Opmerkingen van recente ComPro-afgestudeerden

Computer Professionals Programme studenten

Luister naar wat onze pas afgestudeerden te zeggen hadden over hun ervaringen en resultaten in het masterprogramma Computer Professionals.

'Ik ben dankbaar voor dit programma. Het veranderde mijn leven. '

“Het was een geweldige ervaring om de master Computer Science aan MIU te doen. Het curriculum is het nieuwste en de faculteit heeft veel ervaring. Alles bij MIU zorgde ervoor dat ik me thuis voelde. Het was een goede beslissing om daar mijn master te doen. '

“Ik ben ook altijd dankbaar voor de gelegenheid om hier zoveel geweldige, aardige en vriendelijke vrienden te ontmoeten. Het begon allemaal met MIU en dit prachtige land dat ons als één heeft verbonden. Ik wens je het allerbeste."

“MIU heeft me op veel manieren geholpen om mezelf spiritueel en intellectueel te ontwikkelen. Hoewel ik erg aarzelde om een ​​opleiding te volgen aan een op bewustzijn gebaseerde universiteit. Ik denk dat ik een van de beste beslissingen van mijn leven heb genomen. Niet alleen heb ik mijn carrièrewensen vervuld, ik heb ook dat ontbrekende deel in mij vervuld door mijn spirituele kant te ontwikkelen. "

“Ik ben erg blij met het MSCS-programma van MIU dat me helpt mijn missie te volbrengen. Ik geloof dat het programma een verschil maakt in mijn leven en voor veel andere fellows zoals ik. ”

“Ik ben de toelatingsfunctionarissen, faculteit, coördinatoren, coaches en vele andere medewerkers zeer dankbaar die professioneel, ondersteunend, vriendelijk, open en attent waren vanaf de inschrijving tot het afstuderen. Ik waardeer elke medewerker die het MSCS-programma ondersteunt en wens het beste voor hun gezondheid, succes en gezinnen. ”

MEER WETEN

Studenten doen hun ochtend TM in Dalby Hall

Studenten doen hun ochtendmeditatie in Dalby Hall

“Voor altijd dankbaar aan MIU en haar faculteitsleden. Alles is uitstekend. '

“Ik waardeer mijn ervaring bij MIU enorm. De gevolgde cursussen hebben mij nu voorbereid op mijn werk. De docenten waren zeer deskundig. Transcendente Meditatie heeft me geholpen in mijn persoonlijke groei. De opgedane kennis zal mij helpen om een ​​goede professionele carrière te hebben. ”

'Ik ben erg blij met MIU. Ik heb veel geweldige mensen ontmoet. MIU was beter dan ik ooit had verwacht - sommige faculteiten waren geweldig en het plaatsingsbureau heeft fantastisch werk geleverd. ”

“Het programma biedt cursussen die je helpen om te gedijen in de professionele wereld. De cursussen worden gegeven door ervaren professoren die ervaring hebben opgedaan in de IT-industrie. De gewoonte van het beoefenen van Transcendente Meditatie (TM) helpt veel om het persoonlijke en professionele leven te verbeteren. Dus mijn algehele ervaring met het MSCS-programma was geweldig. ”

"Bedankt voor het bieden van een geweldige carrièremogelijkheden en doorgroeimogelijkheid zonder discriminatie naar ras of land van herkomst."

'Bedankt MIU dat je een tweede thuis en een gezin bent.'

"Ik wil graag mijn dank betuigen aan alle docenten en medewerkers van MIU die zich inzetten om mijn potentieel als student naar voren te brengen."

“Het programma was geweldig. Bedankt voor alle steun die ik als internationale student heb gegeven, en belangrijker voor het feit dat ik me Transcendente Meditatie heb geleerd - het is echt nuttig voor verschillende soorten situaties. ”

"Ik had een droom om hier naar de VS te komen en mijn master af te ronden, en nu kan ik eindelijk mijn MS-graad in computerwetenschappen aan de Maharishi International University afronden."

“Hier bij MIU kreeg ik de kans om veel dingen te leren om mijn carrière te verbeteren door verschillende praktische programmeervakken te studeren. Ik kon ook leren om een ​​ontspannen geest en lichaam te behouden en mijn innerlijke intelligentie, vrede en zelfrealisatie te vergroten door regelmatige beoefening van Transcendente Meditatie. ”

“Mijn keuze en reis om de Maharishi International University bij te wonen is uiterst juist. De ervaring is een van de mooiste momenten in mijn leven. Ik zou mijn mooie MIU zeker aanbevelen aan vrienden en anderen. Bedankt, MIU. '

'Het is een grote eer om hier bij MIU te zijn. De studenten en docenten zijn uitstekend. ”

Meer informatie over het Computer Professionals-programma

ComPro-studenten komen van over de hele wereld!