MIU ComPro-graad is haar paspoort voor de wereld

Vorig jaar reisde Wimonrat Sangthong vijf maanden de wereld rond. Hier is ze op het Rode Plein in Moskou, Rusland. St. Basil's Cathedral is op de achtergrond.

Wimonrat Sangthong werkt hard en speelt harder. Ze probeert geen tijd te verspillen.

Als je niet werkt als software-engineer bij een bedrijf in Seattle, Washington, zul je, als het weer het toelaat, deze speelse, energieke, vrolijke en zelfvoorzienende jonge vrouw zien reizen, buiten spelen en wandelen in de bergen van de Stille Oceaan. Noordwesten (VS).

Wimonrat zat bovenop Mt. Pilchuck in de staat Washington (VS).

Hier is ze neergestreken op de top van Mount Pilchuck in de staat Washington (VS).

“Voor mij is buitenshuis zijn een goede aanvulling op mijn werk. Elke keer als ik terugkom uit de bergen, ben ik creatiever, denk ik helderder en kan ik me beter concentreren op wat er daarna komt, ”zei Wimonrat Sangthong (MS, 2016).

De schoonheid van de natuur motiveert haar altijd. In de natuur zijn, maakt haar gelukkiger, vriendelijker en sterker.

De wereld zien

Vorig jaar, vóór de Covid-19-pandemie, reisde ze tussen de programmeringstaken in, ongeveer vijf maanden naar meer dan 20 landen over de hele wereld. 'Het was een van de beste herinneringen aan mijn leven ooit. Ik heb tijdens mijn reis veel aardige mensen ontmoet, veel geleerd over culturele verschillen en veel nieuwe voedingsmiddelen geprobeerd. Reizen verbreedt mijn geest echt en verbreedt mijn horizon. Het leert me om begripvoller, flexibeler en adaptiever te zijn. "

 

Wimonrat's grappige schets van zichzelf die de wereld rondreist.

 

Wimonrat bezocht de Matterhorn in Zwitserland.

In Zermatt, Zwitserland, "speelde" Wimonrat met de Matterhorn.

 

Wimonrat poseren met een kameel in Mongolië.

 

Shoshone Falls in Idaho (VS)

 

Wimonrat's foto van de prachtige Australische kust.

 

Wimonrat-selfie in Mexico-Stad, Mexico.

 

Leren over MIU en naar de VS komen

Ongeveer drie maanden na het behalen van haar bachelordiploma in Thailand ontving Wimonrat een e-mail over onze zeer unieke en betaalbare computerprofessionals masteropleiding (ComPro) in de VS aan de Maharishi International University. Haar interesse om naar MIU te komen om een ​​Master of Science in Computer Science te behalen, groeide in de loop van de tijd.

Ze komt uit een gezin van zes in centraal Thailand, niet ver van Bangkok. Haar ouders en drie broers en zussen zijn gelukkig in hun thuisland, maar ze gelooft dat ze vrij is om te kiezen wat het beste voor haarzelf is, zolang het geen negatieve invloed heeft op anderen.

Na veel onderzoek naar MIU en ComPro, solliciteerde ze en besloot ze in februari 2013 deel te nemen aan het programma.

 

Wimonrat met een paar van haar vele vrienden aan de Maharishi International University.

Wimonrat heeft bij MIU nieuwe vrienden gemaakt uit vele landen.

Wimonrat zegt: “MIU is een erg vriendelijke en begripvolle gemeenschap. Ik heb daar zoveel goede vrienden ontmoet en alle professoren en medewerkers waren er altijd om je te helpen en te begeleiden om op het goede spoor te blijven. "

“De kans die ze bieden aan mensen die buiten de VS wonen, is erg waardevol. Het programma is speciaal ontworpen voor niet-Amerikaanse staatsburgers. Anders had ik het me niet kunnen veroorloven om daar te komen studeren en werken. Misschien vind je een andere school die een soortgelijk programma aanbiedt, maar geen enkele is zo goed als MIU bij het voorbereiden van studenten op succes. "

Transcendente Meditatie

Een van de meest unieke en waardevolle aspecten van MIU-onderwijs is dat iedereen de eenvoudige, natuurlijke en wetenschappelijk gevalideerde Transcendente Meditatie®-techniek (TM).

Volgens Wimonrat, “TM helpt me mijn geest en lichaam te kalmeren. Het vermindert stress en helpt me positief te blijven en gelukkig te zijn. "

"Studeren aan MIU was een van de beste beslissingen die ik in mijn leven heb genomen."

 

Wimonrat doet haar software engineering werk vanuit huis.

Net als veel andere softwareontwikkelaars werkt Wimonrat vanuit huis.