Software Insinyur, Mahasiswa, sarta Sarjana

interns murid MSCS urang dianggo full-waktu di posisi IT profésional maranéhanana. Éta ogé nyandak required kursus pangajaran kajauhan. Hasilna, paling mahasiswa manggihan saeutik waktu ditinggalkeun pikeun sagala kagiatan lianna. Mohamed Sobhy MA Farag mangrupakeun pengecualian. Henteu ngan ukur anjeunna damel full-time salaku Konsultan Téknis pikeun perusahaan konsultan IT paling luhur di Pittsburgh, Pennsylvania, sareng ngasilkeun A dina kursus pendidikan jarak jauh na, tapi Mohamed parantos nyéépkeun waktos pikeun ngudag sababaraha kagiatan ilmiah.

Mohamed lahir di kota leutik di Mesir kalér, sarta dihadiran sakola primér sarta luhur di Saudi Arabia. Ku waktu anjeunna rengse SMA, anjeunna rengking kagenep diantara luhureun sapuluh mahasiswa di Saudi Arabia. Mangsa ieu Mohamed janten diideuan ku komputer, sarta manéhna balik ka Mesir nepi ka diajar Élmu Komputer di Menoufia Universitas, dimana anjeunna husus dina arsitektur mesin komputasi jeung sistem operasi.

Ku tingkat katilu di Menoufia Universitas, Mohamed ieu didaptarkeun dina FreeBSD daftar pangdeudeul. Anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun ngamekarkeun hiji pendekatan keur loading modul kernel FreeBSD dina waktu amprok dinamis. Salaku hasil tina proyék ieu, anjeunna dileler a Google Summer of Hadiah Code. interest na ngahontal ka duanana di tingkat struktur titik, sarta ka tingkat komunikasi titik. Ku taun kaopat di Menoufia Universitas, manéhna berguru Jaringan Komputer jeung meunang sertifikat CCNA Akademi (CISCO Certified Network Mitra). Dina Méi 2011, anjeunna lulus ku kelas tina Alus jeung gelar Honor.

Honors panganyarna na prestasi

Salila 2010 na 2011, Mohamed narima sababaraha honors:

  • Tempat kahiji dina "Project Programming Best", Konperénsi Énergi Terbaruan, Mesir, 2010.
  • Google Summer of Code Award, Google, 2010.
  • Tempat kahiji dina "Project Programming Best", Konperénsi Énergi Terbaruan, Mesir, 2011.
  • Top 20 Insinyur di Mesir, 2011.
  • Diterangkeun Téknis dina proyék ArabBSD (Désémber, 2010 - Ayeuna).
  • Pangatur di Grup Pangembang Google (Januari 2011 - Ayeuna).

Pencapaian ilmiah panganyarna Mohamed:

  • Agustus 2012: Mohamed nyebarkeun tulisan, "Multicore kernel dinamis modul téhnik kantétan pikeun enhancement kinerja kernel, "Dina International Journal of Computer Science & Information Technology (IJCSIT), vol 4, no 4, handapeun Maharishi University of Management, Departemen Élmu Komputer.
  • Désémber 2012: Anjeunna nyebarkeun, "Hiji ditingkatkeun amprok-waktos kernel debugger visual, "Dina prosés IEEE 8th International Computer Engineering Conference (ICENCO), ogé dina kaayaan Maharishi University of Management, Jurusan Élmu Komputer.
  • Pébruari 2013: Mohamed diulem sacara resmi pikeun biantara dina sési ngeunaan "Aplikasi Munculna Jasa sareng Layanan Mobile" di Kongrés Dunya Tahunan ka 2 BIT ngeunaan InfoTech-2013, anu bakal dilaksanakeun Juni, 2013 di Dalian, Cina.
  • Maret 2013: Usul Mohamed, "Cryptology from Operating System Paradigm," ditampi salaku bab pikeun buku anyar anu ngabahas pentingna kaamanan inpormasi ku cara multidisiplin. Dina kontéks ieu, "multidisiplin" nunjukkeun presentasi topik kaamanan komputer dina hal disiplin anu sanés, nyaéta ngenalkeun kaamanan dina sistem file, kernel atanapi awan tibatan nawiskeun topik kaamanan murni. Ayeuna, bab na keur dirévisi ku sababaraha profesor anu ngahususkeun kana kaamanan komputer.
  • April 2013: Anjeunna diulem pikeun ilubiung dina Departemen Pertahanan AS "Cloud Computing & Assurance for Critical DoD Initiatives Conference" di Maryland.

Naha hadir mum?

Nalika ditaros kunaon anjeunna milih Maharishi University of Management pikeun gelar Master dina Élmu Komputer, Mohamed ngawaler, "Pilihan pikeun diajar lulusan gumantung kana tujuan murid. Kaseueuran program sono kana kamampuan ngalacak kabutuhan pasar. Aya celah antara panilitian tioritis sareng kahirupan praktis. Kuring tiasa ngaraoskeunana di tempat damel anyar kuring dimana urang ngagaduhan mahasiswa Master 'universitas anu lain gaduh kualitas industri. Ti pandang abdi, mum mangrupa salah sahiji tempat luhureun dina Nyiapkeun siswa kalawan qualities nu diperlukeun jeung pangalaman pikeun pasar AS. Kuring ngagaduhan pangalaman industri sacara teu langsung salami diajar di kampus di MUM, sareng parantos nyanghareupan seueur kaayaan dina padamelan kuring sami sareng naon anu kuring kantoskeun di laboratorium. "

Kaunggulan tina practicing téhnik TM®

"Fokus kana pamekaran diri dibarengan ku kualitas pendidikan pikaresepeun dina MUM. semedi Transcendental salaku téhnik pamekaran diri [anu dilakukeun ku sadaya murid, fakultas sareng staf di MUM] ngabantosan kuring pikeun ngupingkeun kamampuan batin kuring, sareng ningkatkeun stabilitas émosina. "

gol hareup

Tujuanana Mohamed: "Numutkeun kana sésa sareng siklus kagiatan, kuring badé ngarencanakeun badé balik kana studi akademik. Kuring badé diajar PhD pikeun ngawangun sareng nyaring pamikiran sistematis sareng nalungtik cara-cara pemecahan masalah anyar. " Anjeunna ngemutan MIT, Stanford sareng Carnegie-Melon pikeun PhD na.

Naséhat pikeun Insinyur Software séjén

"Maharishi University of Management mangrupikeun salah sahiji program top anu nyiapkeun mahasiswa pikeun jabatan industri paling luhur di pasar IT AS. Anjeun kedah nganggap MUM upami anjeun hoyong janten pamimpin di dunya IT. "