Earn gelar master dina Élmu Komputer sareng Praktikum Berbayar di AS

Lalajo video kami:

A Program Unik pikeun Murid Di sakuliah dunya:

Ulikan kana Kampus

Dimimitian ku 8-13 bulan ulikan on kampus AS urang. Sdiajar sareng dosen ahli, akademisi top, sareng kursus pertumbuhan pribadi anu kabuktian.

Praktikum Dibayar Pinuh Waktu

Internasional damel dugi ka dua taun kalayan praktikum dibayar full-time salaku pamekar parangkat lunak di perusahaan mana waé di AS.

Atikan salajengna

Réngsé kursus sésa-sésa anjeun ngaliwatan pendidikan jarak jauh salami sonten sareng akhir minggu nalika damel di posisi praktikum anjeun.

Compro lulusan élmu komputer

Lulusan sareng Gelar Master

Sarjana sarta tampa petunjuk gelar master dina Élmu Komputer. Gening!

PENGUMUMAN:

Wisata Brasil 2020

7 Maret - 21 Maret 2020

Ngarasakeun program anu unik pikeun integrasi aréa téknis paling modern ieu kalayan pamekaran diri tradisional. Pendapat anu kabuktian di MIU nyiapkeun murid pikeun kasuksésan nyata-dunya dina Computer Science.

Naha Study Murid International di

Universitas Internasional Maharishi

  • Diajar Téknologi Téhnologi Anjog

  • Program Gelar Master anu Dipokuskeun Karir

  • Kula intern di AS salaku Software pamekar

  • Rates Praktikum Mimitian Rata-rata $94,000 per taun

  • 98% Kasuksésan Nempatkeun Praktikum Berbayar Pinuh waktos

MIU mangrupikeun 2nd panggedéna Program Master Ilmu Élmu Komputer di AS

(Ningkat ku Jumlah Pascasarjana)

1. Universitas California Kidul
2. Maharishi University of Management (Ditunjuk ulang MIU di 2019)
3. Universitas Columbia di Kota New York
4. Universitas Illionis di Urbana-Champaign
5. Universitas Stanford

6. Arizona State University-témpé
7. Universitas California-San Diego
8. Institut Téknologi Illionis
9. Massachusetts Institute of Technology
10. Institut Téknologi Stevens
11. North Carolina State University di Raleigh
12 Cornell University
13. Universitas Illionis di Chicago
14. Universitas Massachusetts-Amherst
15. Universitas Illionis di disampurnakeun
16. Universitas Propinsi Sulawesi Tenggara di Charlotte
sumber:  https://nces.ed.gov/ipeds/use-the-data (7-10-2020)

tengtrem & geulis 391 Kampus Acre di Fairfield, Iowa

Maharishi International University didirikeun taun 1971 sareng diakreditasi ku Komisi Pengetahuan Luhur, badan akreditasi resmi pangkolotna sareng pangageungna di Amérika Serikat.

sababaraha Pausahaan pakaya 500
Dimana Murid Kami parantos Magang

sababaraha Pausahaan pakaya 500
Dimana Murid Kami parantos Magang

leuwih 4,000 Murid internasional & Alumni Ti Nagara 100

Program Profésional Komputer parantos dijalankeun salami 25 taun sareng mangrupikeun Master ka 2 dina Program Élmu Komputer di Amérika Serikat.

Universitas Maharishi International dicrédited
ku Komisi Learning Tinggi

Ngembangkeun Batin Genius Anjeun

Tepi Kompetitif Rahasia kami

Kami parantos ngalebetkeun téknik pamekaran pribadi terkemuka pikeun ngamaksimalkeun kasuksésan dina kurikulum urang. Salaku murid, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun diajar téknik Transcendental Meditation® pikeun ningkatkeun kamampuan diajar sareng kinerja padamelan.

Ngembangkeun Batin Genius Anjeun

Tepi Kompetitif Rahasia kami

Kami parantos ngalebetkeun téknik pamekaran pribadi terkemuka pikeun ngamaksimalkeun kasuksésan dina kurikulum urang. Salaku murid, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun diajar téknik Transcendental Meditation® pikeun ningkatkeun kamampuan diajar sareng kinerja padamelan.

anyar wartos

Quoc Vinh Pham: Ngarasakeun Pembelajaran Mesin sareng Kahirupan Kulawarga di MIU

Dilahirkeun tina kulawarga tani di Vietnam barat, Quoc Vinh…

Dua Rékam Pendaptaran ComPro Disetél dina 2021-22

Éntri April 2022 anyar kami kalebet 168 pamekar parangkat lunak…

Jurusan Élmu Komputer nampi Hadiah Utama

Taman Usaha Fairfield anu megah parantos disumbangkeun pikeun…

Naha Anjeun Siap Ngamimitian Karir Anyar?

© Copyright - Universitas Internasional Maharishi, Master di Élmu Komputer - Program Profesional Komputer℠ kabijakan privasi