Renuka sareng murid

Profésor MIU meunang penghargaan industri pikeun panilitian ngeunaan kaamanan nirkabel

Profésor ngahormatan pikeun "Internét tina Hal" panalungtikan kaamanan data: 

Prof Renuka Mohanraj nembe ngahormatan pikeun studi anu maju sareng panilitian anu pinunjul ku janten Fellow of the Computer Science Research Council (FCSRC)

Dr Renuka Mohanraj, Profesor Mitra dina program Profesional Komputer di Maharishi International University, nembé dihormat salaku Fellow of the Computer Science Research Council (FCSRC) pikeun panilitian pentingna ngeunaan jaringan kaamanan nirkabel (WSN) kaamanan data.

Panilitianana diterbitkeun dina Jurnal Global Téhnologi Élmu Komputer: E.. Dina makalah ieu anjeunna nampilkeun algoritma anu anjeunna rancang salaku solusi poténsial pikeun masalah kaamanan jaringan sénsor ancaman kaamanan dina bidang Internét tina Hal-hal (IoT) anu ngembang pesat.

Salaku hasil tina panilitianna, dina bulan Désémber 2020 anjeunna ogé diulem masihan biantara dina konperénsi maya Internasional ngeunaan 'Bridging Inovative Trends in Mathematics, Engineering & Technology.' Perkara alamatna nyaéta 'Internét tina Hal pikeun Android.'

Guru anu henteu kantos lirén diajar

Professor Renuka ngajar sababaraha kursus dina program Profesional KomputerSM, kalebet Mobile Device Programming (MDP) anu kawéntar. Nalika anjeunna henteu ngajar, anjeunna resep ngagedékeun élmuna dina sababaraha bidang anu dipikaresep, kalebet jaringan ad hoc seluler, jaringan sénsor nirkabel, data aman sareng QoS routing, sareng favorit ayeuna, IoT.

Anjeunna ngajelaskeun naha anjeunna terinspirasi tetep diajar ngeunaan IoT: "Dina jaringan sénsor, IoT ngagaduhan peran anu penting sareng masihan motivasi pikeun maham élmuna. Kuring ngarancang kursus MDP dina program MIP's ComPro ngagunakeun Android. Kursus ieu nyiptakeun minat diajar kumaha ngagunakeun IoT pikeun alat Android. ”

Renuka sacara dinamis ngajantenkeun kursus MDP dumasar kana asupan ti mahasiswa sareng alumni anu ayeuna nuju ngembangkeun Android. Tanggapan ieu, sareng sumanget pikeun panilitian, ngajantenkeun kurikulum tetep canggih. Pemrograman alat sélulér mangrupikeun pasar utama, sareng kelasna dina mata pelajaran éta dihargaan pisan ku murid, kusabab seueur pisan kasempetan pikeun programer Android.

Janten, kumaha rasana janten di kelas pamrograman mobile Professor Renuka?

Profésor MIU Renuku meunang penghargaan industri

Renuka Mohanraj, PhD, FCSRC

"Siswa di kelas ieu resep ngalaksanakeun tugas padamelan kusabab aplikasi real-time," saur anjeunna. "Aranjeunna kéngingkeun kanyaho praktis, sareng mimitian ngembangkeun aplikasi tina minggu katilu kursus."

 

Ieu sababaraha cutatan tina survey mahasiswa anonim anu anyar:

"Kelas ieu ngabantosan kuring sadar kumaha pamekaran aplikasi mobile parantos maju. Pangalaman kuring sareng Java, tapi ku dukungan lengkep sareng dédikasi profésor kami, kuring tiasa nangkep élmu anu saé dina desain sareng pamrograman aplikasi Android. Kursus na disajikan ku saé pisan, démo coding naék pisan, sareng kuring tiasa nyiptakeun aplikasi Android nyalira. ”

 "Kuring henteu ngagaduhan pangalaman sateuacanna sareng pamekaran sélulér tapi kelas Professor Renuka Mohanraj ngarobih pandangan kuring ngeunaan pangwangunan aplikasi Android khususna. Pangetahuan anu kuring peroleh ngeunaan aplikasi mobile saleresna mangrupakeun batu léngkah pikeun kuring. ”

 "Kuring henteu acan ngalaman kelas sareng Professor Renuka, tapi anjeunna langsung terang dina sagala hal, tina nyayogikeun sési anu lengkep sareng nuturkeun kami pikeun mastikeun yén sadayana aya sareng anjeunna. Kuring resep parantos nambihan ilmu tina garis téknologi anu béda, sareng ti guru anu sampurna. "

 

Naha anjeunna resep ngajar di MIU

"Kuring resep pisan sareng bagja pisan janten bagian ti komunitas MIU," saur Renuka. "Réréncangan damel séhat sareng ngadukung, muridna saé, manajemén saé pisan, sareng éta lingkungan anu damai, sareng bébas setrés."

Anjeunna parantos ngajar di MIU ti saprak 2014. Salami waktos ieu anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun ngalaman seueur manpaat tina dumasarkeun kana Kasadaran-Dumasar kana pendidikan sareng prakték Téhnik Transcendental Meditation® (TM).

"Prakték TM ngabantosan ningkatkeun tingkat kapercayaan diri kuring sareng ngahasilkeun poténsi batin kuring kalayan gampang," saur anjeunna. "Kuring langkung aktif sadidinten sareng pikiran kuring langkung jelas, anu ngajantenkeun kuring janten guru anu langkung saé sareng jalma anu langkung asih."

Dr Renuka Mohanraj sareng salakina Mohanraj sareng putri Vaisnavii

Ngarasakeun kahirupan di Fairfield 

Professor Renuka sareng salakina Mohanraj cicing di kampus MIU di Fairfield, Iowa sareng putrina Vaisnavii. Mr Mohanraj mangrupikeun Diréktur Wisuda Élmu Komputer, sareng Vaisnavii aya di kelas 11 di Maharishi School.

"Hirup di Fairfield salami tujuh taun ka pengker parantos janten pangalaman anu saé," saur anjeunna. “Éta tempat anu saé pikeun hirup anu séhat sareng damai. Kami ngaraosan bebas noise, bebas polusi, lingkungan héjo. Janten bagian tina komunitas anu senang, ngabagéakeun parantos saé. Kuring ngarepkeun nyéépkeun waktos langkung seueur di tempat sapertos Fairfield! ”

 

Aya seueur pisan cara diajar program. Naha gabung sareng ComPro?

"Program kami ngajarkeun téknologi perangkat lunak terkemuka di dunya," saur Dr. Renuka. "Pendekatan Berbasis Sadar kami ngahasilkeun pangembang anu seueur dipénta ku industri IT, sareng nyayogikeun téknologi pikeun siswa anu paling alami sareng saé ilmiah pikeun ngembangkeun karaharjaan-téknik TM sorangan. Janten MSCS di MIU mangrupikeun cara unik pikeun diajar téknologi perangkat lunak canggih, sareng ogé diajar kumaha hirup dina kahirupan anu bagja. "