Transsendentaalne Meditatsioon® Tehnika: IT-spetsialistide konkurentsivõimeline serv

Maharishi Juhtimise Ülikooli andmetel Dean Gregory Guthrie, “IT-hariduse tulevik USAs keskendub tarkvara parandamisele, parandades ise tarkvaraarendajaid. "

MUMi hariduse ainulaadne eriline kasu on see, et kõik õpilased ja õppejõud praktiseerivad tõestatud tehnoloogiat oma intelligentsuse, loovuse, probleemide lahendamise võime ja üldise heaolu arendamiseks. See tehnoloogia, mida kinnitavad peaaegu 700i teaduslikud uuringud ja mida teostavad kuus miljonit inimest kõigist maailma suurematest kultuuridest ja religioonidest, on Transcendental Meditation® tehnika.

"Isiklik areng on professionaalse edu võti"Ütles dr Guthrie," ja MUM on ainulaadne, pakkudes õpilastele infotehnoloogia valdkonnas võimalust oma tehnilist ja akadeemilist koolitust suurendada. "

Kõik taustaga õpilased naudivad TM-i.

Quotes õpilastelt

TM igapäevane praktika kõrvaldab stressi töö ja elu eest, füüsiliselt võimaldab mul oma töös rohkem väljakutseid vastu võtta ja minna kaugemale, et olla oma firma tipptegija. - KI (Hiina)

Üks TM-i praktiseerimise eeliseid minu jaoks on rahulik ja kontrollitav. Regulaarse praktika tegemine maksab rohkem kui lihtsalt seda, kui sa arvad, et seda vajate. See on protsess, kus põrkatakse stressi kihid ükshaaval ja kogetakse sügavat mina. Ma saan õppida kiiremini kui varem, päevasel ajal paremini keskenduda ja öösel piisavalt magada.

Minu juhataja on minu edusammude ja sellega, mida ma teen, on väga rahul. Talle meeldib, et hoolitsen ennast tervisliku, piisavalt magava ja meditatiivse söömisega. - SM (Iraan)

TM igapäevane praktika on alati olnud kasulik isiklikus ja tööelus. See hoiab mind hoiatavana ja jahedana. - SM (Nepal)

Minu TM-tehnika praktika on aidanud mul keskenduda oma töös ja vähem stressirohke igapäevaelus. - AA (Etioopia)

Kui palju aega veedan tööl ja mu DE kursusel, ei suutnud ma ilma TM-i ellu jääda. Ma märkasin, et ma saan päeva lõpus pingesse ja väsinud, kuid niipea, kui ma mediteerin, tunnen ma uuesti laetud. - ET (Kanada)

Regulaarne TM-praktika on aidanud mul raskustes olles värske ja rahulikuks jääda. Ma tunnen, et olen oma kolleegidega võrreldes tavapäraselt käitlenud survet ning see on kindlasti TM tavapärase praktika tulemus. - LP (Nepal)

Olen suutnud viimasel ajal palju survet toime tulla ja mul on TM-i tõttu väga lihtne teha mitut ülesannet. - DP (India)

TM-i abil kogen rohkem üksikasju ja põhjalikumat lähenemist probleemidele, uute tehnoloogiate õppimise lihtsust, lihtsat fokuseerimist ja kontekstide vahetamist. - SM (Bulgaaria)

Kuna töö on pisut stressirohke, eriti kui tähtajad tulevad, muudab TM lihtsaks. - SM (Etioopia)

Transsendentaalne Meditatsioon annab mulle sisemise rahu ja rahu, mis aitab minul vähendada stressi selles ebakindlas elus. - DR (Filipiinid)

TM aitab mul keskenduda oma tööülesannetele ilma väliste kemikaalide, näiteks pillide või kohvi kasutamiseta, ja see muudab mu keha pärast pikka tööpäeva ja tegevusi värskeks. - VA (Colombia)

Minu praegune kursus on raske, nõudes üsna palju aega ja tähelepanu. TM-praktika leevendab stressi loomulikult ja aitab mul keskenduda samal ajal leevendamisel. - SV (Sri Lanka)

Minu meel on selge, mu keha tunneb puhkust. TM aitab mul vähendada stressi. TM-i praktika suurendab minu tööd ja minu igapäevast tegevust. - LA (Dominikaani Vabariik)

Transsendentse Meditatsioonitehnoloogia praktika kaudu olen jõudnud paremini mõista ennast ja kuidas minu mõtted ja kogemused mõjutavad minu igapäevaelu. Olen isiklikult parandanud oma suhtlemisoskust ja suutlikkust oma sihtidele rohkem keskenduda. - GA (Ghana)

TM regulaarne praktika annab selgema mõtlemise, mis on oluline tarkvara arendamisel. Doing TM aitab mul stressi vabastada ja lubada mul alustada oma tööd värske meelega järgmisel päeval. - SA (Sri Lanka)

Olen kogenud, et keeruliste probleemide lahendamine on peaaegu võimatu, kui on palju stressi ja töökoormust. Transsendentaalne meditatsioon aitab mind sellistes olukordades. Ma mediteerin hommikul enne tööle asumist ja jälle pärast koju naasmist. TM-i vaid 20 minutid toovad mind jälle hommiku värskuse juurde. - AA (Nepal)

Regulaarne TM-praktika aitab arvuti spetsialistidel oma elus edukas olla, luues uuesti energiat ja luues rohkem korrektseid aju.

TM-tehnika on kingitus MUM-ist kõigile õpilastele. TM aitab teil elada vähem stressi. - TA (Myanmar)