Hlina Beyene Ngasihkeun Sadayana Tentang MIU

Hlina Beyene mikacinta sadayana di Universitas Internasional Maharishi

“Abdi resep pisan ngeunaan Maharishi International University (baheulana Manajemén Universitas Maharishi). Aya énergi positip di dieu, sareng jalma-jalma anu ngabagéakeun. Abdi bogoh kabébasan. Abdi bogoh kumaha fakultas paduli unggal murid. Aranjeunna prihatin ka sadayana sareng aranjeunna nungtun kami sadaya, sareng Abdi resep TM (téknik Meditasi Transcendental). " - Hlina Beyene (ti Étiopia)

Taun 2018, seueur réncang babaturan Hlina Beyene anu ngulik élmu komputer ngarencanakeun gelar master dina bidang riset, tapi anjeunna mutuskeun ngudag gelar master di universitas anu bakal nyiapkeun dirina damel di industri IT. Anjeunna mendakan Universitas Internasional Maharishi dina Google.

"Kuring henteu nyangka MIU bakal ngabantosan kuring janten kompeten dina industri. Kuring panginten kuring kedah ngalakukeun éta sorangan. Ngalengkepan kursus-kursus di kampus kitu, kuring resep bungah! Abdi ngarasa disiapkeun. Abdi ngarasa mampuh. ”

Teknik Transcendental Meditation® ngabantosan siswa

Sateuacan sumping ka MIU, "Kuring henteu terang persis ngeunaan TM, tapi kuring terang kuring hoyong tapa. Kuring terang tina seméntasi kuring bakal kéngingkeun tanaga, sababaraha katenangan. Abdi milarian anu.

"Nalika kuring mendakan MIU, kuring henteu terang yén aranjeunna bakal nyandak Meditasi Transcendental sacara serius, tapi kuring terang kuring ngagaduhan kasempetan éta. Nalika kuring terang yén aranjeunna nyandak serius, sareng urang ngagaduhan kasempetan pikeun tapa dua kali sapoé, unggal dinten-éta mangrupikeun pangalaman anu hadé pikeun kuring. Éta geulis.

"Kursus MIU aya dina sistem blok. Janten, urang diajarkeun hiji mata pelajaran dina hiji-hiji waktos. Kami bener-bener kedah diajar unggal mata pelajaran dina sabulan. Sakapeung nangtang, sabab urang kedah ngarengsekeun proyék dina tilu dinten sareng ngalakukeun tugas unggal dinten.

"Kami ngatur sistem blok ku cara ngalakukeun Téhnik semedi Transcendental unggal isuk, sateuacan tuang siang, sareng di akhir kelas énjing. Ieu leres ngabantosan sabab nyéépkeun awak kuring, sareng éta ngabantosan abdi ngaleungitkeun setrés sareng difokuskeun padamelan abdi. Kuring ngarasa otak kuring beuki loba tanaga unggal waktos kuring ngalakukeun TM. Éta sapertos latihan awak kuring unggal dinten. ”

Hlina ngarasakeun taman anu indah di hareupeun Gedong McLaughlin (Élmu Komputer) di MIUTingali pidéo Hlina

Nyiapkeun pikeun milarian profésional

"Studi kursus élmu komputer canggih pisan. Saatos 8-9 bulan kursus akademik, urang nyandak kursus khusus anu disebut Strategi Karir. Ieu mangrupikeun bengkel 3-minggu dimana staf Karir Pusat ngabantosan urang nyiptakeun neruskeun panarjamah kami, nyiapkeun internship / wawancara padamelan, sareng pikeun adaptasi sareng budaya AS.

“Aranjeunna masihan kami sadaya inpormasi anu dipikabutuh pikeun urang. Khususna, urang diajar yén nalika diwawancara éta sanés ngan ukur aranjeunna milari kaahlian khusus ti kuring — éta kuring ogé ningali aranjeunna ningali upami kuring bakal bagja di ditu. Kuring ogé siap unggul pikeun ngawawancara kuring. Aranjeunna masihan urang sadaya inpormasi anu diperyogikeun anu peryogi.

"Kuring ngagaduhan magangna gancang-gancang dina saminggu kuring didamel salaku Pamekar Aplikasi 5 di Bank of America di North Carolina. Aranjeunna mendakan kuring ngalangkungan kontak aranjeunna sareng Pusat Karir Élmu Komputer. Para rekrutmen parantos sumping ka Universitas sareng aranjeunna cocog sareng kabutuhan abdi. "

Hlina Beyene resep dipikacinta di kampus MIU di Fairfield, Iowa, AS
Tujuan pribadi

"Kuring ngagaduhan tujuan anu khusus-ngadamel bédana di dunya urang. Abdi hoyong nyorong awéwé langkung janten pamekar parangkat lunak. Di nagara-nagara berkembang, awéwé hoyong langkung nyandak tanggung jawab, tapi sering henteu ningali kasempetan langkung maju.

"Atikan sapertos anu ditawarkeun MIU bakal langkung hadé nyiapkeun awéwé pikeun kasuksésan dina posisi kapamimpinan. Ngadidik wanoja di nagara-nagara berkembang hartosna naékna sadayana kulawarga.

"Di Étiopia teu cukup kasempetan pikeun awéwé pikeun ngiringan karir. Kuring hoyong awéwé di sadaya nagara-nagara berkembang pikeun percaya diri, sareng upami aranjeunna tiasa kasempetan, kuring nyarankeun pisan sareng mamatahan aranjeunna dugi ka MIU-tempat dimana aranjeunna tiasa maju dina kahirupan sareng karirna. "

Diajar langkung seueur ngeunaan Program ComPro

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Ti saprak 1996, 3000 pamekar software ti langkung ti 93 bangsa parantos lulus sareng Master of Science in Computer Science degree.