Komentar ti Pangumuman Siswa ComPro

Program Program Profesional Komputer

Ngadangu naon lulusan anyar kami nyarios perkawis pangalaman sareng kameunangan dina program master Profesional Profesional.

“Abdi nganuhunkeun pikeun program ieu. Éta ngarobah kahirupan. ”

"Ieu hiji pangalaman anu saé pikeun ngalakukeun Master di Élmu Komputer di MIU. Kurikulum anu pang anyarna sareng fakultas tos ngalaman pisan. Sagala di MIU ngajadikeun kuring betah di bumi. Éta kaputusan anu hadé pikeun ngalakukeun Master kuring di ditu. "

“Kuring ogé nganuhunkeun pisan pikeun kasempetan pikeun nyumponan seueur rerencangan anu saé, saé sareng bageur di dieu. Éta sadayana dimimitian ku MIU sareng nagara anu éndah ieu anu ngahubungkeun kami salaku hiji. Abdi ngaduakeun anu panghadéna."

"MIU ngabantuan kuring ku sababaraha cara pikeun ngembangkeun diri spiritual sareng intelektual. Sanaos kuring henteu pisan ragu-ragu pikeun mendakan pendidikan ti Universitas Berasadasar. Kuring nganggap kuring parantos ngadamel salah sahiji kaputusan pangsaéna dina kahirupan kuring. Henteu ngan ukur kuring parantos ngalaksanakeun nafsu pikeun karir kuring, kuring ogé parantos ngaleungitkeun yén cicingan di bagian kuring ku ngamekarkeun sisi spiritual kuring. "

"Abdi pohara resep sareng program MSCS MIU anu ngabantosan abdi kanggo ngalaksanakeun misi kuring. Kuring yakin yén program éta ngajadikeun bédana dina kahirupan kuring, sareng pikeun batur-batur anu séjén sapertos kuring. "

"Kuring nganuhunkeun pisan ka perwira pangakuan, fakultas, koordinator, pelatih, sareng seueur staf sanés anu profésional, ngadukung, marahmay, kabuka, sareng tuang ti kalebatan lulusan. Kuring ngahargaan unggal jalma anu ngadukung program MSCS sareng ngarep anu pangsaéna pikeun kasehatan, kasuksésan, sareng kulawarga. ”

Diajar deui

Murid-murid anu ngadamel TM isuk-isuk di Hall Dalby

Murid-murid migawé meditasi énjing na di Dalby Hall

“Salilana nganuhunkeun ka MIU sareng anggota dosenna. Sagalana alus teuing. ”

"Kuring pohara ngahargaan pangalaman kuring di MIU. Kursus-kursus anu kalebet disiapkeun kuring pikeun padamelan ayeuna. Guru-guru pisan boga pengetahuan. semedi Transcendental geus ngabantosan kuring dina kamekaran pribadi kuring. Pangetahuan anu diperkirakeun bakal ngabantosan kuring ngagaduhan karir profésional anu saé. ”

"Abdi estu bagja sareng MIU. Kuring patepung loba jalma hébat. MIU langkung saé tibatan anu kantos diarepkeun-sababaraha dosen anu hebat pisan sareng kantor panempatan nyiptakeun padamelan anu luar biasa. "

"Program ieu nyayogikeun kursus-kursus anu ngabantosan anjeun tiasa mekar di dunya profésional. Kursus-kursus diajarkeun ku guru besar anu ngagaduhan pangalaman dina industri IT. Kabiasaan ngalaksanakeun Meditasi Transcendental (TM) ngabantuan pisan pikeun ningkatkeun kahirupan pribadi sareng profésional. Janten, pangalaman sacara umum program MSCS mah tangtosna. "

"Hatur nuhun pikeun nyayogikeun kamampuan karir sareng kamekaran anu hadé kalayan henteu aya diskriminasi ka lomba atanapi nagara asal."

"Hatur nuhun MIU kanggo bumi anu kadua sareng kulawarga."

"Abdi hoyong ngucapkeun sukur ka sadaya dosen sareng staf di MIU anu dikhususkeun pikeun ngalaksanakeun poténsial abdi salaku mahasiswa."

“Program éta saé pisan. Hatur nuhun pikeun sadaya dukungan anu disayogikeun pikeun kuring salaku mahasiswa internasional, sareng anu langkung penting pikeun ngajar kuring Meditasi Transcendental-éta leres pisan kanggo sababaraha kaayaan. "

"Kuring ngimpi datang ka Amérika Serikat sareng ngalengkepan master kuring, sareng ayeuna tungtungna kuring tiasa ngabéréskeun gelar MS kuring dina élmu komputer ti Universitas Internasional Maharishi."

"Di dieu di MIU kuring ngagaduhan kasempetan diajar seueur hal pikeun ngamajukeun karir abdi ku diajarkeun subjek program praktis anu béda. Kuring ogé tiasa diajar mertahankeun pikiran sareng awak santai sareng ningkatkeun inténsitas batin, perdamaian, sareng diri sadar ku praktek Meditasi Transcendental. "

"Pilihan abdi sareng lalampahan pikeun Universitas Internasional Maharishi leres pisan. Pangalaman mangrupikeun salah sahiji waktos anu pangageungna dina kahirupan kuring. Kuring pasti bakal nyarankeun MIU anu alus pikeun babaturan sareng anu sanés. Hatur nuhun, MIU. "

"Ieu penghargaan anu hébat upami aya di MIU. Murid sareng guru anu saé. ”

Diajar langkung lengkep ngeunaan Program Profesional Komputer

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!