MIU mangrupikeun Imah Berbasis Atikan Kasadaran

Maharishi International University mangrupikeun Utama Atikan Kasadaran Atikan

Janten, naon atikan Kasadaran Berbasis?

Dina taun 1971, Maharishi Mahesh Yogi diadegkeun Universitas Internasional Maharishi (diganti namina Maharishi University Management Management di 1993-2019), sareng mekarkeun pendidikan Kasadaran-Édasarasi (CBE) pikeun masihan naon anu leungit dina pendidikan.

Naon Anu Kedah Leungit dina Atikan

Pangaweruh mangrupikeun hasil tina kauninga sareng dipikanyaho datang babarengan ngaliwatan prosés nyaho.

Proses pendidikan sok ngalibatkeun tilu aspék: nyaéta uninga— Murid; éta dipikanyaho—A anu bakal dipilampah; jeung prosés deuih- anu ngahubungkeun saha anu terang - panimuan rasa, pikiran, akal, intuisi, dibantuan ku guru dina pendidikan formal. Kanyataanna, anjeun tiasa ngaidentipikasi komponén ieu dina unggal pangalaman; paduli umur atanapi penjajahan. Sok aya waé (anjeun), sababaraha obyek perhatian anjeun, sareng sababaraha prosés uninga anu ngahubungkeun anjeun kana objék éta.

Sacara tradisional, pendhidhikan parantos difokuskeun kana anu dipikanyaho: dunya dibagi kana disiplin, urutan kursus sareng pelajaran, difokuskeun inpormasi inpormasi anu anjeun harepan pikeun ngawasa. Pikirkeun kumaha anjeun ditaksir: ku hasil tés, rata-rata tingkatan kelas, skor SAT.

Naon anu ical? Atikan ngagaduhan cara anu saé sistematis pikeun mekarkeun uninga-nyaéta mahasiswa-Mekembangkeun poténsial kreatif aranjeunna ku kituna prosésna deuih tiasa fungsina sareng langkung saé, pikeun kajelasan langkung, pamikiran inovatif, wawasan paling jero, kabagjaan jero sareng minuhan.

Pangetahuan ngeunaan knower dina kapasitas teu aya hubunganana parantos leungit tina pendidikan. Ieu sabab pendidik teu acan terang kumaha ngalakukeun ieu. Untungna, Maharishi Mahesh Yogi nyangking prosés pendidikan anu gampang, dipercaya, téknologi universal pikeun pangwangunan dinten-dinten anu pangsaéna dina unggal murid.

Téknologi -téhnik Transcendental Meditation® sareng program canggih — ngahontal ieu ku ningkatkeun tingkatna sistem saraf, masihan istirahat jero sareng ngabubarkeun setrés dina awak sareng pikiran, sareng dina waktos anu sareng merangsang ningkatkeun panggunaan utek.

Hasilna, siswa mimiti fungsina dina tingkat optimal pikeun ngalakukeun nanaon, nyaéta kaayaan santai, waspada jalan-jalan. Pondokna, aranjeunna ngembangkeun kasadaran pikeun ngahontal cita-cita pangluhurna.

Atikan Kasadaran Édisi nawiskeun téknologi anu sistematis - téknik Transcendental Meditation®-pikeun ngabubarkeun setrés sareng ngaoptimalkeun fungsi otak, pikeun pinuh ngamekarkeun uninga, sareng ngoptimalkeun prosés terang atanapi diajar.

Édasar-Dumasar pendidikan dumasar kana téknologi ieu ngaleyurkeun setrés sareng ngaoptimalkeun fungsi otak, pikeun beuki ngembangkeun sing terang, sareng ku kituna ngaoptimalkeun prosés uninga sareng mangpaat anu dipikanyaho.

Salila 50 taun ka pengker, ratusan studi panalungtikan ilmiah parantos ngadokumentasikeun kauntungan tina téknologi ieu pikeun pikiran, awak, kabiasaan, sareng — ku grup anu gedé-latihan sacara umum, ngirangan tren négatip, sareng ningkatkeun tren positip.

Anjeun tiasa nginget momen nalika anjeun kajantenan langkung ageung, langkung waspada sareng sadar ti biasa, momen jalma nyauran "pangalaman puncak." Tanpa sistem anu sistematis pikeun ngamekarkeun eling, waktos-waktos ieu diperkirakeun. Teknik TM mangrupikeun cara pikeun ngamekarkeun sareng nyaimbangkeun pangalaman anu holistik, hudang sacara pinuh, ningkatkeun kualitas batin anjeun, ku kituna diajar sareng kahirupan langkung gampang, langkung pikaresepeun, langkung relevan, ogé langkung dinamis kutang.

Edisi Berbasis-Édisi ogé ngalangkungan pamahaman anu lengkep: kamekaran, kisaran sareng poténsial; sumberna sareng tujuanana. Dina sistem pendidikan ieu, anjeun bakal terang uninga ka diri anjeun langkung saé tina anu anjeun impian mungkin.

Kurikulum Terpadu, Dumasar Sadar

Élmu modern, kalayan pendekatan anu objékna, ngahasilkeun émbaran anu ageung ngeunaan aspék spésip hirup - tina énergi nuklir pikeun rékayasa genetik — tapi henteu ngahijikeun atanapi nyambungkeun bagian-bagian kahirupan sacara gembleng. Mata pelajaran dipisah ti silih sareng sering henteu nyambung ka anjeun salaku jalma. Émuwan anu sarwa tiasa ngabagi atom sareng ngabédakeun DNA tapi kadang-kadang sigana dipotong tina pertimbangan etika tina tindakan ieu.

Di MIU anjeun bakal neuleuman sadayana ngeunaan widang sadar sareng kumaha unggal disiplin sareng unggal aspek ciptaan timbul tina eling-yén dasar dasar sadar yén anjeun ngalaman dua kali sadinten dina Meditasi Transcendental. Kalayan ieu, anjeun mimiti ngarasa di bumi nganggo sagalana sareng sadayana.

Nalika urang ngalaksanakeun Meditasi Transcendental kami ngamajukeun sakumna otak sareng ngembangkeun poténsi otak laten. Kami ngaksés nilai pinuh ku eling, dasar unggal pangalaman sareng unggal aspek kahirupan. Sareng prakték kelompok tina TM sareng téhnik canggihna ningkatkeun efekna pikeun urang masing-masing sareng pikeun sakumna lingkungan.

Ngaliwatan pangajaran éta Élmu sareng Teknologi Kasadaran pikeun Profesional Komputer, anu mimiti dina program Master urang dina Ilmu Élmu Komputer, urang ngahargaan pikeun dua pendekatan pikeun meunangkeun kanyaho: objektif sareng subjektif, luar sareng batin — tujuanana hirup total: pangertian pinuh ku kabinasaan dina dasar wholeness ngahijikeun batin.

Prakték klompok saben dinten ngabantosan murid Ilmu Élmu Komputer ku ngirangan setrés, ningkatkeun pagelaran akademik, sareng langkung saé nyiapkeun karir profesional anu langkung suksés.

Prakték Meditasi Transcendental Daily ngabantuan murid Ilmu Élmu Komputer pikeun ngirangan setrés, ningkatkeun pagelaran akademik, sareng langkung saé nyiapkeun karir profesional anu langkung suksés.

Panaliti Ilmiah Ngeunaan Atikan Kasadaran Atikan
Program Profesional Komputer di Universitas Manajemén Maharishi