MS dina Élmu Komputer 2nd Panggedéna di AS

Siswa Sarjana Profesional Komputer - Juni 2019

- Statistik Pamaréntah Verifikasi Kasuksésan Program -

Numutkeun kana data anu dikaluarkeun ku Pusat Nasional Statistik Pendidikan Nasional AS, Maharishi University of Management parantos naék ka # 2 sacara nasional diantara lembaga pendidikan post-sekundér AS pikeun jumlah gelar master dina élmu komputer anu dipasihkeun dina taun ajaran 2017-18 (anu taun terakhir anu datana aya).

Data asalna tina laporan Sistem Data Pendidikan Integrasi Postecondary (IPEDS) anu dikintunkeun ka pamaréntah unggal taun ku sadayana akademi Amérika Sarékat.

Nyekel nomer 1 nyaéta Universitas Southern California, sareng lulusan 872. Jumlah total MUM tina MS dina Computer Science taun anu nyaéta 389. Ieu dituturkeun ku University of Central Missouri, 352, Universitas Columbia di New York (343), sareng Universitas Illinois di Springfield (338). Lembaga 230 dilél gelar gelar CS di 2017-18. Dina 2016-17, MUM mangrupikeun #5 nasional dina kategori ieu.

rujukan: Pusat Nasional pikeun Atikan Statistik, data IPEDS.

Diajar deui

3000 MSCS Lulusan ti 92 + Bangsa ti saprak 1996

Dina akhir taun akademik ayeuna, langkung ti mahasiswa 3000 ti caket sareng bangsa 100 bakal parantos lulus sareng gelar MSCS ti Universitas Maharishi Management. Kalayan opat éntri unggal taun, pendaptaran siswa anyar diperkirakeun ngahontal 400 salami sataun akademi.

Langkung ti lulusan 3000 ti ampir 100 bangsa-bangsa ti saprak 1996
MS urang anu meujeuhna sareng dipuji pisan dina Élmu Komputer kalebet latihan mayar & bantuan kauangan di Amérika Serikat pikeun pamekar parangkat lunak anu gaduh pangalaman sareng gelar sarjana dina bidang élmu komputer. Kami nawiskeun tilu bidang anu ditekenkeun: pamekaran parangkat lunak canggih, aplikasi wéb sareng arsitéktur, sareng élmu data anu meunang penghargaan.

Kauntungan sareng kauntungan anu paling unik tina Program Profesional Komputer nyaéta sadaya murid, fakultas, sareng staf ngalaksanakeun téknik Transcendental Meditation® anu sederhana, sacara sistematis sareng ilmiah pikeun ningkatkeun kamampuan diajar, kualitas kahirupan, lega ti setrés, sareng akademik sareng padamelan pagelaran. Diajar deui.

Larapkeun Kiwari

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!