Kasempetan pikeun Pamekar Software di Amérika Serikat

Study and Get Paid Internship as Software Software in USA

  • Study di kampus di Maharishi International University, AS 8-9 bulan.
  • Kéngingkeun magang full-time di Amérika Serikat di perusahaan sapertos Google, Facebook sareng Apple salaku pangembang software.
  • Mimitian gaji rata-rata $ 90,000 pér taun.
  • Diajar téknologi software pang anyarna ti fakultas ngalaman industri.
  • Miluan 2,900+ lulusan internasional sareng 1000 mahasiswa anu ayeuna.
  • Kaping 2 program Masters Ilmu Élmu Komputer pangbadagna di Amérika Serikat kalayan 25 taun sukses.

syarat

  • Gelar 3-4 Taun muda di Élmu Komputer atanapi Biomédis Subject
  • GPA pangeutikna 3.0 tina 4 titik kelas kumulatif rata-rata. GPA urang di handap 3.0 bakal dianggap kanggo pangalaman damel profesional anu kuat salaku pamekar software
  • Dianggo pangalaman salaku insinyur software:
    Sahenteuna 6 bulan kalayan 4 gelar sataun / 1-3 taun kalawan gelar taun 3
  • Lulus atawa mahasiswa ahir taun ti paguron luhur sareng IPK tinggi na euweuh pangalaman gawé bisa jadi ditagihkeun.
  • Pangaweruh ngeunaan C, C #, C ++ atawa Java
  • kaahlian Inggris alus

DIAJAR DEUI

Ngundeur brosur Free anjeun

Kuring geus maca sarta satuju kana Kawijakan Privasi MIU MSCS jeung Sarat of Service. Ku undeuran brosur ieu, kuring ogé satuju nampi séri email sareng buletin ngeunaan program éta.

Inpormasi anjeun 100% aman sareng kami sareng moal dibagikeun sareng saha waé.

sababaraha Pausahaan pakaya 500
Dimana Murid parantos ngalaksanakeun magang

"Abdi di tungtungna eta mayar pareum, ku sabab kuring kungsi sagala kaahlian Kuring diperlukeun pikeun ngamankeun hiji magang Mayar tinggi dina parusahaan AS. Ieu kaayaan win-win, sabab jeung Universitas gawé bareng pikeun ngamankeun magang kanggo diri, sarta ti magang nu, Anjeun mayar anjeun injeuman-kitu universitas ngéléhkeun, jeung anjeun meunang, sarta everybody téh senang. "

Mohamed Samy Mesir