In Challenging Times is MUM Safe & Friendly

Met toenemende mogelijkheden voor buitenlandse reizen voor beroepsonderwijs, zijn er bepaalde universele zorgen die door alle studenten en hun families worden gedeeld…. Zal een Amerikaanse universiteit veilig zijn? Zal ik gelukkig zijn? Is het de kosten en scheiding van vrienden en familie waard? Zal het mijn leven verbeteren?

Sinds 1996 hebben ongeveer 2800-softwareingenieurs van 80-landen zich gewaagd aan Fairfield, Iowa in het hart van de Verenigde Staten om zich in te schrijven voor de Computer Professionals Programma bij Maharishi University of Management. Elk van deze studenten heeft dezelfde vragen en verwachtingen.

Laten we voor antwoorden op deze vragen eens kijken wat onze studenten te zeggen hebben:

“Nadat ik op de MUM-campus ben gekomen, voel ik een heel positieve sfeer om me heen. Iedereen is erg vriendelijk, behulpzaam en alert. De hoogleraren stralen positieve energie uit, en dat zie je terug in ons onderzoek. De campusomgeving is zo puur, vrij van alle overlast. Ik voel me hier heel gelukkig en veilig. ' -Nirali Bheda (India)

“Toen ik besloot om de VS te kiezen voor mijn Masters in Computer Science, naast de kwaliteit van het onderwijs, maakte ik me zorgen over hoe vriendelijk en veilig de plek zou zijn. Nadat ik hier ben gekomen, realiseer ik me dat vriendelijker kan het niet worden- zowel de faculteit als medestudenten zijn supervriendelijk en ik voel me thuis. We leven op de campus, dus we zijn dicht bij de klas, campusevenementen en vrienden. Het geheel van Fairfield is een zeer veilige plek om te leven met een zeer lage criminaliteit. “-Chandillyan (Sri Lanka)

“Ik was erg blij om te studeren aan MUM, waar ik warmte, geluk, liefde en een vriendelijke internationale familie voelde. Ik voel me gelukkig om alle mensen bij MUM te leren kennen en ermee samen te leven die super vriendelijk en aardig zijn. De lage druk zorgt voor een perfecte omgeving om te studeren. Ik mis de grote internationale familie daar, en wens jullie het allerbeste, mijn familie. :) ”-Xiaowei Wan (China)

“Fairfield heeft een stille, vredige omgeving met veel schoonheid, en de mensen hier zijn hartelijk en verrukkelijk. Deze community is geweldig. Ik heb vrienden gemaakt met mensen uit verschillende landen en vind het hier geweldig. Ik zal dit erg missen als ik vertrek. " -Stanley Kariuki (Kenia)

"Bij MUM zijn is als thuis zijn - veilig en vredig." -Revanth Kunchakurti (India)

“Alle mensen hier zijn erg vriendelijk en ik voel me hier veilig. Voordat ik kwam, dacht ik dat het erg moeilijk voor me zou zijn om ver van mijn familie te zijn. Hoewel ik mijn familie mis, heb ik hier een nieuw gezin. " -Anoniem (Iran)

“Mooie campus, rustige stad, aardige mensen, frisse lucht, gezond eten, een heerlijke plek om te wonen en studeren. Het is de hemel. Ik hoop zelfs de rest van mijn leven hier te leven als het mogelijk is. " - Chunming Cao (China)

“Fairfield is een erg rustige plek. Net als een gezin kent iedereen elkaar. Iedereen geeft zijn glimlach als cadeau voor anderen - dat is genoeg om iemands dag goed te maken. En MUM is het hart van al deze bronnen. Ik ben er trots op dat ik mezelf beschouw als lid van deze universiteit. Hoewel ik nieuw ben op deze plek, voel ik dat ik hier thuishoor. " -Md. Zahedul Khan (Bangladesh)

'MUM is erg vredig - vol vriendelijke studenten van over de hele wereld. Het is gewoon geweldig. " -Tsengel Gerelsaikhan (Mongolië)

“Fairfield is een stille, veilige, vredige stad. Mensen zijn erg vriendelijk. Het is een perfecte omgeving voor onderzoek en studie. " -Vu Pham (Vietnam)

“Ik waardeer de vredige aard van iedereen die in Fairfield woont. Ik ben een buitenlander, maar ze behandelen me heel goed - als een vriend. Hoogleraren zijn net als je vrienden. Dit is erg belangrijk. Tot dusver heb ik de kans gehad om veel moderne programmeerprincipes te leren van Prof. Lester en Dr. Guthrie. Ze zijn krachtig in het lesgeven. De energie van de faculteit inspireert mij. " -Anoniem (Iran)

“Ik hou van deze plek en de universiteit. Het beste van MUM is dat het totaal uniek is in de wereld, omdat het beoefenen van de TM®-techniek verbindt mijn leven met mijn opleiding. Iedereen bij MUM is behulpzaam, ondersteunend en liefdevol. MUM is een grote familie, en ik ben zo blij om in deze familie te zijn. ”-Rajendra Joshi (Nepal)

“De gezonde en ontspannen omgeving bij MUM is een toevluchtsoord van de drukke stadswerkplek. Mensen (zelfs vreemden) zijn aardig en vriendelijk. Er is een zeer lage criminaliteit. De campus is omgeven door wandelpaden en meren, wat erg leuk is voor een natuurliefhebber zoals ik. Ik geniet van het gezonde biologische voedsel. " -Princess Dianne Bungay (Filipijnen)

“Bij MUM zijn is een heel goede ervaring voor mij geweest. Het is geweldig om deel uit te maken van de grote diversiteit en te genieten van het gezelschap van vrienden, docenten en personeel van over de hele wereld. Fairfield is een heerlijke plek met uitstekende mensen. Overal waar ik ga, zie ik mensen met een glimlach op hun gezicht, altijd gastvrij. Het is een fantastische plek voor studenten. ” -Sanjeev Khadka (Nepal)

“Ik hou van de vriendelijke omgeving en de gastvrije, huiselijke houding van de studenten en medewerkers. Ik bewonder ook de rust en sereniteit van de mensen in Fairfield. " -Adebayo Ajibade (Nigeria)

“Naar mijn mening is de gemeenschap hier erg mooi. Binnen de kortste keren begin je met het maken van vrienden. MUM's campus is geweldig, en Fairfield is spectaculair in zijn rustige en liefdevolle sfeer."-Akram Malkawe (Jordanië)

“Ik heb een zeer vriendelijke campusgemeenschap ervaren met studenten uit vele landen, waar alle faculteiten erg aardig zijn. Ik heb de TM-techniek geleerd, wat ik erg nuttig en plezierig vind. Fairfield is mijn ideale plek, waar ik mijn hele leven wil leven als het mogelijk is. Ik hou van deze vredige, vriendelijke, culturele en creatieve stad. " -Lei Fan (China)

“Bij MUM kun je overal mensen ontmoeten, en ze zijn vriendelijk en aardig. Het is hier anders dan in de stad waar ik vandaan kom. De stad is erg veilig - je kunt er zonder zorgen rondlopen. " -Juan Pablo Ramirez (Colombia)

Omdat de meeste van onze studenten afkomstig zijn van aanbevelingen van eerdere MUM-studenten, trekt het MSCS-programma studenten uit de hele wereld aan. De huidige inschrijving overtreft de verwachtingen. 135-studenten namen deel aan onze augustus-inzending en we bieden nu elk jaar vier ingangen aan.

Om aan deze snelle groei te voldoen, worden er extra seniorfaculteiten ingehuurd, worden er meer klaslokalen voorbereid en zijn er plannen voor de bouw van een groter gebouw voor informatica. De Amerikaanse IT-markt is booming, en ervaren software-ontwikkelaars zijn uitgenodigd om join us.