Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student

Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student Edgar Endo Junior

 

Pintonan Real-waktos komprehensif mangrupikeun Alat Kaséhatan Umum Pangajaran:

Nalika mahasiswa lulusan élmu komputer MIU Edgar de Jesus Endo Junior diajar MWA (Modern Web Applications) bulan kamari, anjeunna henteu sadar yén anjeunna bakal kéngingkeun élmu pikeun nyiptakeun peta geografis interaktif real-time online kasus COVID-19 sareng mortalitas pikeun sadaya kota sareng nagara bagian di Brazil.

Numutkeun ka Professor Asaad Saad, "Saatos Edgar réngsé kursus MWA, anjeunna siap nganggo téknologi pangénggalna dina proyék mandiri na. Proyék ieu nyayogikeun data anu tiasa ngabantosan para ahli kaséhatan nyalametkeun kahirupan di Brazil. Kuring ngahargaan Edgar pikeun nyiptakeun aplikasi ieu.

"Kuring henteu ragu yén jalma kréatip sapertos Edgar gaduh masa depan anu cerah sareng suksés pisan."

Edgar ngajelaskeun latar tukang proyék

"Dina MWA, kami diajar jero ngeunaan kumaha damel sareng NodeJS sareng Angular. (Angular mangrupikeun kerangka aplikasi wéb open-source berbasis TypeScript anu dipimpin ku Tim Angular di Google sareng ku komunitas individu sareng perusahaan.) Hal ieu ngamungkinkeun kuring damel gampang sareng proyek ageung anu peryogi interaksi gancang sareng pangguna (tanpa sacara gembleng ngaganggu beban halaman halaman wéb tradisional).

"Proyek pemetaan COVID-19 ngan ukur ngagunakeun Angular pikeun digawekeun ku API (Application Programming Interface) anu didamel ku tim jalma di Brazil (Brasil.IO). Aranjeunna tanggung jawab ngamutahirkeun data ngeunaan seueur mata pelajaran (kalebet panyebaran COVID-19) di Brazil unggal dinten. Data sayogi dianggo dina format anu gampang dibaca mesin.

"Butuh lima dinten (nganggo Github) kanggo ngaleupaskeun versi munggaran anu tiasa dianggo pikeun proyék pemetaan. Peta interaktif waktos langsung didamel kanggo sadayana anu aya di Brazil kalayan aksés Internét dina telepon pinter atanapi komputerna. Karesep kuring pikeun nyiptakeun proyék ieu sacara sukarela – ngan ukur pikeun kauntungan anu tiasa didamel masarakat Brasil.

"Naon anu dilakukeun ku proyék ieu sacara béda nyaéta cara nampilkeun data dina peta kalayan grafik, sareng diénggalan unggal dinten nganggo API. Ieu mangrupikeun aplikasi anu munggaran pikeun anu nganggo API ieu. "

 

Edgar de Jesus Endo SMP - Siswa dina Program Profesional Komputer di Universitas Internasional Maharishi

Edgar senang pikeun ngajantenkeun proyék ieu sayogi pikeun masarakat Brazil.

Tingali Peta

Fitur proyék

  • Ukuran ukuran saimbang pikeun tiap kota dumasar kana jumlah kasus dilaporkeun
  • Variabel warna warna kanggo jumlah anu dilaporkeun kasus lokal sareng nagara
  • Panganyarna kasus nasional jeung kaayaan tambahan panganyarna sareng layar maot diropéa unggal dinten
  • Grafik kasus anu dikonfirmasi sareng maotna waktos kanggo tiap kota (butuh klik)
  • Kamampuhan pikeun ngazum ningali data detil pikeun kota individu
  • Carian kota sareng kaayaan
  • Sayogi dina Portugis sareng Inggris

Sampel data saben dinten pikeun 26 Maret 2020 dina kaayaan Ceará.

Sampel data kanggo tanggal 26 Maret 2020 dina kaayaan Ceara.

 

Sampel ngumpulkeun data pikeun kota São Paulo ngalangkungan 27 Maret 2020.

Sampel data cumulated pikeun kota Sao Paulo ngalangkungan 27 Maret 2020
Ngeunaan Edgar

Edgar asalna ti Itapeva, SP, Brazil. Tujuan anjeunna kalebet ngalangkungan produk parangkat lunak anu gunana pikeun masarakat, ogé produktivitas anu pangsaéna pikeun perusahaan anu didamel anjeunna.

Anjeunna nambihan, "MIU sareng Program Master Profesional Komputer parantos ningkatkeun visi kuring ngeunaan dunya sareng ngamungkinkeun kuring gaduh kasempetan Kuring ngan ukur ngalamun waé anu bakal kuring sababaraha taun ka pengker."

Saran pikeun pamekar software séjén

"Kanggo urang Brasil sareng pangembang parangkat lunak sanés, kantunkeun kasempetan pikeun diajar di MIU. Entong masihan alesan, sabab éta leres-leres patut.

"The Téhnik semedi Transcendental (anu diajar teras dilakukeun dua kali ku sadayana murid MIU, fakultas sareng staf) mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun ngatasi setrés.

"Kulawarga kuring bangga pisan kana prestasi pemetaan ieu, sareng kusabab kuring milih diajar pikeun MS dina Élmu Komputer di MIU."

 

Diajar Langkung Ngeunaan Program Profesional Komputer di MIU

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!