Hlina Beyene armastab kõike MIU-st

Hlina Beyene armastab kõike Maharishi rahvusvahelises ülikoolis

"Mulle meeldib kõik Maharishi rahvusvahelise ülikooli (endise Maharishi juhtimisülikooli) kohta. Siin on positiivset energiat ja inimesed on vastutulelikud. Ma armastan mitmekesisust. Mulle meeldib, kuidas õppejõud hoolib igast üliõpilasest. Nad tunnevad muret kõigi pärast ja juhatavad meid kõigest läbi ning mulle meeldib TM (transtsendentaalse meditatsiooni tehnika). " - Hlina Beyene (Etioopiast)

2018. aastal plaanisid paljud Hlina Beyene'i arvutiteadust õppivad sõbrad magistrikraadi uurimisvaldkonnas, kuid ta otsustas jätkata magistrikraadi ülikoolis, mis valmistaks teda ette IT-tööstuses töötamiseks. Ta leidis Google'ist Maharishi rahvusvahelise ülikooli.

"Ma ei uskunud, et MIU aitab mul tööstuses pädevaks saada. Mõtlesin, et pean seda ise tegema. Pärast ülikoolilinnaku kursuste läbimist tundsin end põnevil! Tundsin end ettevalmistatuna. Tundsin end kompetentsena. "

Transtsendentaalne meditatsioon® tehnika aitab õpilasi

Enne MIU-sse tulekut ma ei teadnud TM-st täpselt, aga teadsin, et tahan mediteerida. Teadsin, et meditatsiooni kaudu saan energiat, rahu. Ma otsisin seda.

MIU leidmisel ei teadnud ma, et nad võtavad transtsendentaalset meditatsiooni väga tõsiselt, kuid teadsin, et mul on see võimalus. Kui sain teada, et nad võtavad seda tõsiselt ja meil oli võimalus mediteerida kaks korda päevas, iga päev - see oli minu jaoks suurepärane kogemus. See on ilus.

“MIU kursused on plokisüsteemis. Nii et me õpime ühte ainet korraga, täiskoormusega. Iga aine peame õppima tõesti kuu aja jooksul. Mõnikord on see keeruline, sest võib-olla peame projektid kolme päeva jooksul lõpetama ja iga päev ülesandeid tegema.

"Me haldame plokksüsteemi, tehes seda Transsendentaalne meditatsiooni tehnika igal hommikul, enne lõunat ja tundide lõpus pärastlõunal. See on tõesti kasulik, sest see lõdvestab mu keha ja aitab mul leevendada stressi ning keskenduda oma tööle. Ma tunnen, et mu aju saab iga kord, kui ma TM-i teenin, üha rohkem energiat. See on nagu iga päev oma keha harjutamine. "

 

Hlina nautis ilusat aeda MIU McLaughlini (arvutiteaduse) hoone eesVaata Hlina videot

Ettevalmistus erialase praktika leidmiseks

„Täiustatud infotehnoloogia kursuste õppimine oli tore. Pärast 8–9 kuud kestnud akadeemilisi kursusi läbisime erikursuse nimega Karjääristrateegiad. See oli 3-nädalane töötuba, kus karjäärikeskuse töötajad aitasid meil luua oma ametialase jätkamise, valmistuda ette internatuuri / tööintervjuudeks ja USA kultuuriga kohanemiseks.

"Nad andsid meile kogu vajaliku teabe. Eelkõige saime teada, et intervjueerimisel otsivad nad minu käest mitte ainult erilisi oskusi - ka mina vaatan neid, et näha, kas mul oleks seal hea meel. Olin hästi valmis oma intervjuudes silma paistma. Nad annavad meile kogu vajaliku teabe.

"Sain praktika väga kiiresti - nädala jooksul võeti mind tööle Põhja-Carolinas asuvas Bank of America'is rakenduste arendajaks 5. Nad leidsid mind kontakti kaudu meie arvutiteaduse karjäärikeskusega. Värbajad tulid tegelikult ülikooli ja nad sobitasid mind oma vajadustega. "

 

Hlina Beyene armastas olla MIU ülikoolilinnakus Fairfieldis, Iowa, USA
Isiklik eesmärk

"Mul on eriline eesmärk - muuta meie maailmas muutusi. Soovin julgustada rohkem naisi tarkvaraarendajaks hakkama. Arengumaades soovivad naised võtta rohkem vastutust, kuid ei näe sageli võimalusi edasi pääseda.

„Selline haridus, nagu MIU pakub, valmistab naisi paremini ette juhtivatel kohtadel. Naise harimine arengumaades tähendab kogu pere ülendamist.

„Etioopias pole naistel piisavalt võimalusi oma karjääri arendamiseks. Ma tahan, et kõigi arengumaade naised usuksid endasse ning kui neil on selleks võimalus, soovitan ja soovitan neil tungivalt tulla MIU-sse - kohta, kus nad saavad oma elus ja karjääris edasi liikuda. "

Lisateave ComPro programmi kohta

ComPro õpilased on pärit kogu maailmast!

Alates 1996. aastast on meie infotehnoloogia magistriõppe lõpetanud 3000 tarkvaraarendajat enam kui 93 riigist.