Gelar MIU ComPro nyaéta pasporna ka dunya

Taun ka tukang, Wimonrat Sangthong ngumbara di sakuliah dunya salami lima bulan. Ieu anjeunna di Red Square di Moskow, Rusia. Katedral St. Basil aya di tukang.

Wimonrat Sangthong kerja keras sareng muterkeun langkung keras. Anjeunna nyobian teu miceunan waktos.

Nalika henteu didamel salaku insinyur software di perusahaan Seattle, Washington, upami cuaca ngamungkinkeun, anjeun bakal mendakan ieu awéwé ngora anu suka-suka, energetic, suka-suka, sareng nyukupan diri sorangan, maén luar negeri, sareng hiking di pagunungan Pasifik Northwest (AS).

Wimonrat ngémutan dina luhureun Mt. Pilchuck di Propinsi Washington (AS).

Di dieu anjeunna bertumpangan di luhur Gunung Pilchuck di Washington State (AS).

"Kanggo abdi, di luar pelengkap pagawéan kuring saé pisan. Unggal-unggal kuring balik ti gunung, kuring langkung kreatif, mikir langkung jelas sareng langkung tiasa fokus kana naon waé anu salajengna, "saur Wimonrat Sangthong (MS, 2016).

Kaéndahan alam salawasna motivasi anjeunna. Bener di alam ngajadikeun dirina bahagia, bageur, sareng langkung kuat.

Ningali Dunya

Taun kamari, sateuacan pandemi Covid-19, nalika padamelan di-antara, anjeunna nganjang ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya sakitar lima bulan. "Éta mangrupikeun kenangan anu paling saé dina kahirupan kuring, kantos. Kuring kedah pendak sareng seueur jalma anu saé dina perjalanan kuring, diajar seueur ngeunaan béda budaya, sareng nyobian seueur katuangan énggal. Iinditan saéstuna ngalegaan pikiran kuring sareng ngalegaan cakrawala kuring. Éta ngajarkeun kuring pikeun langkung ngartos, langkung fleksibel, langkung adaptasi. "

 

Gambar skésa Wimonrat lucu nyalira di dunya.

 

Wimonrat ngadatangan Matterhorn di Swiss.

Di Zermatt, Swiss, Wimonrat "maénkeun" sareng Matterhorn.

 

Wimonrat pos sareng onta di Mongolia.

 

Niagara Shoshone di Idaho (AS)

 

Poto Wimonrat ti laut laut Australia anu éndah.

 

Wimonrat selfie di Mexico City, Mexico.

 

Belajar ngeunaan MIU sareng sumping ka Amérika Serikat

Kira-kira tilu bulan saatos lulus sareng gelar sarjana di Thailand, Wimonrat nampi email ngeunaan program gelar Master Profesional Komputer kami anu unik pisan sareng terjangkau (ComPro) di Amérika Serikat di Maharishi International University. Karesepna pikeun datang ka MIU pikeun kéngingkeun gelar Master of Science dina élmu Élmu Komputer tumingkatan ku sababaraha waktos.

Anjeunna asalna ti kulawarga genep di tengah Thailand, teu jauh ti Bangkok. Kolotna sareng tilu sadulurna senang hirup di nagara asal, tapi anjeunna yakin kabébasan milih anu pangsaéna pikeun dirina, asalkan henteu négatip mangaruhan batur.

Saatos seueur panalungtikan ngeunaan MIU sareng ComPro, anjeunna ngalarapkeun sareng mutuskeun ngahijikeun program dina bulan Pebruari 2013.

 

Wimonrat sareng sababaraha babaturan anjeunna di Universitas Internasional Maharishi.

Wimonrat ngadamel babaturan anyar ti seueur bangsa di MIU.

Wimonrat nyarios, "MIU mangrupikeun komunitas anu ramah sareng pangartos pisan. Kuring patepung seueur pisan sobat dalit di ditu, sareng sadaya profesor sareng stafna selalu aya pikeun ngabantosan sareng ngabimbing anjeun tetep dina jalur anu leres. "

"Kasempetan anu aranjeunna tawarkeun ka jalma anu cicing di luar Amérika Serikat berharga pisan. Program ieu dirancang khusus pikeun warga sanés Amérika Serikat. Abdi henteu sanggup mampuh sumping diajar sareng damel di ditu sanés. Anjeun panginten mendakan sakola anu sanés anu nawiskeun program anu sami, tapi teu aya anu saé MIU dina nyiapkeun murid-murid pikeun hasil. "

semedi Transcendental

Salah sahiji aspék pendidikan MIU anu paling unik sareng berharga nyaéta yén sadaya jelema diajar sareng rutin ngalaksanakeun sederhana, alami, sareng ilmiah disahkeun Téhnik Transcendental Meditation® (TM).

Numutkeun ka Wimonrat, "TM ngabantosan kuring pikeun nenangkeun pikiran sareng awak kuring. Éta ngirangan setrés sareng ngabantosan kuring tetep positip sareng bahagia. ”

"Diajar di MIU mangrupikeun salah sahiji kaputusan pangsaéna anu kuring parantos dilakukeun dina kahirupan kuring."

 

Wimonrat ngalakukeun padamel rékayasa software nya ti bumi.

Sapertos seueur pamekar parangkat lunak anu sanés, Wimonrat damel ti bumi.