Ngadidik Advanced Software pamekar pikeun Lifelong Tumuwuh Personal sarta Professional

Senang Murid Anyar ti urang Agustus 2016 Entry

Nu Rusiah mun ComProSM Kasuksesan murid

Aya dua tantangan utama nyanghareup digawé professional komputer:
1. Ngajaga up kalawan ngarobah gancang téknologi komputer
2. Kaayaan tungtutan stres dina industri IT

Hanjakalna, kaseueuran program lulusan henteu nawiskeun téknologi atikan pikeun kaayaan salah sahiji tantangan kritis ieu. "Ieu dimana pendekatan pendidikan unik di Maharishi University of Management nyayogikeun solusi anu diperyogikeun pikeun tantangan-tantangan ieu," saur Greg Guthrie, Élmu Komputer Dean Emeritus sareng Dekan Teknologi Pendidikan.

 

Naon ngajadikeun pangajaran mum unik?
Dasar pendekatan unik ieu téhnik Transcendental Meditation®. Panalungtikan némbongkeun yén téknik semedi basajan ieu, latihan 20 menit dua kali sapoé, greatly AIDS diajar hal anyar - ngan naon perlu insinyur software dina urutan tetep nepi jeung parobahan gancang.

Jeffrey Abramson, Pupuhu Déwan Pembina di Maharishi Universitas Manajemén

Jeffrey Abramson, Pupuhu Déwan Pembina di mum, anu geus hired sababaraha lulusan urang, ngajelaskeun pangajaran husus urang cara kieu:
"Salaku dunungan, kuring parantos nyewa 15 lulusan program MUM's ComPro sareng Akuntansi MBA, sareng teras-terasan kapépés kumaha atikan MUM na nyiapkeun aranjeunna pikeun tempat padamelan anu nungtut ayeuna."

"MUM gaduh pendekatan unik pikeun pendidikan anu ngahudangkeun minat siswa pikeun diajar, waspada batin khusus, sareng kapercayaan anu jero anu penting pikeun suksés ayeuna. Komponén inti nyaéta atikan Dumasar Kasadaran. Ieu nginspirasi dina diri masing-masing murid dunya ideu seger nyiptakeun pamimpin anu manusiawi sareng sadar sosial sanggup ngawangun dunya anu aman sareng sejahtera. "

 

Leuwih lengkep ngeunaan tapa Transcendental
TM usaha pisan pikeun latihan, bahkan barudak umur 10 taun diajar ngalaksanakeunana. Meditasi Transendental henteu ngagaduhan kapercayaan atanapi kapercayaan – éta sanés filsafat, atanapi agama, atanapi cara hirup. Komo jalma skeptis nguntungkeun ngalakukeun TM nalika diajarkeun ku instruktur TM anu Certified. Téhnik TM diadegkeun ku Maharishi Mahesh Yogi langkung ti 60 taun ka pengker, sareng parantos diajar ku langkung ti genep juta jalma.

Lamun urang ngalakukeun TM, ieu ngakibatkeun pamikiran jelas, kasadaran lega, ngaronjat receptivity ku siswa di kelas, relief tina stress, ngaronjat kabagjaan batin jeung kabagjaan dina hirup.
ngembangkeun alam ieu ngaliwatan prakték TM biasa nyaeta kumaha mere mahasiswa urang jeung lulusan kaunggulan keur bisa terus nepi leuwih gampang jeung gancang ngarobah téhnologi bari alami ngabubarkeun akumulasi stress, sarta sakaligus jadi leuwih tahan ka stress hareup.

pangalaman pribadi

Sarju Endit enjoys Ngalakonan TM
Sarju Endit (ti Nepal) ngajelaskeun kauntungan TM

Kabuktian sukses dina pakasaban

Ali nyangka diajar TM mangrupa hal pangalusna kantos anjeunna diajar di hirupna.

Kieu anu dicarioskeun ku murid Ali Alrahahleh, ti Amman, Yordania ngeunaan nilai Transcendental Meditation dina latihan prakték kurikuler na di Walmart Labs, Co. di Sunnyvale, California salaku Insinyur Software Senior.
"Kuring parantos diajar téknik méntal saderhana di MUM, anu kuring leres-leres ngaapresiasi ti saprak sumping ka San Fransisco. Nalika kahirupan nyata kuring dimimitian, sareng tanggung jawab kuring akumulasi, kuring leres-leres kedah gaduh sababaraha rasa tiiseun dina rutinitas sapopoé. "

"Dina sagala kaayaan huru-hara kota, sareng kahirupan kuring anu gancang, tapa 20 menit kuring mangrupikeun momen anu damai, hirup sareng sepi. Abdi tiasa nyegerkeun diri sareng pikiran kuring dua kali unggal dinten, sareng éta dua puluh menit masihan kuring seueur tanaga pikeun neraskeun rutinitas kuring, olahraga sareng damel. Éta ngajantenkeun kuring jadi kreatif sareng ngajantenkeun pamikiran kuring jembar. Saur téknik Meditasi Transcendental mangrupikeun hal anu paling saé anu kuring kantos pelajari dina kahirupan kuring, sareng ayeuna kuring ningali pangaruhna langkung seueur. "

Numutkeun Ali,
"Stress mangrupikeun pamuter utama dina program parangkat lunak; tenggat waktos ngajantenkeun jalma henteu stabil, ambek sareng nekat nepi ka réngsé dina waktosna. Kalayan bantosan TM, kuring condong langkung fokus sareng tenang kalolobaan waktos, sareng palaku anu luhur. Jalma-jalma di perusahaan kuring naroskeun ka kuring tentang rahasia na, janten kuring nunjuk aranjeunna ka artikel ngeunaan TM. "

Diterbitkeun panalungtikan ilmiah dina mangpaat TM
panalungtikan éksténsif diterbitkeun geus kapanggih yén téknik effortless ieu promotes kaayaan tenang batin jero, sarta boosts pangabisa sarta kreativitas diajar.
Leuwih ti 380 peer-reviewed studi panalungtikan dina téhnik TM geus diterbitkeun di leuwih 160 jurnal ilmiah. studi kasebut dipigawé dina leuwih ti 200 lembaga panalungtikan, kaasup Harvard Médis Sakola jeung Stanford Médis Sakola.

AS Nasional Institutes of Kaséhatan (Manih) geus dileler peneliti mum leuwih ti $ 26 juta pikeun panalungtikan on efek tina téknik Transcendental semedi dina kaséhatan.

Teu heran yén jalma-jalma di kampus seuri, silih ucapkeun, sareng leres-leres mikaresep perusahaan séwang-séwangan. Anggota badan mahasiswa kami anu bénten-bénten ngahargaan sareng kauntungan dina ngabagi bédana budaya-budaya anu beunghar. Motto resmi MUM nyaéta, "Dunya téh kulawarga kuring!"

Leuwih jéntré ngeunaan Program Komputer Profesional.