Parentah kelas kalayan topéng sareng jarak sosial aman sareng efektif.

Ngajantenkeun MIU Aman Salami COVID

MIU Nyiptakeun pangalaman kampus anu aman, beunghar, salami nalika pandemi: 

Présidén MIU John Hagelin sacara pribadi nuju kana Tugas Tugas COVID kami salami genep bulan ka pengker, hasil nyiptakeun kaayaan modél anu panginten universitas-universitas sanés conto.

Numutkeun ka Dr. Hagelin, "Kami terus niténan sadaya peraturan pamaréntah sareng rekomendasi CDC, jarak jauh sosial, sareng sadaya pancegahan anu dianggap perlu sareng disarankan, sareng meryogikeun patuh ku sadaya murid, staf sareng fakultas kami.

"Kami narékahan pikeun nyayogikeun pengalaman anu paling euyeub, lengkep, sareng paling aman di kampus. Kalayan kerjasama anu tetep ti sadayana anggota komunitas Universitas kami kami yakin yén kami tiasa ngajaga catetan anu luar biasa. "

Pangujian COVID-19 dilakukeun ka sadaya murid nalika aranjeunna sumping di kampus

Pangujian COVID-19 dilakukeun ka sadaya murid nalika aranjeunna sumping di kampus

Ngajaga Komunitas Kampus Kami Sehat sareng Aman

Di dieu nu léngkah anu urang laksanakeun sajauh ieu salaku réspon kana pandemi COVID-19. Titik-titik ieu sadayana tujuan pikeun ngirangan hubungan sareng saha waé anu parantos kakeunaan virus sareng nyegah pangenalan COVID-19 kana komunitas urang.

Kami teras-terasan ngawaskeun kaayaan sareng bakalan santai waé kawijakan ieu nalika aman pikeun ngalakukeunana.

Bandara angkat  Parantos nyiptakeun sistem transportasi bandara anu aman COVID pikeun nyokot murid anu sumping

Watesan perjalanan  Larangan perjalanan di kampus disarankeun di luar kabupaten kami

Nguji – Karyawan  Sababaraha diawaskeun unggal dinten

Nguji – Murid  Kana kadatangan sareng saminggu engké

Masker  Dibikeun ka sadaya murid, fakultas sareng staf, kalayan sarat dimana sareng iraha ngagem

Ngajar online  Sadaya kelas diajarkeun di kelas sareng pilihan ogé ngagaduhan konferensi video langsung 2 arah

Dahareun di kampus  Seueur léngkah anu dilakukeun: stasion cuci tangan (tingali poto 1 di handap), scanner monitoring suhu awak (tingali poto 2 di handap), jarak, masker nalika nyokot dahareun, tuang misah pikeun pendatang ayeuna vs anu anyar, ngan ukur dibuka pikeun tanaga MIU

Balanja katuangan  Kami nyokot jajanan anu dipénta sareng barang-barang sanésna di Walmart sareng ngical deui ka mahasiswa di kampus kalayan hargana

Aksés perpustakaan  Akses ditutup, tapi murid tiasa nyungkeun sareng nyandak bahan dina jandéla perpustakaan

rekreasi Center  Akses ditutup, tapi parantos nyetél "Virtual Rec Center" kalayan kabugaran online, jogét, kelas yoga, pikeun tetep pas

Kajadian kampus  Kajadian langsung dibolaykeun atanapi online, sareng acara virtual anu sanés

Kegiatan murid online  Kegiatan online pikeun murid

Ngalakukeun bisnis jarak jauh  Ajak siswa pikeun ngalakukeun bisnis universitas ku telepon atanapi email

Ikrar COVID  Sadayana anggota masarakat nyungkeun tandatangan pikeun nuturkeun masker, ngumbah tangan, jarak sosial sareng pedoman nyingkahan kelompok ageung

Atikan mandiri  Ngadidik murid dina ngurus diri; bobo anu pantes, semedi, ngumbah leungeun, jsb.

Tetep di bumi upami teu damang

Pangiriman dahareun  Gaduh sistem pikeun nganteurkeun tuangeun ka anu henteu damang

Isolasi sareng fasilitas karantina  Parantos nyetél opat fasilitas padumukan salaku unit perumahan karantina upami diperyogikeun

Fasilitas bantu  Nawarkeun fasilitas rumah sakit bantu di kampus upami rumah sakit lokal janten kabebanan

Nganjang ka Fairfield  Nyuhungkeun anu di luar kampus supados henteu nganjang ka kampus kanggo ayeuna

Hiburan outdoor  Parantos nawiskeun wengi pilem aman dina akhir minggu. Murid nganggo masker sareng calik dua méter

"Kuring reueus ku padamelan, dédikasi damel ti fakultas kami sareng pangurus sareng pamingpinan komunitas salami sababaraha bulan ka pengker, sareng sumanget perhatian sareng kerjasama anu dipidangkeun ku sadayana di komunitas kampus urang." —John Hagelin, Présidén, Universitas Internasional Maharishi

Pikeun rinci didatangan https://www.miu.edu/coronavirus

Inpo leuwih dina virusinfo@miu.edu

 

Murid aman mikaresep pilem di taman dina malem akhir minggu anu pikaresepeun - topéng sareng jarak jauh wajib!

Siswa aman mikaresep pilem di taman nalika malem akhir minggu anu pikaresepeun – masker sareng jarak jauh wajib!

 

Stasion cuci tangan anu dianggo sateuacan lebet gedong kanggo tuang.

Stasion cuci tangan anu dianggo sateuacan lebet gedong kanggo tuang.

 

Pemindai monitor suhu awak dipaké pikeun unggal réstoran.

Pemindai monitor suhu awak dipaké pikeun unggal réstoran.

Kami ngarepkeun waktos nalika urang tiasa balik kana pendidikan normal sareng kahirupan kampus, tapi dugi ka waktos éta, kami ngabagéakeun mahasiswa anyar ka universitas anu diadaptasi ogé.

Catetan: Ngan hiji murid anu diuji COVID positip. Jalma ieu papisah di kampus sareng parantos pulih.