Miluan MIU ComPro Family

Berita ComPro: Desember 2019

Program Profesional Komputer di Universitas Internasional Maharishi

Nalika anjeun ngadaptarkeun program Master of Science in Computer Science, anjeun bakal janten bagian tina kulawarga internasional ngeunaan 4,000 Program Profesional Komputer (ComProSM) santri, lulusan, fakultas sareng staf di Universitas Internasional Maharishi.

Kami ngagungkeun kaanekaragaman - Dunya mangrupikeun kulawarga urang!

Masing tina opat éntri MSCS taunan biasana nganggo profesional parangkat lunak ngalaman ti 30+ bangsa anu béda. Langkung ti 80 bangsa diwakilan di kampus.

komentar murid

  • Godwin A. (ti Ghana): "MIU mangrupikeun kulawarga ageung dimana sadaya jalma paduli. Siswa, fakultas sareng staf nyiptakeun lingkungan anu séhat pisan dimana sadaya jelema tiasa cocog. Sok aya anu ngabantosan nalika saha waé anu peryogi. "
  • Sahar A. (ti Yaman): "Kuring bener-bener mikacinta di lingkungan damai (MIU) ieu anu aya di--lingkungan anu pinuh ku kabagjaan, kabagjaan sareng kabagjaan tina kauntungan anu luar biasa tina praktekna Téhnik semedi Transcendental. Salaku awéwé muslim anu cicing di Fairfield, kuring ngarasa yén jalma-jalma di sabudeureun kuring ngahormatan kuring sareng anu sanés. Aranjeunna ngubaran kuring salaku salah sahiji aranjeunna. "
  • Sadok C. (ti Tunisia): "Anu ngajantenkeun MIU istiméwa nyaéta kanyataan yén éta nyayogikeun lingkungan anu aman, dosen sareng staf anu hadé anu ngupingkeun mahasiswa, sareng lingkungan multikultural anu dimana urang tiasa pendak sareng jalma-jalma ti sadayana penjuru dunya. Kuring untung boga kasempetan anu hadé pikeun ngalakukeun magang gaji sareng perusahaan Ford Motor. "

Sumangga gabung kami di lingkungan aman, sambutan, setrés rendah, henteu kaleresan, sareng lingkungan hirup anu saé dina kampus alam anu saéus 365-acre di tengah bumi Amérika.

Lalajo video dua menit urang, "Kulawarga ComPro 2019:"

Cleave sareng Benjamin lulus di MIU sareng rerencangan Ugandan

Naha anjeun siap Miluan Kulawarga ComPro?

Maharishi International University (baheulana Manajemén Universitas Maharishi) diadegkeun dina taun 1971 sareng akreditasi ku Komisi Learning Luhur.