Hlina Beyene Ngasihkeun Sadayana Tentang MIU

Hlina Beyene mikacinta sadayana di Universitas Internasional Maharishi

"Kuring resep sadayana ngeunaan Maharishi International University (baheulana Maharishi University of Management). Aya énergi positip di dieu, sareng jalma-jalma ngabagéakeun. Abdi resep kabhinekaan. Abdi resep kumaha fakultas paduli unggal murid. Aranjeunna prihatin ngeunaan saha waé sareng aranjeunna ngabimbing kami ngalangkungan sagala hal, sareng kuring resep TM (téhnik Meditasi Transcendental). ” - Hlina Beyene (ti Étiopia)

Dina 2018, seueur réréncangan Hlina Beyene anu diajar élmu komputer ngarencanakeun gelar master dina bidang panilitian, tapi anjeunna mutuskeun ngiringan gelar master di universitas anu bakal nyiapkeun anjeunna damel di industri IT. Anjeunna mendakan Maharishi International University di Google.

"Ku teu sangka MIU bakal ngabantosan kuring pikeun kompeten dina industri. Teu sangka kuring kedah ngalakukeun éta nyalira. Nuju réngsé kursus di kampus, tapi, kuring ngarasa bungah! Kuring ngarasa siap. Abdi rumaos cekap. ”

Teknik Transcendental Meditation® ngabantosan siswa

Sateuacan sumping ka MIU, "Kuring henteu terang persis ngeunaan TM, tapi kuring terang kuring hoyong tapa. Kuring terang ku semedi kuring bakal kéngingkeun sababaraha énergi, sababaraha perdamaian. Abdi milarian éta.

"Nalika kuring mendakan MIU, kuring henteu terang yén aranjeunna bakal nganggap serius Transcendental Meditation, tapi kuring terang kuring gaduh kasempetan éta. Nalika kuring terang yén aranjeunna serius, sareng kami gaduh kasempetan pikeun tapa dua kali sapoé, unggal dinten – éta pangalaman anu saé pikeun kuring. Éta geulis.

"Kursus MIU aya dina sistem blok. Janten, urang diajar hiji mata pelajaran dina hiji waktos, full-time. Urang leres-leres kedah diajar unggal mata pelajaran dina sabulan. Kadang-kadang nangtang, sabab urang panginten kedah ngarengsekeun proyek dina waktos tilu dinten sareng ngalakukeun tugas unggal dinten.

"Kami ngatur sistem blok ku ngalakukeun Téhnik semedi Transcendental unggal énjing, sateuacan tuang siang, sareng di akhir kelas siang. Ieu saéstuna ngabantosan sabab éta ngahégak awak kuring, sareng éta ngabantosan kuring pikeun ngilangkeun setrés sareng fokus kana padamelan kuring. Kuring ngarasa uteuk kuring beuki énergi unggal-unggal kuring ngalakukeun TM. Éta sapertos olahraga awak abdi unggal dinten. "

 

Hlina ngarasakeun taman anu indah di hareupeun Gedong McLaughlin (Élmu Komputer) di MIUTingali Pidéo Hlina

Nyiapkeun pikeun milarian profésional

"Diajar kursus élmu komputer canggih éta saé. Saatos 8-9 bulan kursus akademik, kami nyandak kursus khusus anu disebut Strategi Karir. Ieu mangrupikeun lokakarya 3-minggu dimana staf Pusat Karir ngabantosan kami ngadamel resume profesional kami, nyiapkeun wawancara magang / padamelan, sareng adaptasi ogé budaya Amérika Serikat.

"Aranjeunna masihan kami sadayana inpormasi anu diperyogikeun anu kami butuhkeun. Khususna, kami terang yén nalika diwawancara éta sanés ngan ukur aranjeunna milari katerampilan khusus ti kuring — éta ogé kuring ningali aranjeunna ningali naha kuring bakal senang di ditu. Kuring siap pisan pikeun unggul dina wawancara kuring. Aranjeunna masihan kami sadaya inpormasi anu diperyogikeun.

"Kuring ngagaduhan magang anu gancang-dina saminggu kuring disewa salaku Application Developer 5 di Bank of America di North Carolina. Aranjeunna mendakan kuring ngalangkungan kontakna sareng Pusat Karir Élmu Komputer kami. Para perekrut leres-leres sumping ka Universitas sareng aranjeunna cocog sareng kabutuhan aranjeunna. "

 

Hlina Beyene resep dipikacinta di kampus MIU di Fairfield, Iowa, AS
Tujuan pribadi

"Kuring gaduh tujuan khusus - pikeun ngabédakeun dunya urang. Abdi hoyong ngadorong langkung seueur awéwé pikeun janten pangembang parangkat lunak. Di nagara berkembang, awéwé hoyong langkung tanggung jawab, tapi sering henteu ningali kasempetan pikeun maju.

"Pendidikan sapertos naon anu ditawarkeun ku MIU langkung saé bakal nyiapkeun awéwé pikeun suksés dina posisi kapamimpinan. Ngadidik awéwé di nagara berkembang hartosna ngajungjung kulawarga.

"Di Étiopia teu aya cekap kasempetan pikeun awéwé pikeun ngembangkeun karirna. Abdi hoyong awéwé di sadaya nagara berkembang percanten ka dirina nyalira, sareng upami aranjeunna tiasa kéngingkeun kasempetan éta, kuring nyarankeun pisan sareng nyarankeun aranjeunna pikeun sumping ka MIU - tempat dimana aranjeunna tiasa maju dina kahirupan sareng karirna. "

Diajar langkung seueur ngeunaan Program ComPro

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Ti saprak 1996, 3000 pamekar software ti langkung ti 93 bangsa parantos lulus sareng Master of Science in Computer Science degree.