng aranjeunna sadayana parantos sumping. Kadua mahasiswa parantos panjang ngintun pengiriman aranjeunna, sanaos rupa-rupa adat sareng larangan pengiriman.

Ieu naon Yi nyarioskeun ngeunaan inspirasi dirina: “Kusabab wabah parna di Cina, masker janten langka. Dina waktos éta, MIU ngirim kami masker ti Amérika Serikat, anu nyabak pisan. Salajengna, MIU parantos ngawangun platform pembelajaran anu saé pikeun urang, sareng kelas teu acan ditunda nalika aya wabah. Ngirim masker ieu mangrupikeun ekspresi anu teu pati penting ku syukur. ”

Topeng bedah anu disayagikeun ka mahasiswa anu ngagaduhan pasini dokter off-kampus, ka anggota fakultas anu kedah angkat ti bumi saatos ngajar di dieu, sareng kanggo murid balik ka kampus ti bumi. Masker ogé parantos disebarkeun ka karyawan dina kamar surat palayanan sareng jasa. Anggota dosen MIU Yunxiang Zhu ogé sacara giat ngagaleuh 200 KN95 masker pikeun klinik MIU dina bulan Pebruari.

Perawat Vina Miller sareng Sallie Morgan kalayan tameng wajah sareng térmométer inféksi inféksi ti Bapak Xu.

Perawat Vina Miller sareng Sallie Morgan kalayan tameng wajah sareng térmométer inféksi inféksi ti Bapak Xu.

"Pasokan ieu hésé pisan kapendak di AS, sareng kami bungah pisan nampi éta," saur Vina Miller, kapala kantor perawat di klinik kampus.

Salaku tambahan, MS dina mahasiswa élmu komputer Longxiang Xiao nyumbang 600 masker anu parantos disebarkeun ka murid ngalangkungan Kegiatan Siswa. Longxiang mimiti ngadamel dana dana dina bulan Maret, sanés saatos wabah di Wuhan, Tiongkok. Anjeunna henteu ngan ukur ngangkat $ 2,500, tapi anjeunna ogé mésér masker sareng mendakan agén pengiriman sareng grup sukarelawan pikeun nyebarkeun masker di rumah sakit di Wuhan. Nalika sabulan deui MIU ngabutuhkeun masker bedah, anjeunna mimiti ngagaranang dana kadua diantara babaturan Cina na mésér masker kanggo mahasiswa MIU.

Longxiang Xiao sareng rerencangan na dana pikeun masker pameunteu di MIU's Argiro Center

Longxiang Xiao sareng rerencangan na dana pikeun masker pameunteu di MIU's Argiro Center.

"Urang Cina ngagaduhan paribasa: 'Kurnia tina cai menitis kedah dibales ku musim semi anu nyumput,'" saur Longxiang. "Siswa, guru, sareng staf MIU mantuan rumah sakit Tiongkok sateuacanna, nalika éta dina kaayaan anu parah pisan, janten waktosna pikeun kami ngabantosan anjeun!"

Program Profesional Komputer di Universitas Manajemén Maharishi

Hlina Beyene Ngasihkeun Sadayana Tentang MIU

Hlina Beyene mikacinta sadayana di Universitas Internasional Maharishi

“Abdi resep pisan ngeunaan Maharishi International University (baheulana Manajemén Universitas Maharishi). Aya énergi positip di dieu, sareng jalma-jalma anu ngabagéakeun. Abdi bogoh kabébasan. Abdi bogoh kumaha fakultas paduli unggal murid. Aranjeunna prihatin ka sadayana sareng aranjeunna nungtun kami sadaya, sareng Abdi resep TM (téknik Meditasi Transcendental). " - Hlina Beyene (ti Étiopia)

Taun 2018, seueur réncang babaturan Hlina Beyene anu ngulik élmu komputer ngarencanakeun gelar master dina bidang riset, tapi anjeunna mutuskeun ngudag gelar master di universitas anu bakal nyiapkeun dirina damel di industri IT. Anjeunna mendakan Universitas Internasional Maharishi dina Google.

"Kuring henteu nyangka MIU bakal ngabantosan kuring janten kompeten dina industri. Kuring panginten kuring kedah ngalakukeun éta sorangan. Ngalengkepan kursus-kursus di kampus kitu, kuring resep bungah! Abdi ngarasa disiapkeun. Abdi ngarasa mampuh. ”

Teknik Transcendental Meditation® ngabantosan siswa

Sateuacan sumping ka MIU, "Kuring henteu terang persis ngeunaan TM, tapi kuring terang kuring hoyong tapa. Kuring terang tina seméntasi kuring bakal kéngingkeun tanaga, sababaraha katenangan. Abdi milarian anu.

"Nalika kuring mendakan MIU, kuring henteu terang yén aranjeunna bakal nyandak Meditasi Transcendental sacara serius, tapi kuring terang kuring ngagaduhan kasempetan éta. Nalika kuring terang yén aranjeunna nyandak serius, sareng urang ngagaduhan kasempetan pikeun tapa dua kali sapoé, unggal dinten-éta mangrupikeun pangalaman anu hadé pikeun kuring. Éta geulis.

"Kursus MIU aya dina sistem blok. Janten, urang diajarkeun hiji mata pelajaran dina hiji-hiji waktos. Kami bener-bener kedah diajar unggal mata pelajaran dina sabulan. Sakapeung nangtang, sabab urang kedah ngarengsekeun proyék dina tilu dinten sareng ngalakukeun tugas unggal dinten.

"Kami ngatur sistem blok ku cara ngalakukeun Téhnik semedi Transcendental unggal isuk, sateuacan tuang siang, sareng di akhir kelas énjing. Ieu leres ngabantosan sabab nyéépkeun awak kuring, sareng éta ngabantosan abdi ngaleungitkeun setrés sareng difokuskeun padamelan abdi. Kuring ngarasa otak kuring beuki loba tanaga unggal waktos kuring ngalakukeun TM. Éta sapertos latihan awak kuring unggal dinten. ”

Hlina ngarasakeun taman anu indah di hareupeun Gedong McLaughlin (Élmu Komputer) di MIUTingali pidéo Hlina

Nyiapkeun pikeun milarian profésional

"Studi kursus élmu komputer canggih pisan. Saatos 8-9 bulan kursus akademik, urang nyandak kursus khusus anu disebut Strategi Karir. Ieu mangrupikeun bengkel 3-minggu dimana staf Karir Pusat ngabantosan urang nyiptakeun neruskeun panarjamah kami, nyiapkeun internship / wawancara padamelan, sareng pikeun adaptasi sareng budaya AS.

“Aranjeunna masihan kami sadaya inpormasi anu dipikabutuh pikeun urang. Khususna, urang diajar yén nalika diwawancara éta sanés ngan ukur aranjeunna milari kaahlian khusus ti kuring — éta kuring ogé ningali aranjeunna ningali upami kuring bakal bagja di ditu. Kuring ogé siap unggul pikeun ngawawancara kuring. Aranjeunna masihan urang sadaya inpormasi anu diperyogikeun anu peryogi.

"Kuring ngagaduhan magangna gancang-gancang dina saminggu kuring didamel salaku Pamekar Aplikasi 5 di Bank of America di North Carolina. Aranjeunna mendakan kuring ngalangkungan kontak aranjeunna sareng Pusat Karir Élmu Komputer. Para rekrutmen parantos sumping ka Universitas sareng aranjeunna cocog sareng kabutuhan abdi. "

Hlina Beyene resep dipikacinta di kampus MIU di Fairfield, Iowa, AS
Tujuan pribadi

"Kuring ngagaduhan tujuan anu khusus-ngadamel bédana di dunya urang. Abdi hoyong nyorong awéwé langkung janten pamekar parangkat lunak. Di nagara-nagara berkembang, awéwé hoyong langkung nyandak tanggung jawab, tapi sering henteu ningali kasempetan langkung maju.

"Atikan sapertos anu ditawarkeun MIU bakal langkung hadé nyiapkeun awéwé pikeun kasuksésan dina posisi kapamimpinan. Ngadidik wanoja di nagara-nagara berkembang hartosna naékna sadayana kulawarga.

"Di Étiopia teu cukup kasempetan pikeun awéwé pikeun ngiringan karir. Kuring hoyong awéwé di sadaya nagara-nagara berkembang pikeun percaya diri, sareng upami aranjeunna tiasa kasempetan, kuring nyarankeun pisan sareng mamatahan aranjeunna dugi ka MIU-tempat dimana aranjeunna tiasa maju dina kahirupan sareng karirna. "

Diajar langkung seueur ngeunaan Program ComPro

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Ti saprak 1996, 3000 pamekar software ti langkung ti 93 bangsa parantos lulus sareng Master of Science in Computer Science degree.

Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student

Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student Edgar Endo Junior

Pintonan Real-waktos komprehensif mangrupikeun Alat Kaséhatan Umum Pangajaran:

Nalika mahasiswa lulusan sains komputer MIU Edgar de Jesus Endo Junior diajarkeun MWA (Modern Web Applications) bulan kamari, anjeunna henteu sadar yén anjeunna bakal mangtaun-idina pikeun nyiptakeun peta géografis interaktif sacara real-time ngeunaan peta COVID-19 sareng mortalitas pikeun sadaya kota sareng nagara di Brazil.

Numutkeun ka Profesor Asaad Saad, "Saatos Edgar réngsé kursus MWA, anjeunna siap nganggo téknologi pang anyarna dina proyék mandiri. Proyék ieu nyayogikeun data anu tiasa ngabantosan ahli kaséhatan nyalametkeun kahirupan di Brazil. Kuring hormat Edgar pikeun nyiptakeun aplikasi ieu.

"Kuring henteu gaduh mamang yén jalma kreatif sapertos Edgar gaduh masa depan anu cerah sareng suksés."

Edgar ngajelaskeun latar tukang proyék

"Di MWA, urang diajar kumaha carana damel sareng NodeJS sareng Angular. (Angular mangrupikeun kerangka aplikasi wéb sumber terbuka dumasar-Type dipimpin ku Tim Angular di Google sareng ku komunitas individu sareng perusahaan.) Ieu ngamungkinkeun kuring damel gampang kalayan proyék-proyék gedé anu butuh interaksi gancang sareng pangguna (tanpa jalma éta ngaganggu. halaman halaman halaman tradisional tradisional).

"Proyék pemetaan COVID-19 ngan saukur nganggo Angular pikeun damel sareng API (Application Programming Interface) anu dilakukeun ku tim masarakat di Brazil (Brasil.IO). Aranjeunna tanggung jawab ngamutahirkeun data ngeunaan seueur mata pelajaran (kalebet panyebaran COVID-19) di Brazil unggal dinten. Data sayogi dianggo dina format anu gampang dibaca mesin.

"Butuh lima dinten (nganggo Github) kanggo ngarilis versi anu tiasa dianggo munggaran pikeun proyék pemetaan. Peta interaktif sacara real-time dilakukeun kanggo sadaya jalma di Brazil kalayan aksés internét dina smartphone atanapi komputerna. Éta karesep kuring nyiptakeun proyék ieu sacara sukarela - ngan ukur pikeun kauntungan anu bakal aya urang Brazil.

"Naon anu dilakukeun ku proyék ieu mangrupikeun cara nya éta data dina peta kalayan grafik, sareng diropéa unggal dinten nganggo API. Ieu mangrupikeun aplikasi munggaran ngeunaan jinisna pikeun ngagunakeun API ieu. "

Edgar de Jesus Endo SMP - Siswa dina Program Profesional Komputer di Universitas Internasional Maharishi

Edgar senang pikeun ngajantenkeun proyék ieu sayogi pikeun masarakat Brazil.

Tingali Peta

Fitur proyék

  • Ukuran ukuran saimbang pikeun tiap kota dumasar kana jumlah kasus dilaporkeun
  • Variabel warna warna kanggo jumlah anu dilaporkeun kasus lokal sareng nagara
  • Panganyarna kasus nasional jeung kaayaan tambahan panganyarna sareng layar maot diropéa unggal dinten
  • Grafik kasus anu dikonfirmasi sareng maotna waktos kanggo tiap kota (butuh klik)
  • Kamampuhan pikeun ngazum ningali data detil pikeun kota individu
  • Carian kota sareng kaayaan
  • Sayogi dina Portugis sareng Inggris

Sampel data saben dinten pikeun 26 Maret 2020 dina kaayaan Ceará.

Sampel data kanggo tanggal 26 Maret 2020 dina kaayaan Ceara.

Sampel ngumpulkeun data pikeun kota São Paulo ngalangkungan 27 Maret 2020.

Sampel data cumulated pikeun kota Sao Paulo ngalangkungan 27 Maret 2020
Ngeunaan Edgar

Edgar asalna ti Itapeva, SP, Brazil. Tujuan anjeunna kalebet ngalangkungan produk parangkat lunak anu gunana pikeun masarakat, ogé produktivitas anu pangsaéna pikeun perusahaan anu didamel anjeunna.

Anjeunna nambahan, "MIU sareng Program Master Profesional Profesional komputer parantos ningkatkeun visi kuring ngeunaan dunya sareng ngawenangkeun kuring ngagaduhan kasempetan kuring ngan ukur ngalamun kuring bakal ngagaduhan sababaraha taun ka pengker."

Saran pikeun pamekar software séjén

"Pikeun urang Brasil sareng pamekar parangkat lunak anu sanés, ngan ukur nampi kasempetan diajar di MIU. Entong masihan alesan, sabab éta leres pisan.

"The Téhnik semedi Transcendental (anu diajar teras dilakukeun dua kali ku sadayana murid MIU, fakultas sareng staf) mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun ngatasi setrés.

"Kulawarga abdi bangga pisan sareng prestasi pemetaan ieu, sareng kusabab kuring milih diajar pikeun kuring dina Ilmu Élmu Komputer di MIU."

Diajar langkung lengkep ngeunaan Program Profesional Komputer di MIU

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Komentar ti Pangumuman Siswa ComPro

Program Program Profesional Komputer

Ngadangu naon lulusan anyar kami nyarios perkawis pangalaman sareng kameunangan dina program master Profesional Profesional.

“Abdi nganuhunkeun pikeun program ieu. Éta ngarobah kahirupan. ”

"Ieu hiji pangalaman anu saé pikeun ngalakukeun Master di Élmu Komputer di MIU. Kurikulum anu pang anyarna sareng fakultas tos ngalaman pisan. Sagala di MIU ngajadikeun kuring betah di bumi. Éta kaputusan anu hadé pikeun ngalakukeun Master kuring di ditu. "

“Kuring ogé nganuhunkeun pisan pikeun kasempetan pikeun nyumponan seueur rerencangan anu saé, saé sareng bageur di dieu. Éta sadayana dimimitian ku MIU sareng nagara anu éndah ieu anu ngahubungkeun kami salaku hiji. Abdi ngaduakeun anu panghadéna."

"MIU ngabantuan kuring ku sababaraha cara pikeun ngembangkeun diri spiritual sareng intelektual. Sanaos kuring henteu pisan ragu-ragu pikeun mendakan pendidikan ti Universitas Berasadasar. Kuring nganggap kuring parantos ngadamel salah sahiji kaputusan pangsaéna dina kahirupan kuring. Henteu ngan ukur kuring parantos ngalaksanakeun nafsu pikeun karir kuring, kuring ogé parantos ngaleungitkeun yén cicingan di bagian kuring ku ngamekarkeun sisi spiritual kuring. "

"Abdi pohara resep sareng program MSCS MIU anu ngabantosan abdi kanggo ngalaksanakeun misi kuring. Kuring yakin yén program éta ngajadikeun bédana dina kahirupan kuring, sareng pikeun batur-batur anu séjén sapertos kuring. "

"Kuring nganuhunkeun pisan ka perwira pangakuan, fakultas, koordinator, pelatih, sareng seueur staf sanés anu profésional, ngadukung, marahmay, kabuka, sareng tuang ti kalebatan lulusan. Kuring ngahargaan unggal jalma anu ngadukung program MSCS sareng ngarep anu pangsaéna pikeun kasehatan, kasuksésan, sareng kulawarga. ”

Diajar deui

Murid-murid anu ngadamel TM isuk-isuk di Hall Dalby

Murid-murid migawé meditasi énjing na di Dalby Hall

“Salilana nganuhunkeun ka MIU sareng anggota dosenna. Sagalana alus teuing. ”

"Kuring pohara ngahargaan pangalaman kuring di MIU. Kursus-kursus anu kalebet disiapkeun kuring pikeun padamelan ayeuna. Guru-guru pisan boga pengetahuan. semedi Transcendental geus ngabantosan kuring dina kamekaran pribadi kuring. Pangetahuan anu diperkirakeun bakal ngabantosan kuring ngagaduhan karir profésional anu saé. ”

"Abdi estu bagja sareng MIU. Kuring patepung loba jalma hébat. MIU langkung saé tibatan anu kantos diarepkeun-sababaraha dosen anu hebat pisan sareng kantor panempatan nyiptakeun padamelan anu luar biasa. "

"Program ieu nyayogikeun kursus-kursus anu ngabantosan anjeun tiasa mekar di dunya profésional. Kursus-kursus diajarkeun ku guru besar anu ngagaduhan pangalaman dina industri IT. Kabiasaan ngalaksanakeun Meditasi Transcendental (TM) ngabantuan pisan pikeun ningkatkeun kahirupan pribadi sareng profésional. Janten, pangalaman sacara umum program MSCS mah tangtosna. "

"Hatur nuhun pikeun nyayogikeun kamampuan karir sareng kamekaran anu hadé kalayan henteu aya diskriminasi ka lomba atanapi nagara asal."

"Hatur nuhun MIU kanggo bumi anu kadua sareng kulawarga."

"Abdi hoyong ngucapkeun sukur ka sadaya dosen sareng staf di MIU anu dikhususkeun pikeun ngalaksanakeun poténsial abdi salaku mahasiswa."

“Program éta saé pisan. Hatur nuhun pikeun sadaya dukungan anu disayogikeun pikeun kuring salaku mahasiswa internasional, sareng anu langkung penting pikeun ngajar kuring Meditasi Transcendental-éta leres pisan kanggo sababaraha kaayaan. "

"Kuring ngimpi datang ka Amérika Serikat sareng ngalengkepan master kuring, sareng ayeuna tungtungna kuring tiasa ngabéréskeun gelar MS kuring dina élmu komputer ti Universitas Internasional Maharishi."

"Di dieu di MIU kuring ngagaduhan kasempetan diajar seueur hal pikeun ngamajukeun karir abdi ku diajarkeun subjek program praktis anu béda. Kuring ogé tiasa diajar mertahankeun pikiran sareng awak santai sareng ningkatkeun inténsitas batin, perdamaian, sareng diri sadar ku praktek Meditasi Transcendental. "

"Pilihan abdi sareng lalampahan pikeun Universitas Internasional Maharishi leres pisan. Pangalaman mangrupikeun salah sahiji waktos anu pangageungna dina kahirupan kuring. Kuring pasti bakal nyarankeun MIU anu alus pikeun babaturan sareng anu sanés. Hatur nuhun, MIU. "

"Ieu penghargaan anu hébat upami aya di MIU. Murid sareng guru anu saé. ”

Diajar langkung lengkep ngeunaan Program Profesional Komputer

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Lima Nagara Uganda nyarankeun Program MIU

Lima Brothers Uganda: (L - R) Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka.

Edwin Bwambale (2nd ti kénca di poto di luhur) sareng opat duduluranna mangrupikeun anggota suku Bukonzo di beulah kulon Uganda-anu kawéntar pikeun masarakat anu dididik. Anjeunna anu kadua dilahirkeun tina lima budak lalaki.

Lima duduluran na dibéré ngaran (kénca ka katuhu): Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka. (Unggal putra gaduh ngaran kulawarga, sabab dina budayaana, ngaran kulawarga dirumuskeun dumasar kana tatanan kalahiran dina hiji kulawarga.)

Taun 2016 Edwin milarian biaya murah, program gelar sarjana kualitas luhur dina pangwangunan software:
"Mimiti kuring ningali program MIU, kuring ogé cangcaya. Abdi teu tiasa percanten sapertos anu aya. Tapi, réréncangan kuring gaduh gabung. Éta nalika kuring mastikeun yén program éta nyata! "

Janten, anjeunna nerapkeun sareng ngadaptar dina Program Gelar Sarjana Profesional Komputer ("ComPro") di Universitas Maharishi International (dina Fairfield, Iowa USA) dina bulan Agustus 2016.
"Kuring ngan ukur resep ieu -na praktis, éta tétéla, anu parantos ngabantosan kuring dina pamilarian magang mayar."

Nalika Edwin rajapati ngeunaan pangalaman MIU na, sepuhna kagum pisan anu mutuskeun yén sadayana lima putrana kedah hadir dina MIU!

Komunitas Husus

Dina pidéo anu diulas dina luhureun wéb kami homepage, Edwin ucapan:
“Universitas di kota leutik disebut Fairfield, di Iowa. Jalma-jalma di kota aya jalma-jalma seuri di mana waé. Ayeuna damel anjeun betah-najan anjeun jauhna mil. " 🙂

Dukungan Kulawarga anu Kuat
Lima sadulur lananda sareng kolotna

Lima ilaing barayana sareng kolotna anu luar biasa

Harrison, Cleave sareng Edwin sareng kulawarga

Harrison, Cleave sareng Edwin sareng kulawarga

Edwin asalna ti kulawarga anu saé:
"Kolotna abdi pisan anu dipikacinta sareng bener-bener diideuan kami pikeun kerja keras sareng tujuan pikeun langkung suksés. Sanaos aranjeunna henteu beunghar, aranjeunna nyiptakeun lingkungan anu damel urang cita-cita langkung ageung. Aranjeunna konsistén ngobrol sareng kami sareng ngabimbing urang sanaos nalika urang kaluar ti universitas. Aranjeunna nyetél conto pikeun urang pikeun silih cinta sareng kulawarga ka hareup urang kusabab aranjeunna leres-leres dipikacinta ku sorangan sareng dipikacinta ogé urang. "

Edwin terus, "Di kulawarga kuring, sareng diantara babaturan kuring, teu aya anu gaduh ragu ngeunaan naon anu MIU tiasa ngabantosan urang ngalengkepan. Unggal salah sahiji opat dulur kuring, sareng babaturan anu séjén ngarepkeun diajar di gelar master di Universitas Internasional Maharishi. "

"Nyieun kaputusan gabung ka MIU mangrupikeun kaputusan anu paling hadé pikeun kuring sorangan dina kahirupan kuring. Éta nyayogikeun kondusif pikeun ngudag atikan kuring ogé nyiapkeun kuring supaya tiasa nganteurkeun prestasi kelas dunya dina karir kuring. Naon anu anjeun tiasa ngahontal sareng kasempetan MIU ngan dibatesan ku imajinasi anjeun. Kuring yakin tiasa ngucapkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji program profésional pangsaéna anu kuring kantos ningali atawa nguping. Lila hirup MIU! "

Diajar langkung seueur Ngeunaan nu Program Komputer Profesional

Koméntar ti opat duduluran:
Leresna Masereka (MS di lulusan Ilmu Élmu Komputer-damel di Apple):
"Gagasan Universitas Internasional Maharishi pernah katingalina nyata dugi ka adi kuring Edwin ngagaduhan visa sareng gabung dina bulan Agustus 2016. Ieu sacara dramatis robih dina pamikiran kuring, sareng kuring ngagabung dina Oktober 2016. Réréncangan, Benjamin Wogisha (mantan pasangan kerja kuring ti Uganda). ngagabung kami dina bulan Pebruari 2017.

“Ayeuna, Edwin parantos di Microsoft, Benjamin (réréncangan Ugandan) nyaéta di Facebook sareng abdi di apel. (Tilu perusahaan téknologi pangsaéna dina pangeusina – sadaya urang salaku insinyur software). Ieu ngécéskeun poténsi unsung anu MIU nyambung dina muridna, sareng kuring pasti tiasa negaskeun yén ComPro henteu ngan program master, tapi kursus terpadu anu hirup. Sadayana réréncangan anu ku kuring diajar di MIU ngagaduhan pagawéan anu saé sareng sadayana hirup bahagia. Sakur kaputusan pikeun datang ka MIU ku saha waé bakal salilana pangsaéna. ”

Godwin Tusime (Ayeuna ngalengkepan gelar sarjana IT di Uganda, sahingga anjeunna tiasa ngadaptar dina Program Profesional Profesional MIU.):
"Kuring gairah ngeunaan program sabab pikaresepeun, sareng ngabantuan hiji janten pamikir anu hadé, pembuat kaputusan sareng produsén. Pikeun lila ayeuna kuring parantos kagum kana MIU sareng program Profesional Komputer pikeun éta parantos ngarobih kahirupan ilaing kuring (Cleave sareng Edwin). (Harrison ngalakukeun MBA Akuntansi.) Kuring damel unggal dinten pikeun ngembangkeun kaahlian program kuring, sareng ngarepkeun gabung kana MIU. Saatos éta, hirup abdi bakal, henteu ragu, henteu kantos sami. "

Harrison Thembo (Akunting murid magang MBA-damel salaku akuntan di Silicon Valley Financial Group):
"Kuring sok ngimpi impian pikeun janten versi pangsaéna kuring sorangan sareng bersaing dina tingkat nu pangluhurna mungkin. Kuring terang yén pikeun ngahontal éta kuring peryogi pendidikan anu pangsaéna. Abdi bungah pisan pikeun platform Maharishi International University masihan kuring pikeun ngahontal impian kuring pikeun MBA di Akuntansi.

"Kuring ayeuna damel sareng salah sahiji firma akuntansi pangsaéna di Silicon Valley salaku akuntan staf. Kuring henteu kantos ngabayangkeun yén milih MIU bakal ngahasilkeun ieu sareng kuring salamina nganuhunkeun pikeun atikan Kasadaran Berasaskan sakola ieu. Pikeun unggal anu di impian di luar, ieu mangrupikeun tempat anu angkat. "

Idine Membere (Perencanaan pikeun ngadaptar di MBA Akuntansi di Agustus 2020):
"Kuring hoyong ngalakukeun MBA kuring ti MIU kusabab kuring hoyong ngahadiran kuring ku sababaraha utusan anu pangsaéna di dunya sareng MIU nyayogikeun platform sareng kasempetan ieu.

"Bréh, palatihan sareng pangalaman profésional anu kuring peroleh ti perusahaan AS bakal penting pisan pikeun karir kuring sareng bakal nyiapkeun kuring ka" standar internasional. "

"Ketiga, program pinjaman pendidikan ku MIU ngajantenkeun tugas anu hésé pikeun ngahontal pendidikan Amérika ka masarakat ti nagara-nagara berkembang sapertos urang janten langkung saé sareng tiasa dicapai.

"Hatur nuhun MIU pikeun program ieu. Telepon dulur kuring, Edwin, Cleave sareng Harrison parantos ngalangkungan program ieu. Abdi teu tiasa ngantosan ngiringan MIU sareng ningkatkeun pangaweruh kuring sareng nyumbang kana ilmu pengetahuan anu tos aya. Ku jalan kitu, kuring parantos nampi ku Asosiasi Akuntansi anu Disertifikasi (ACCA) di Inggris sareng ogé badé janten Akuntan Certified di Amérika Serikat ”

Dulur-dulur anu nikmati

Komentar ti balad Uganda di MIU:

Benjamin Wogisha (réncang dulur-dulur) (lulusan MS di Ilmu Élmu Komputer-Insinyur Software dina Facebook):
"Kuring sok hoyong angkat pikeun pangajaran salajengna, tapi kuring gagal mendakan hiji universiti anu cocog. Dibandingkeun ka paguron luhur, prosés panawaran ka MIU gancang, sareng aranjeunna responsif sareng bantosan dina prosésna. MIU nawiskeun na blok sistem anu kuring resep pisan, kusabab éta bakal ngijinkeun kuring pokus sacara lengkep dina hiji kursus unggal bulan.

"Kursus anu ditawarkeun ku Universitas Internasional Maharishi saluyu sareng anu kantos ku kuring laksanakeun, contona, arsitéktur perusahaan. Kuring ningali éta minangka kasempetan pikeun neuleuman heula prinsip ngeunaan software perusahaan anu lumayan di mana waé.

"Ngulik di MIU urang ngagaduhan kasempetan pikeun berpungsi dina sistem skala besar di Amérika Serikat salami magang, anu mangrupikeun hal anu kuring sok katingali. Kuring terang damel di Amérika Serikat bakal muka konci janten seueur kasempetan saluareun anu kuring kantos bayangkeun, sabab Amérika gaduh raksasa téknologi. ”

Nilai ngalakukeun éta Téhnik Transcendental Meditation® nalika diajar, sareng ayeuna nuju damel:

Benjamin nambihan, "Nalika diajar di Universitas kuring sok mastikeun hadir kana grup Meditasi Transcendental Séri anu urang pikahoyong. Aya hal perkawis ngerjakeun babarengan dina grup anu saé leres sareng unik. Ieu ditajong dinten kuring pikeun ngamimitian mimiti ngaraosan santai sareng langkung fokus siap pikeun ngarencanakeun naon waé anu sumping.

"Kelas ngabantosan abdi ngembangkeun pamahaman anu langkung jero ngeunaan TM na kumaha kuring kéngingkeun ngalaksanakeun deui tina ngalaksanakeunana teratur, ngawalon sareng ngabersihan naon anu aya anu ngalaksanakeun TM ku cara anu leres. Ayeuna kalebet ku beban kerja, ku ngalaksanakeun TM ngan ukur 20 menit sadinten tiasa ngabantosan kuring ngahontal langkung, kusabab museurkeun sareng katenangan anu kuring karasa ku kuring meditasi. ”

Saran ti Benjamin pikeun pamekar parangkat lunak anu sanés:
"Kanggo saha waé anu hoyong naekeun karir, MIU pasti mangrupikeun pilihan anu leres. Kursus-kursus na tiasa dipikirkeun sareng teratur. Kuring diajar pisan tina unggal kursus anu kuring di kampus. Kursus-kursus ngabantosan kuring jembatan antara téori sareng prakték. Kalayan pendekatan hands-on, dugi ka seueur konsep anu janten jelas, masihan kuring yayasan anu kuat pisan anu kuring ngawangun dina unggal dinten. Dosenna sok aya pikeun ngadukung mahasiswa sareng MIU ngagaduhan seueur alumni anu tiasa ngadukung anjeun ogé. Teu aya ragu yén MIU nyetél hiji kanggo kasuksésan."

"Adi kuring (Denis Kisina) ngiringan Universitas nembe ogé. Saatos ngan ukur sasaha anjeunna nyarioskeun ka kuring yén anjeunna ngarasa langkung yakin salaku pamekar parangkat lunak. Kuring ngan ukur ngabayangkeun kumaha anjeunna bakal di tungtung program. Maharishi International University parantos nyayogikeun lingkungan anu saé anu diperyogikeun ku anjeunna pikeun konséntrasi sareng diajar. "

Kami hatur nuhun ka sadaya mahasiswa Uganda urang pikeun ngajantenkeun perjalanan 13,000 km ngiringan kulawarga MIU di AS Kami mangrupikeun kabagjaan anjeun dina awak mahasiswa urang.

Diajar deui

Miluan MIU ComPro Family

Berita ComPro: Desember 2019

Program Profesional Komputer di Universitas Internasional Maharishi

Nalika anjeun ngadaptarkeun program Master of Science in Computer Science, anjeun bakal janten bagian tina kulawarga internasional ngeunaan 4,000 Program Profesional Komputer (ComProSM) santri, lulusan, fakultas sareng staf di Universitas Internasional Maharishi.

Urang ngagungkeun kabéda - Dunya mangrupikeun kulawarga urang!

Masing tina opat éntri MSCS taunan biasana nganggo profesional parangkat lunak ngalaman ti 30+ bangsa anu béda. Langkung ti 80 bangsa diwakilan di kampus.

komentar murid

  • Godwin A. (ti Ghana): "MIU mangrupikeun kulawarga anu ageung di mana waé anu paduli. Murid, fakultas sareng staf nyiptakeun lingkungan anu séhat dimana sadayana anu pas dina waktosna. Sok aya jalma anu ngabantosan upami aya anu peryogi. "
  • Sahar A. (ti Yaman): "Kuring bener-bener mikacinta di lingkungan damai (MIU) ieu anu aya di--lingkungan anu pinuh ku kabagjaan, kabagjaan sareng kabagjaan tina kauntungan anu luar biasa tina praktekna Téhnik semedi Transcendental. Salaku awéwé muslim anu cicing di Fairfield, kuring ngarasa yén jalma-jalma di sabudeureun kuring ngahormatan kuring sareng anu sanés. Aranjeunna ngubaran kuring salaku salah sahiji aranjeunna. "
  • Sadok C. (ti Tunisia): "Anu ngajantenkeun MIU mangrupikeun kanyataan yén éta nyayogikeun lingkungan anu aman, fakultas sareng staf anu tiasa ngupingkeun mahasiswa, sareng lingkungan multikultural dimana urang tiasa pendak sareng jalma ti sakumna dunya. Nasib kuring ngagaduhan kasempetan anu hébat pikeun ngalakukeun magang mayar abdi sareng perusahaan Ford Motor. "

Sumangga gabung kami di lingkungan aman, sambutan, setrés rendah, henteu kaleresan, sareng lingkungan hirup anu saé dina kampus alam anu saéus 365-acre di tengah bumi Amérika.

Lalajo video dua menit urang, "Kulawarga ComPro 2019:"

Cleave sareng Benjamin lulus di MIU sareng rerencangan Ugandan

Naha anjeun siap Miluan Kulawarga ComPro?

Maharishi International University (baheulana Manajemén Universitas Maharishi) diadegkeun dina taun 1971 sareng akreditasi ku Komisi Learning Luhur.

MS dina Élmu Komputer 2nd Panggedéna di AS

Siswa Sarjana Profesional Komputer - Juni 2019

- Statistik Pamaréntahan Parantos Sukses Program -

Numutkeun data anu nembe dikaluarkeun ku Pusat Statistik Pendidikan Nasional AS, Universitas Maharishi Management parantos ningkat ka #2 nasional di antawis lembaga pendidikan pasca sekundér AS pikeun jumlah gelar sarjana dina élmu komputer anu dianugikeun dina taun akademik 2017-18 (taun ajaran) taun pang anyarna kanggo data anu sayogi).

Data asalna tina laporan Sistem Data Pendidikan Integrasi Postecondary (IPEDS) anu dikintunkeun ka pamaréntah unggal taun ku sadayana akademi Amérika Sarékat.

Nyekel nomer 1 nyaéta Universitas Southern California, sareng lulusan 872. Jumlah total MUM tina MS dina Computer Science taun anu nyaéta 389. Ieu dituturkeun ku University of Central Missouri, 352, Universitas Columbia di New York (343), sareng Universitas Illinois di Springfield (338). Lembaga 230 dilél gelar gelar CS di 2017-18. Dina 2016-17, MUM mangrupikeun #5 nasional dina kategori ieu.

rujukan: Pusat Nasional pikeun Atikan Statistik, data IPEDS.

Diajar deui

3000 MSCS Lulusan ti 92 + Bangsa ti saprak 1996

Dina akhir taun akademik ayeuna, langkung ti mahasiswa 3000 ti caket sareng bangsa 100 bakal parantos lulus sareng gelar MSCS ti Universitas Maharishi Management. Kalayan opat éntri unggal taun, pendaptaran siswa anyar diperkirakeun ngahontal 400 salami sataun akademi.

Langkung ti lulusan 3000 ti ampir 100 bangsa-bangsa ti saprak 1996
MS kami anu berpatutan sareng dipertimbangkeun dina Élmu Komputer kalebet latihan pamayaran & bantosan finansial di Amérika Serikat pikeun pamekar software anu berpengalaman sareng gelar sarjana dina widang komputer anu berhubungan sareng sains. Kami nawiskeun tilu bidang penekanan: ngembangkeun software canggih, aplikasi wéb sareng arsitéktur, sareng élmu data anu meunang-panghargaan.

Kauntungan sareng kauntungan anu paling unik tina Program Profesional Komputer nyaéta sadaya murid, fakultas, sareng staf ngalaksanakeun téknik Transcendental Meditation® anu sederhana, sacara sistematis sareng ilmiah pikeun ningkatkeun kamampuan diajar, kualitas kahirupan, lega ti setrés, sareng akademik sareng padamelan pagelaran. Diajar deui.

Larapkeun Kiwari

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Insinyur Perangkat Lunak Google Grew Up Ladang Cina Rural

Siswa Sarjana MUM mangrupikeun Inspirasi!

Ling Sun ("Susie") mangrupikeun carita anu saé. Anjeunna ngalahir di tegalan leutik di désa Cina. Dinten, anjeunna mangrupikeun insinyur software Google di New York City. Kumaha teu anjeunna ngalakukeun?

Hirup dini di China

Budak awéwé di masarakat Ling di Propinsi Hunan, Cina tengah, henteu kantos angkat ka sakola, sareng diperkirakeun ngabantosan pertanian teras ngagaduhan kulawarga sorangan. Kanyataanna, anjeunna kedah ngantosan sakola di yuswa 13 pikeun damel di kebon kulawarga pikeun ngabantosan kabutuhan finansial kulawarga.

Tapi padamelan tegalan susah sareng Ling bahagia, janten anjeunna teras naroskeun ka bapakna, sareng anjeunna tungtungna sapuk ngantepkeun anjeunna ka sakola. Diantara babaturan désa 11 anjeunna, Ling Sun mangrupikeun hiji-hijina anu réngsé SMA.

Tapi atikan ieu henteu ngamungkinkeun anjeunna asup kuliah, janten anjeunna janten tukang pabrik di Shenzhen. Rutinitas padamelan anu pikaboseneun, janten anjeunna mundur pabrik saatos sababaraha sasih sareng janten mahasiswa dina program latihan komputer, miharep ieu bakal masihan kaahlian pikeun hirup anu langkung profésional.

Pikeun mayar latihan janten insinyur software tingkat-éntri, anjeunna nyambut damel tilu part-time sareng cicing dina tilu kartu kiridit.

Ling Sun sareng anggota kulawarga di désa Désa Hunan.

Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami

Mimiti padamelan profésional

Dina Séptémber 2011, Ling ngagaduhan proyék rékayasa perangkat lunak munggaran anjeunna dina ngamekarkeun sistem pembayaran online di Shenzhen. Ieu hébat kanggo samentawis, tapi anjeunna tetep hoyong karasaeun langkung lengkep di kota gedé dimana batur ngagaduhan pangaweruh anu langkung maju sareng kredensial.

Dina hiji wawancara anu anyar, Ling nyarios ka South China Morning Post yén motivasi dasarna salawasna pikeun "Cukup tetep diajar hal-hal énggal-énggal." Jadi, bari neraskeun padamelan, anjeunna diajar basa Inggris. ngadaptar dina program gelar jarak pendidikan sareng Universitas Shenzhen. Salaku atlit sareng seueur tanaga, anjeunna ogé mimiti maénkeun frisbee utami salaku cara pikeun latihan sareng diajar Basa Inggris ti batur anu gaduh pangalaman internasional anu langkung dunya.

Kasempetan hébat di Amérika

Paparan jalma kalayan kasang tukang internasional merangsang Ling sareng éta hoyong ningali langkung seueur dunya. Nalika ningali situs web moro proyék di 2016, anjeunna ningali iklan kanggo a Program gelar sarjana sains komputer AS anu katingali sampurna pikeun dirina: biaya awal séhat, kalayan kamampuan nampi internét profésional anu dibayar salaku bagian tina program gelar akademik anu akreditasi. Salami magang di studi perusahaan AS bakal neraskeun via pendidikan jarak jauh.

Ling diterapkeun sareng ditampi kana kami Profesional Komputer Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén, perenahna sakitar 230 mil di kidul-kuloneun Chicago. Saatos salapan bulan diajar di kampus, kalebet berharga Wagub Strategies Karir sareng seueur wawancara, Sun ditawarkeun jabatan salaku Software Engineer sareng sadean Google, Sistem EPAM.

Di dieu Ling Sun saatos sumping di MUM dina Oktober 2017.

Dibayar magang profésional di Google

Minangka insinyur software kontrak di markas Google Manhattan, Ling kéngingkeun gaduh kolega ti paguron luhur Amérika-sababaraha kalayan Ph.D. derajat. "Tapi teu aya anu merawat kuring siga kuring teu pantes kabeh ieu,"cenah dina wawancara anyar sareng South China Morning Post. "Éta hal kuring resep ngeunaan Amérika: nilaina naon anu anjeun tiasa laksanakeun langkung ti mana anjeun asalna."

Pangalaman MUM

Ngeunaan waktos anu dianggo di MUM, anjeunna ngahargaan kana lingkungan akademik khusus, keragaman mahasiswa sareng dosen, sareng seueur babaturan anu dilakukeun di dieu. Anjeunna nambahan, "Kuring resep unggal waktos spent (di MUM) di Fairfield."

Penasehat na, Profesor Mei Li, nyatakeun, "Susie sok positip pisan sareng sumanget pisan kana sagala kagiatanana. Anjeunna janten murid anu saé, babaturan ka sadayana, sareng bakatna luar biasa di seueur daérah, kalebet olahraga. "

Ling Sun sareng sobat frisbee pamungkas.

Rencana anu bakal datang

Saatos réngsé gelar master di Désémber 2019, Ling ngaharepkeun kolotna bakal sumping ka Amérika Serikat sareng ningali lulusan anjeunna di kampus urang. Ieu mangrupikeun anu pertama pikeun indungna angkat bumi di tempat cina!

Tujuan profésional Ling Sun salajengna nyaéta janten insinyur software Google di-imah. Anjeunna nyarios yén, "Éta moal gampang, tapi kahirupan anjeun dimimitian dina tungtung zona kanyamanan anjeun."

Pikeun maca deui ngeunaan kahirupan luar biasa Ling Sun, mangga baca ieu artikel dina Pasanggiran Isuk Kidul Kidul.

Rékam Jumlah MUM Grlmu Komputer MS lulusan

Rékaman tina 391 MS di derajat Computerlmu Komputer dibérékeun pikeun 2018-2019.

391 lulusan 40 Nations dileler Derajat MSCS

Dina latihan 2018-2019 mum rapor, rékaman 391 Program Komputer ProfesionalSM mahasiswa ti bangsa 40 narima MS maranéhanana di derajat Sciencelmu Komputer.

Lulus mahasiswa MSCS asalna tina bangsa ieu:

Afganistan, Azerbaijan, Bangladés, Butan, Brazil, Burkina Faso, Burma, Kamboja, Kanada, Chili, Cina, Kolombia, Mesir, ritritréa, ioptiopia, Gana, India, Indonésia, Iran, Iran, Italia, Yordania, Malaysia, Mauritania, Mongolia, Maroko , Nepal, Pakistan, Téritori Paléstina, Peru, Filipina, Sri Lanka, Tajikistan, Tanzania, Tunisia, Turki, Uganda, Amérika Serikat, Ubbekistan, banten, sareng Viétnam. Tempo poto kalulusan.

Komputer Élmu Dean Keith Levi nambihan, “Gening pikeun lulusan kanggo prestasi utama ieu. Program gelar Master Master Profésional Komputer urang unik sareng nangtang kami nyiapkeun jalma-jalma pikeun hirup tumuwuhna pribadi sarta pribadi. ”

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Pos-rapor piknik

Dina piknik Departmentlmu Komputer annuallmu taunan, murid, staf, dosen sareng kulawarga urang anu nganmakan kadaharan, kaulinan, sareng perusahaan masing-masing dina danau deukeut kampus mum. Mangrupakeun dinten panas, tapi caina ngarefresh! Punten resep poto piknik.

Sababaraha Program Profesional 199 Komputer siswa dina kelas "Kapamingpinan"
Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami