COVID-19 Inpormasi: Kami masih nampi siswa pikeun asupkeun Agustus.

Earn gelar master dina Élmu Komputer nganggo magang mayar di Amérika Serikat

Lalajo video kami:

A Program Unik pikeun Murid Di sakuliah dunya:

Program Master Sarjana Élmu Élmu Komputer panggedéna di Amérika Serikat (diropéa ku jumlah lulusan)

diajar ON
kampus

Dimimitian ku 8-13 bulan ulikan on kampus AS urang. Study bareng dosen ahli, akademisi top, sareng kursus kabuktian kanggo kamekaran pribadi.

DAPAT PAID
magang

Internationals dianggo nepi ka dua taun ku full-waktu mayar latihan magang salaku pamekar software dina sagala parusahaan di AS.

pangajaran satuluyna

Rengse kursus sésana liwat pendidikan jarak salila soré sarta weekends bari gawe di posisi magang Anjeun.

Sarjana kalayan gelar master

Sarjana sarta tampa petunjuk gelar master dina Élmu Komputer. Gening!

PENGUMUMAN:

Wisata Brasil 2020

7 Maret - 21 Maret 2020

Ngarasakeun program anu unik pikeun integrasi aréa téknis paling modern ieu kalayan pamekaran diri tradisional. Pendapat anu kabuktian di MIU nyiapkeun murid pikeun kasuksésan nyata-dunya dina Computer Science.

Naha Study Murid International di

Universitas Internasional Maharishi

  • Diajar Téknologi Téhnologi Anjog

  • Program Gelar Sarjana anu Dipokuskeun Karir

  • Kula intern di AS salaku Software pamekar

  • Rata Mulai magang Rates $ 90,000 per taun

  • 98% Full-waktos Mayar magang Nempatkeun Kasuksesan

sababaraha Pausahaan pakaya 500
Dimana Murid Kami parantos Magang

leuwih 3,000 Murid internasional & alumni
Ti Nagara 100

Program Profesional Komputer parantos ngajalankeun langkung ti 23 taun sareng mangrupikeun Master nomer 2 anu paling gedé dina Program Élmu Komputer di Amérika Serikat.

Universitas Maharishi International dicrédited
ku Komisi Learning Tinggi

Ngembangkeun Batin Genius Anjeun

Tepi Kompetitif Rahasia kami

Kami parantos ngagabungkeun téknik pangembangan pribadi anu paling utama pikeun maksimalkeun kasuksésan dina kurikulum urang. Salaku mahasiswa, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan diajar téknik Transcendental Meditation® pikeun ningkatkeun kamampuan diajar sareng kamampuan padamelan.

Ngembangkeun Batin Genius Anjeun

Tepi Kompetitif Rahasia kami

Kami parantos ngagabungkeun téknik pangembangan pribadi anu paling utama pikeun maksimalkeun kasuksésan dina kurikulum urang. Salaku mahasiswa, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan diajar téknik Transcendental Meditation® pikeun ningkatkeun kamampuan diajar sareng kamampuan padamelan.

papanggih Murid kami

anyar wartos

Siswa PhD Yong Xu

Siswa MIU di Cina Ngirim Masker Protéktif ka Kampus Fairfield

When Chinese students heard about MIU’s need for personal protective equipment (PPE) due to the COVID-19 pandemic, several of them stepped up by donating masks. PhD student Yong Xu has sent 50 face shields, 500 KN95 masks, and four infrared thermometers from China. He has also donated 2,000 disposable surgical masks, with 500 already received […]

© Copyright - Universitas Internasional Maharishi, Master di Élmu Komputer - Program Profesional Komputer℠ kabijakan privasi