Éntri ku cre8or

MIU mangrupikeun Imah Berbasis Atikan Kasadaran

Janten, naon atikan Kasadaran Berbasis? Dina taun 1971, Maharishi Mahesh Yogi diadegkeun Universitas Internasional Maharishi (diganti namina Maharishi University Management Management di 1993-2019), sareng mekarkeun pendidikan Kasadaran-Édasarasi (CBE) pikeun masihan naon anu leungit dina pendidikan. Naon Anu Kedah Leungit dina Atikan Proses atikan sok ngalibatkeun tilu aspék: sing uninga — nyaéta murid; anu dipikanyaho — anu kedahna […]

Gelar Jutawan Billionaire dileler Doktor Kehormat

Yingwu Zhong Nampi Doktor MIU di Shanghai, China Salah sahiji sorotan tina gelar lulusan 2020 MIU di kampus di Fairfield, Iowa, mangrupikeun pangajén gelar "Dokter Ilmu Komputer-Honoris Causa" gelar (via Zoom) ka 2010 Komputer Lulusan Program Profesional, Yingwu (Andy) Zhong di Cina. Moal lami deui réngsé anjeunna MS dina élmu komputer, Andy (CEO) […]

Siswa MIU di Cina Ngirim Masker Protéktif ka Kampus Fairfield

Nalika mahasiswa Cina nguping ngeunaan kabutuhan MIU pikeun alat pelindung pribadi (PPE) kusabab pandémik COVID-19, sababaraha diangkat ku nyumbang masker. Siswa PhD Yong Xu parantos ngirim 50 taméng pameunteu, 500 topeng KN95, sareng opat térmométer inféksi ti Cina. Anjeunna ogé parantos nyumbang 2,000 masker bedah pembuangan, sareng 500 parantos nampi […]

Hlina Beyene Ngasihkeun Sadayana Tentang MIU

“Abdi resep pisan ngeunaan Maharishi International University (baheulana Manajemén Universitas Maharishi). Aya énergi positip di dieu, sareng jalma-jalma anu ngabagéakeun. Abdi bogoh kabébasan. Abdi bogoh kumaha fakultas paduli unggal murid. Aranjeunna prihatin ka sadayana sareng aranjeunna nungtun kami sadaya, sareng Abdi resep TM (téknik Meditasi Transcendental). " - Hlina […]

Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student

Pintonan Real-waktos komprehensif mangrupikeun Alat Kaséhatan Umum Umum: Nalika MIU siswa lulusan sains komputer Edgar de Jesus Endo Junior diajar MWA (Modern Web Applications) bulan kamari, anjeunna henteu sadar yén anjeunna bakal mangtaun pikeun nyiptakeun kanyahoan nyiptakeun nyata online nyata -ayeuna peta geografis interaktif ngeunaan COVID-19 kasus sareng kalanggengan pikeun sadaya kota […]

Komentar ti Pangumuman Siswa ComPro

Ngadangu naon lulusan anyar kami nyarios perkawis pangalaman sareng kameunangan dina program master Profesional Profesional. “Abdi nganuhunkeun pikeun program ieu. Éta ngarobah kahirupan. ” "Ieu hiji pangalaman anu saé pikeun ngalakukeun Master di Élmu Komputer di MIU. Kurikulum anu pang anyarna sareng fakultas tos ngalaman pisan. Sagalana di […]

Lima Nagara Uganda nyarankeun Program MIU

Edwin Bwambale (2nd ti kénca di poto di luhur) sareng opat duduluranna mangrupikeun anggota suku Bukonzo di kulon Uganda – anu dipikanyaho pikeun jalma pendidikana. Anjeunna anu kadua dilahirkeun tina lima budak lalaki. Lima duduluran na dibéré ngaran (kénca ka katuhu): Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka. (Unggal putra […]

Miluan MIU ComPro Family

News ComPro: Désémber 2019 Nalika anjeun ngadaptarkeun program Master Sarjana Élmu Komputer, anjeun bakal janten bagian tina kulawarga internasional sakitar 4,000 Program Profesional Komputer (ComProSM), lulusan, fakultas sareng staf di Universitas Internasional Maharishi. Urang ngagungkeun kabéda - Dunya mangrupikeun kulawarga urang! Masing tina opat éntri MSCS taunan […]

MS dina Élmu Komputer 2nd Panggedéna di AS

- Statistik Pamaréntahan Parantos Sukses Program - Numutkeun data anu nembe dikaluarkeun ku Pusat Nasional Pendidikan Nasional AS, Maharishi University Management Management parantos ningkat ka #2 nasional di antawis lembaga pendidikan pos-sekundér AS pikeun gelar derajat master dina élmu komputer anu dilélér dina Taun akademik 2017-18 (taun pang-taun anu mana data […]

Insinyur Perangkat Lunak Google Grew Up Ladang Cina Rural

Siswa Sarjana MUM mangrupikeun Inspirasi! Ling Sun ("Susie") mangrupikeun carita anu saé. Anjeunna ngalahir di tegalan leutik di désa Cina. Dinten, anjeunna mangrupikeun insinyur software Google di New York City. Kumaha teu anjeunna ngalakukeun? Hirup dini di China Girls di komunitas Ling di Propinsi Hunan, tengah China, henteu pernah […]