Kéngingkeun Gelar Master dina Élmu Komputer sareng Praktikum Dibayar di Amérika Serikat

Leuwih 25 TaunDiajar téknologi pamrograman panganyarna anu dipilarian ku dunungan

Kéngingkeun Gelar Master dina Élmu Komputer sareng Praktikum Dibayar di AS

Leuwih 25 TaunProgram unik pikeun mahasiswa AS sareng internasional di sakuliah dunya.

Kéngingkeun Gelar Master dina Élmu Komputer sareng Praktikum Dibayar di AS

Leuwih 25 TaunProgram unik pikeun mahasiswa AS sareng internasional di sakuliah dunya.

Program Unik pikeun Internasional & Mahasiswa AS

Ulikan kana Kampus

Mimitian ku 8-13 bulan diajar di kampus AS urang. Diajar téknologi canggih. Sdiajar sareng dosen ahli, akademisi top, sareng kursus pertumbuhan pribadi anu kabuktian.

Praktikum Dibayar Pinuh Waktu

Internasional damel dugi ka dua taun kalayan praktikum dibayar full-time salaku pamekar parangkat lunak di perusahaan mana waé di AS. Tingkat awal rata-rata: $ 80,000 - $ 95,000 per taun.

Atikan salajengna

Réngsé kursus sésa anjeun ngaliwatan pendidikan jarak jauh salami sonten sareng sabtu minggu nalika damel di posisi praktikum anjeun. 98% kasuksésan panempatan praktikum full-time dibayar.

Compro lulusan élmu komputer

Lulusan sareng Gelar Master

Lulus sareng nampi Gelar Master dina Élmu Komputer tina program gelar Master anu fokus kana karir anjeun. Wilujeng!

Ulikan kana Kampus

Mimitian ku 8-13 bulan diajar di kampus AS urang. Diajar téknologi canggih. Sdiajar sareng dosen ahli, akademisi top, sareng kursus pertumbuhan pribadi anu kabuktian.

Dibayar Praktikum sareng Pelatihan Karir

Praktikum Dibayar Pinuh Waktu

Internasional damel dugi ka dua taun kalayan praktikum dibayar full-time salaku pamekar parangkat lunak di perusahaan mana waé di AS.  Laju awal rata-rata: $ 94,000 per taun.

Atikan salajengna

Réngsé kursus sésa-sésa anjeun ngaliwatan pendidikan jarak jauh salami sonten sareng akhir minggu nalika damel di posisi praktikum anjeun. 98% kasuksésan panempatan praktikum full-time dibayar.

Compro lulusan élmu komputer

Lulusan sareng Gelar Master

Lulus sareng nampi Gelar Master dina Élmu Komputer tina program gelar Master fokus karir anjeun. Wilujeng!

Naha Diajar di MIU?

MIU rengking #5 di AS

MIU mangrupikeun Program Master Élmu Komputer panggedéna ka-5 di AS

(Ningkat ku Jumlah Pascasarjana)

1. Universitas California Kidul
2. Universitas Columbia di Kota New York
3. Universitas Illionis Urbana-Champaign
4. Arizona State University Kampus immersion
5. Universitas Internasional Maharishi

6. Universitas Stanford
7. Universitas Propinsi Sulawesi Tenggara di Charlotte
8. Universitas California-San Diego
9. North Carolina State University di Raleigh
10 Cornell University
11. Institut Téknologi Stevens
12. Massachusetts Institute of Technology

sumber:  https://nces.ed.gov/ipeds/use-the-data (7-12-2022)

MIU mangrupikeun Program Master Élmu Komputer Panggedena 2 di AS

(Ningkat ku Jumlah Pascasarjana)

1. Universitas California Kidul
2. Maharishi University of Management (Ditunjuk ulang MIU di 2019)
3. Universitas Columbia di Kota New York
4. Universitas Illionis di Urbana-Champaign
5. Universitas Stanford

6. Arizona State University-témpé
7. Universitas California-San Diego
8. Institut Téknologi Illionis
9. Massachusetts Institute of Technology
10. Institut Téknologi Stevens
11. North Carolina State University di Raleigh
12 Cornell University
13. Universitas Illionis di Chicago
14. Universitas Massachusetts-Amherst
15. Universitas Illionis di disampurnakeun
16. Universitas Propinsi Sulawesi Tenggara di Charlotte
sumber:  https://nces.ed.gov/ipeds/use-the-data (7-10-2020)

Program Profesional Komputer parantos ngajalankeun salami 25 taun sareng mangrupikeun Master 2nd panggedéna dina Program Ilmu Komputer di AS. Kami nyorong pendaptaran mahasiswa AS sareng internasional.

Sababaraha Fortune 500 Pausahaan
Dimana Siswa Urang Geus Ngalaksanakeun Praktikum

MIU gaduh hubungan jangka panjang sareng seueur perusahaan téknologi AS, ngajamin lulusan urang gaduh unggal kauntungan.

MIU Akreditasi ku Komisi Pengajian Tinggi

Maharishi International University didirikeun taun 1971 sareng diakreditasi ku Komisi Pengetahuan Luhur, badan akreditasi resmi pangkolotna sareng pangageungna di Amérika Serikat.

Ngembangkeun Batin Genius Anjeun

Tepi Kompetitif Rahasia kami

Kami parantos ngalebetkeun téknik pamekaran pribadi terkemuka pikeun ngamaksimalkeun kasuksésan dina kurikulum urang. Salaku murid, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun diajar téknik Transcendental Meditation® pikeun ningkatkeun kamampuan diajar sareng kinerja padamelan.

Dangukeun Ti Lulusan Urang

"Naon anu kuring resep ngeunaan program ComPro nyaéta kuring ngan mayar biaya awal anu alit, sareng nyaman mayar deui sésana saatos kuring ngagaduhan Magang."

News anyar

MD Fakrul Islam, corporate tech lead at Whirlpool Corporation

MD Fakrul Islam: Corporate Tech Lead

"Coming to MIU for a master’s in computer science is one of…

Bijay Shrestha: Ngawujudkeun IT sareng Poténsi Pribadi-Na

Bijay Shrestha ngamimitian karirna di Nepal dina jaringan komputer…

Kursus ASD: Ngalegaan Pangwangunan Parangkat Lunak sareng Prinsip Dasar

Kursus Desain Perangkat Lunak Lanjutan (ASD) ngalengkepan…

Naha Anjeun Siap Ngamimitian Karir Anyar?

© Copyright - Universitas Internasional Maharishi, Master di Élmu Komputer - Program Profesional Komputer℠ kabijakan privasi