Lima Nagara Uganda nyarankeun Program MIU

Lima Brothers Uganda: (L - R) Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka.

Edwin Bwambale (Ka-2 ti kénca dina poto di luhur) sareng opat saderekna mangrupikeun anggota suku Bukonzo di Uganda kulon – dipikaterang pikeun jalma-jalma anu atos dididik. Anjeunna lahir kadua ti lima budak lalaki.

Lima duduluran na dibéré ngaran (kénca ka katuhu): Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka. (Unggal putra gaduh ngaran kulawarga, sabab dina budayaana, ngaran kulawarga dirumuskeun dumasar kana tatanan kalahiran dina hiji kulawarga.)

Dina 2016 Edwin milarian program gelar master anu murah, kualitas luhur dina pamekaran parangkat lunak:
"Pertama kali kuring ningali program MIU, kuring henteu percanten. Abdi henteu percanten aya anu sapertos kitu. Tapi, babaturan kuring ngagabung kana kursus éta. Éta nalika kuring mastikeun yén program éta nyata! ”

Janten, anjeunna ngalamar sareng ngadaptar dina Program Gelar Master Profesional Komputer ("ComPro") di Maharishi International University (di Fairfield, Iowa USA) dina bulan Agustus 2016.
"Kuring ngan resep kursus ieu – éta praktis, éta langsung, anu parantos ngabantosan kuring nalika milarian magang dibayar."

Nalika Edwin rajapati ngeunaan pangalaman MIU na, sepuhna kagum pisan anu mutuskeun yén sadayana lima putrana kedah hadir dina MIU!

Komunitas Husus

Dina pidéo anu diulas di luhur halaman wéb kami homepage, Edwin ucapan:
"Universitas ieu di kota alit anu disebat Fairfield, di Iowa. Jalma-jalma di kota hébat – jalma seuri dimana-mana. Éta ngajantenkeun anjeun betah di bumi – sanaos anjeun jauh pisan. ” 🙂

Dukungan Kulawarga anu Kuat
Lima sadulur lananda sareng kolotna

Lima ilaing barayana sareng kolotna anu luar biasa

Harrison, Cleave sareng Edwin sareng kulawarga

Harrison, Cleave sareng Edwin sareng kulawarga

Edwin asalna ti kulawarga anu saé:
"Kolot kuring resep pisan sareng leres-leres ngilhaman kami pikeun kerja keras sareng tujuan ka ayaan anu langkung ageung. Malah nalika aranjeunna henteu beunghar, aranjeunna nyiptakeun lingkungan anu ngajantenkeun urang ngokolakeun ambisi anu langkung ageung. Aranjeunna konsistén nyarios sareng kami sareng ngabimbing kami bahkan saatos kami kaluar ti universitas. Aranjeunna janten conto pikeun urang silih mikanyaah sareng kulawarga pikahareupeun sabab aranjeunna leres-leres silih asih sareng teu mikanyaah ka urang ogé. "

Edwin terus, "Di kulawarga kuring, sareng di antara réréncangan abdi, teu aya anu gaduh kacurigaan naon anu MIU tiasa ngabantosan urang. Unggal hiji ti opat sadérék kuring, sareng réréncangan anu sanés ngarep pisan diajar gelar master di Universitas Internasional Maharishi. ”

"Nyandak kaputusan pikeun ngiringan MIU mangrupikeun kaputusan anu hadé pikeun diri kuring anu kantos dilakukeun dina kahirupan kuring. Éta nyayogikeun lingkungan anu kondusif pikeun ngudag pendidikan kuring ogé nyiapkeun kuring pikeun tiasa nganterkeun kinerja kelas dunya dina karir kuring. Naon anu anjeun tiasa ngahontal ku kasempetan MIU ngan ukur ku imajinasi anjeun. Kuring yakin tiasa nyarios yén éta mangrupikeun salah sahiji program profesional anu pangsaéna anu kuring kantos tingali atanapi ngupingkeun. Hidup MIU! ”

Diajar langkung seueur Ngeunaan nu Program Komputer Profesional 

Koméntar ti opat duduluran:
Leresna Masereka (MS dina lulusan Élmu Komputer – damel di Apple):
"Gagasan Maharishi International University henteu pernah katingali nyata dugi ka lanceuk kuring Edwin kéngingkeun visa sareng ngagabung dina bulan Agustus 2016. Ieu sacara drastis ngarobih pamikiran kuring, sareng kuring ngagabung dina Oktober 2016. Babaturan, Benjamin Wogisha (baheulana damel ti Uganda), ngagabung kami dina Pébruari 2017.

"Ayeuna, Edwin aya di Microsoft, Benjamin (réréncangan Ugandan) nyaéta di Facebook sareng Abdi at apel. (Tilu perusahaan téknologi pangsaéna di planét – urang sadayana salaku insinyur perangkat lunak). Ieu ngajelaskeun poténsi anu teu kahéngkéran anu dicandak MIU ka muridna, sareng kuring pastina tiasa negeskeun éta ComPro sanés ngan ukur program master, tapi ogé jalur integrasi anu ngarobah kahirupan. Sadaya réréncangan anu diulik ku MIU ngagaduhan padamelan anu saé sareng sadayana hirup bagja. Kaputusan naon waé pikeun sumping ka MIU ku saha waé bakal salamina janten anu pangsaéna. ”

Godwin Tusime (Ayeuna nuju gelar sarjana IT di Uganda, janten anjeunna tiasa ngadaptarkeun Program MIU Komputer Profesional saatosna.):
"Kuring resep pisan kana program sabab éta pikaresepeun, sareng ngabantosan saurang janten pamikiran anu saé, pembuat kaputusan sareng inovator. Lila-lila ayeuna kuring resep ka MIU sareng program Profesional Komputer kusabab éta parantos ngarobih kahirupan dulur-dulur kuring (Cleave sareng Edwin). (Harrison ngalakukeun Akunting MBA.) Kuring damel damel unggal dinten pikeun ngembangkeun kamampuan program kuring, sareng ngarep-arep bakal ngagabung sareng MIU. Saatos éta, hirup abdi, henteu diragukeun, moal kantos-sami deui. ”

Harrison Thembo (Mahasiswa magang Akunting MBA – damel salaku akuntan di Silicon Valley Financial Group):
"Kuring salawasna ngagaduhan impian pikeun janten vérsi anu pangsaéna pikeun kuring sareng bersaing dina tingkat luhur anu mungkin. Kuring terang yén pikeun ngahontal éta kuring peryogi pendidikan anu pangsaéna. Kuring bungah pisan pikeun platform Maharishi International University masihan kuring pikeun ngahontal impian kuring pikeun MBA dina Akunting.

"Kuring ayeuna damel sareng salah sahiji firma akuntansi anu pangsaéna di Silicon Valley salaku akuntan staf. Kuring henteu pernah ngabayangkeun yén milih MIU bakal ngahasilkeun ieu sareng kuring salamina bersyukur pikeun pendidikan Berbasis Kasadaran anu disayogikeun di sakola ieu. Pikeun unggal jalma ngalamun di ditu, ieu tempat anu bakal dituju. ”

Idéal Membere (Perencanaan pikeun ngadaptar di MBA Akuntansi di Agustus 2020):
"Kuring hoyong ngalakukeun MBA ti MIU sabab kuring hoyong ngiringan tuan kuring ti sababaraha otak anu pangsaéna di dunya sareng MIU nyayogikeun platform sareng kasempetan ieu.

"Kadua, latihan sareng pangalaman propésional anu bakal kuring peroleh ti perusahaan AS bakal penting pisan pikeun karir kuring sareng bakal nyiapkeun kuring kana" standar internasional. "

"Katilu, program pinjaman pendidikan ku MIU ngajantenkeun janten tugas sesah pikeun ngahontal pendidikan Amérika ka jalma-jalma ti nagara berkembang sapertos urang janten langkung terjangkau sareng tiasa kahontal.

"Hatur nuhun MIU pikeun program ieu. Tilu sadérék kuring, Edwin, Cleave sareng Harrison parantos ngalangkungan program ieu. Abdi henteu tiasa ngantosan gabung sareng MIU sareng ningkatkeun élmu sareng nyumbang kana bank pangetahuan anu aya. Ku jalan kitu, kuring parantos mumpuni ku Asosiasi Akun Certified Chartered (ACCA) di Inggris sareng ogé hoyong janten Akuntan Certified di AS ”

Dulur-dulur anu nikmati

Komentar ti balad Uganda di MIU:

Benjamin Wogisha (sobat ti dulur-dulur) (MS dina lulusan Élmu Komputer – Insinyur Perangkat Lunak damel di Facebook):
"Kuring sok hoyong kuliah deui, tapi kuring gagal mendakan universitas anu cocog. Dibandingkeun sareng paguron luhur anu sanés, prosés ngalamar MIU gancang, sareng aranjeunna responsif pisan sareng ngabantosan dina prosés ieu. MIU nawarkeun éta blok sistem anu kuring resep pisan, kusabab éta bakal ngijinkeun kuring pokus sacara lengkep dina hiji kursus unggal bulan.

"Kursus-kursus anu ditawarkeun ku Maharishi International University saluyu sareng naon anu kuring sering pikahoyong, sapertos arsitektur perusahaan. Kuring ningali éta salaku kasempetan pikeun diajar tina prinsip mimiti ngeunaan parangkat lunak perusahaan anu lumayan dimana-mana.

"Diajar di MIU kami ngagaduhan kasempetan pikeun ngerjakeun sistem skala ageung di Amérika Serikat nalika magang, anu mangrupikeun hal anu kuring teras-terasan katingali. Kuring terang damel di Amérika Serikat bakal muka konci seueur kasempetan saluareun anu kuring teu tiasa bayangkeun, sabab Amérika ngagaduhan raksasa téknologi. "

Nilai ngalakukeun éta Téhnik Transcendental Meditation® nalika diajar, sareng ayeuna nuju damel:

Benjamin nambihan, "Nalika diajar di Universitas kuring pasti mastikeun pikeun ngiringan dina sési Transcendental Meditation anu urang kantos. Aya hal ngeunaan ngalakukeun éta babarengan dina grup anu saé saé sareng unik. Ieu ngamimitian dinten kuring pikeun mimiti hébat anu raoseun sareng langkung pokus siap pikeun ngungkulan naon waé anu datang ka kuring.

"Kelas ngabantosan kuring ngembangkeun pamahaman anu langkung jero ngeunaan TM sareng kumaha kuring tiasa kéngingkeun langkung seueur tina ngalaksanakeunana sacara rutin, ngajawab sareng mupus mamang anu kuring latihan sareng TM jalan anu leres. Ayeuna sanajan ku padamelan kuring, latihan sareng TM ngan ukur 20 menit sapoé parantos ngabantosan kuring ngahontal langkung, kusabab fokus sareng kalemesan anu kuring raoseun saatos tapa kuring. "

Saran ti Benjamin pikeun pamekar parangkat lunak anu sanés:
"Kanggo saha waé anu hoyong naekeun karirna, MIU pasti pilihan anu pas. Kursus-kursus na tiasa dipikirkeun sareng teratur. Kuring diajar pisan tina unggal kursus anu kuring di kampus. Kursus-kursus ngabantosan kuring jembatan antara téori sareng prakték. Kalayan pendekatan hands-on, dugi ka seueur konsep anu janten jelas, masihan kuring yayasan anu kuat pisan anu kuring ngawangun dina unggal dinten. Dosenna sok aya pikeun ngadukung mahasiswa sareng MIU ngagaduhan seueur alumni anu tiasa ngadukung anjeun ogé. Teu aya ragu yén MIU nyetél hiji kanggo kasuksésan."

"Lanceuk kuring (Denis Kisina) ngagabung Universitas ogé anyar. Saatos ngan ukur hiji bulan anjeunna ngawartosan yén anjeunna raoseun langkung percaya diri salaku pamekar parangkat lunak. Kuring ngan ukur tiasa ngabayangkeun kumaha kaayaan anjeunna dina tungtung program. Maharishi International University parantos nyayogikeun lingkungan ideal anu diperyogikeun pikeun konsentrasi sareng diajar. "

 

Kami hatur nuhun ka sadaya mahasiswa Uganda urang pikeun ngajantenkeun perjalanan 13,000 km ngiringan kulawarga MIU di AS Kami mangrupikeun kabagjaan anjeun dina awak mahasiswa urang.

Diajar deui