Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student

Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student Edgar Endo Junior

Pintonan Real-waktos komprehensif mangrupikeun Alat Kaséhatan Umum Pangajaran:

Nalika mahasiswa lulusan sains komputer MIU Edgar de Jesus Endo Junior diajarkeun MWA (Modern Web Applications) bulan kamari, anjeunna henteu sadar yén anjeunna bakal mangtaun-idina pikeun nyiptakeun peta géografis interaktif sacara real-time ngeunaan peta COVID-19 sareng mortalitas pikeun sadaya kota sareng nagara di Brazil.

Numutkeun ka Profesor Asaad Saad, "Saatos Edgar réngsé kursus MWA, anjeunna siap nganggo téknologi pang anyarna dina proyék mandiri. Proyék ieu nyayogikeun data anu tiasa ngabantosan ahli kaséhatan nyalametkeun kahirupan di Brazil. Kuring hormat Edgar pikeun nyiptakeun aplikasi ieu.

"Kuring henteu gaduh mamang yén jalma kreatif sapertos Edgar gaduh masa depan anu cerah sareng suksés."

Edgar ngajelaskeun latar tukang proyék

"Di MWA, urang diajar kumaha carana damel sareng NodeJS sareng Angular. (Angular mangrupikeun kerangka aplikasi wéb sumber terbuka dumasar-Type dipimpin ku Tim Angular di Google sareng ku komunitas individu sareng perusahaan.) Ieu ngamungkinkeun kuring damel gampang kalayan proyék-proyék gedé anu butuh interaksi gancang sareng pangguna (tanpa jalma éta ngaganggu. halaman halaman halaman tradisional tradisional).

"Proyék pemetaan COVID-19 ngan saukur nganggo Angular pikeun damel sareng API (Application Programming Interface) anu dilakukeun ku tim masarakat di Brazil (Brasil.IO). Aranjeunna tanggung jawab ngamutahirkeun data ngeunaan seueur mata pelajaran (kalebet panyebaran COVID-19) di Brazil unggal dinten. Data sayogi dianggo dina format anu gampang dibaca mesin.

"Butuh lima dinten (nganggo Github) kanggo ngarilis versi anu tiasa dianggo munggaran pikeun proyék pemetaan. Peta interaktif sacara real-time dilakukeun kanggo sadaya jalma di Brazil kalayan aksés internét dina smartphone atanapi komputerna. Éta karesep kuring nyiptakeun proyék ieu sacara sukarela - ngan ukur pikeun kauntungan anu bakal aya urang Brazil.

"Naon anu dilakukeun ku proyék ieu mangrupikeun cara nya éta data dina peta kalayan grafik, sareng diropéa unggal dinten nganggo API. Ieu mangrupikeun aplikasi munggaran ngeunaan jinisna pikeun ngagunakeun API ieu. "

Edgar de Jesus Endo SMP - Siswa dina Program Profesional Komputer di Universitas Internasional Maharishi

Edgar senang pikeun ngajantenkeun proyék ieu sayogi pikeun masarakat Brazil.

Tingali Peta

Fitur proyék

  • Ukuran ukuran saimbang pikeun tiap kota dumasar kana jumlah kasus dilaporkeun
  • Variabel warna warna kanggo jumlah anu dilaporkeun kasus lokal sareng nagara
  • Panganyarna kasus nasional jeung kaayaan tambahan panganyarna sareng layar maot diropéa unggal dinten
  • Grafik kasus anu dikonfirmasi sareng maotna waktos kanggo tiap kota (butuh klik)
  • Kamampuhan pikeun ngazum ningali data detil pikeun kota individu
  • Carian kota sareng kaayaan
  • Sayogi dina Portugis sareng Inggris

Sampel data saben dinten pikeun 26 Maret 2020 dina kaayaan Ceará.

Sampel data kanggo tanggal 26 Maret 2020 dina kaayaan Ceara.

Sampel ngumpulkeun data pikeun kota São Paulo ngalangkungan 27 Maret 2020.

Sampel data cumulated pikeun kota Sao Paulo ngalangkungan 27 Maret 2020
Ngeunaan Edgar

Edgar asalna ti Itapeva, SP, Brazil. Tujuan anjeunna kalebet ngalangkungan produk parangkat lunak anu gunana pikeun masarakat, ogé produktivitas anu pangsaéna pikeun perusahaan anu didamel anjeunna.

Anjeunna nambahan, "MIU sareng Program Master Profesional Profesional komputer parantos ningkatkeun visi kuring ngeunaan dunya sareng ngawenangkeun kuring ngagaduhan kasempetan kuring ngan ukur ngalamun kuring bakal ngagaduhan sababaraha taun ka pengker."

Saran pikeun pamekar software séjén

"Pikeun urang Brasil sareng pamekar parangkat lunak anu sanés, ngan ukur nampi kasempetan diajar di MIU. Entong masihan alesan, sabab éta leres pisan.

"The Téhnik semedi Transcendental (anu diajar teras dilakukeun dua kali ku sadayana murid MIU, fakultas sareng staf) mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun ngatasi setrés.

"Kulawarga abdi bangga pisan sareng prestasi pemetaan ieu, sareng kusabab kuring milih diajar pikeun kuring dina Ilmu Élmu Komputer di MIU."

Diajar langkung lengkep ngeunaan Program Profesional Komputer di MIU

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!