Nieuw computerprofessionals Career Center

Dit voorjaar verhuisde het Computer Professionals Career Center voor MUM naar prachtige, pas gerenoveerde kantoren op de campus in Verrill Hall (kamers 43, 45 en 46).

De nieuwe faciliteit heeft werkplekken voor studenten, twee seminarruimten en een open plattegrond voor de efficiënte workflow van alle operaties en coaching / trainingsteams.

De 11-medewerkers van het ComPro Career Center ondersteuning bieden voor het succes van studenten bij het belonen van de werkaanbieding in de Amerikaanse IT-industrie via seminars, workshops, sollicitatiegesprekken en werkgelegenheidscoaching, snel verleende werkvergunningen en professionele cv-ontwikkeling.

 

Computerprofessionals Carrièrecentrum Professioneel personeel

Waardering van studenten

Al onze internationale studenten volgen seminars en een drie weken durende Career Strategies Workshop om zich voor te bereiden op het vinden van een professionele stageplek in de VS. Sinds 1996 hebben bijna 1700-studenten uit 80-landen stageprogramma's voor praktische stages in meer dan 1000 Amerikaanse bedrijven gedaan. Huidige plaatsingspercentages voor stagiaires is 99%.

Hier zijn opmerkingen van studenten die deze training hebben voltooid:

“Ik wil mijn oprechte waardering uitspreken aan alle Career Strategies-coaches voor al jullie hulp en steun gedurende de afgelopen acht maanden. De interviewpraktijken en vaardigheden die ik van de coaches heb geleerd, waren buitengewoon om me te helpen zelfvertrouwen te krijgen en me voor te bereiden op effectief zoeken naar stages op de Amerikaanse IT-markt.

“Eerlijk gezegd had ik daarvoor geen idee hoe ik moest beginnen met het zoeken naar een stageplaats, of hoe ik mijn werkervaringen en vaardigheden aan de interviewers kon uiten om indruk op ze te maken.

“Nu ik geslaagd ben voor de eerste ronde van technische interviews met een van de grootste technologiebedrijven in de VS, weet ik zeker dat de vaardigheden die ik in de klas heb geleerd, een cruciaal verschil in mijn voordeel zullen maken. Heel erg bedankt voor al je hulp en steun tijdens deze geweldige cursus. " -Ali Shedaei (uit Iran)

"Ik had veel vragen en verwarringen over Curricular Practical Training. Hoe leg ik het uit aan anderen? Hoe begin ik met het zoeken naar CPT-banen? Interacties met de recruiters, interviews, etc.? Alle antwoorden kwamen tijdens de twee weken van de Carrièrestrategieklasse. Ik heb veel vertrouwen gekregen door de schijngesprekken die we tijdens de les hebben geoefend. Later, toen ik de telefoontjes kreeg van het bedrijf, was het zo gemakkelijk! "Surendra Bajracharya (uit Nepal)