Gelar MIU ComPro nyaéta pasporna ka dunya

Taun ka tukang, Wimonrat Sangthong ngumbara di sakuliah dunya salami lima bulan. Ieu anjeunna di Red Square di Moskow, Rusia. Katedral St. Basil aya di tukang.

Wimonrat Sangthong kerja keras sareng muterkeun langkung keras. Anjeunna nyobian teu miceunan waktos.

Nalika henteu didamel salaku insinyur software di perusahaan Seattle, Washington, upami cuaca ngamungkinkeun, anjeun bakal mendakan ieu awéwé ngora anu suka-suka, energetic, suka-suka, sareng nyukupan diri sorangan, maén luar negeri, sareng hiking di pagunungan Pasifik Northwest (AS).

Wimonrat ngémutan dina luhureun Mt. Pilchuck di Propinsi Washington (AS).

Di dieu anjeunna bertumpangan di luhur Gunung Pilchuck di Washington State (AS).

“Kanggo kuring, kaayaan di luar ngalengkepan damel abdi kalayan lancar. Unggal waktos kuring balik ti gunung, kuring langkung kreatif, mikir leuwih jelas sareng langkung hadé pikeun pokus naon waé anu datang, ”saur Wimonrat Sangthong (MS, 2016).

Kaéndahan alam salawasna motivasi anjeunna. Bener di alam ngajadikeun dirina bahagia, bageur, sareng langkung kuat.

Ningali Dunya

Taun ka tukang, sateuacan pandémik Covid-19, sedengkeun dina pagelaran program, anjeunna ngumbara ka langkung ti 20 nagara di sakumna dunya sakitar lima bulan. “Éta mangrupikeun kenangan pangsaéna dina kahirupan kuring, kantos. Kuring kedah pendak sareng seueur jalma anu saé dina lalampahan kuring, diajar pisan ngeunaan béda budaya, sareng cobian seueur tuangeun anyar. Wisata sabenerna ngalegaan pikiran kuring sareng ngalegaan cakrawala. Hal éta ngajarkeun kuring janten langkung paham, langkung fleksibel, langkung adaptif. ”

Gambar skésa Wimonrat lucu nyalira di dunya.

Wimonrat ngadatangan Matterhorn di Swiss.

Di Zermatt, Swiss, Wimonrat "maén" sareng Matterhorn.

Wimonrat pos sareng onta di Mongolia.

Niagara Shoshone di Idaho (AS)

Poto Wimonrat ti laut laut Australia anu éndah.

Wimonrat selfie di Mexico City, Mexico.

Belajar ngeunaan MIU sareng sumping ka Amérika Serikat

Kira-kira tilu bulan saatos lulus sareng gelar sarjana di Thailand, Wimonrat nampi email ngeunaan program gelar Sarjana Profesional Profesional Master (ComPro) di Amérika Serikat di Maharishi International University. Minat anjeunna dugi ka MIU kéngingkeun gelar Sarjana Élmu di Gelar Élmu Komputer tumuwuh langkung waktos.

Anjeunna asalna ti kulawarga genep di tengah Thailand, teu jauh ti Bangkok. Kolotna sareng tilu duduluranna bahagia hirup di nagara asal, tapi anjeunna percaya yén bébas milih naon anu paling hadé pikeun dirina, salami teu négatip mangaruhan batur.

Saatos seueur panalungtikan ngeunaan MIU sareng ComPro, anjeunna ngalarapkeun sareng mutuskeun ngahijikeun program dina bulan Pebruari 2013.

Wimonrat sareng sababaraha babaturan anjeunna di Universitas Internasional Maharishi.

Wimonrat ngadamel babaturan anyar ti seueur bangsa di MIU.

Wimonrat nyarios, "MIU mangrupikeun komunitas anu ramah tur pamahaman pisan. Kuring tepang sareng seueur réncang anu saé, sareng sadaya guru besar sareng staf kedah aya anu ngabantosan sareng nungtun anjeun pikeun tetep di jalur anu bener. "

“Kasempetan anu aranjeunna nawiskeun ka jalma anu cicing di luar AS pisan berharga. Program ieu dirancang khusus pikeun warga non-AS. Abdi teu tiasa mampuh dugi ka diajar sareng damel di dieu upami henteu. Anjeun tiasa mendakan sakola anu sanés anu nawiskeun program anu sami, tapi teu aya ogé MIU dina nyiapkeun mahasiswa kanggo kasuksésan. ”

semedi Transcendental

Salah sahiji aspék pendidikan MIU anu paling unik sareng berharga nyaéta yén sadaya jelema diajar sareng rutin ngalaksanakeun sederhana, alami, sareng ilmiah disahkeun Téhnik Transcendental Meditation® (TM).

Numutkeun ka Wimonrat, "TM ngabantuan kuring nenangkeun pikiran sareng awak kuring. Éta ngirangan setrés sareng ngabantosan abdi tetep positif sareng bagja. ”

"Stud di MIU mangrupikeun kaputusan anu pangsaéna dina kahirupan kuring."

Wimonrat ngalakukeun padamel rékayasa software nya ti bumi.

Sapertos seueur pamekar parangkat lunak anu sanés, Wimonrat damel ti bumi.