Transcendente Meditatie® Techniek: het concurrentievoordeel voor IT-professionals

Volgens decaan Gregory Guthrie van Maharishi University of Management Computer Science "De toekomst van IT-onderwijs in de VS omvat het concentreren op het verbeteren van software door de softwareontwikkelaars zelf te verbeteren. '

Het unieke onderscheidende voordeel van MUM-onderwijs is dat alle studenten en docenten een bewezen technologie oefenen voor het ontwikkelen van hun intelligentie, creativiteit, probleemoplossend vermogen en algemeen welzijn. Deze technologie, geverifieerd door bijna 700 wetenschappelijke studies, en toegepast door zes miljoen mensen uit alle belangrijke culturen en religies wereldwijd, is de Transcendente Meditatie®-techniek.

"Persoonlijke ontwikkeling is de sleutel tot professioneel succes", Zei Dr. Guthrie," en MUM is uniek in het bieden van deze mogelijkheid aan studenten op het gebied van informatica, om hun technische en academische opleiding te vergroten. "

Studenten van alle achtergronden genieten van TM.

Citaten van studenten

De dagelijkse praktijk van TM elimineert de stress van het werk en het leven, stelt me ​​fysiek in staat om meer uitdagingen aan te gaan in mijn werk en doe extra inspanningen om een ​​toppresteerder in mijn bedrijf te zijn. - KI (China)

Een van de voordelen van het beoefenen van TM voor mij is dat ik kalm en onder controle ben. Regelmatig oefenen loont meer dan het alleen te doen wanneer u denkt dat u het nodig heeft. Het is een proces van het een voor een afpellen van de stresslagen en het ervaren van het diepe zelf. Ik kan sneller leren dan voorheen, me overdag beter concentreren en 's nachts voldoende slapen.

Mijn manager is erg blij met mijn vooruitgang en met wat ik lever. Hij vindt het leuk dat ik voor mezelf zorg door gezond te eten, voldoende te slapen en ook te mediteren. - SM (Iran)

De dagelijkse praktijk van TM is altijd nuttig geweest in het persoonlijke en professionele leven. Het houdt me alert en cool. - SM (Nepal)

Mijn beoefening van de TM-techniek heeft me geholpen een goede focus te hebben in mijn werk en een minder stressvol leven van dag tot dag. - AA (Ethiopië)

Met de hoeveelheid tijd die ik op het werk en tijdens mijn DE-cursus doorbreng, zou ik niet kunnen overleven zonder TM. Ik merkte dat ik aan het eind van de dag gespannen en moe werd, maar zodra ik mediteer, voel ik me opgeladen. - ET (Canada)

Regelmatige TM-oefeningen hebben me geholpen om fris en kalm te blijven in tijden van moeilijkheden. Ik heb het gevoel dat ik op normale manieren druk heb uitgeoefend in vergelijking met mijn collega's, en dit is zeker het resultaat van normale TM-oefeningen. - LP (Nepal)

Ik heb de laatste tijd veel druk kunnen afhandelen en dankzij TM snel kunnen multitasken. - DP (India)

Met TM ervaar ik meer details en een meer diepgaande benadering van problemen, het gemak van het leren van nieuwe technologieën, eenvoudige scherpstelling en contextwisseling. - SM (Bulgarije)

Omdat het werk een beetje stressvol is, vooral wanneer deadlines komen, maakt TM het gemakkelijk. - SM (Ethiopië)

Transcendente Meditatie geeft me innerlijke rust en kalmte die me helpt stress te minimaliseren in deze onzekere tijd van mijn leven. - DR (Filipijnen)

TM helpt me om me te concentreren op mijn taken zonder gebruik te maken van externe chemicaliën zoals pillen of koffie, en het maakt mijn lichaam fris na een lange dag werken en activiteiten. - VA (Colombia)

Mijn huidige opleiding is moeilijk en vereist behoorlijk wat tijd en aandacht. De TM-oefening verlicht stress op natuurlijke wijze en helpt me me te concentreren terwijl ik tegelijkertijd ontspannen ben. - SV (Sri Lanka)

Mijn geest is helder, mijn lichaam voelt zich uitgerust. TM helpt me stress te verminderen. De praktijk van TM is het verbeteren van mijn prestaties op het werk en in mijn persoonlijke dagelijkse activiteiten. - LA (Dominicaanse Republiek)

Door de beoefening van de Transcendente Meditatietechniek ben ik mezelf beter gaan begrijpen, en hoe mijn gedachten en ervaringen mijn dagelijks leven beïnvloeden. Ik heb mijn communicatieve vaardigheden en het vermogen om meer gefocust te blijven op mijn doelen persoonlijk verbeterd. - GA (Ghana)

Regelmatige beoefening van TM zorgt voor helderder denken, wat belangrijk is voor de ontwikkeling van software. Doing TM helpt me om stress los te laten en stelt me ​​in staat mijn werk de volgende dag met een frisse geest te beginnen. - SA (Sri Lanka)

Ik heb ervaren dat het oplossen van gecompliceerde problemen bijna onmogelijk is als er veel stress en werklast is. Transcendente meditatie helpt me in dergelijke situaties. Ik mediteer in de ochtend voordat ik naar mijn werk ga, en opnieuw na thuiskomst. Alleen 20-minuten van TM brengen me weer op de frisheid van de ochtend. - AA (Nepal)

Regelmatige TM-oefeningen helpen computerprofessionals succesvol te zijn in hun leven door re-energetisering en het creëren van meer ordelijke hersenen.

De TM-techniek is het geschenk van MUM aan alle studenten. TM helpt je om te leven met minder stress. - TA (Myanmar)