Lokakarya Strategi Karir Komputer Nguatkeun Murid

Jumlah rékor siswa anu disimpen dina magang CPT AS anu dibayar dina bulan Nopémber:

Mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun program Komputer Profesional (ComProSM) di Maharishi International University. Dina bulan Nopémber 2020, urang gaduh sababaraha rékor mahasiswa anu ngiring magang latihan prakték kurikuler dibayar (CPT), sareng tren na teraskeun.

Ieu hususna luar biasa kumargi pandemi Covid-19, sareng jelas nunjukkeun katahanan industri IT digabungkeun sareng paménta anu luhur pikeun katerampilan profesional mahasiswa ComPro kami.

"Angka catetan ieu ngagambarkeun pasar IT aktip anu nyambungkeun sareng murid kami anu parantos siap pisan pikeun milarian padamelan CPT sareng wawancara," saur Jim Garrett, Diréktur Pengembangan Karir Élmu Komputer.

 

Nyiapkeun unik? Kumaha?

Nya, aranjeunna nembé ngalengkepan Lokakarya Strategi Karir.

Bengkel tilu minggu ieu lumangsung saatos dua semester kursus akademik di kampus, sareng sateuacan magang CPT. Dipimpin ku palatih ahli pusat karir urang. Pendekatan langsung digunakeun pikeun ngembangkeun spéktrum pinuh ku kamampuan anu diperyogikeun pikeun kasuksesan profesional. Murid nampi rupa-rupa sumber daya pikeun ngabantosan aranjeunna sacara nyaman adaptasi sareng budaya kerja AS.

 

Malah dina mangsa pandemi, lokakarya karir hasilna nyababkeun magang rékaman.

 

"Tujuan kami nyaéta pikeun memberdayakan siswa pikeun mandiri dina milarian sareng interaksi sareng perékrut sareng perusahaan," saur Jim Garrett. "Ngalengkepan lokakarya ieu henteu ngan ukur ningkatkeun kapercayaan mahasiswa, tapi anu langkung penting, tingkat profesionalisme aranjeunna. Kaahlian téknis henteu cekap kanggo ngiring magang. Murid kedah nampilkeun dirina sacara profesional. Aranjeunna kedah kalibet. Aranjeunna kedah ningali kumaha pas kana perusahaan, kana timna. Sadaya hal ieu tiasa janten subyektif, tapi tiasa diajarkeun. Kami parantos ngabuktikeun strategi pikeun ngalakukeun éta. "

Jejer Bengkel kalebet:

  • Milarian latihan prakték kurikuler ideal (CPT) magang
  • Ngartos kana étika, hukum, sareng sosial dina budaya bisnis Amérika
  • Nyiapkeun resume profesional sareng surat panutup
  • Ngidentipikasi katerampilan anu tiasa dipasarkeun anjeun
  • Diajar rumus pikeun hasil wawancara
  • Ngalatih tantangan coding sareng réspon téknis
  • Jaringan pikeun kasuksésan panempatan CPT
  • Gawe sareng agén rekrutmen sareng perékrut perusahaan
  • Nyambungkeun katerampilan anjeun kana pedaran padamelan
  • Ngagunakeun papan padamelan sareng situs
  • Pindah ka kota magang anjeun
  • Tinjauan pilihan latihan praktis sareng peraturan pamaréntah

 

Sadayana diperyogikeun pikeun transisi kana karir anu suksés

Program ComPro netepkeun murid-murid pikeun kasuksesan ku cara anu holistik pisan: Sacara akademis, ku ngembangkeun katerampilan téknis paménta tinggi; pribadi, sareng rutinitas anu ideal anu kalebet latihan sadidinten anu divalidasi sacara ilmiah Téhnik Transcendental Meditation®, sareng sacara propésional, sareng Workshop Strategi Karir kami.

"Pendekatan anu didorong data digunakeun pikeun nuduhkeun kasempetan kasempetan pikeun murid, teras bantosan aranjeunna nyaring kaparigelan sareng stratégi pikeun ngahasilkeun hasil anu pangsaéna: kéngingkeun posisi CPT na," saur Sheri Shulmier, Co-Director of Computer Science Career Development. “Siswa dipasihan blok ngawangun undak-usuk pikeun perjalanan diajar anu alami pisan. Kami silih berganti ngajar, latihan sareng ngawasa kamampuan anu bakal nguatkeun murid salami kahirupan. "

 

Janten diberdayakeun pikeun kasuksesan profesional

 

Kauntungan unik

Saatos réngsé Workshop Strategi Karir, siswa ComPro langkung siap pisan pikeun prosés wawancara tibatan anu milarian padamelan CPT biasa:

"Nalika kuring ningali prakték naon anu disarankeun ku Amazon pikeun calon wawancara aranjeunna, anu kuring reuwas sareng gumbira, éta pisan kaahlian anu kami ngajar!" saur Jim Garrett. "Nalika mahasiswa ngalengkepan bengkel kami, aranjeunna parantos ngahontal tingkat profesionalisme sareng kompeténsi anu henteu dipiboga ku paluruh padamelan."

Jim teras neraskeun paguneman anu anyar sareng anu ngarékrut ti Texas: "Kuring nganuhunkeun pikeun rujukan murid, sareng kami ngamimitian nyarioskeun tentang program ComPro. Anu dirékrut nyarios, 'Anjeun terang Jim, kuring kedah ngawartosan anjeun, murid anjeun wawancara langkung saé tibatan jalma anu cicing di dieu sapanjang kahirupan aranjeunna.' ”

Kauntungan program ComPro anu béda nyaéta Transcendental Meditation (TM) mangrupikeun bagian tina kurikulum urang. Murid kéngingkeun manpaat nyata tina prakték TM na, kalebet mikir anu langkung jelas sareng kamampuan pikeun tetep tenang dina tekenan. Ieu nguntungkeun sanés ngan ukur nalika wawancara padamelan, tapi ogé di tempat kerja anu raheut. Panilitian ilmiah nunjukkeun yén ngalaksanakeun TM ngarah ningkat kana peunteun, ningkatkeun kinerja padamelan, sareng ningkatkeun kapuasan padamelan.

 

Rojongan lumangsung

Pusat karir urang dipikaterang ku bantosan anu jauh pikeun murid. Lokakarya Strategi Karir langkung luhur sareng langkung ti naon anu ditawarkeun ku paguron luhur.

"Saatos murid ngalengkepan studi di kampus, sababaraha tim terus ngadukung aranjeunna," saur Sheri Shulmier. "Palatih pusat karir berperan penting dina nyiapkeun aranjeunna pikeun milarian padamelan, tapi dukunganna henteu dugi di dinya. Tim operasi ningali aranjeunna ngalangkungan prosés perekrutan, sareng pelatihan praktis opsional (OPT) sareng tim pendidikan jarak jauh terus nawiskeun bantosan lami saatos para mahasiswa angkat ti kampus sareng ngamimitian magang na. "