COVID-19 Inpormasi: Kami nampi murid pikeun asupna 30 Oktober.

Matéri Hideung: Tina Présidén MIU

Earn gelar master dina Élmu Komputer nganggo magang mayar di Amérika Serikat

Lalajo video kami:

COVID-19 Inpormasi: Kami masih nampi siswa anu parantos di AS pikeun éntri Agustus.

Matéri Hideung: Tina Présidén MIU

A Program Unik pikeun Murid Di sakuliah dunya:

diajar ON
kampus

Dimimitian ku 8-13 bulan ulikan on kampus AS urang. Study bareng dosen ahli, akademisi top, sareng kursus kabuktian kanggo kamekaran pribadi.

DAPAT PAID
magang

Internationals dianggo nepi ka dua taun ku full-waktu mayar latihan magang salaku pamekar software dina sagala parusahaan di AS.

pangajaran satuluyna

Rengse kursus sésana liwat pendidikan jarak salila soré sarta weekends bari gawe di posisi magang Anjeun.

Sarjana kalayan gelar master

Sarjana sarta tampa petunjuk gelar master dina Élmu Komputer. Gening!

PENGUMUMAN:

Wisata Brasil 2020

7 Maret - 21 Maret 2020

Ngarasakeun program anu unik pikeun integrasi aréa téknis paling modern ieu kalayan pamekaran diri tradisional. Pendapat anu kabuktian di MIU nyiapkeun murid pikeun kasuksésan nyata-dunya dina Computer Science.

Naha Study Murid International di

Universitas Internasional Maharishi

  • Diajar Téknologi Téhnologi Anjog

  • Program Gelar Master anu Dipokuskeun Karir

  • Kula intern di AS salaku Software pamekar

  • Rata Mulai magang Rates $ 90,000 per taun

  • 98% Full-waktos Mayar magang Nempatkeun Kasuksesan

MIU mangrupikeun 2nd panggedéna Program Master Ilmu Élmu Komputer di AS

(Ningkat ku Jumlah Pascasarjana)

1. Universitas Southern California
2. Universitas Manajemén Maharishi (diganti deui Universitas Maharishi International di 2019)
3. Universitas Columbia di Kota New York
4. Universitas Illionis di Urbana-Champaign
5. Universitas Stanford

Tingali batur dina daptar ...

6. Arizona State University-Tempe
7. Universitas California-San Diego
8. Illinois Institute of Technology
9. Massachusetts Institute of Technology
10. Institut Téknologi Stevens
11. North Carolina State University di Raleigh
12 Cornell University
13. Universitas Illionis di Chicago
14. Universitas Massachusetts-Amherst
15. Universitas Illionis di disampurnakeun
16. Universitas Propinsi Sulawesi Tenggara di Charlotte
sumber: https://nces.ed.gov/ipeds/use-the-data (7-10-2020)

sababaraha Pausahaan pakaya 500
Dimana Murid Kami parantos Magang

leuwih 3,000 Murid internasional & alumni
Ti Nagara 100

Program Profesional Komputer parantos ngajalankeun langkung ti 23 taun sareng mangrupikeun Master nomer 2 anu paling gedé dina Program Élmu Komputer di Amérika Serikat.

Universitas Maharishi International dicrédited
ku Komisi Learning Tinggi

Ngembangkeun Batin Genius Anjeun

Tepi Kompetitif Rahasia kami

Kami parantos ngagabungkeun téknik pangembangan pribadi anu paling utama pikeun maksimalkeun kasuksésan dina kurikulum urang. Salaku mahasiswa, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan diajar téknik Transcendental Meditation® pikeun ningkatkeun kamampuan diajar sareng kamampuan padamelan.

Ngembangkeun Batin Genius Anjeun

Tepi Kompetitif Rahasia kami

Kami parantos ngagabungkeun téknik pangembangan pribadi anu paling utama pikeun maksimalkeun kasuksésan dina kurikulum urang. Salaku mahasiswa, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan diajar téknik Transcendental Meditation® pikeun ningkatkeun kamampuan diajar sareng kamampuan padamelan.

papanggih Murid kami

anyar wartos

MIU mangrupikeun Imah Berbasis Atikan Kasadaran

Janten, naon atikan Kasadaran Berbasis? Dina taun 1971, Maharishi Mahesh Yogi diadegkeun Universitas Internasional Maharishi (diganti namina Maharishi University Management Management di 1993-2019), sareng mekarkeun pendidikan Kasadaran-Édasarasi (CBE) pikeun masihan naon anu leungit dina pendidikan. Naon Anu Kedah Leungit dina Atikan Proses atikan sok ngalibatkeun tilu aspék: sing uninga — nyaéta murid; anu dipikanyaho — anu kedahna […]

© Copyright - Universitas Internasional Maharishi, Master di Élmu Komputer - Program Profesional Komputer℠ kabijakan privasi