Hlina Beyene armastab kõike MIU-st

Hlina Beyene armastab kõike Maharishi rahvusvahelises ülikoolis

“Ma armastan kõike Maharishi rahvusvahelise ülikooli (endine Maharishi juhtimisülikool) kohta. Siin on positiivset energiat ja inimesed võtavad vastu. Ma armastan mitmekesisust. Mulle meeldib, kuidas õppejõud hoolivad igast tudengist. Nad tunnevad muret kõigi pärast ja juhendavad meid kõigest läbi ning ma armastan TM-d (transtsendentaalne meditatsioonitehnika). ” - Hlina Beyene (Etioopiast)

Aastal 2018 olid paljud Hlina Beyene'i arvutiteadust õppivatest sõpradest plaaninud magistrikraadi omandamist teadusuuringute valdkonnas, kuid ta otsustas jätkata magistrikraadi ülikoolis, mis valmistaks teda ette töötama IT-valdkonnas. Ta leidis Google'ist Maharishi rahvusvahelise ülikooli.

“Ma ei uskunud, et MIU aitab mul järele jõuda, et olla tööstuses pädev. Arvasin, et peaksin seda ise tegema. Pärast ülikoolilinnaku kursuste läbimist tundsin siiski põnevust! Tundsin end valmis olevat. Tundsin end kompetentsena. ”

Transtsendentaalne meditatsioon® tehnika aitab õpilasi

Enne MIU-sse tulekut ei teadnud ma TM-ist täpselt, kuid teadsin, et tahan mediteerida. Teadsin, et meditatsiooni kaudu saan energiat, rahu. Ma otsisin seda.

„Kui leidsin MIU, ei teadnud ma, et nad võtavad transtsendentaalset meditatsiooni väga tõsiselt, kuid ma teadsin, et mul on see võimalus. Kui sain teada, et nad võtavad seda tõsiselt ja meil oli võimalus mediteerida kaks korda päevas, iga päev - see oli minu jaoks suurepärane kogemus. See on ilus.

“MIU kursused on blokisüsteemis. Niisiis, me õpime ühte ainet täiskohaga korraga. Me peame tõesti iga aine õppima kuu aja jooksul. Mõnikord on see keeruline, sest võib-olla peame projektid lõpetama kolme päeva jooksul ja tegema ülesandeid iga päev.

„Haldame plokisüsteemi, tehes järgmist Transsendentaalne meditatsiooni tehnika igal hommikul, enne lõunat ja tundide lõpus pärastlõunal. See on tõesti kasulik, kuna see lõdvestab mu keha ja aitab mul leevendada stressi ning keskenduda oma tööle. Ma tunnen, et mu aju võtab iga kord TM-i tehes üha rohkem energiat. See on nagu minu keha iga päev treenimine. ”

Hlina nautis ilusat aeda MIU McLaughlini (arvutiteaduse) hoone eesVaata Hlina videot

Ettevalmistus erialase praktika leidmiseks

“Kõrgetasemeliste arvutiteaduse kursuste õppimine oli suurepärane. Pärast 8-9 kuud kestnud akadeemilisi kursusi võtsime ette erikursuse “Karjääristrateegiad”. See oli 3-nädalane töötuba, kus karjäärikeskuse töötajad aitasid meil luua oma ametialast residentuuri, valmistuda praktika- / tööintervjuudeks ja kohaneda USA kultuuriga.

„Nad andsid meile kogu vajaliku teabe. Eelkõige saime teada, et küsitlemisel ei otsi nad mitte ainult minult erilisi oskusi - vaid ka mina vaatan neid, et näha, kas ma oleksin seal õnnelik. Olin hästi valmis oma intervjuudes silma paistma. Nad annavad meile kogu vajaliku teabe.

„Sain praktikakoha väga kiiresti - nädala jooksul palgati mind rakenduse arendajaks 5 Bank of America Põhja-Carolinas. Nad leidsid mind kontakti kaudu meie arvutiteaduse karjäärikeskusega. Värbajad tulid tegelikult ülikooli ja nad sobitasid mind oma vajadustega. ”

Hlina Beyene armastas olla MIU ülikoolilinnakus Fairfieldis, Iowa, USA
Isiklik eesmärk

„Mul on eriline eesmärk - muuta meie maailmas midagi. Tahan julgustada rohkem naisi tarkvaraarendajateks saama. Arengumaades tahavad naised võtta rohkem kohustusi, kuid ei näe sageli võimalusi edasipääsemiseks.

„Haridus, näiteks see, mida pakub MIU, valmistab naisi paremini ette edukateks juhtivatel kohtadel. Naise harimine arengumaades tähendab kogu pere ülendamist.

„Etioopias pole naistel piisavalt võimalusi oma karjääri arendamiseks. Soovin, et kõigi arengumaade naised usuksid endasse ja kui nad saavad võimaluse, soovitan neil tungivalt tulla MIU-sse - kohta, kus nad saavad oma elus ja karjääris edasi liikuda. ”

Lisateave ComPro programmi kohta

ComPro õpilased on pärit kogu maailmast!

Alates 1996. aastast on meie infotehnoloogia magistriõppe lõpetanud 3000 tarkvaraarendajat enam kui 93 riigist.