Éntri ku cre8or

Komentar ti Pangumuman Siswa ComPro

Ngadangu naon lulusan anyar kami nyarios perkawis pangalaman sareng kameunangan dina program master Profesional Profesional. “Abdi nganuhunkeun pikeun program ieu. Éta ngarobah kahirupan. ” "Ieu hiji pangalaman anu saé pikeun ngalakukeun Master di Élmu Komputer di MIU. Kurikulum anu pang anyarna sareng fakultas tos ngalaman pisan. Sagalana di […]

Lima Nagara Uganda nyarankeun Program MIU

Edwin Bwambale (2nd ti kénca di poto di luhur) sareng opat duduluranna mangrupikeun anggota suku Bukonzo di kulon Uganda – anu dipikanyaho pikeun jalma pendidikana. Anjeunna anu kadua dilahirkeun tina lima budak lalaki. Lima duduluran na dibéré ngaran (kénca ka katuhu): Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka. (Unggal putra […]

Miluan MIU ComPro Family

News ComPro: Désémber 2019 Nalika anjeun ngadaptarkeun program Master Sarjana Élmu Komputer, anjeun bakal janten bagian tina kulawarga internasional sakitar 4,000 Program Profesional Komputer (ComProSM), lulusan, fakultas sareng staf di Universitas Internasional Maharishi. Urang ngagungkeun kabéda - Dunya mangrupikeun kulawarga urang! Masing tina opat éntri MSCS taunan […]

MS dina Élmu Komputer 2nd Panggedéna di AS

- Statistik Pamaréntahan Parantos Sukses Program - Numutkeun data anu nembe dikaluarkeun ku Pusat Nasional Pendidikan Nasional AS, Maharishi University Management Management parantos ningkat ka #2 nasional di antawis lembaga pendidikan pos-sekundér AS pikeun gelar derajat master dina élmu komputer anu dilélér dina Taun akademik 2017-18 (taun pang-taun anu mana data […]

Insinyur Perangkat Lunak Google Grew Up Ladang Cina Rural

Siswa Sarjana MUM mangrupikeun Inspirasi! Ling Sun ("Susie") mangrupikeun carita anu saé. Anjeunna ngalahir di tegalan leutik di désa Cina. Dinten, anjeunna mangrupikeun insinyur software Google di New York City. Kumaha teu anjeunna ngalakukeun? Hirup dini di China Girls di komunitas Ling di Propinsi Hunan, tengah China, henteu pernah […]

Rékam Jumlah MUM Grlmu Komputer MS lulusan

391 Lulusan ti Bangsa 40 nu dileler MSCS Derajat Dina latihan 2018-2019 MUM Graduation, rékaman 391 Komputer Profesional mahasiswa ProgramSM ti bangsa 40 nampi MS maranéhanana di derajat Sciencelmu Komputer. Murid mahasiswa MSCS mah asalna ti bangsa ieu: Afganistan, Azerbaijan, Bangladés, Butan, Brazil, Burkina Faso, Burma, Kamboja, Kanada, Chili, Cina, Kolombia, Mesir, ritritréa, ioptiopia, Ghana, India, Indonésia, […]

Naon Ngajadikeun ComPro Atikan Unik?

'ComPro' nyaeta pondok pikeun 'Program Komputer Profesional' Mun program gelar sagala komputer elmu master di dunya bisa disebut 'unik' program ComPro di mum nyaeta calon alus. Di dieu téh naha ... fitur utama program kami ComPro Master urang: Advanced komputer kursus elmu: Tilu area Spésialisasi: ngembangkeun software canggih, aplikasi wéb jeung arsitéktur, atawa data-unggul pangajén urang [...]

Global Ahli Ngajar Kapamingpinan pikeun Gerentes Téknis

Lamun bade diajar kapamimpinan, diajar kalawan pamimpin a. Dua kali unggal taun saprak 2011, sohor manajemén global / konsultan kapamimpinan, pendidik, jeung palatih eksekutif Jim Bagnola, geus diajarkeun tangtu dua-minggu, "Kapamingpinan pikeun Gerentes Téknis," ka grup badag élmu komputer urang ( "ComPro") sarjana siswa. Tangtu ieu nawarkeun deukeut-elmu dumasar panganyarna pikeun succeeding [...]

ComPro Admissions: welcoming Murid Anyar jadi "kulawarga" kami

Salila bulan 12 panungtungan, jalma 15,000 ti bangsa 185 dilarapkeun online pikeun gabung MS kami unik tur affordable di Élmu Komputer kalayan mayar Pelatihan & bantuan Financial. Kumaha carana ngolah jadi loba Ngalamar? The prioritas mimiti staf kami aya dina ngarojong unggal ngalamar dina tingkat luhur pisan, mastikeun yén sagala patarosan na masalah [...]

Bereket Babiso: pangajaran ComPro di mum teh pangalusna

Nalika Bereket Babiso ieu dipake salaku pamekar software di Perancis, anjeunna mimiti diajar ngeunaan Komputer kami Profesional Program Gelar Master urang (ComPro). Anjeunna dilarapkeun, ieu katampa, sarta enrolled dina Januari 2018. Bereket éta gumbira pikeun manggihan yén mum boga lingkungan multikultural mana diversity geus sohor, sarta dulur boga kasempetan pikeun meunang uninga [...]