Murid Achieves Kasuksesan

Zheng Yang ngabogaan haus kuat pikeun pangaweruh, jeung kahayang pikeun unggul minangka profésional IT.

Saacanna enrolling dina program MSCS urang, Zheng digawé pikeun ngeunaan 2 taun salaku Insinyur Software di Cina daratan. Waktu éta anjeunna dimimitian pilari program pascasarjana ngagabungkeun learning akademis jeung kasempetan kerja praktis. Sakali manéhna ngadéngé ngeunaan MS di Élmu Komputer pikeun Profesional Komputer di Maharishi universitas Manajemén, anjeunna dilarapkeun sarta mimiti studi na di dieu dina bulan Pebruari 2010.

Nalika masih mahasiswa MUM, Zheng Yang parantos parantos ngahontal sababaraha prestasi profesional anu tiasa dipuji. Saatos parantosan kursus na di kampus, Zheng magang di Snibbe Interactive di San Fransisco salaku Insinyur Software Media Immersive. Di dinya anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun damel sareng Scott Snibbe, pelopor téknologi visi komputer, anu ngagaduhan ide "Gravilux."

Microsoft Artikel App: Gravilux

Gravilux mangrupikeun visualisasi lapangan musik interaktif: mangrupikeun gabungan musik, animasi, seni, sareng sains. Nalika anjeun némpél layar, gravitasi ngagambar béntang simulasi kana ujung jari anjeun. Anjeun tiasa ngagoda sareng pulas partikel kana galaksi, atanapi ngabeledugkeun sapertos supernova. Kolorkeun lintang ku kagancangan, sareng jantenkeun aranjeunna jogét. Saatos ngadamel vérsi kanggo IOS, Zheng berperan penting dina nyieun vérsi Gravilux pikeun Windows 8. Tina 50,000 aplikasi dina kategori "Hiburan" Windows Store, Microsoft mutuskeun kanggo nampilkeun Gravilux.

Wrote na Dimuat Book

Bari digawé pinuh waktos di Snibbe, Zheng ogé completing kursus pangajaran jarak salaku bagian tina mum program MS-Na. Dina waktu sorangan, anjeunna nulis buku, Windows Phone 7 XNA Citakan: Reflist. Kusabab aya no buku husus ngeunaan programming kaulinan pikeun Windows Phone wanoh, manéhna hayang babagi naon anu manéhna pelajari. Saatos 17 bulan tina tulisan jeung ngedit, buku ieu diterbitkeun dina gaya Citakan: Reflist, maturan solusi ngagunakeun pendekatan dumasar-resep. Unggal resep ngandung instruksi lengkep dituturkeun ku analisis naon ieu dipigawé dina unggal hambalan. Buku ieu ditulis keur aspiring programer kaulinan nu boga pangaweruh dasar C # na programming nenda-berorientasi, sarta hayang nyieun kaulinan pikeun Windows Phone 7. Harita geus rada positif.

gol

Tujuanana Zheng Yang kalebet nyiptakeun mesin video game anu tiasa nyayogikeun pangalaman maén anu realistis, sareng ngembangkeun bentuk seni anyar anu disebut "Generative Art," anu nyiptakeun musik sareng lukisan anu dihasilkeun ku komputer. Program MSCS na di MUM parantos ngabantosan ageung pikeun ngamungkinkeun Zheng ngémutan deui prakték pangsaéna pikeun ngarancang arsitektur mesin permainan kalayan algoritma éfisién. Anjeunna parantos dirangsang ku desain Advanced Programming Design, Computer Graphics, sareng Algoritma dina MUM.

Zheng utamana appreciates sistem block mum tina diajar salah tangtu full-waktu unggal bulan, sahingga pikeun kumawula sarta pangajén jero unggal disiplin. Anjeunna manggih nu sepi tur damai atmosfir kampus idéal pikeun tenang, fokus diajar.

Pikeun mantuan pamekar software lianna di advancing careers maranéhanana, Zheng advises jalma digawé teuas sarta tetep learning. Jalma kedah ngarasakeun naon maranéhna ulah, latihan kaahlian maranéhna unggal poé, pernah nyerah, tangtangan sorangan, ngatur waktu ogé, miara disiplin, tur tetep optimis.

TM Praktek

Zheng nyebutkeun yen practicing téhnik Transcendental Meditation® ngahasilkeun tenang, pikiran rileks sarta ngaronjatkeun timer pangaweruh dina dunya saum sareng ribut, anjog ka kasabaran jeung produktivitas gede.

Kagiatan ayeuna

Dina awal April taun ieu, Zheng balik ka mum nyandak dua kursus tambahan dipikaresep hébat: (1) Mobile Alat Programming, sarta (2) perusahaan Arsitéktur. Kusabab programming mobile make Android téh salah sahiji aliran utama dina téhnologi kiwari, sarta alatan manéhna ngan boga pangalaman dina Windows Phone sarta ios, Zheng geus ngalakukeun kursus programming Mobile pikeun neuleuman programming Android.