Gelar Jutawan Billionaire dileler Doktor Kehormat

Yingwu Zhong Narima Doktor MIU di Shanghai, Cina.
Yingwu Zhong Nampi Doktor MIU di Shanghai, Cina

Salah sahiji sorotan tina acara wisuda MIU 2020 di kampus di Fairfield, Iowa, nya éta ngahargaan gelar kehormatan "Doktor Élmu Komputer — Honoris Causa" (via Zoom) ka lulusan Program Profesional Komputer 2010, Yingwu (Andy) Zhong di Cina.

Moal lami deui saatos MS na dina élmu komputer, Andy (CEO) sareng pendiri Yitao Guan (CTO) ngamimitian usaha kaulinan sorangan, FunPlus di San Fransisco. Dina sababaraha taun pondok, FunPlus parantos janten salah sahiji perusahaan anu paling penting dina industri industri global, ngahasilkeun pendapatan $ 1 milyar.

Numutkeun ka Dr Zhong, "2020 mangrupikeun peringatan ka-10 tina FunPlus. Kantor kami ngalih lima kali kanggo ningkatkeun kapasitas sareng padamelan damel babarengan ti kantor sareng bumi ti 20 nagara. Jutaan pamaén sadunya resep kaulinan sapertos Kulawarga LadangKulawarga Ladang LautBedil kamulyanRaja AvalonKaayaan salamet, pikeun sawatara ngaran. Sareng langkung seueur deui tim esports FunPlus Phoenix (FPX) (Liga Champions Legenda Dunya 2019!) Maén ngalawan tim terkemuka dunya anu sanés. ”

Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.
FunPlus mangrupikeun suporter utama lomba pertandingan tim tim internasional. Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.

Tanda kutip ti Doktor Falsafal

"MIU parantos ngahargaan ka Yingwu pikeun dedikasi na pikeun nyiptakeun kabagjaan sareng senang di dunya. Fokus sareng katekunanana anu mantep dina nyandak hiburan anu nangtang sareng sehat pikeun langkung ti 5 juta jalma anu mulya sareng mereun.

"Di perusahaan na, jalma-jalma anu diutamakeun. Anjeunna budaya karyawan janten suksés dina aktipitas bari enlivening inti jero, dimana impian dimimitian.

"Pasti, akar pangaruh kuat Dr. Zhong aya dina jero dirina. Kasuksésanna nunjukkeun hal anu istimewa anu nyembur tina haténa. Pangaruhna parantos sareng bakal teras-terasan janten hébat, sareng pikeun kabaikan anu langkung ageung.

"Anjeunna dihargaan salaku visi, pamimpin tahan banting, élmuwan praktis, sareng salaku manusa anu bageur sareng dipercaya. MIU ngahargaan anjeunna kusabab komitmenna janten anu pangsaéna dina naon anu dilakukeun.

"Salaku" Universitas Indung na, "MIU hatur nuhun ka Yingwu Zhong pikeun pilihan anu unggul, tujuan luhur, kahadean sareng marahmay, jangkauanana pikeun sadaya umat manusa, sareng kahadéan bawaan. Yingwu Zhong mangrupikeun putra sareng putri anu pangsaéna di Universitas kami. ”

Elok pisan pikeun ngahargaan penghargaan pangluhurna ieu ka Dr. Yingwu Zhong:

Video: Dokter Élmu Komputer - Honoris Causa dilélér ku MIU ka Yingwu Zhong

Dokter Ilmu Élmu Komputer — Honoris Causa dibere ka Yingwu Zhong

Tonton pidéo pidéo Gelar

Apresiasi Dr Zhong ka MIU

"Anjog ka MIU di 2007 mangrupikeun awal petualangan énggal. Kuring ngamimitian tuang sayuran organik ... Ngalatih semedi Transcendental (TM) nyageurkeun awak sareng jiwa kuring, sareng ku waktos disalurkeun, kuring parantos ngalaman sareng pamahaman anu langkung jero kumaha dampak anu mendakan pangalaman MIU parantos ngawangun kahirupan kuring.

"TM mangrupikeun alat anu kuat, sareng laun-laun janten bagian tina diri kuring nalika kuring latihan deui. Éta ngabantosan kuring tetep fokus sareng hirup di jaman ayeuna. Éta ogé masihan kuring kamampuan sareng énergi pikeun nalungtik sacara jero sareng ngabimbing panasaran pikeun ngajajah. ”

"Jalma-jalma nyebut kuring pamimpin anu visioner, sareng kuring terang yén éta mangrupikeun filsafat hirup di jaman ayeuna sareng nuturkeun kasucian haté anu parantos minuhan kuring kalayan optimis, katahanan sareng rahmat anu hébat."

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

Naséhat ka lulusan MIU 2020

Yingwu Zhong ngabagi hikmah sareng pangalaman batinna pikeun hirup suksés:

  1. Punten lengket impian anjeun. Tahan aranjeunna ketat, sareng gelut keras.
  2. Cicing dina jaman ayeuna. Ngan difokuskeun hal-hal anu paling penting, sabab kalolobaan hal ngaganggu anjeun ayeuna, moal bakal jadi penting dina hiji dinten, hiji minggu, sasih, sataun.
  3. Bakat nyarios jauh, tapi kateken ngahasilkeun hasil jangka panjang.
  4. Nangkeup kateupastian sareng ngahudangkeun pola pikir. Éta leres-leres OK sanés gaduh sadayana jawaban sareng nyekékkeun hal-hal, salami anjeun gancang gancang.
  5. Prakték tapa sareng laksanakeun solat subuh. Sumber intelijen internal jauh langkung kuat tibatan drive luar atanapi égo nalika nyanghareupan tantangan.
  6. Dahar séhat, tuang séhat, bageur, bageur. Gaduh empati kanggo manusa, bumi sareng dunya, alam semesta. Ngawangun komunitas anu tahan. Upami dunya bade langkung saé, ieu kusabab anjeun.

Wakil Présidén Asia ékspansi MIU, Yunxiang Zhu nyarios, "Zhong Yingwu dihargaan salaku visi anu hébat, pamimpin anu tahan banting, sareng élmuwan praktis anu nyayogikeun kasenangan sareng kabahagiaan pikeun jutaan jalma di saluruh dunya. Kami bangga pisan ka anjeunna sareng gelar doktor kehormatan anjeunna pantes pisan. ”