Pembaruan COVID: URANG DIBUKA!

Pembaruan COVID:  Kampus Aman & Aman - Ayeuna teu aya kasus COVID mahasiswa - URANG DIBUKA!

Departemen Élmu Komputer MIU ngayakeun wébinar khusus pikeun pamekar parangkat lunak di Vietnam: "Ngembangkeun karir TI anjeun sareng Master dina Élmu Komputer di Amérika Serikat." Dean Greg Guthrie sareng Kapala Administratif Officer Elaine Guthrie bakal nampilkeun tinjauan sareng perkenalan kana program MS Professional Computer (ComPro) di Maharishi International University di Fairfield, Iowa (henteu jauh ti Chicago.) Minggu, 27 Desember, 9:00 AM - 10 : 30 AM (Waktos Vietnam) Daptar di https://www.eventbrite.com/e/vietnam-webinar-develop-your-it-career-with-a-us-computer-science-masters-reg registrasi133019656373 Anjeun meureun terasrasakeun pidéo na: https://youtu.be/Y8Uh6BOgtC4 Punten email patarosan ka Elaine Guthrie di eguthrie@miu.edu.

Earn gelar master dina Élmu Komputer nganggo magang mayar di Amérika Serikat

Lalajo video kami:

Pembaruan COVID: URANG DIBUKA

Puteran Webinar Vietnam: Geura sumping!

A Program Unik pikeun Murid Di sakuliah dunya:

diajar ON
kampus

Dimimitian ku 8-13 bulan ulikan on kampus AS urang. Study bareng dosen ahli, akademisi top, sareng kursus kabuktian kanggo kamekaran pribadi.

DAPAT PAID
magang

Internationals dianggo nepi ka dua taun ku full-waktu mayar latihan magang salaku pamekar software dina sagala parusahaan di AS.

pangajaran satuluyna

Rengse kursus sésana liwat pendidikan jarak salila soré sarta weekends bari gawe di posisi magang Anjeun.

LULUS sareng gelar master

Sarjana sarta tampa petunjuk gelar master dina Élmu Komputer. Gening!

PENGUMUMAN:

Wisata Brasil 2020

7 Maret - 21 Maret 2020

Ngarasakeun program anu unik pikeun integrasi aréa téknis paling modern ieu kalayan pamekaran diri tradisional. Pendapat anu kabuktian di MIU nyiapkeun murid pikeun kasuksésan nyata-dunya dina Computer Science.

Naha Study Murid International di

Universitas Internasional Maharishi

  • Diajar Téknologi Téhnologi Anjog

  • Program Gelar Master anu Dipokuskeun Karir

  • Kula intern di AS salaku Software pamekar

  • Rata Mulai magang Rates $ 90,000 per taun

  • 98% Full-waktos Mayar magang Nempatkeun Kasuksesan

MIU mangrupikeun 2nd panggedéna Program Master Ilmu Élmu Komputer di AS

(Ningkat ku Jumlah Pascasarjana)

1. Universitas California Kidul
2. Maharishi University of Management (diganti deui Universitas Maharishi International di 2019)
3. Universitas Columbia di Kota New York
4. Universitas Illionis di Urbana-Champaign
5. Universitas Stanford

6. Arizona State University-Tempe
7. Universitas California-San Diego
8. Institut Téknologi Illionis
9. Massachusetts Institute of Technology
10. Institut Téknologi Stevens
11. North Carolina State University di Raleigh
12 Cornell University
13. Universitas Illionis di Chicago
14. Universitas Massachusetts-Amherst
15. Universitas Illionis di disampurnakeun
16. Universitas Propinsi Sulawesi Tenggara di Charlotte
sumber:  https://nces.ed.gov/ipeds/use-the-data (7-10-2020)

sababaraha Pausahaan pakaya 500
Dimana Murid Kami parantos Magang

leuwih 3,000 Murid internasional & alumni
Ti Nagara 100

Program Profesional Komputer parantos ngajalankeun langkung ti 23 taun sareng mangrupikeun Master nomer 2 anu paling gedé dina Program Élmu Komputer di Amérika Serikat.

Universitas Maharishi International dicrédited
ku Komisi Learning Tinggi

Ngembangkeun Batin Genius Anjeun

Tepi Kompetitif Rahasia kami

Kami parantos ngalebetkeun téknik pamekaran pribadi terkemuka pikeun ngamaksimalkeun kasuksésan dina kurikulum urang. Salaku murid, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun diajar téknik Transcendental Meditation® pikeun ningkatkeun kamampuan diajar sareng kinerja padamelan.

Ngembangkeun Batin Genius Anjeun

Tepi Kompetitif Rahasia kami

Kami parantos ngalebetkeun téknik pamekaran pribadi terkemuka pikeun ngamaksimalkeun kasuksésan dina kurikulum urang. Salaku murid, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun diajar téknik Transcendental Meditation® pikeun ningkatkeun kamampuan diajar sareng kinerja padamelan.

papanggih Murid kami

anyar wartos

MIU professor wins industry award

MIU professor wins industry award for research on wireless security

Professor honored for “Internet of Things” data security research Dr. Renuka Mohanraj, Associate Professor in the Computer Professionals program at Maharishi International University, has recently been honored as a Fellow of the Computer Science Research Council (FCSRC) for her important research on wireless sensor networks (WSN) data security. Her research was published in the Global Journal […]

© Copyright - Universitas Internasional Maharishi, Master di Élmu Komputer - Program Profesional Komputer℠ kabijakan privasi