Gelar Jutawan Billionaire dileler Doktor Kehormat

Yingwu Zhong Narima Doktor MIU di Shanghai, Cina.
Yingwu Zhong Nampi Doktor MIU di Shanghai, Cina

Salah sahiji sorotan tina gelar lulusan 2020 MIU di kampus di Fairfield, Iowa, nyaéta pangajén gelar "Doktor Ilmu Komputer-Honoris Causa" (via Zoom) nepi ka lulusan Program Profesional Profesional Komputer. Yingwu (Andy) Zhong di Cina.

Moal lami deui saatos MS na dina élmu komputer, Andy (CEO) sareng pendiri Yitao Guan (CTO) ngamimitian usaha kaulinan sorangan, FunPlus di San Fransisco. Dina sababaraha taun pondok, FunPlus parantos janten salah sahiji perusahaan anu paling penting dina industri industri global, ngahasilkeun pendapatan $ 1 milyar.

Numutkeun ka Dr. Zhong, "2020 mangrupikeun ulang taun ka-10 FunPlus. Kantor kami dipindahkeun lima kali kanggo ningkatkeun kapasitas sareng ko-tenaga kerja anu kolaborasi ti kantor sareng imah ti 20 nagara. Jutaan pamaén di dunya mikaresep kaulinan sapertos Kulawarga Ladang, Kulawarga Ladang Laut, Bedil kamulyan, Raja Avalon, Kaayaan salamet, pikeun ngaranan sababaraha. Sareng langkung nonton tim spésér FunPlus Phoenix (FPX) (Liga Juara Dunia Legenda!) Maén ngalawan tim tim dunya anu sanés. "

Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.
FunPlus mangrupikeun suporter utama lomba pertandingan tim tim internasional. Dina taun 2019, tim FunPlus Phoenix (FPX) kéngingkeun Liga Championship Legenda Dunya.

Tanda kutip ti Doktor Falsafal

"MIU parantos ngahormatan ka Yingwu pikeun kumawula na nyiptakeun kabagjaan sareng kasenangan di dunya. Fokus sareng kasabaran anu stabil dina ngadamel hiburan anu tiasa nangtang sareng damang langkung ti 5 juta jalma anu mulya sareng mereun.

"Dina perusahaanna, jalma mangrupikeun prioritasna. Anjeunna kaseueuran karyawan pikeun suksés dina kagiatan bari ngamajukeun inti batin, dimana impian ngamimitian.

"Pasti, akar pangaruh anu kuat Dr. Zhong perenahna dina mahluk batin na. Kasuksésan na ngagambarkeun hal-hal anu khusus na tina haténa. Pangaruh na parantos na bakal tetep janten hébat, sareng kanggo anu langkung saé.

"Anjeunna dipangaruhan salaku visi, pamimpin anu tahan, ilmuwan praktis, sareng salaku jalma anu gumbira sareng dipercaya. MIU ngahargaan anjeunna pikeun komitmenna pikeun pangsaéna dina naon anu anjeunna laksanakeun.

"Salaku na" Ibu Universitas, "MIU hatur nuhun ka Yingwu Zhong pikeun pilihan unggul na, tujuan luhur, kahadean sareng kabébasan, panyerepan ka sadaya umat manusa, sareng kahadéan. Yingwu Zhong mangrupikeun putra awéwé sareng putri anu kasohor. ”

Elok pisan pikeun ngahargaan penghargaan pangluhurna ieu ka Dr. Yingwu Zhong:

Video: Dokter Élmu Komputer - Honoris Causa dilélér ku MIU ka Yingwu Zhong

Dokter Ilmu Élmu Komputer — Honoris Causa dibere ka Yingwu Zhong

Tonton pidéo pidéo Gelar

Zhong Penghargaan ka MIU

"Sesampainya di MIU di 2007 mangrupikeun awal petualangan anyar. Kuring mimiti ngadahar sayuran organik ... Prakték semedi Transcendental (TM) nyageurkeun awak sareng jiwa kuring, sareng ku waktos disalurkeun, kuring parantos ngalaman sareng pamahaman anu langkung jero kumaha dampak anu mendakan pangalaman MIU parantos ngawangun kahirupan kuring.

"TM mangrupikeun alat anu pohara kuat, sareng laun janten bagian tina diri kuring sakumaha anu kuring lakukeun deui. Éta ngabantosan abdi tetep fokus sareng hirup dina ayeuna. Éta ogé masihan abdi kamampuan sareng énergi pikeun naros jero-jero sareng nungtun panasaran kuring anu ngajelajah. ”

"Jalma nyauran kuring salaku pamimpin anu écés, tur kuring terang yén éta filsafat hirup dina ayeuna sareng nuturkeun kasucian jantung anu parantos kalaksanakeun ku optimis, daya tahan sareng rahmat."

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

CEO FunPlus gairah nyieun salah sahiji tilu perusahaan hiburan interaktif di dunya.

Naséhat ka lulusan MIU 2020

Yingwu Zhong ngabagi hikmah sareng pangalaman batinna pikeun hirup suksés:

  1. Punten lengket impian anjeun. Tahan aranjeunna ketat, sareng gelut keras.
  2. Cicing dina jaman ayeuna. Ngan difokuskeun hal-hal anu paling penting, sabab kalolobaan hal ngaganggu anjeun ayeuna, moal bakal jadi penting dina hiji dinten, hiji minggu, sasih, sataun.
  3. Bakat nyarios jauh, tapi kateken ngahasilkeun hasil jangka panjang.
  4. Nangkeup kateupastian sareng ngahudangkeun pola pikir. Éta leres-leres OK sanés gaduh sadayana jawaban sareng nyekékkeun hal-hal, salami anjeun gancang gancang.
  5. Prakték tapa sareng laksanakeun solat subuh. Sumber intelijen internal jauh langkung kuat tibatan drive luar atanapi égo nalika nyanghareupan tantangan.
  6. Dahar séhat, tuang séhat, bageur, bageur. Gaduh empati kanggo manusa, bumi sareng dunya, alam semesta. Ngawangun komunitas anu tahan. Upami dunya bade langkung saé, ieu kusabab anjeun.

Wakil Présidén MIU Asia, Yunxiang Zhu nyarios, "Zhong Yingwu dipangaruhan salaku visi anu hébat, pamimpin anu tahan banting, sareng ilmuwan praktis anu ngajantenkeun kasenangan sareng kabagjaan ka jutaan jalma di seluruh dunya. Kami bangga pisan sareng gelar gelar doktor anu ngahormatan anu pantes pisan. ”