Siswa MIU di Cina Ngirim Masker Protéktif ka Kampus Fairfield

Murid PhD Yong Xu

Murid PhD Yong Xu

Nalika mahasiswa Cina nguping ngeunaan kabutuhan MIU pikeun alat pelindung pribadi (PPE) kusabab pandémik COVID-19, sababaraha anu naek ku nyumbang masker. Siswa PhD Yong Xu parantos ngirim 50 taméng pameunteu, 500 topeng KN95, sareng opat térmométer inféksi ti Cina. Anjeunna ogé parantos nyumbang 2,000 topéng bedah buang, kalayan 500 anu parantos nampi sareng sésana dina jalan. Mr. Xu mangrupikeun gaduh usaha anu ngalamar PhD di manajemén di program MIU's Shanghai China. Anjeunna ngupingkeun perkawis MIU pikeun masker ti Professor Scott Herriott salami kelas.

"Ku pendalaman diajar kuring, abdi kantos diajar ngeunaan Maharishi International University," saur Mr. Xu. "Kuring pikir éta unipersitas gaib, sareng kuring resep ciri-ciri pamekaran ngamekarkeun hikmah manusa sareng konsép atikan hubunganana anu harmoni antara manusa sareng alam. Kuring ngaharepkeun wabah global bakal enggal-gancangna, sareng kuring ngarepkeun Universitas Internasional Maharishi, masihan pendidikan anu saé pikeun seueur jalma. "

Murid SMA Yi (Erin) Zhang

Murid SMA Yi (Erin) Zhang

Siswa MBA Yi (Erin) Zhang parantos nyumbang 2,000 masker buang. Kusabab masalah adat, anjeunna kedah ngirim masker dina 20 pengiriman anu béda pikeun 20 individu di MIU, sareng aranjeunna sadayana parantos sumping. Kadua mahasiswa parantos panjang ngintun pengiriman aranjeunna, sanaos rupa-rupa adat sareng larangan pengiriman.

Ieu naon Yi nyarioskeun ngeunaan inspirasi dirina: “Kusabab wabah parna di Cina, masker janten langka. Dina waktos éta, MIU ngirim kami masker ti Amérika Serikat, anu nyabak pisan. Salajengna, MIU parantos ngawangun platform pembelajaran anu saé pikeun urang, sareng kelas teu acan ditunda nalika aya wabah. Ngirim masker ieu mangrupikeun ekspresi anu teu pati penting ku syukur. ”

Topeng bedah anu disayagikeun ka mahasiswa anu ngagaduhan pasini dokter off-kampus, ka anggota fakultas anu kedah angkat ti bumi saatos ngajar di dieu, sareng kanggo murid balik ka kampus ti bumi. Masker ogé parantos disebarkeun ka karyawan dina kamar surat palayanan sareng jasa. Anggota dosen MIU Yunxiang Zhu ogé sacara giat ngagaleuh 200 KN95 masker pikeun klinik MIU dina bulan Pebruari.

Perawat Vina Miller sareng Sallie Morgan kalayan tameng wajah sareng térmométer inféksi inféksi ti Bapak Xu.

Perawat Vina Miller sareng Sallie Morgan kalayan tameng wajah sareng térmométer inféksi inféksi ti Bapak Xu.

"Pasokan ieu hésé pisan kapendak di AS, sareng kami bungah pisan nampi éta," saur Vina Miller, kapala kantor perawat di klinik kampus.

Salaku tambahan, MS dina mahasiswa élmu komputer Longxiang Xiao nyumbang 600 masker anu parantos disebarkeun ka murid ngalangkungan Kegiatan Siswa. Longxiang mimiti ngadamel dana dana dina bulan Maret, sanés saatos wabah di Wuhan, Tiongkok. Anjeunna henteu ngan ukur ngangkat $ 2,500, tapi anjeunna ogé mésér masker sareng mendakan agén pengiriman sareng grup sukarelawan pikeun nyebarkeun masker di rumah sakit di Wuhan. Nalika sabulan deui MIU ngabutuhkeun masker bedah, anjeunna mimiti ngagaranang dana kadua diantara babaturan Cina na mésér masker kanggo mahasiswa MIU.

Longxiang Xiao sareng rerencangan na dana pikeun masker pameunteu di MIU's Argiro Center

Longxiang Xiao sareng rerencangan na dana pikeun masker pameunteu di MIU's Argiro Center.

"Urang Cina ngagaduhan paribasa: 'Kurnia tina cai menitis kedah dibales ku musim semi anu nyumput,'" saur Longxiang. "Siswa, guru, sareng staf MIU mantuan rumah sakit Tiongkok sateuacanna, nalika éta dina kaayaan anu parah pisan, janten waktosna pikeun kami ngabantosan anjeun!"

Program Profesional Komputer di Universitas Manajemén Maharishi