Éntri ku

Ngajantenkeun MIU Aman Salami COVID

MIU Nyiptakeun pangalaman kampus anu aman, beunghar, pinuh nalika pandemi: Présidén MIU John Hagelin sacara pribadi nuju munggah ka Tugas Tugas COVID urang salami genep bulan ka pengker, hasil nyiptakeun kaayaan modél anu panginten universitas-universitas sanés conto. Numutkeun ka Dr. Hagelin, "Kami terus niténan sadaya peraturan pamaréntah sareng rekomendasi CDC, jarak sosial, sareng sadayana anu sanés […]

MIU mangrupikeun Imah Berbasis Atikan Kasadaran

Janten, naon pendidikan Dumasar Kasadaran? Di 1971, Maharishi Mahesh Yogi ngadegkeun Maharishi International University (namina Maharishi University of Management di 1993-2019), sareng mekarkeun pendidikan Berbasis Kesadaran (CBE) pikeun nyayogikeun naon anu leungit dina pendidikan. Naon Anu Anu Leungit dina Pangajaran Prosés pendidikan sok ngalibatkeun tilu aspek: anu terang - murid; anu dipikaterang — anu janten […]

Gelar Jutawan Billionaire dileler Doktor Kehormat

Yingwu Zhong Nampi gelar Doktor MIU di Shanghai, Cina Salah sahiji sorotan tina acara wisuda MIU 2020 di kampus di Fairfield, Iowa, nyaéta pemberian gelar kehormatan "Doktor Élmu Komputer - Honoris Causa" (via Zoom) kana 2010 Computer Lulusan Program Profesional, Yingwu (Andy) Zhong di Cina. Moal lami deui saatos gelar MS dina élmu komputer, Andy (CEO) […]

Siswa MIU di Cina Ngirim Masker Protéktif ka Kampus Fairfield

Nalika murid Cina ngadangu perkawis kabutuhan MIU pikeun alat pelindung diri (PPE) kusabab pandemi COVID-19, sababaraha diantarana naék ku nyumbangkeun topéng. Mahasiswa PhD Yong Xu parantos ngintunkeun 50 taméng rai, 500 topéng KN95, sareng opat thermometers infra merah ti Cina. Anjeunna ogé parantos nyumbangkeun 2,000 topéng bedah disposable, kalayan 500 parantos nampi […]

Hlina Beyene Ngasihkeun Sadayana Tentang MIU

"Kuring resep sadayana ngeunaan Maharishi International University (baheulana Maharishi University of Management). Aya énergi positip di dieu, sareng jalma-jalma ngabagéakeun. Abdi resep kabhinekaan. Abdi resep kumaha fakultas paduli unggal murid. Aranjeunna prihatin ngeunaan saha waé sareng aranjeunna ngabimbing kami ngalangkungan sagala hal, sareng kuring resep TM (téhnik Meditasi Transcendental). ” - Hlina […]

Brazil COVID-19 Data Dipet ku MIU Student

  Tampilan Komprehensif Real-Time mangrupikeun Alat Kaséhatan Umum Anu Penting: Nalika mahasiswa lulusan élmu komputer MIU Edgar de Jesus Endo Junior diajar MWA (Aplikasi Wéb Modern) bulan kamari, anjeunna henteu sadar yén anjeunna bakal kéngingkeun élmu pikeun nyiptakeun real online -pasar geografis interaktif interaktif kasus COVID-19 sareng mortalitas pikeun sadaya kota […]

Komentar ti Pangumuman Siswa ComPro

Ngadangukeun naon anu lulusan urang anyar nyarios ngeunaan pangalaman sareng hasil na dina program master Profesional Komputer. "Kuring hatur nuhun pikeun program ieu. Éta ngarobih kahirupan. " "Éta mangrupikeun pangalaman anu saé pikeun ngalakukeun Master dina Élmu Komputer di MIU. Kurikulum anu pang anyarna sareng fakultas parantos kaalaman pisan. Sadayana di […]

Lima Nagara Uganda nyarankeun Program MIU

Edwin Bwambale (ka 2 ti kénca dina poto di luhur) sareng opat saderekna mangrupikeun anggota suku Bukonzo di Uganda kulon – dipikaterang pikeun jalma-jalma anu berpendidikan. Anjeunna lahir kadua ti lima budak lalaki. Lima sadérék namina (kénca ka katuhu luhur): Idine Membere, Edwin Bwambale, Godwin Tusime, Harrison Thembo, sareng Cleave Masereka. (Masing-masing putra […]

Miluan MIU ComPro Family

ComPro News: Désémber 2019 Nalika anjeun daptar dina Master of Science dina program Élmu Komputer, anjeun bakal janten bagian tina kulawarga internasional sakitar 4,000 mahasiswa Program Profesional Komputer (ComProSM) mahasiswa, lulusan, dosen sareng staf di Maharishi International University. Kami ngagungkeun kaanekaragaman - Dunya mangrupikeun kulawarga urang! Masing-masing tina opat éntri MSCS taunan […]

MS dina Élmu Komputer 2nd Panggedéna di AS

- Statistik Pamaréntahan Verifikasi Kasuksésan Program - Numutkeun data anu dikaluarkeun ku Pusat Nasional AS pikeun Statistik Pendidikan, Universitas Manajemen Maharishi parantos naék ka # 2 sacara nasional diantara lembaga pendidikan post-sekundér AS pikeun jumlah gelar master dina élmu komputer anu dilélér dina 2017-18 taun ajaran (taun pang anyarna anu data […]