Éntri ku

Profésor MIU meunang penghargaan industri pikeun panilitian ngeunaan kaamanan nirkabel

Profesor ngahormatan pikeun "Internét tina Hal" panilitian kaamanan data: Dr. Renuka Mohanraj, Profesor Mitra dina program Profesional Komputer di Maharishi International University, nembé dihormat salaku Fellow of the Computer Science Research Council (FCSRC) pikeun panilitian pentingna ngeunaan jaringan nirkabel sensor (WSN) kaamanan data. Panilitianana diterbitkeun dina Global Journal […]

Lokakarya Strategi Karir Komputer Nguatkeun Murid

Rékam jumlah murid anu disimpen dina magang CPT AS anu dibayar dina bulan Nopémber: Éta mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun program Profesional Komputer (ComProSM) di Maharishi International University. Dina bulan Nopémber 2020, urang gaduh sababaraha rékor mahasiswa anu ngiring magang latihan prakték kurikuler dibayar (CPT), sareng tren na teraskeun. Ieu hususna luar biasa nunjukkeun Covid-19 […]

Programmer ngora Mongolia anu ngajangjikeun bakal gancang ngagaduhan kasempetan unik di Amérika sareng tempat sanés

Shagai Nyamdorj nyandak naon anu anjeunna pelajari dina program ComPro MSCS MIU, sareng masihan deui ka nagara asal na Mongolia ku ngajar murid-murid SMP sareng SMA katerampilan anu diperyogikeun pikeun ngamimitian karir di IT. "Salami tilu taun ka pengker, kami ngawangun Akademi Sarang kami. Ayeuna urang gaduh langkung ti hiji […]

Nyandak Kasuksesan TI kana Kelas

Profesor Populer Bagikeun Mangsa Kasuksésan Arsitéktur Perusahaan Nalika Payman Salek sumping ka Amérika Serikat ti Iran di 2000 sareng ngiringan program Computer Professionals (ComPro) di Maharishi International University, anjeunna henteu kantos ngarepkeun mangtaun-taun engké anjeunna bakal mulang ngajar di kampus anu sami anjeunna mendakan ngeuyeuban salaku murid. Saatos lulus, Payman […]

Gelar MIU ComPro nyaéta pasporna ka dunya

Wimonrat Sangthong damel atos sareng maén langkung keras. Anjeunna nyobian henteu nyéépkeun waktos. Nalika henteu damel salaku insinyur parangkat lunak di perusahaan Seattle, Washington, upami cuaca ngamungkinkeun, anjeun bakal mendakan awéwé ngora anu pikaresepeun, energetic, senang-senang, sareng mandiri ieu ngumbara, maén di luar ruangan, sareng jalan-jalan di gunung-gunung Pasipik Kaler (AS). Di dieu manehna […]