Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award

Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award

Dina olah raga profesional, atlit taun munggaran anu atos nampi perhatian umum. Dina industri IT, Amazon ngagaduhan palaku "rookie" top di Amarbayar (Amar) Amarsanaa.

Dina taun kahijina gawe Amazon minuhan Panyiaran DevOps (Development Operasi) tim, Amar ieu ngaranna "Mitra Bulan" dina pangakuan kontribusi pikeun, jeung dampak dina salah sahiji Insinyur Development Software (SDE) tim anjeunna ngarojong sabot ngurangan isu operasi ku cara 86%. Anjeunna oge ieu diwanohkeun ka DevOps IV!

Numutkeun Amar, "Kaunggulan operasional mangrupikeun hal anu penting ku dunungan kuring, sabab kami (Amazon) terus ngupayakeun janten perusahaan anu paling penting pikeun konsumén di bumi. Kami henteu liren ngan ukur ngabaru, ngawangun sareng ngaluncurkeun - tapi kami ogé pastikeun jasa kami dioptimalkeun, épisién, dipercaya, sayogi sareng akurat. Dina ngajalankeun rencana ieu, kami ngaidentipikasi padamelan anu manual, repetitive sareng nyandak inisiatif pikeun ngajadikeun otomatis pikeun ngahémat waktos urang sareng batur. ”

Anyar-anyar ieu, Amar ngagabung sareng insinyur sanésna dina timna pikeun ngajadikeun otomatis prosés konsolidasi data, anu parantos dilakukeun sacara manual ku insinyur. Prosés otomatis ieu ayeuna dianggo ku insinyur, tim SDE sareng manajer pikeun ngajalankeun kaunggulan operasional jasa timna. Otomatisasi ngahémat 2-3 jam per insinyur, per minggu, sareng éta seueur dianggo ku 12+ tim, sareng ngitung. Dina rapat organisasi Oktober 2016, kalebet tim ti Amérika Serikat, Kanada sareng India, kapamimpinan Amazon ngaku usaha aranjeunna, sareng masihan Amar sareng batur sapagaweanna anu terhormat, Award "Kaunggulan Operasional". Lumayan ngahargaan "jalma anyar!"

Latar internasional atikan

Amar sok resep ngumbara. Anjeunna ngantunkeun Mongolia asli na di 14 pikeun ngiringan sakola menengah anu nyarios basa Inggris di Polandia, sareng teras didaptarkeun di universitas AS dimana anjeunna lulusan Daptar Dekan sareng gelar sarjana élmu komputer. Présidén universitas namina anjeunna Mahasiswa beredar di Taun ka. Antukna manehna oge excelled dina maén piano jeung gitar.

Sanggeus kuliah, Amar ieu ngaranna Pagawe ti Taun di hiji parusahaan software di North Dakota, sarta meunangkeun pangajén fotografi. Salaku poto handap ngagambarkeun, Amar nyaeta fotografer Sarbini sarta dilakonan ku rasa humor!

Engké, bari diajar di program pascasarjana jejaring komputer di Korea, manehna diajar ngeunaan MUM Master dina Élmu Komputer. Amar ieu katarik ku kurikulum, diet healthful jeung kaayaan kualitas hirup dina mum.

Akademisi di mum

Amar dilarapkeun ka Komputer Profesional Program (ComPro) urang sarta mimiti kelas di mum Juni 2014, dimana anjeunna ogé jadi panaséhat nyicingan, sarta wawakil Élmu Komputer kana pergaulan murid mum.

Numutkeun ka Amar, "Kualitas pendidikan anu ditawarkeun dina program ComPro luar biasa. Henteu ngan ukur dosen ngagaduhan latar industri anu luar biasa, tapi aranjeunna teras-terasan dina téknologi anu pang anyarna, supados siswa tiasa yakin yén aranjeunna diajar anu pangsaéna tina anu pangsaéna.

Salaku tambahan, proyék tim ngahasilkeun kasempetan anu saé pikeun murid pikeun kolaborasi, ngarengsekeun masalah dunya nyata, nampilkeun solusi na pikeun nyumponan sarat anu luhur pisan anu ditetepkeun ku profesor - sareng di akhir dinten, kami kaluar sareng pangalaman proyék anu padet, anu ngabantosan milarian magang. "

Life dina mum Kampus

"Sacara akademik, program ComPro netepkeun standar anu luhur pikeun muridna. Pikeun ngadukung pangwangunan siswa sacara total, MUM nyayogikeun lingkungan hirup anu raoseun pisan sareng séhat, sahingga siswa tiasa nyandak tantangan dina kahirupan akademik nalika aranjeunna paling saé. Jalma nyarioskeun kasaimbangan kerja-kahirupan, sareng kuring ngaraos kasaimbangan padamelan akademik sareng kahirupan di MUM sampurna ... ieu anu kuring paling resep hirup di MUM. "

Mangpaat diajar nu Téhnik Transcendental Meditation®

"Alesan sanés kuring milih MUM nyaéta kasempetan pikeun ngalakukeun éta Téhnik semedi Transcendental (TM). TM mangrupakeun salah sahiji Chairil Anwar dina nu universitas ieu diwangun. Ieu téhnik méntal basajan nu relieves stress, ngaronjatkeun pamikiran jeung kreativitas, sarta ngaronjatkeun tingkat énergi Anjeun. Kuring boga hormat tinggi keur eta. Kauntungan pangbadagna di TM keur kuring mangrupa hal anu ngabantuan kuring bersantai, lajeng gaduh fokus seukeut kana isu kompléks, hasilna solusi komprehensif sarta satisfying tanpa stress, ”Saur Amar.

Magang di Amazon & Kahirupan di Area Seattle

Sanggeus completing dalapan bulan kursus dina kampus di Fairfield, Iowa, Amar ieu hired di 2015 mun ngalakukeun kurikuler Pelatihan Praktis (CPT) magang na salaku Insinyur DevOps kalawan Amazon minuhan Panyiaran di Seattle, Washington. Anjeunna enjoys hirup di Pasifik kaler, tempat anjeunna pursues markisa na pikeun lingkungan outdoor alam, gawe kaluar, fotografi, musik, jeung involvement sosial di sabab pantes.

Naséhat pikeun lianna Software Insinyur

Amar ngarasakeun waktu-Na dina kampus urang: "Aya seueur kaunggulan dina MUM. Kuring ngaraos untung pisan sareng kaistiméwaan ngagaduhan kasempetan janten bagian tina éta: Biaya pendahuluan anu murah, program akademik anu luar biasa, dosen sareng staf anu luar biasa, kasempetan pikeun damel sareng ahli terampil ti nagara sanés, kelas strategi karir anu didaptarkeun (resensi ulasan, preps wawancara, wawancara mock-up, téhnik milarian padamelan), jaringan fair job internal, tuang organik, lingkungan hirup anu nyaman, fasilitas olahraga, acara, kagiatan sareng klub. Sareng anu paling penting, tingkat panempatan 99% pikeun magang! ”

"Ku alatan éta, kuring pastina bakal mamatahan mahasiswa sareng padamelan digawé ti sakumna dunya pikeun ngamangpaatkeun kasempetan anu hadé ieu. Pariksa sarat pangakuan, pastikeun anjeun nyumponan atanapi ngaleuwihan sarat, sareng nerapkeun!

Janten siap ditantang sareng siap-siap nampi sagala hasil positip anu bakal anjeun peroleh tina program ComPro. Ogé, pikeun hasil di MUM sareng di Amérika Serikat, anjeun peryogi katerampilan basa Inggris anu saé pisan! "

rencana masa depan

"Kuring ngarencanakeun pikeun terus ngembangkeun diri sacara pribadi sareng propésional. Salian ngembang di Amazon, kuring ngarepkeun pangaruh dunya ngagunakeun téknologi pikeun méréskeun masalah sadidinten anu disanghareupan, sareng kamungkinan ngamimitian perusahaan sareng rerencangan sareng / atanapi mitra bisnis. "

"Kuring ogé bakal neraskeun ilubiung dina daérah anu nirlaba anu sami sareng anu janten bagian kuring dinten ayeuna, pikeun ngabantosan generasi salajengna Mongol ngahontal tujuan pribadi sareng propésional ku ngalatih sareng ngabimbing. ”

aprésiasi tambahan

“Kuring bakal lulus Désémber ieu. Éta mangrupikeun perjalanan anu dinamis sareng bermanfaat saprak kuring janten murid ComPro. Salah sahiji kursus anu kuring pikaresep nyaéta Advanced Software Development sareng Dr. Guthrie, sabab éta parantos ngabantosan pisan dina padamelan propésional kuring. "

"Kuring bakal salamina sukur pikeun saha waé anu kuring pendak salami hirup murid kuring di MUM. Kuring parantos ngagaduhan sababaraha babaturan anu saumur hirup di lingkungan MUM alam anu saé, sareng ngaharepkeun pikeun ilubiung dina mimiti musim semi salajengna pikeun sambung deui sareng sasama mahasiswa ComPro, dosen sareng babaturan kuring. Kuring bakal teras-terasan ngadukung nami MUM sareng bakal teras janten alumni ComPro anu reueus! ”

Amar hoyong hatur ka kolotna pikeun pangrojongna anu teu lelah sareng teras-terasan dina unggal waktos hirupna, sareng pikeun ngangkat anjeunna janten saha anjeunna ayeuna. "Nuhun cik sareng nuhun bapak!"

Catetan: Amar damel di Amazon sareng postingan dina halaman ieu milikna sareng henteu merta ngagambarkeun posisi Amazon.