Syarat aplikasi

1. Syarat akademik

Anjeun kudu mibanda gelar taun sarjana 3-4 di Élmu Komputer atawa subyek nu patali ti hiji kuliah accredited atanapi universitas ku minimum IPK of 3.0 kaluar tina 4.

Kalayan rata-rata kelas rata-rata di handap 3.0 aplikasi anjeun bakal dianggap upami aya pangalaman kerja profésional anu kuat salaku pangembang software, atanapi anjeun parantos lulus ti tingkat tinggi universiti (sapertos rengking dina skala dunya). Diajar deui.

2. Pangalaman damel

lulusan gelar 4-taun diwajibkeun boga minimum 6 bulan pangalaman IT jalan.

lulusan gelar 3-taun diwajibkeun boga minimum 2-3 taun pangalaman IT jalan.

Catetan: sataun Final atanapi lulus santri sareng IPK tinggi na euweuh pangalaman gawé bisa jadi ditagihkeun.

3. pangaweruh Level

Anjeun kudu jadi akrab jeung salah sahiji basa ieu: C, C #, C ++ atawa Java 8 atanapi 9.

4. Alus Proficiency Inggris

Anjeun kedah tiasa maca, nyarita jeung ngarti basa Inggris ogé. Ngayakeun TOEFL atawa IELTS anu diperlukeun. Urang ngalakukeun telepon atawa Skype ngawawancara ka assess kaahlian Inggris Anjeun.

5. Pascasarjana Ujian Rékam (GRE)

Sanajan henteu diperlukeun keur kalolobaan nagara, urang niatna ajak anjeun nyokot test umum GRE. A skor GRE tinggi bisa ngurangan jumlah awal siswa internasional dipenta mayar kana enrollment. Ogé, nyokot GRE ngaronjatkeun likelihood internationals meunangkeun hiji visa murid pikeun program urang.

GRE anu diperlukeun ti pelamar ti India jeung Iran, Iwal mun gaduh 2 taun atawa leuwih tina mayar pangalaman gawé programming profésional, sarta IPK anjeun luhur 3.0 (B rata).

Kaping Éntri:

 

internasional:

  • Pebruari
  • Mei
  • Agustus
  • Nopember
 

Warga AS & Warga tetep:

  • Pebruari
  • Agustus

Hambalan aplikasi

Fase 1: Lengkepan formulir aplikasi online IEUH.

Fase 2.1: Candak ujian programming.

Pikeun test basajan ieu, anjeun diperlukeun nulis kode dina salah sahiji basa di handap ieu: Java, C ++, C #, atawa basa C. Mun anjeun teu lulus ujian, anjeun bakal kedah diajar programming pikeun sawatara waktu lajeng nyandak test deui sateuacan aplikasi Anjeun bisa neruskeun. Tempo test sample.

 2.2: Kirimkeun barang anu dipénta dina aplikasi Daptar pariksa kaasup transkrip anjeun sarta neruskeun pikeun review akademik.

Catetan: Mangga teu ngirim item ieu dugi Anjeun dipenta pikeun ngirim aranjeunna.

Admissions bakal marios sadaya dokumén anjeun sarta nangtukeun lamun bisa ditarima jeung MS dina Program Élmu Komputer. Sababaraha mahasiswa bakal diperlukeun keur boga wawancara teknis sareng salah sahiji dosen urang. Lamun teu katampa kana program, teras Admissions bakal ngantep anjeun terang sarat anjeun bakal kedah minuhan guna ditarima di mangsa nu bakal datang.

2.3: Wawancara basa Inggris ngalangkungan telepon atanapi Skype

Fase 3: Ditampi. Tingkat bantuan keuangan dibikeun

Fase 4: Ngverifikasi Keuangan

    1. Kirim surélék pernyataan bank jeung formulir perjangjian Program.
    2. Kirim surélék dokumén verifying finances.
    3. Nepikeun fee aplikasi.
    4. Asup formulir perjangjian murid.

Catetan: Murid ti Mesir, Étiopia jeung Nepal diwajibkeun pikeun neuleuman téhnik Transcendental tapa di nagara imah maranéhanana saméméh ditampa akhir geus dibales.

Fase 5: Status I-20 & visa

5.1: Urang email I-20 pikeun pelamar anu ditampi.

5.2: Anjeun ngajadwalkeun Anjeun pisa tatanyaan di Kadutaan AS, hadir wawancara visa anjeun sarta nampa visa ka.

Fase 6: Aransemen Wisata

6.1: Buku hiber ka Cedar Rapids, Iowa.

6.2: Ngabéjaan wawakil admissions anjeun tina rancana perjalanan perjalanan anjeun sarta ménta parentah nu aya dina angkot ka Universitas.

Fase 7: Kadatangan di kampus

Sakali Anjeun geus anjog, Di dieu Éta Naon nyangka:

  1. Ngarasakeun 8-9 bulan coursework on kampus.
  2. Milari hiji Praktis Cimanuk (CPT) magang pakasaban kurikuler di hiji parusahaan AS dina hidayah ti Karir Nempatkeun Center urang.
  3. coursework lengkep via pangajaran kajauhan bari gaining, pangalaman profésional leungeun-on dina gaji pinuh, sarta mangtaun kiridit akademik.
  4. Hadir upacara wisuda!

Aplikasi Tumbu:

Kaping Éntri:

 

internasional:

  • Pebruari
  • Mei
  • Agustus
  • Nopember
 

Warga AS & Warga tetep:

  • Pebruari
  • Agustus

Patarosan pangseringna tanya

  1. Leres. Elaine Guthrie, Kapala Administrator Program Master Profesional Komputer di MIU, ngajelaskeun sadaya sarat sareng léngkah pangakuan dina ieu video.
  2. Dr. Greg Guthrie, Professor sareng Dean Emeritus ti Jurusan Élmu Komputer di MIU, masihan gambaran MSCS anu bijaksana sareng lengkep dina ieu video.

IPK teh Kelas Point Rata-rata tina hambalan Anjeun salami gelar anjeun sarta kadangkala nembongkeun sakumaha kumulatif Kelas Point Rata-rata

Leres, ampir sadaya mahasiswa urang mahasiswa internasional. Dina unggal éntri kami ngagaduhan mahasiswa ti sahenteuna 20 nagara anu béda, sareng ngagaduhan 2800 + lulusan 93 bangsa ti saprak 1996. Ieu hiji peta dunya nunjukkeun asal usul nasional lulusan MSCS urang.

Anjeun kudu mibanda gelar taun sarjana 3-4 di Élmu Komputer atawa subyek nu patali ti hiji kuliah accredited atanapi universitas ku minimum IPK of 3.0 kaluar tina 4.

Kalayan rata-rata kelas rata-rata di handap 3.0 aplikasi anjeun bakal dianggap upami aya pangalaman kerja profésional anu kuat salaku pangembang software, atanapi anjeun parantos lulus ti tingkat tinggi universiti (sapertos rengking dina skala dunya).

Ngagaduhan sahenteuna gelar Sarjana 3 taun Élmu Komputer atanapi bidang anu aya hubunganana sareng IPK anu ditarima mangrupikeun sarat. Tingali syarat akademik.

A gelar opat taun lulusan bakal perlu minimum 6 bulan program pangalaman gawé. A gelar tilu taun lulusan bakal butuh 2-3 taun program pangalaman gawé.

Catetan: sataun Final atanapi lulus santri sareng IPK tinggi na euweuh pangalaman gawé bisa jadi ditagihkeun.

warga AS jeung warga permanén teu kedah pangalaman gawé.

Sumuhun, tapi anjeun teu bisa ditarima dugi kami nampi konfirmasi resmi nu Gelar sarjana muda anjeun geus réngsé.

Hampura, no. durasi program téh 8-9 bulan diajar di kampus urang, nyandak salah tangtu unggal bulan. Lajeng nyokot 3-minggu Karir Strategi Wagub kalayan ahli HR kami pikeun nyiapkeun nyungsi hiji Pelatihan Praktis kurikuler (CPT) dibayar magang nepi ka 24 bulan.

Total MSCS waktos program pikeun internationals nyaeta sabudeureun 32 bulan, iwal mun hoyong buka sakola full-waktu keur 12-13 bulan jeung mayar jumlah pinuh payun. Salila internships, siswa nyandak sahenteuna 4 kursus bagian-waktu liwat pendidikan kajauhan, diajar kana soré sarta weekends. (Unggal Tangtu jarak nyokot ngeunaan opat bulan ka ngalengkepan.)

Anjeun bakal nampi gelar Master of Science in Computer Science, anu diakui di sakuliah dunya.

Aya ayeuna tilu kamungkinan pilihan program pikeun MS kami di Élmu Komputer.

  • Ieu ilaharna diperlukeun ngeunaan 32 bulan keur ngalengkepan Lagu 1 of MS kami di Élmu Komputer pikeun siswa internasional, jeung 8-9 bulan on ulikan kampus.
  • Lagu 2 merlukeun pembayaran awal gedé, tapi kirang sakabéh waktu earn gelar éta.
  • Lacak 3 butuh ulikan sepenuh waktos di-kampus salami 12-13 bulan sareng Pelatihan Praktis Pilihan, sareng meryogikeun pamayaran program lengkep dina awal.

Hapunten, henteu. Kami ngan ukur ngagaduhan Gelar Magister Élmu Komputer, sareng fokus na nyaéta ngembangkeun perangkat lunak canggih, aplikasi wéb sareng arsitéktur, atanapi elmu data.

Hapunten, henteu. Pikeun diperhatoskeun pikeun program anu khusus ieu, anjeun kedah gaduh kanyaho digawé sahenteuna tina salah sahiji bahasa pamrograman ieu, salian ti aplikasi anu sanés sarat.

Java mangrupa bahan pangajaran basa primér kami dina program MS. Ngalamar wanting pikeun nguatkeun knowlege maranéhanana Java meureun hoyong earn hiji Java Oracle bijil online. Mangga klik Ieuh mun leuwih jéntré. Kami ngarékoméndasikeun ka SE8 atanapi SE9 tangtu. Microsoft C # sertipikat oge berharga.

Warga AS sareng warga permanén AS: Kami ngagaduhan énggal Master dina Kamekaran Parangkat Lunak ngan pikeun warga AS sareng anu gaduh greencard. Program 12-18 bulan ieu ngamungkinkeun jalma-jalma AS anu henteu nganggo latar IT janten pangembang full-stack. Gelar sarjana dina sagala bidang diperyogikeun. Pilihan 18-bulan anyar di kampus sareng online (sanés pikeun internasional) sayogi mulai Agustus 2020. Tingali https://msd.miu.edu pikeun wincikanana.

Aya wates umur, tapi hal anu penting pikeun mibanda pangaweruh jeung pangalaman ayeuna kalayan C, C ++, C #, atawa Java.

Hapunten, henteu. Universitas urang ngan ukur aya di US

Mangga buka universitas urang website pikeun nempo program sarjana urang.

Gelar Sarjana Élmu Komputer kami dijelaskeun Ieuh.

Henteu. Kami nganggo telepon atanapi skype wawancara langsung pikeun meunteun katerampilan Inggris. Upami diperyogikeun, urang gaduh tés kamahéran basa Inggris nyalira pikeun meunteun tingkat pamahaman sareng nyarios basa Inggris anjeun. Henteu diperyogikeun pikeun naon waé tés Inggris di luar.

Henteu, sanés upami GPA anjeun sahandapeun sarat minimal kami tina 3.0 ti 4.0. Upami GPA anjeun henteu nyayogikeun sarat kami, kami bakal naroskeun anjeun pikeun nyandak éta GRE. Kalayan GPA di handap 3.0 anjeun panginten kedah nyandak uji Umum GRE sareng nyetak sahenteuna 70% (158) dina bagian kuantitatif pikeun dikonsumsi kanggo program MSCS kami. Pencét Ieuh kanggo inpo, mangga.

Catetan: GRE anu diperlukeun ti pelamar ti Iran. Anu ti India ogé kedah nyandak GRE kacuali aranjeunna ngagaduhan 2 taun atanapi langkung tina pangalaman gawé program profesional anu mayar, sareng IPK na langkung ti 3.0 (rata-rata B).

Pikeun Ngalamar ti nagara sejen, urang niatna ajak anjeun nyokot GRE, tapi teu diperlukeun. A skor GRE tinggi bisa ngurangan jumlah awal siswa internasional dipenta mayar kana enrollment. Ogé, nyokot GRE ngaronjatkeun likelihood internationals meunangkeun hiji visa murid pikeun program urang. A skor GRE mangrupakeun cara nu sae pikeun nandaan kakuatan anjeun sakabéh, komo lamun eta henteu diperlukeun, bisa jadi hiji asset pikeun aplikasi Anjeun.

Cara anu pangsaéna pikeun ngimbangi GPA rendah anjeun nyaéta kalayan nyandak GRE sareng nyetak skor sadayana dina sagala bagian, utamina bagian kuantitatif. Anjeun kedah nyandak tés umum GRE sareng nyetak sahenteuna 70% (158) dina bagian kuantitatif pikeun dipertimbangkeun pikeun diaku kana program MSCS kami. Pangalaman damel program anu ageung ogé tiasa ngimbangan GPA anu langkung handap. Pencét Ieuh kanggo langkung seueur inpormasi GRE punten.

Anjeun tiasa nerapkeun online di ieu link. Anjeun bakal peryogi transkrip universitas anjeun dina urutan ngeusian kaluar aplikasina.

Aya fee ngeusian kaluar aplikasi online awal, sarta éta basajan tur lugas.

Kami hiji universitas accredited nawiskeun gelar Master dina Élmu Komputer kalayan magang latihan praktis anu diperyogikeun dugi ka 24 bulan. Kami ngabantosan anjeun sareng nyiapkeun sareng ngalamar magang padamelan di perusahaan mana waé di Amérika Serikat. Kami henteu langsung nyéwa anjeun.

Bari diajar dina kampus, siswa merlukeun full-waktu perhatian kana classwork maranéhanana, jadi teu aya waktu pikeun pagawean bagian-waktu mangsa ieu.

Anjeun bisa jadi ditagihkeun nepi ka 12 bulan saméméh tanggal Éntri Anjeun dipilih.

Sanajan kitu, lamun ngan saukur hayang manggihan lamun bakal cocog keur program ieu, mangka anjeun bisa nerapkeun saméméh 12 bulan. Tapi anjeun bakal kedah reapply nalika anjeun siap datangna.

Murid internasional tiasa ngadaptar dina program MSCS kami dina bulan Pebruari, April, Agustus atanapi Nopémber.

Warga AS sareng Warga permanén ukur tiasa nerapkeun pikeun ngadaptar dina bulan Pebruari atanapi Agustus.

Simkuring boga opat éntri per taun pikeun siswa internasional: Pébruari, Méi, Agustus sarta Nopémber. Mangga ngawenangkeun 2-3 bulan keur prosés aplikasi tur visa. siswa AS bisa asupkeun dina bulan Pebruari jeung Agustus, wungkul.

Taya, punten. Dina raraga gabung program ieu, anjeun kudu boga hiji tingkat ditarima nulis, diomongkeun jeung ngadengekeun dina basa Inggris. Lamun henteu, anjeun baris perlu ningkatkeun Inggris anjeun méméh nerapkeun.

Anjeun bisa ngeusian kaluar ti aplikasi online, sarta méré panarjamahan Vérsi non-resmi ti kursus geus dicokot dina gelar sarjana muda anjeun, tapi kami baris perlu nampa tarjamahan resmi transkrip anjeun saméméh bisa ngabulkeun ditampa final pikeun program.

Visa pelajar F1 diperyogikeun. Kanggo inpormasi ngeunaan visa murid, tingali dina AS Departemen ramatloka Propinsi.

Pikeun ngalenyepan lalaki gumantung visas F-2 mangga klik Ieuh.

Urang mantuan anjeun prosés ieu. Saatos Anjeun ngalengkepan sagala pangakuan sarta aplikasi sarat na geus teges ditampa final pikeun program, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng hiji formulir I-20. Ieu dokumen legal anu bakal ngidinan Anjeun pikeun nerapkeun pikeun hiji visa murid F1 di Kadutaan AS di nagara anjeun tinggal.

Anjeun teu kedah mayar bayar pikeun rohangan sareng biaya anjeun. Pamayaran awal anjeun, upami anjeun sumping di kampus, nyertakeun SPP, ruang tempat tinggal tunggal kalayan Internet anu gancang, tuangeun organik, sareng asuransi kasehatan salami 8 bulan. Biaya éta mangrupikeun bagian tina biaya program sadayana anjeun anu mayar kanggo utamina ku pinjaman bank anjeun anu dimimitian saatos anjeun ngamimitian ngasilan panghasilan internét anjeun.

Hapunten, henteu. Salami kursus di kampus anjeun, anjeun kedah ngan ukur fokus kana diajar.

Anjeun jawab Mayar for kos perjalanan sorangan jeung waragad visa.

Milarian sponsor mangrupikeun tanggung jawab anjeun nyalira. Anjeun tiasa nyungkeun bantosan ka réréncangan sareng kulawarga. Upami anjeun terang jalma anu nyicingan permanén AS atanapi warga nagara anu bakal layak sareng daék ko-sign pinjaman ti bank AS, anjeun tiasa lolos pikeun injeuman alternatif.

Keur naon urang nawiskeun sabenerna hadé ti beasiswa. béaya rendah awal, injeuman bank kami ngabantu ngatur, sarta dibayar magang nu ilaharna earns $ 85,000 ka $ 90,000 sataun pikeun ngamimitian. injeuman gampang repaid saméméh kalulusan.

Urang nawiskeun $ 1000 beasiswa ka individu anu skor sahenteuna 90% dina bagian kuantitatif sahiji test umum GRE (Pascasarjana Rékam Ujian), lamun eta dicandak henteu leuwih ti 36 sababaraha bulan kapengker.

Chances anjeun téh alus teuing. Simkuring tos milih siswa pikeun program anu urang pikir bakal ngalakukeun ogé di pasar latihan praktis AS. Lamun geus digambarkeun leres tukang anjeun sarta kaahlian, jeung lamun boga abilities komunikasi alus (ditulis tur diucapkeun Inggris), anjeun bakal ngalakukeun ogé di pasar IT dinten ieu. ongkos panempatan ayeuna pikeun siswa magang kami téh 98 mun 99%.

Sakali anjeun ngawitan bagian magang tina program akademik anjeun, siswa CPT (kurikuler Praktis Cimanuk) program visa ngidinan Anjeun nepi ka dua taun lakukeun internships CPT di AS (ieu gumantung kana kumaha gancang murid dimimitian dina posisi CPT), sareng mungkin extension for geus salah deui taun dina Spésialisasi lagu. Ieu hartina total maksimum 3 taun on CPT.

Pilihan séjén nyaéta pikeun ngalakukeun milih (Goréng Pelatihan Praktis). Dina raraga jadi disatujuan pikeun milih, siswa kedah ngalengkepan kabeh syarat kalulusan, sarta geus dipigawé kirang ti sataun ti CPT. Sakali pamadegan syarat anu réngsé, lajeng mahasiswa anu layak pikeun hiji taun milih tambah 2 taun leuwih ti extension bobot. Ku kituna, 4 taun total. Diajar deui Ieuh.

No The Komputer Profesional injeuman teu dicandak dugi ka ngamankeun hiji magang latihan praktis kurikuler anu bayaran cukup pikeun anjeun cicing comfortably sarta nyieun pangmayaran on injeuman Anjeun.

Mangga tingali Syarat rapor Ieuh.

Lamun murid internasional boga ko-signer, anjeun bakal diperlukeun mayar jumlah modest kana enrollment. Jumlah diperlukeun bakal gumantung kana tingkat bantuan kauangan nu cocog. Kasaimbangan expenses program anjeun lajeng dibayar ngaliwatan Profesional injeuman Komputer:

Piagam Hiji (warga AS atawa tumbal nyicingan permanén diperlukeun)
Warga Bank (warga AS atawa tumbal nyicingan permanén diperlukeun)
Ngajalajah (warga AS atawa tumbal nyicingan permanén diperlukeun)
Midwest Hiji (mum cosigns gajian kalawan mahasiswa) Mangga baca nyingkaban.
Navient (Sallie Mae) (warga AS atawa tumbal nyicingan permanén diperlukeun)
Pentagon FCU (warga AS atawa tumbal nyicingan permanén diperlukeun)
Sumur Fargo (warga AS atawa tumbal nyicingan permanén diperlukeun)

Salaku bisa ningali tina daptar di luhur, mum teh guarantor tina kecap injeuman bank sareng bank lokal. Perhatikeun: mum narima moal manfaat atawa kauntungan tina susunan kieu anjeun bisa milih lender sagala hayang kaasup lenders teu dina daptar sajarah ieu.

  1. MIU nawiskeun salah sahiji program master anu paling unik, terjangkau sareng suksés dina Pengembangan Perangkat Lunak, Aplikasi Wéb sareng Arsitéktur, sareng Élmu Data di Amérika Serikat. Kami gaduh 3000+ lulusan ti 95 nagara ti 1996, sareng 1000 siswa MSCS ayeuna didaptarkeun.
  2. * Salah pembayaran awal low nyertakeun sakabéh pangajaran, perumahan, makan organik, jeung asuransi kaséhatan waragad pikeun 8 bulan on kampus.
  3. aplikasi online gratis.
  4. Ngalaman, miara, dosen multi nasional nyiapkeun siswa for keur ayaan saharita di industri IT.
  5. Aman, ramah, kulawarga-kawas, sarta komunitas internasional rupa-rupa. (Tempo kami blog.)
  6. * Staf Pusat Élmu Komputer Karir nyiapkeun mahasiswa pikeun kasuksésan dina milarian magang latihan praktis anu dibayar. Tingkat kasuksésan panempatan magang 98-99%, kalayan gaji rata-rata $ 90,000 per taun.
  7. * Sakali mahasiswa ménta magang latihan praktis mayar, universitas assists di sia injeuman pikeun kasaimbangan waragad program, sarta santri comfortably repay injeuman ti gaji saméméh lulus.
  8. Sakabéh kursus anu ngajarkeun dina Sistim block, dimana siswa diajar salah tangtu per bulan pinuh-waktu. Hal ieu ngamungkinkeun fokus jero dina unggal disiplin anyar, kabebasan tina beban Tangtu fragmented, sarta ilangna tungtung-of-semester stress ujian.
  9. Nyiapkeun kasuksésan manajemén ngalangkungan "Kapamimpinan pikeun kursus manajer téknis."
  10. kampus dirancang pikeun genah murid dina pisan pikaresepeun, lingkungan alam polusi bébas on 365 acres geulis di heartland of America (teu tebih ti Chicago).
  11. Sakabéh santri diajar hiji basajan, téhnik ilmiah diverifikasi pikeun ngaronjatkeun kajelasan mental, kreativitas, tanaga, kapuasan pakasaban, sarta ngaleungitkeun stres.
  12. Lulusan sanggeus nepi ka 2 taun pangalaman profésional kalayan gelar master dina Élmu Komputer sarta henteu hutang atikan.
  13. Urang nyadiakeun seger makan vegetarian organik jeung single kamar tinggal aula.

* Pikeun siswa internasional

  1. Ngalamar AS ukur tiasa ngadaptar dina bulan Agustus atanapi Pebruari
  2. Teu diwajibkeun mibanda pangalaman gawé
  3. Biasana mumpuni pikeun AS gajian murid féderal (sanggeus ngirimkeun FAFSA)
  4. Program biasana nyokot 12-13 bulan on kampus.
  5. Internship teu diperyogikeun, tapi pilihan pikeun 3 taun.

Diajar ngeunaan pendidikan Berbasis-Dumasar Ieuh.

Kaping Éntri:

 

internasional:

  • Pebruari
  • Mei
  • Agustus
  • Nopember
 

Warga AS & Warga tetep:

  • Pebruari
  • Agustus
Admissions Staf pikeun Program Profesional Komputer di Maharishi Universitas Manajemén

Tim Admissions kami téh
Di dieu pikeun Mantuan Anjeun

© Copyright - Universitas Internasional Maharishi, Master di Élmu Komputer - Program Profesional Komputer℠ kabijakan privasi