Professor Salek ngajar kelas Arsitéktur Perusahaan na

Nyandak Kasuksesan TI kana Kelas

Profesor Populer Bagikeun Mangsa Kasuksésan Arsitektur Perusahaan

Nalika Payman Salek sumping ka Amérika Serikat ti Iran di 2000 sareng ngiringan program Computer Professionals (ComPro) di Maharishi International University, anjeunna henteu kantos ngarepkeun mangtaun-taun engké anjeunna bakal mulang ngajar di kampus anu sami anu anjeunna ngéngingkeun ngeuyeuban salaku murid.

Saatos lulus, Payman damel dina seueur kalungguhan propésional anu sanés. Anjeunna henteu lami mendakan karep pikeun ngembangkeun aplikasi wéb, sareng teras damel salaku pangembang senior, desainer, arsiték sareng pamimpin tim Java, ngembangkeun Enterprise Applications.

"Kuring damel di sababaraha perusahaan ageung sapertos Grup Financial pokoVanguardBank of AmericaBank babaturan, sareng Uline, "Saur Payman. "Salami waktos ieu kuring kakeunaan sababaraha jinis téknologi, téhnik ngembangkeun parangkat lunak sareng alat, sareng ningali kumaha hal-hal dilakukeun dina tingkat aplikasi perusahaan skala ageung."

Professor Salek resep nyandak kaahlian dunya nyata na di kelas, ngajar perusahaan Arsitéktur pikeun nyiapkeun mahasiswa pikeun kasuksesan dina industri IT internasional.

Murid ngahargaan panjelasan saderhana na ngeunaan konsep kompléks

Lulusan ComPro, Mohamed Samy mangrupikeun salah sahiji murid anu ngahargaan pangalaman anjeunna di kelas Arsitéktur Perusahaan Salek's Enterprise. Mohamed parantos damel salaku arsiték salami 15 taun sateuacan angkat ka kelas, tapi sanaos kitu, anjeunna kataji pisan ku sabaraha anjeunna diajar:

 

"Professor Salek nyangking élmu pangaweruh sareng kaparigelan industri anu hébat pikeun muridna, sareng ngagaduhan kamampuan pikeun ngaluyukeun kurikulum pikeun kamampuan diajar murid ogé ngajelaskeun konsép anu rumit pisan ku cara sadayana tiasa ngartos," saur Mohamed. "Kuring kagum kana élmu konsép jero na ditambah ku kamampuan ngajelaskeun élmu ieu sareng ngajagi motivasi sakumna kelas. Kami resep unggal momen kursus, sareng malah nyungkeun anjeunna masihan kami ceramah tambahan anu sanés bagian langsung tina kursus. "

 

Professor Payman Salek

10 Juta Jalma ngagunakeun Parangkat Lunak na Unggal Poé

 

Diideuan ku kamampuan IT noél kahirupan jutaan

Hiji hal Payman mendakan pisan ngagemkeun janten pangembang parangkat lunak (sareng ngajarkeun generasi pengembang ka hareup) nyaéta kanyataan yén hiji aplikasi parangkat lunak tunggal berpotensi noél sareng ningkatkeun kahirupan jutaan.

"Bank Amérika nampi 10 juta login sapoé. Janten, sapotong perangkat lunak perbankan online anu kuring tulis ilahar dianggo ku 10 juta jalma per dinten, unggal hiji dinten!"

 

Kumaha tetep saimbang dina bentang IT anu teras-terasan?

Payman mangrupikeun masalah-solver alami, sareng kusabab ngembangkeun parangkat lunak sadayana ngeunaan ngarengsekeun masalah, anjeunna mendakan éta pertandingan anu sampurna.

"Sanés adil ngarengsekeun masalah, éta ngarengsekeun masalah sareng sadaya tantangan industri IT anu éksplisit, "tandasna. "Éta mangrupikeun hal anu kuring resep ngeunaan IT — seueur pisan kreativitas sareng inovasi.

"Kuring nganggap diri kuring cukup kolot di daérah ieu, komo pikeun kuring éta tiasa luar biasa. Pikeun tetep relevan anjeun kudu mutakhir dina téknologi anu terus mekar. Kumaha anjeun tiasa ngungkulan seueur inpormasi, seueur pisan rupa-rupa? Kumaha anjeun tiasa ngagaduhan arah sareng henteu musna di tengah-tengah éta sadayana? "

 

Téhnik Transcendental Meditation® penting pisan pikeun suksés

Payman untung diajar ngeunaan sareng ngamimitian Meditasi Transendental (TM) nalika anjeunna yuswa mung 18 taun di Iran. Anjeunna parantos mendakan téknik TM alami, henteu upaya sareng ilmiah anu disahkeun janten alat anu épéktip pisan pikeun pamekaran diri sareng parantos mendakan manpaat anu saé dina taun praktékna.

 

"TM parantos nyababkeun kuring kana seueur kabiasaan hirup anu ngabantuan sapertos olahraga sareng ngalakukeun yoga. Seueur kasuksésan propésional anu kuring kantos ngalaman nyaéta kusabab Meditasi Transendental. Mangpaat utama nyaéta kamampuan ditingkatkeun nalika fokus dina aktipitas. Nalika kuring tapa, kuring bakal langkung berprestasi. Dina dinten-dinten langka kuring henteu tiasa tapa, éta henteu sami. Saatos waktos ieu kuring terang éta sanés hal anu acak, mangrupikeun pola anu kuring kantos tingali unggal waktos.

 

"Sajumlah pembimbing kuring parantos masihan koméntar yén aranjeunna kagum kana kamampuan kuring pikeun ngajaga gambaran anu ageung bari fokus kana detil na. Ieu mangrupikeun hiji kauntungan anu kami negeskeun ka siswa MIU ngeunaan nilai latihan TM dua kali-harian rutin. ”

Murid-murid Profesor Salek kabagjaan di kelasna.

 

Program ComPro ngagaduhan nilai unik pikeun Profesional Komputer

Program anu hiji-sahiji ieu siapkeun murid-murid pikeun kasuksesan ku sababaraha cara: Éta nyayogikeun élmu komputer canggih pang anyarna, sareng kaunggulan anu penting ngalangkungan prakték téhnik TM. Murid diajar langkung épéktip, sareng ngembangkeun dirina tina jero tingkat anu jero pisan.

"Kanggo bersaing dina dunya IT anjeun kedah ngagaduhan pondasi anu kuat, sareng cara pikeun tetep didasar dina industri anu gancang pisan," saur Profesor Salek.

 

"Diajar pamekaran parangkat lunak mangrupikeun kagiatan méntal anu beurat pisan. Upami anjeun hoyong ngajalankeun maraton anjeun kedah haneut sareng ngalatih éta. Samalah sapertos urang ngalaksanakeun awak pikeun tetep dina kaayaan anu hadé, janten séhat mental, urang ogé kedah ngembangkeun kamampuan mental. Meditasi Transendental mangrupikeun alat anu saé pikeun ieu, sareng éta parantos kabuktosan ngabantosan kamampuan urang pikeun nyerep élmu kalayan gancang, sareng nahan éta pikeun waktos anu langkung lami. "

 

Naon deui anu ngajantenkeun MIU unik pisan?

"MIU nawiskeun lingkungan anu internasional, beragam, aman sareng ramah pisan," saur Profesor Salek. “Nalika anjeun angkat ka nagara anu sanés, henteu gampang: anjeun ngantunkeun babaturan, kulawarga, sareng seueur hal anu biasa. Parobihan sesah kanggo sadayana. Datang ka MIU sareng diajar di lingkungan anu damai, tanpa setrés mangrupikeun pangalaman anu ngeuyeuban pisan. Murid sumping ka dieu ti sagala penjuru dunya sareng langsung ditampi kalayan panangan. "

Pilarian terang deui ku nonton kami video sareng maca urang blog.

 

Murid aman mikaresep pilem di taman dina malem akhir minggu anu pikaresepeun - topéng sareng jarak jauh wajib!

Jalan satapak Iowa