Éntri ku cre8or

Siswa MIU di Cina Ngirim Masker Protéktif ka Kampus Fairfield

When Chinese students heard about MIU’s need for personal protective equipment (PPE) due to the COVID-19 pandemic, several of them stepped up by donating masks. PhD student Yong Xu has sent 50 face shields, 500 KN95 masks, and four infrared thermometers from China. He has also donated 2,000 disposable surgical masks, with 500 already received […]

Hlina Beyene Ngasihkeun Sadayana Tentang MIU

“Abdi resep pisan ngeunaan Maharishi International University (baheulana Manajemén Universitas Maharishi). Aya énergi positip di dieu, sareng jalma-jalma anu ngabagéakeun. Abdi bogoh kabébasan. Abdi bogoh kumaha fakultas paduli unggal murid. Aranjeunna prihatin ka sadayana sareng aranjeunna nungtun kami sadaya, sareng Abdi resep TM (téknik Meditasi Transcendental). " - Hlina […]

Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student

Pintonan Real-waktos komprehensif mangrupikeun Alat Kaséhatan Umum Umum: Nalika MIU siswa lulusan sains komputer Edgar de Jesus Endo Junior diajar MWA (Modern Web Applications) bulan kamari, anjeunna henteu sadar yén anjeunna bakal mangtaun pikeun nyiptakeun kanyahoan nyiptakeun nyata online nyata -ayeuna peta geografis interaktif ngeunaan COVID-19 kasus sareng kalanggengan pikeun sadaya kota […]

Komentar ti Pangumuman Siswa ComPro

Ngadangu naon lulusan anyar kami nyarios perkawis pangalaman sareng kameunangan dina program master Profesional Profesional. “Abdi nganuhunkeun pikeun program ieu. Éta ngarobah kahirupan. ” "Ieu hiji pangalaman anu saé pikeun ngalakukeun Master di Élmu Komputer di MIU. Kurikulum anu pang anyarna sareng fakultas tos ngalaman pisan. Sagalana di […]

Lima Nagara Uganda nyarankeun Program MIU

Edwin Bwambale (2nd ti kénca di poto di luhur) sareng opat duduluranna mangrupikeun anggota suku Bukonzo di kulon Uganda – anu dipikanyaho pikeun jalma pendidikana. Anjeunna anu kadua dilahirkeun tina lima budak lalaki. Lima duduluran na dibéré ngaran (kénca ka katuhu): Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka. (Unggal putra […]

Miluan MIU ComPro Family

News ComPro: Désémber 2019 Nalika anjeun ngadaptarkeun program Master Sarjana Élmu Komputer, anjeun bakal janten bagian tina kulawarga internasional sakitar 4,000 Program Profesional Komputer (ComProSM), lulusan, fakultas sareng staf di Universitas Internasional Maharishi. Urang ngagungkeun kabéda - Dunya mangrupikeun kulawarga urang! Masing tina opat éntri MSCS taunan […]

MS dina Élmu Komputer 2nd Panggedéna di AS

- Statistik Pamaréntahan Parantos Sukses Program - Numutkeun data anu nembe dikaluarkeun ku Pusat Nasional Pendidikan Nasional AS, Maharishi University Management Management parantos ningkat ka #2 nasional di antawis lembaga pendidikan pos-sekundér AS pikeun gelar derajat master dina élmu komputer anu dilélér dina Taun akademik 2017-18 (taun pang-taun anu mana data […]

Insinyur Perangkat Lunak Google Grew Up Ladang Cina Rural

Siswa Sarjana MUM mangrupikeun Inspirasi! Ling Sun ("Susie") mangrupikeun carita anu saé. Anjeunna ngalahir di tegalan leutik di désa Cina. Dinten, anjeunna mangrupikeun insinyur software Google di New York City. Kumaha teu anjeunna ngalakukeun? Hirup dini di China Girls di komunitas Ling di Propinsi Hunan, tengah China, henteu pernah […]

Rékam Jumlah MUM Grlmu Komputer MS lulusan

391 Lulusan ti Bangsa 40 nu dileler MSCS Derajat Dina latihan 2018-2019 MUM Graduation, rékaman 391 Komputer Profesional mahasiswa ProgramSM ti bangsa 40 nampi MS maranéhanana di derajat Sciencelmu Komputer. Murid mahasiswa MSCS mah asalna ti bangsa ieu: Afganistan, Azerbaijan, Bangladés, Butan, Brazil, Burkina Faso, Burma, Kamboja, Kanada, Chili, Cina, Kolombia, Mesir, ritritréa, ioptiopia, Ghana, India, Indonésia, […]

Naon Ngajadikeun ComPro Atikan Unik?

'ComPro' nyaeta pondok pikeun 'Program Komputer Profesional' Mun program gelar sagala komputer elmu master di dunya bisa disebut 'unik' program ComPro di mum nyaeta calon alus. Di dieu téh naha ... fitur utama program kami ComPro Master urang: Advanced komputer kursus elmu: Tilu area Spésialisasi: ngembangkeun software canggih, aplikasi wéb jeung arsitéktur, atawa data-unggul pangajén urang [...]