Pembaruan COVID: URANG DIBUKA!

Earn gelar master dina Élmu Komputer nganggo magang mayar di Amérika Serikat

Lalajo video kami:

Pembaruan COVID: URANG DIBUKA

Puteran Webinar Vietnam: Geura sumping!

A Program Unik pikeun Murid Di sakuliah dunya:

diajar ON
kampus

Dimimitian ku 8-13 bulan ulikan on kampus AS urang. Study bareng dosen ahli, akademisi top, sareng kursus kabuktian kanggo kamekaran pribadi.

DAPAT PAID
magang

Internationals dianggo nepi ka dua taun ku full-waktu mayar latihan magang salaku pamekar software dina sagala parusahaan di AS.

pangajaran satuluyna

Rengse kursus sésana liwat pendidikan jarak salila soré sarta weekends bari gawe di posisi magang Anjeun.

LULUS sareng gelar master

Sarjana sarta tampa petunjuk gelar master dina Élmu Komputer. Gening!

PENGUMUMAN:

Wisata Brasil 2020

7 Maret - 21 Maret 2020

Ngarasakeun program anu unik pikeun integrasi aréa téknis paling modern ieu kalayan pamekaran diri tradisional. Pendapat anu kabuktian di MIU nyiapkeun murid pikeun kasuksésan nyata-dunya dina Computer Science.

Naha Study Murid International di

Universitas Internasional Maharishi

  • Diajar Téknologi Téhnologi Anjog

  • Program Gelar Master anu Dipokuskeun Karir

  • Kula intern di AS salaku Software pamekar

  • Rata Mulai magang Rates $ 90,000 per taun

  • 98% Full-waktos Mayar magang Nempatkeun Kasuksesan

MIU mangrupikeun 2nd panggedéna Program Master Ilmu Élmu Komputer di AS

(Ningkat ku Jumlah Pascasarjana)

1. Universitas California Kidul
2. Maharishi University of Management (diganti deui Universitas Maharishi International di 2019)
3. Universitas Columbia di Kota New York
4. Universitas Illionis di Urbana-Champaign
5. Universitas Stanford

6. Arizona State University-Tempe
7. Universitas California-San Diego
8. Institut Téknologi Illionis
9. Massachusetts Institute of Technology
10. Institut Téknologi Stevens
11. North Carolina State University di Raleigh
12 Cornell University
13. Universitas Illionis di Chicago
14. Universitas Massachusetts-Amherst
15. Universitas Illionis di disampurnakeun
16. Universitas Propinsi Sulawesi Tenggara di Charlotte
sumber:  https://nces.ed.gov/ipeds/use-the-data (7-10-2020)

tengtrem & geulis 365 Kampus Acre di Fairfield, Iowa

Maharishi International University didirikeun taun 1971 sareng diakreditasi ku Komisi Pengetahuan Luhur, badan akreditasi resmi pangkolotna sareng pangageungna di Amérika Serikat.

sababaraha Pausahaan pakaya 500
Dimana Murid Kami parantos Magang

leuwih 4,000 Murid internasional & alumni
Ti Nagara 100

Program Profésional Komputer parantos dijalankeun salami 25 taun sareng mangrupikeun Master ka 2 dina Program Élmu Komputer di Amérika Serikat.

Universitas Maharishi International dicrédited
ku Komisi Learning Tinggi

papanggih Murid kami

Diajar Ti pangalaman kami

Ngembangkeun Batin Genius Anjeun

Tepi Kompetitif Rahasia kami

Kami parantos ngalebetkeun téknik pamekaran pribadi terkemuka pikeun ngamaksimalkeun kasuksésan dina kurikulum urang. Salaku murid, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun diajar téknik Transcendental Meditation® pikeun ningkatkeun kamampuan diajar sareng kinerja padamelan.

Ngembangkeun Batin Genius Anjeun

Tepi Kompetitif Rahasia kami

Kami parantos ngalebetkeun téknik pamekaran pribadi terkemuka pikeun ngamaksimalkeun kasuksésan dina kurikulum urang. Salaku murid, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun diajar téknik Transcendental Meditation® pikeun ningkatkeun kamampuan diajar sareng kinerja padamelan.

anyar wartos

Pasangan Ukraina mendakan minuhan pribadi sareng propésional di MIU sareng sajabina

Pendakan lulusan ComPro anu kawin sareng Julia (MS'17) sareng Eugene…

Tetep pas sareng séhat kalayan olahraga, olahraga sareng TM di MIU

Ningkatkeun studi anjeun sareng pilihan rekreasi anu luar biasa: Urang…
Renuka sareng murid

Profésor MIU meunang penghargaan industri pikeun panilitian ngeunaan kaamanan nirkabel

Profesor ngahormatan pikeun "Internet of Things" panalungtikan kaamanan data: Dr.…

Naha Anjeun Siap Ngamimitian Karir Anyar?

© Copyright - Universitas Internasional Maharishi, Master di Élmu Komputer - Program Profesional Komputer℠ kabijakan privasi