Komentar ti Pangumuman Siswa ComPro

Program Program Profesional Komputer

Ngadangu naon lulusan anyar kami nyarios perkawis pangalaman sareng kameunangan dina program master Profesional Profesional.

"Kuring hatur nuhun pikeun program ieu. Éta ngarobih kahirupan. "

"Éta mangrupikeun pangalaman anu saé pikeun ngalakukeun Master dina Élmu Komputer di MIU. Kurikulum anu pang anyarna sareng fakultas parantos kaalaman pisan. Sadayana di MIU ngajantenkeun kuring betah di bumi. Éta kaputusan anu saé pikeun ngalakukeun Master kuring di ditu. "

"Kuring ogé salamina ngahatur nuhun pikeun kasempetan pikeun pendak sareng seueur babaturan anu saé, saé sareng séhat di dieu. Éta sadayana dimimitian ku MIU sareng nagara éndah ieu anu ngahubungkeun kami salaku hiji. Abdi ngaduakeun anu panghadéna."

"MIU ngabantosan kuring dina sababaraha cara pikeun ngembangkeun nyalira sacara spiritual sareng intelektual. Sanaos kuring ragu pisan pikeun kéngingkeun pendidikan ti universitas Berbasis Sadar. Sigana mah kuring parantos nyandak salah sahiji kaputusan anu paling saé dina kahirupan kuring. Henteu ngan ukur kuring minuhan kahoyong karir kuring, abdi ogé parantos minuhan éta bagian anu leungit dina diri kuring ku ngembangkeun sisi spiritual kuring.

"Kuring resep pisan program MIU MSCS anu ngabantosan kuring pikeun ngahontal misi kuring. Kuring yakin yén program éta ngagaduhan bédana dina kahirupan kuring, sareng pikeun seueur jalmi sanés sapertos kuring. "

"Kuring pisan ngahaturkeun nuhun ka petugas pangakuan, fakultas, koordinator, palatih, sareng seueur pagawé anu sanés anu propésional, ngadukung, ramah, terbuka, sareng merhatoskeun tina daptar dugi kalulusan. Kuring ngahargaan unggal staf anu ngadukung program MSCS sareng miharep anu pangsaéna pikeun kaséhatan, kasuksésan, sareng kulawarga. "

Diajar deui

Murid-murid anu ngadamel TM isuk-isuk di Hall Dalby

Murid-murid migawé meditasi énjing na di Dalby Hall

"Salamina sukur ka MIU sareng anggota fakultas na. Sadayana saé pisan. "

"Kuring ngahargaan pisan pangalaman kuring di MIU. Kursus anu parantos parantos nyiapkeun kuring pikeun padamelan ayeuna. Guru-guru éta terang pisan. semedi Transcendental parantos ngabantosan kuring dina kamekaran pribadi. Pangetahuan anu dipikagaduh bakal ngabantosan kuring ngagaduhan karir profesional anu saé. ”

"Kuring resep pisan sareng MIU. Kuring patepung seueur jalma hébat. MIU langkung saé tibatan anu kuring ngarepkeun – sababaraha dosen anu saé pisan sareng kantor panempatan damel anu luar biasa. "

"Program ieu nyayogikeun kursus anu ngabantosan anjeun pikeun mekar dina dunya propésional. Kursus-kursus anu diajarkeun ku profesor anu berpengalaman anu ngagaduhan pangalaman dina industri IT. Kabiasaan latihan Transcendental Meditation (TM) ngabantuan pisan pikeun ningkatkeun kahirupan pribadi sareng propésional. Janten, pangalaman kuring sacara umum pikeun program MSCS parantos luar biasa. ”

"Hatur nuhun pikeun nyayogikeun kamekaran karir anu hadé sareng kasempetan kamajuan kalayan henteu diskriminasi pikeun ras atanapi nagara asalna."

"Hatur nuhun MIU janten bumi kadua sareng kulawarga."

"Abdi hoyong ngucapkeun hatur nuhun ka sadaya fakultas sareng staf di MIU anu dédikasi pikeun ngaluarkeun poténsi kuring salaku mahasiswa."

"Program éta saé pisan. Nuhun kana sadaya dukungan anu disayogikeun pikeun kuring salaku mahasiswa internasional, sareng anu langkung penting pikeun diajar kuring Transméndental Meditation – éta saéstuna aya gunana pikeun sababaraha kaayaan. ”

"Kuring ngagaduhan impian pikeun sumping ka Amérika Serikat sareng ngalengkepan master, sareng ayeuna tungtungna kuring tiasa ngarérés gelar MS dina élmu komputer ti Maharishi International University."

"Di dieu di MIU kuring ngagaduhan kasempetan pikeun diajar seueur hal pikeun ningkatkeun karir kuring ku diajar mata pelajaran program anu béda-béda. Kuring ogé tiasa diajar ngajaga pikiran sareng awak anu santai sareng ningkatkeun kecerdasan batin, perdamaian, sareng sadar diri ku prakték rutin Transendental Meditation. "

"Pilihan sareng perjalanan kuring pikeun kuliah di Universitas Internasional Maharishi leres pisan. Pangalaman mangrupikeun waktos paling hébat dina kahirupan kuring. Kuring pasti bakal nyarankeun MIU anu saé kuring ka babaturan sareng batur. Hatur nuhun, MIU. ”

“Hormat pisan janten didieu di MIU. Murid sareng guru na saé pisan. ”

Diajar Langkung Ngeunaan Program Profesional Komputer

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!