Wisata Brasil 2020 Wisata
Program Komputer Profesional Master urang

(Tingali di handap ieu: Florianopolis, Belo Horizonte sareng Brasilia Acara BISA)

9 Maret - 12 Maret 2020 (Reserve tikét FREE anjeun, di handap)

Program Master Profesional Profesional Komputer di Universitas Internasional Maharishi ("ComPro") mangrupa salah sahiji program Élmu Komputer MS paling unik, popular tur suksés di Amérika Serikat, ku lulusan 2900 ti 93 bangsa saprak 1996, sarta leuwih ti 1000 mahasiswa ayeuna. program nu ngagabungkeun kaum akademisi canggih ti tingkat sarjana Gelar Master di Élmu Komputer kalawan internships dibayar di pausahaan teknis canggih di Amérika Serikat.

Minuhan Dean jeung Diréktur Élmu Komputer

Dean Nagreg Guthrie sarta Diréktur Elaine Guthrie

Dina respon kana rébuan inquiries sarta aplikasi kami nampi unggal taun ti Brazil, Nagreg Guthrie, Ph.D, Dean Emeritus tina Sakola Komputer Élmu, Dean Téknologi Akademis, sarta Professor of Élmu Komputer, sarta Diréktur Program Élmu Komputer Elaine Guthrie bakal iinditan ka Rio de Janeiro, Sao Paulo, Campinas, Porto Alegre (PELABUR: Florianopolis, Belo Horizonte jeung Brasilia) ti 9 Maret ka 12 Maret 2020 papanggih jeung calon murid jeung universitas luhur di unggal bangsa.

(Kami ngarencanakeun ngagentos acara anu dibatalkeun ku acara video langsung dina waktos anu badé.)

Siswa Ilmu Komputer sareng lulusan sarjana sarjana diulem nepungan Guthrie's nalika kuliah sareng rapat anu dijadwalkeun di handap.

Punten nonton a video kalayan salah sahiji mahasiswa urang Brazil ayeuna.

Thiago Abreu mangrupakeun Silva

7 kota dimana Dekan sareng Diréktur Guthrie baris nampilkeun MS urang dina Ilmu Élmu Komputer sareng Pelatihan Paid & Bantuan Keuangan di Amérika Serikat pikeun pamekar software anu berpengalaman.

Brazil wisata kota.

Rapat Brazil

  1. Rio de Janeiro: Senén, 9 Maret (18: 30 - 21: 30): Location: VTEX Rio de Janeiro, Centro Empresarial Botafogo, 300, 3º Andar - Botafogo, Rio de Janeiro - RJ, 22250-040. Telepon: (11) 98270.2678. Cagar tikét bébas pikeun ieu acara.
  2. São Paulo: Salasa, 10 Maret, (18: 30 - 21: 30): Location: VTEX São Paulo, Av. Brg. Faria Lima, 4440, Vila Olímpia, São Paulo - SP, 04538-132. Telepon: (11) 98270.2678. Cagar tikét bébas pikeun ieu acara.
  3. Campinas: Rebo, 11 Maret (18: 30 - 21: 30): Location: Ruang Kreatif Castelo, Av. João Erbolato, 364 - Jardim Chapadão, Campinas - SP, 13070-070. Telepon: (11) 98270.2678. Cagar tikét bébas pikeun ieu acara.
  4. Porto Alegre: Kemis, Salasa, 12 Maret, ((18: 30 - 21: 30): Location: FLOWORK PORTIO ALEGRE, Kantor Héjo Caixeiros, R. Mostardeiro, 777, Moinhos de Vento, Porto Alegre - RS, 90430-001, Telepon: (11) 98270.2678. Cagar tikét bébas pikeun ieu acara.
  5. Florianópolis: Senén, 16 Maret (18: 30 - 21: 30): Location: GAMPANG HUB FLORIPA PRIMAVERA, Associação Catarinense de Empresas de Tecnologia - ACATE, Passeio Primavera. SC 401, Km 4., Rodovia José Carlos Daux, 4150. Salas 01 e 02., Saco Grande. Florianópolis / SC. CEP 88032-005, Telepon: (11) 98270.2678. DITINDAK. (Kami ngarencanakeun ngagentos acara ieu sareng acara video langsung dina waktos anu badé.)
  6. Belo Horizonte: Rebo, 18 Maret, ((18: 30 - 21: 30): Location: Dampak Hub Belo Horizonte, Av. Getúlio Vargas, 1492 - 2º andar, Savassi, Belo Horizonte - MG, 30112-021. Telepon: (11) 98270.2678. DITINDAK. (Kami ngarencanakeun ngagentos acara ieu sareng acara video langsung dina waktos anu badé.)
  7. Brasilia: Kamis, 19 Maret, ((18: 30 - 21: 30): Location: LOGO ACELERADORA, SIBS Quadra 02 Conjunto B Lotes 13/14, Núcleo Bandeirante - DF, Brasília, DF 70297-400, Telepon: (11) 98270.2678. DITINDAK. (Kami ngarencanakeun ngagentos acara ieu sareng acara video langsung dina waktos anu badé.)

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh atanapi telepon SP (11) 98270.2678.

Jadwal Program has:

18:30 / 19:00 - Recepção e Wilujeng sumping di Coffe
19:00 / 21:00 - Palestra
21:00 / 21: 30 - Encerramento

Catetan: Kajadian ieu bakal dina basa Inggris. Kami moal tiasa narjamahkeun sakaligus.

Recruiting Calendar Tour